Gość: Vika IP: *.ewave.at 03.11.02, 11:07 Czy ty jeszcze spisz czy juz nie?Ty juz od tygodnia sie obijasz!Prosze do mnie napisac czy zyjesz bo sie stale gdzies szwendasz i pogadac porzadnie nie chcesz.To jest okropny skandal!:-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nell26 Re: RZULWIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.11.02, 11:13 co tak wrzeszczy z rańca? jak kocha, to przyjdzie...takie sa chlopy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: RZULWIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 03.11.02, 11:20 nell26 napisała: > co tak wrzeszczy z rańca? > jak kocha, to przyjdzie...takie sa chlopy.. Ale to nie jest moj chlop tylko cudzy:-)Dlatego jest taki atrakcyjny:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nell26 Re: RZULWIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.11.02, 11:44 Gość portalu: Vika napisał(a): > nell26 napisała: > > > co tak wrzeszczy z rańca? > > jak kocha, to przyjdzie...takie sa chlopy.. > Ale to nie jest moj chlop tylko cudzy:-)Dlatego jest taki atrakcyjny:-))))) spoko, kradzione jablko, z ogrodu od sasiada, lepiej smakuje niz z wlasnego...mniaam ;-) Skad ja to znam? Odpowiedz Link Zgłoś
edwood Re: RZULWIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.11.02, 11:47 Ledwie świt wstał a już zgniłe myśli promieniują z Ciebie na niewinności padół. Odpowiedz Link Zgłoś
nell26 Re: RZULWIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.11.02, 11:49 edwood napisał: > Ledwie świt wstał a już zgniłe myśli promieniują z Ciebie na niewinności padół. > kudlate mysli, kudlate, pregowane...i skrzydlate:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: RZULWIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 03.11.02, 11:55 nell26 napisała: > edwood napisał: > > > Ledwie świt wstał a już zgniłe myśli promieniują z Ciebie na niewinności > padół. > > > kudlate mysli, kudlate, pregowane...i skrzydlate:))))) Oczywiscie,ze kudlate.Jeszcze jak kudlate:-)))))))i...ogoniaste. > Odpowiedz Link Zgłoś
nell26 Re: RZULWIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.11.02, 11:59 Gość portalu: Vika napisał(a): > > Oczywiscie,ze kudlate.Jeszcze jak kudlate:-)))))))i...ogoniaste. :))))))) Vikus tak z ranca? Ja wole ogoniaste i kudlate nocki:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: RZULWIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.11.02, 12:38 nell26 napisała: > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > > Oczywiscie,ze kudlate.Jeszcze jak kudlate:-)))))))i...ogoniaste. > > :))))))) Vikus tak z ranca? Ja wole ogoniaste i kudlate nocki:)))) ja tez ale moj narzeczony jest daleko to tylko myslenie kudlate zostalo:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Cze Ciotko-siostro :) 03.11.02, 11:34 Się nie obijam.... właśnie w tyrce jestem. I aktywnm na forum być nie mogę... I boli mnie szczęka i na prywatnych forach trochę polatałem i piję kawkę... Napijesz się też? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Cze Ciotko-siostro :) IP: *.ewave.at 03.11.02, 11:47 rzulw napisał: > Się nie obijam.... właśnie w tyrce jestem. I aktywnm na forum być nie mogę... > I boli mnie szczęka i na prywatnych forach trochę polatałem i piję kawkę... > Napijesz się też? > Napije sie.A kto Ci przyrzna w ta szczeke?zaraz sie z nim porachuje! Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Cze Ciotko-siostro :) 03.11.02, 11:59 W rzeźni miejskiej (cztaj: pogotowie stomatologiczne) byłem w nocy i mi borowali ;(, bo takie jakieś wilcze te kły miałem....wystające i szpiczaste. Proszę, kawka dla Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Cze Ciotko-siostro :) 03.11.02, 12:02 rzulw napisał: > W rzeźni miejskiej (cztaj: pogotowie stomatologiczne) byłem w nocy i mi > borowali ;(, bo takie jakieś wilcze te kły miałem....wystające i szpiczaste. > Proszę, kawka dla Ciebie :) Najlepiej wszystkie zeby powyrywac i zafundowac sobie sztuczne:-)takie nie bola.Glowa mnie za to boli:-( Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Cze Ciotko-siostro :) 03.11.02, 12:17 No i znowus polazl do roboty-pracus jeden!NIEDZIELA JEST!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Cze Ciotko-siostro :) IP: *.dip.t-dialin.net 03.11.02, 12:30 vika411 napisała: > No i znowus polazl do roboty-pracus jeden!NIEDZIELA JEST!!!!!!! A mowilem mu,ze mam znajoma dentystke w Boleslawcu. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Cze Ciotko-siostro :) 03.11.02, 12:32 Gość portalu: marucha napisał(a): > vika411 napisała: > > > No i znowus polazl do roboty-pracus jeden!NIEDZIELA JEST!!!!!!! > A mowilem mu,ze mam znajoma dentystke w Boleslawcu. A ja mu dalam adres znajomej kuzni.Tez nie skorzystal to teraz ma.kto nie slucha ciotki Viki ten slucha psiej skory... Pewnie mu paszcza spuchla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Cze Ciotko-siostro :) IP: *.dip.t-dialin.net 03.11.02, 12:40 vika411 napisała: > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > vika411 napisała: > > > > > No i znowus polazl do roboty-pracus jeden!NIEDZIELA JEST!!!!!!! > > A mowilem mu,ze mam znajoma dentystke w Boleslawcu. > A ja mu dalam adres znajomej kuzni.Tez nie skorzystal to teraz ma.kto nie > slucha ciotki Viki ten slucha psiej skory... > Pewnie mu paszcza spuchla. Pewnie tak.Biedny rzulwik.A skad Ty znasz te powiedzonka o psiej skorze? A znasz takie:.."Ej zawyjesz Ty jeszcze zawyjesz psa objewszy za weglem.." Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Cze Ciotko-siostro :) 03.11.02, 12:43 Gość portalu: marucha napisał(a): > vika411 napisała: > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > vika411 napisała: > > > > > > > No i znowus polazl do roboty-pracus jeden!NIEDZIELA JEST!!!!!!! > > > A mowilem mu,ze mam znajoma dentystke w Boleslawcu. > > A ja mu dalam adres znajomej kuzni.Tez nie skorzystal to teraz ma.kto nie > > slucha ciotki Viki ten slucha psiej skory... > > Pewnie mu paszcza spuchla. > > Pewnie tak.Biedny rzulwik.A skad Ty znasz te powiedzonka o psiej skorze? > A znasz takie:.."Ej zawyjesz Ty jeszcze zawyjesz psa objewszy za weglem.." Boszeeeeee!Co ty mi obiecujesz....ale tego nie znalam. Odpowiedz Link Zgłoś
edwood Re: Cze Ciotko-siostro :) 03.11.02, 12:47 Obrzydzenie mnie wzdraga gdy widzę te kopulujące ze sobą rozmówki towarzyskie. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw do edzia 03.11.02, 12:50 edziu sp..... (Piiiiiii) stąd jak ci się nie podoba. do lasu, myk myk !!! Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Cze Marucha :) 03.11.02, 12:46 spuchnąć nie spuchła....a boli jak cholera ;( Marucha też pijesz kawkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Cze Marucha :) IP: *.dip.t-dialin.net 03.11.02, 12:48 rzulw napisał: > spuchnąć nie spuchła....a boli jak cholera ;( > Marucha też pijesz kawkę ? Pewnie,ze pije.Jak TAM bedziesz to pozdrow ode mnie. > Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Cze Marucha :) 03.11.02, 12:54 jasne, że to zrobię! :) a teraz na troszkę znikam...pojawię się potem...może(?) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Cze Marucha :) 03.11.02, 12:54 rzulw napisał: > spuchnąć nie spuchła....a boli jak cholera ;( > Marucha też pijesz kawkę ? > No i pieknie.Buziaki komu trzeba:-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Cze Marucha :) 03.11.02, 12:55 vika411 napisała: > rzulw napisał: > > > spuchnąć nie spuchła....a boli jak cholera ;( > > Marucha też pijesz kawkę ? > > > No i pieknie.Buziaki komu trzeba:-))))))))))))))) I nie zapomnij powiedziec,ze czapka sie znalazla.Czeka sobie u mnie:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw buziaki i dla Was 03.11.02, 13:01 No i BOMBA :))) Dzięki, buziaki dostarczę :) i dla Was tez przesyłam buziaki :) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: buziaki i dla Was 03.11.02, 13:03 rzulw napisał: > No i BOMBA :))) > Dzięki, buziaki dostarczę :) > i dla Was tez przesyłam buziaki :) > fajnie!:-)Powiedz tam,ze mam adres bez...nazwiska.niech mi napisze na priwa:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: buziaki i dla Was IP: *.dip.t-dialin.net 03.11.02, 13:03 rzulw napisał: > No i BOMBA :))) > Dzięki, buziaki dostarczę :) > i dla Was tez przesyłam buziaki :) Tylko nie zapomnij o jarzynach!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: buziaki i dla Was 03.11.02, 13:05 Gość portalu: marucha napisał(a): > rzulw napisał: > > > No i BOMBA :))) > > Dzięki, buziaki dostarczę :) > > i dla Was tez przesyłam buziaki :) > > Tylko nie zapomnij o jarzynach!!! > > Sto razy mowie,ze leprze efekty daja sledzie:-)Sam wiesz a ty mu jarzyny proponujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: buziaki i dla Was 03.11.02, 13:06 śledzie ? najlepsze miejsce dla sledzi jest w beczce :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: buziaki i dla Was 03.11.02, 13:08 albo w śmietanie....pycha !!! inne do beki :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: buziaki i dla Was 03.11.02, 13:06 :) a jak ja będę gryźdz marchewkę, tą moją pszczęką rozborowaną ??? .....buuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: buziaki i dla Was 03.11.02, 13:07 rzulw napisał: > :) > a jak ja będę gryźdz marchewkę, tą moją pszczęką rozborowaną ??? .....buuuuuuuu No mowilam!!!!Sledzie sa miekkie:-)))i solone.-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: buziaki i dla Was IP: *.dip.t-dialin.net 03.11.02, 13:08 rzulw napisał: > :) > a jak ja będę gryźdz marchewkę, tą moją pszczęką rozborowaną ??? .....buuuuuuuu Daj sobie utrzec z jabluszkiem.Pychotka. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: buziaki i dla Was 03.11.02, 13:11 ślap, ciap,mlask, mniam......... (słychać mlaskanie rzulwia i kapiącą ślinkę na podłogę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: buziaki i dla Was IP: *.dip.t-dialin.net 03.11.02, 13:12 rzulw napisał: > ślap, ciap,mlask, mniam......... > (słychać mlaskanie rzulwia i kapiącą ślinkę na podłogę) Tylko popsiataj po sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: buziaki i dla Was 03.11.02, 13:12 Gość portalu: marucha napisał(a): > rzulw napisał: > > > :) > > a jak ja będę gryźdz marchewkę, tą moją pszczęką > rozborowaną ??? .....buuuuuuuu > > Daj sobie utrzec z jabluszkiem.Pychotka. Rzulwik!!!Nie sluchaj go!!!!Tylko sledzie!!!!!Sam sledziami operuje ale Tobie zle chyba zyczy.On dobrze wie co sie dzieje od sledzi ale tej tajemnicy pilnuje- maly egoista:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: buziaki i dla Was IP: *.dip.t-dialin.net 03.11.02, 13:16 vika411 napisała: > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > rzulw napisał: > > > > > :) > > > a jak ja będę gryźdz marchewkę, tą moją pszczęką > > rozborowaną ??? .....buuuuuuuu > > > > Daj sobie utrzec z jabluszkiem.Pychotka. > Rzulwik!!!Nie sluchaj go!!!!Tylko sledzie!!!!!Sam sledziami operuje ale Tobie > zle chyba zyczy.On dobrze wie co sie dzieje od sledzi ale tej tajemnicy pilnuje > - > maly egoista:-))))))) Jestem osobliwie zbulwersowany!Najpierw nazywasz mnie sklerotykiem a zaraz potem egoista.I czym ja sobie na takie uznanie zasluzylem????Biedny mis. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: buziaki i dla Was 03.11.02, 13:20 Gość portalu: marucha napisał(a): > vika411 napisała: > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > rzulw napisał: > > > > > > > :) > > > > a jak ja będę gryźdz marchewkę, tą moją pszczęką > > > rozborowaną ??? .....buuuuuuuu > > > > > > Daj sobie utrzec z jabluszkiem.Pychotka. > > Rzulwik!!!Nie sluchaj go!!!!Tylko sledzie!!!!!Sam sledziami operuje ale To > bie > > zle chyba zyczy.On dobrze wie co sie dzieje od sledzi ale tej tajemnicy > pilnuje > > - > > maly egoista:-))))))) > > Jestem osobliwie zbulwersowany!Najpierw nazywasz mnie sklerotykiem a zaraz > potem egoista.I czym ja sobie na takie uznanie zasluzylem????Biedny mis. Cos Ty?Jakim slerotykiem?Ty jestes pod kazdym wzgledem ideal!Przyjmij to do wiadomosci:-)raz na zawsze:-)))))Buziak!Wszystko jednak przez te sledzie:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: buziaki i dla Was IP: *.dip.t-dialin.net 03.11.02, 13:22 vika411 napisała: > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > vika411 napisała: > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > rzulw napisał: > > > > > > > > > :) > > > > > a jak ja będę gryźdz marchewkę, tą moją pszczęką > > > > rozborowaną ??? .....buuuuuuuu > > > > > > > > Daj sobie utrzec z jabluszkiem.Pychotka. > > > Rzulwik!!!Nie sluchaj go!!!!Tylko sledzie!!!!!Sam sledziami operuje a > le To > > bie > > > zle chyba zyczy.On dobrze wie co sie dzieje od sledzi ale tej tajemni > cy > > pilnuje > > > - > > > maly egoista:-))))))) > > > > Jestem osobliwie zbulwersowany!Najpierw nazywasz mnie sklerotykiem a zara > z > > potem egoista.I czym ja sobie na takie uznanie zasluzylem????Biedny mis. > Cos Ty?Jakim slerotykiem?Ty jestes pod kazdym wzgledem ideal!Przyjmij to do > wiadomosci:-)raz na zawsze:-)))))Buziak!Wszystko jednak przez te sledzie:- ))))) No to sie odbulwersowalem:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: buziaki i dla Was 03.11.02, 13:25 Gość portalu: marucha napisał(a): > vika411 napisała: > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > vika411 napisała: > > > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > > > rzulw napisał: > > > > > > > > > > > :) > > > > > > a jak ja będę gryźdz marchewkę, tą moją pszczęką > > > > > rozborowaną ??? .....buuuuuuuu > > > > > > > > > > Daj sobie utrzec z jabluszkiem.Pychotka. > > > > Rzulwik!!!Nie sluchaj go!!!!Tylko sledzie!!!!!Sam sledziami oper > uje a > > le To > > > bie > > > > zle chyba zyczy.On dobrze wie co sie dzieje od sledzi ale tej ta > jemni > > cy > > > pilnuje > > > > - > > > > maly egoista:-))))))) > > > > > > Jestem osobliwie zbulwersowany!Najpierw nazywasz mnie sklerotykiem a > zara > > z > > > potem egoista.I czym ja sobie na takie uznanie zasluzylem????Biedny m > is. > > Cos Ty?Jakim slerotykiem?Ty jestes pod kazdym wzgledem ideal!Przyjmij to d > o > > wiadomosci:-)raz na zawsze:-)))))Buziak!Wszystko jednak przez te sledzie:- > ))))) > No to sie odbulwersowalem:-))) Cale szczescie....Juz mialam poczatki ciezkiej depresji prze twoje humory.Mowilam Ci co mi sie snilo...no i prosze...burza wisiala w powietrzu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: buziaki i dla Was IP: *.dip.t-dialin.net 03.11.02, 13:28 vika411 napisała: > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > vika411 napisała: > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > vika411 napisała: > > > > > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > > > > > rzulw napisał: > > > > > > > > > > > > > :) > > > > > > > a jak ja będę gryźdz marchewkę, tą moją pszczęką > > > > > > rozborowaną ??? .....buuuuuuuu > > > > > > > > > > > > Daj sobie utrzec z jabluszkiem.Pychotka. > > > > > Rzulwik!!!Nie sluchaj go!!!!Tylko sledzie!!!!!Sam sledziami > oper > > uje a > > > le To > > > > bie > > > > > zle chyba zyczy.On dobrze wie co sie dzieje od sledzi ale t > ej ta > > jemni > > > cy > > > > pilnuje > > > > > - > > > > > maly egoista:-))))))) > > > > > > > > Jestem osobliwie zbulwersowany!Najpierw nazywasz mnie sklerotyk > iem a > > zara > > > z > > > > potem egoista.I czym ja sobie na takie uznanie zasluzylem????Bie > dny m > > is. > > > Cos Ty?Jakim slerotykiem?Ty jestes pod kazdym wzgledem ideal!Przyjmij > to d > > o > > > wiadomosci:-)raz na zawsze:-)))))Buziak!Wszystko jednak przez te sled > zie:- > > ))))) > > No to sie odbulwersowalem:-))) > Cale szczescie....Juz mialam poczatki ciezkiej depresji prze twoje > humory.Mowilam Ci co mi sie snilo...no i prosze...burza wisiala w powietrzu! To nie byla burza tylko lekki wiaterek.Z Toba sie sprzeczac nie sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: buziaki i dla Was 03.11.02, 13:30 Z Toba tez nie...ale troche prowokowac bede....co?.-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: buziaki i dla Was IP: *.dip.t-dialin.net 03.11.02, 13:31 vika411 napisała: > Z Toba tez nie...ale troche prowokowac bede....co?.-) Dobra.Rzulwik gdzies nam uciekl.Moze lize swoje rany??? Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: buziaki i dla Was 03.11.02, 13:39 Gość portalu: marucha napisał(a): > vika411 napisała: > > > Z Toba tez nie...ale troche prowokowac bede....co?.-) > > Dobra.Rzulwik gdzies nam uciekl.Moze lize swoje rany??? Mozliwe,siorbanie i ciamkanie slychac az tutaj!Ale wroci...jechac ma dopiero wieczorem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: buziaki i dla Was IP: *.dip.t-dialin.net 03.11.02, 13:40 vika411 napisała: > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > vika411 napisała: > > > > > Z Toba tez nie...ale troche prowokowac bede....co?.-) > > > > Dobra.Rzulwik gdzies nam uciekl.Moze lize swoje rany??? > Mozliwe,siorbanie i ciamkanie slychac az tutaj!Ale wroci...jechac ma dopiero > wieczorem:-) To fajnie.Lubie go Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: buziaki i dla Was 03.11.02, 13:44 Ja go ostatnio lubie jakby mniej bo ze mna nie plotkuje po nocach.W dzien sobie pracuje...rzulwik jeden...a w dzien od plotkowania mam Ciebie:-)i nie mam czasu za nim ganiac. Rzulwik ty nakrzycz na szefa i wracaj na noc do kompa!!!!!!:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: buziaki i dla Was IP: *.dip.t-dialin.net 03.11.02, 13:47 vika411 napisała: > Ja go ostatnio lubie jakby mniej bo ze mna nie plotkuje po nocach.W dzien sobie > > pracuje...rzulwik jeden...a w dzien od plotkowania mam Ciebie:-)i nie mam czasu > > za nim ganiac. > Rzulwik ty nakrzycz na szefa i wracaj na noc do kompa!!!!!!:-)))) Vikus,moze on woli w nocy troche porzulwic? Zrozum czlowieka,o przepraszam rzulwia. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: buziaki i dla Was 03.11.02, 13:50 Gość portalu: marucha napisał(a): > vika411 napisała: > > > Ja go ostatnio lubie jakby mniej bo ze mna nie plotkuje po nocach.W dzien > sobie > > > > pracuje...rzulwik jeden...a w dzien od plotkowania mam Ciebie:-)i nie mam > czasu > > > > za nim ganiac. > > Rzulwik ty nakrzycz na szefa i wracaj na noc do kompa!!!!!!:-)))) > > Vikus,moze on woli w nocy troche porzulwic? Zrozum czlowieka,o przepraszam > rzulwia. Ale z tego rzulwienia nic dobrego nie wyniknie.Niech on sie lepiej mnie pilnuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: buziaki i dla Was IP: *.dip.t-dialin.net 03.11.02, 13:54 vika411 napisała: > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > vika411 napisała: > > > > > Ja go ostatnio lubie jakby mniej bo ze mna nie plotkuje po nocach.W d > zien > > sobie > > > > > > pracuje...rzulwik jeden...a w dzien od plotkowania mam Ciebie:-)i nie > mam > > czasu > > > > > > za nim ganiac. > > > Rzulwik ty nakrzycz na szefa i wracaj na noc do kompa!!!!!!:-)))) > > > > Vikus,moze on woli w nocy troche porzulwic? Zrozum czlowieka,o przeprasz > am > > rzulwia. > Ale z tego rzulwienia nic dobrego nie wyniknie.Niech on sie lepiej mnie > pilnuje... Juz ja Cie upilnuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: buziaki i dla Was IP: *.ewave.at 03.11.02, 14:06 Gość portalu: marucha napisał(a): > vika411 napisała: > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > vika411 napisała: > > > > > > > Ja go ostatnio lubie jakby mniej bo ze mna nie plotkuje po nocac > h.W d > > zien > > > sobie > > > > > > > > pracuje...rzulwik jeden...a w dzien od plotkowania mam Ciebie:-) > i nie > > mam > > > czasu > > > > > > > > za nim ganiac. > > > > Rzulwik ty nakrzycz na szefa i wracaj na noc do kompa!!!!!!:-))) > ) > > > > > > Vikus,moze on woli w nocy troche porzulwic? Zrozum czlowieka,o prze > prasz > > am > > > rzulwia. > > Ale z tego rzulwienia nic dobrego nie wyniknie.Niech on sie lepiej mnie > > pilnuje... > > Juz ja Cie upilnuje. Czemu mnie...to jego trzeba pilnowac.-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: buziaki i dla Was IP: *.ewave.at 03.11.02, 14:23 rzulw napisał: > MNIE JUZ MA KTO PILNOWAĆ !!! :) Ale my Cie musimy pilnowac,zebys sie za duzo nie rzulwil!!!!I bedziemy pilnowac chocby pioruny walily.Nic Ci nie pomoze:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś