Gość: Vika IP: *.ewave.at 27.10.02, 18:40 Sprobuj waslac do mnie cokolwiek.odpisze.I napisz mi efekty tego co dostales.Poprostu chce kontroli czy poradzil sobie suchy z poczta.W tej chwili chyba doszedl ladu.powinno byc w porzadku:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marucha Re: Rzulwik IP: *.dip.t-dialin.net 27.10.02, 18:52 Gość portalu: Vika napisał(a): > Sprobuj waslac do mnie cokolwiek.odpisze.I napisz mi efekty tego co > dostales.Poprostu chce kontroli czy poradzil sobie suchy z poczta.W tej > chwili chyba doszedl ladu.powinno byc w porzadku:-) witam Was moje sloneczka.Co tam sie dzieje z tymi postami bo nie jestem na razie na bierzaco?Buziaki.Dla Anuli tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Rzulwik IP: *.ewave.at 27.10.02, 18:58 Ktos mi znowu (a wlasciwie suchemu)wladowal trojana.Powinno byc juz w porzadku.napisalam do Ciebie.-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Cześć Wam :) 27.10.02, 19:00 kuźwa !!! cały dzień w chałupach siedzieli tłumoki jede, a teraz jak się ekipa SGPW zebrała, to oni do kaffe przyłażą.... i pogadać nie dadzą :((( cześć Anulko i Marucho :)) muszę kończyć bo tu najazd jakiś chyba do jasnej..... grryyyyyyyyyyyyy, wryyyyyyyyyyy (a do Was się uśmiecham oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Cześć Wam :) IP: *.ewave.at 27.10.02, 19:03 rzulw napisał: > kuźwa !!! cały dzień w chałupach siedzieli tłumoki jede, a teraz jak się ekipa > SGPW zebrała, to oni do kaffe przyłażą.... i pogadać nie dadzą :((( > cześć Anulko i Marucho :)) > muszę kończyć bo tu najazd jakiś chyba do jasnej..... > grryyyyyyyyyyyyy, > wryyyyyyyyyyy > (a do Was się uśmiecham oczywiście) > > Ale wrocisz?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Cześć Wam :) IP: *.dip.t-dialin.net 27.10.02, 19:08 Gość portalu: Vika napisał(a): > rzulw napisał: > > > kuźwa !!! cały dzień w chałupach siedzieli tłumoki jede, a teraz jak się > ekipa > > SGPW zebrała, to oni do kaffe przyłażą.... i pogadać nie dadzą :((( > > cześć Anulko i Marucho :)) > > muszę kończyć bo tu najazd jakiś chyba do jasnej..... > > grryyyyyyyyyyyyy, > > wryyyyyyyyyyy > > (a do Was się uśmiecham oczywiście) > > > > > Ale wrocisz?:-) Wroci,wroci bo on nas kocha.Rzulwik zagladnij na priva to Ci sie chumor poprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Maruchna!!!!!Kapitalne!!!!!Publikujemy tutaj? IP: *.ewave.at 27.10.02, 19:26 Gość portalu: marucha napisał(a): > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > rzulw napisał: > > > > > kuźwa !!! cały dzień w chałupach siedzieli tłumoki jede, a teraz jak > się > > ekipa > > > SGPW zebrała, to oni do kaffe przyłażą.... i pogadać nie dadzą :((( > > > cześć Anulko i Marucho :)) > > > muszę kończyć bo tu najazd jakiś chyba do jasnej..... > > > grryyyyyyyyyyyyy, > > > wryyyyyyyyyyy > > > (a do Was się uśmiecham oczywiście) > > > > > > > > Ale wrocisz?:-) > > Wroci,wroci bo on nas kocha.Rzulwik zagladnij na priva to Ci sie chumor poprawi > . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Maruchna!!!!!Kapitalne!!!!!Publikujemy tutaj? IP: *.dip.t-dialin.net 27.10.02, 19:29 Jak sie wszyscy zgodza to mozna tylko boje sie,ze bedzie duzo uszczypliwych uwag No bo ja taki gruby i brzydki i wogole ........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Maruchna!!!!!Kapitalne!!!!!Publikujemy tutaj? IP: *.ewave.at 27.10.02, 19:33 Gość portalu: marucha napisał(a): > Jak sie wszyscy zgodza to mozna tylko boje sie,ze bedzie duzo uszczypliwych uwa > g > No bo ja taki gruby i brzydki i wogole ........ A i tu Cie mam !!!!!jestem obrazona smiertelnie na Ciebie bo TY mnie posadzasz o brak gustu>:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Maruchna!!!!!Kapitalne!!!!!Publikujemy tutaj? IP: *.dip.t-dialin.net 27.10.02, 19:38 Gość portalu: Vika napisał(a): > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > Jak sie wszyscy zgodza to mozna tylko boje sie,ze bedzie duzo uszczypliwyc > h > uwa > > g > > No bo ja taki gruby i brzydki i wogole ........ > A i tu Cie mam !!!!!jestem obrazona smiertelnie na Ciebie bo TY mnie posadzasz > o brak gustu>:-( Vikus kochanie Ty na mnie patrzysz serduszkiem a ono nie widzi wad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Maruchna!!!!!Kapitalne!!!!!Publikujemy tutaj? IP: *.ewave.at 27.10.02, 19:43 Gość portalu: marucha napisał(a): > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > Jak sie wszyscy zgodza to mozna tylko boje sie,ze bedzie duzo uszczyp > liwyc > > h > > uwa > > > g > > > No bo ja taki gruby i brzydki i wogole ........ > > A i tu Cie mam !!!!!jestem obrazona smiertelnie na Ciebie bo TY mnie > posadzasz > > o brak gustu>:-( > Vikus kochanie Ty na mnie patrzysz serduszkiem a ono nie widzi wad. Jestes zarozumialec i balwan.-)przestan sie wyglupiac,dobra? Serduszko,serduszkiem ale ja swoje wiem!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Maruchna!!!!!Kapitalne!!!!!Publikujemy tutaj? IP: *.dip.t-dialin.net 27.10.02, 19:49 Gość portalu: Vika napisał(a): > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > Jak sie wszyscy zgodza to mozna tylko boje sie,ze bedzie duzo us > zczyp > > liwyc > > > h > > > uwa > > > > g > > > > No bo ja taki gruby i brzydki i wogole ........ > > > A i tu Cie mam !!!!!jestem obrazona smiertelnie na Ciebie bo TY mnie > > posadzasz > > > o brak gustu>:-( > > Vikus kochanie Ty na mnie patrzysz serduszkiem a ono nie widzi wad. > Jestes zarozumialec i balwan.-)przestan sie wyglupiac,dobra? > Serduszko,serduszkiem ale ja swoje wiem!!!!! No dobra,zgadzam sie na balwana ale zarozumialca to powinnas odwolac.Nigdy nim nie bylem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Maruchna!!!!!Kapitalne!!!!!Publikujemy tutaj? IP: *.ewave.at 27.10.02, 19:56 Gość portalu: marucha napisał(a): > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > > > Jak sie wszyscy zgodza to mozna tylko boje sie,ze bedzie du > zo us > > zczyp > > > liwyc > > > > h > > > > uwa > > > > > g > > > > > No bo ja taki gruby i brzydki i wogole ........ > > > > A i tu Cie mam !!!!!jestem obrazona smiertelnie na Ciebie bo TY > mnie > > > posadzasz > > > > o brak gustu>:-( > > > Vikus kochanie Ty na mnie patrzysz serduszkiem a ono nie widzi wad. > > Jestes zarozumialec i balwan.-)przestan sie wyglupiac,dobra? > > Serduszko,serduszkiem ale ja swoje wiem!!!!! > > No dobra,zgadzam sie na balwana ale zarozumialca to powinnas odwolac.Nigdy nim > > nie bylem. No dobrze,nie bede sie klocic.balwana tez odwoluje.Komplementow Ci prawic nie mysle,bo jeszcze Ci sie wglowie przewroci:-)Pozniej Ci cos powiem ale nie przez kompa.Nie ma glupich:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Maruchna!!!!!Kapitalne!!!!!Publikujemy tutaj? IP: *.dip.t-dialin.net 27.10.02, 20:01 Gość portalu: Vika napisał(a): > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > > > > > Jak sie wszyscy zgodza to mozna tylko boje sie,ze bedz > ie du > > zo us > > > zczyp > > > > liwyc > > > > > h > > > > > uwa > > > > > > g > > > > > > No bo ja taki gruby i brzydki i wogole ........ > > > > > A i tu Cie mam !!!!!jestem obrazona smiertelnie na Ciebie b > o TY > > mnie > > > > posadzasz > > > > > o brak gustu>:-( > > > > Vikus kochanie Ty na mnie patrzysz serduszkiem a ono nie widzi > wad. > > > Jestes zarozumialec i balwan.-)przestan sie wyglupiac,dobra? > > > Serduszko,serduszkiem ale ja swoje wiem!!!!! > > > > No dobra,zgadzam sie na balwana ale zarozumialca to powinnas odwolac.Nigd > y > nim > > > > nie bylem. > > No dobrze,nie bede sie klocic.balwana tez odwoluje.Komplementow Ci prawic nie > mysle,bo jeszcze Ci sie wglowie przewroci:-)Pozniej Ci cos powiem ale nie przez > > kompa.Nie ma glupich:-) Lubie jak sie nie klocimy:-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Maruchna!!!!!Kapitalne!!!!!Publikujemy tutaj? IP: *.ewave.at 27.10.02, 20:03 Gość portalu: marucha napisał(a): > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Jak sie wszyscy zgodza to mozna tylko boje sie,ze > bedz > > ie du > > > zo us > > > > zczyp > > > > > liwyc > > > > > > h > > > > > > uwa > > > > > > > g > > > > > > > No bo ja taki gruby i brzydki i wogole ........ > > > > > > A i tu Cie mam !!!!!jestem obrazona smiertelnie na Cie > bie b > > o TY > > > mnie > > > > > posadzasz > > > > > > o brak gustu>:-( > > > > > Vikus kochanie Ty na mnie patrzysz serduszkiem a ono nie w > idzi > > wad. > > > > Jestes zarozumialec i balwan.-)przestan sie wyglupiac,dobra? > > > > Serduszko,serduszkiem ale ja swoje wiem!!!!! > > > > > > No dobra,zgadzam sie na balwana ale zarozumialca to powinnas odwolac > .Nigd > > y > > nim > > > > > > nie bylem. > > > > No dobrze,nie bede sie klocic.balwana tez odwoluje.Komplementow Ci prawic > nie > > mysle,bo jeszcze Ci sie wglowie przewroci:-)Pozniej Ci cos powiem ale nie > przez > > > > kompa.Nie ma glupich:-) > Lubie jak sie nie klocimy:-))))))))))))) Szkoda bo godzenia moga byc bardzo przyjemne:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Maruchna!!!!!Kapitalne!!!!!Publikujemy tutaj? IP: *.dip.t-dialin.net 27.10.02, 20:08 Gość portalu: Vika napisał(a): > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Jak sie wszyscy zgodza to mozna tylko boje s > ie,ze > > bedz > > > ie du > > > > zo us > > > > > zczyp > > > > > > liwyc > > > > > > > h > > > > > > > uwa > > > > > > > > g > > > > > > > > No bo ja taki gruby i brzydki i wogole ..... > ... > > > > > > > A i tu Cie mam !!!!!jestem obrazona smiertelnie n > a Cie > > bie b > > > o TY > > > > mnie > > > > > > posadzasz > > > > > > > o brak gustu>:-( > > > > > > Vikus kochanie Ty na mnie patrzysz serduszkiem a ono > nie w > > idzi > > > wad. > > > > > Jestes zarozumialec i balwan.-)przestan sie wyglupiac,dobra > ? > > > > > Serduszko,serduszkiem ale ja swoje wiem!!!!! > > > > > > > > No dobra,zgadzam sie na balwana ale zarozumialca to powinnas od > wolac > > .Nigd > > > y > > > nim > > > > > > > > nie bylem. > > > > > > No dobrze,nie bede sie klocic.balwana tez odwoluje.Komplementow Ci pr > awic > > nie > > > mysle,bo jeszcze Ci sie wglowie przewroci:-)Pozniej Ci cos powiem ale > nie > > przez > > > > > > kompa.Nie ma glupich:-) > > Lubie jak sie nie klocimy:-))))))))))))) > Szkoda bo godzenia moga byc bardzo przyjemne:-) Pewnie ale przyjemnosci bez klotni sa tez nie do pogardzenia:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Maruchna!!!!!Kapitalne!!!!!Publikujemy tutaj? IP: *.ewave.at 27.10.02, 20:10 Ale nudne:-)zreszta z Toba trudno sie klocic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Maruchna!!!!!Kapitalne!!!!!Publikujemy tutaj? IP: *.dip.t-dialin.net 27.10.02, 20:12 Gość portalu: Vika napisał(a): > Ale nudne:-)zreszta z Toba trudno sie klocic. Oj nudno to nam nie bedzie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Maruchna!!!!!Kapitalne!!!!!Publikujemy tutaj? IP: *.dip.t-dialin.net 27.10.02, 20:10 Gość portalu: marek napisał(a): > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > Jak sie wszyscy zgodza to mozna tylko b > oje s > > ie,ze > > > bedz > > > > ie du > > > > > zo us > > > > > > zczyp > > > > > > > liwyc > > > > > > > > h > > > > > > > > uwa > > > > > > > > > g > > > > > > > > > No bo ja taki gruby i brzydki i wogole > ..... > > ... > > > > > > > > A i tu Cie mam !!!!!jestem obrazona smiertel > nie n > > a Cie > > > bie b > > > > o TY > > > > > mnie > > > > > > > posadzasz > > > > > > > > o brak gustu>:-( > > > > > > > Vikus kochanie Ty na mnie patrzysz serduszkiem a > ono > > nie w > > > idzi > > > > wad. > > > > > > Jestes zarozumialec i balwan.-)przestan sie wyglupiac, > dobra > > ? > > > > > > Serduszko,serduszkiem ale ja swoje wiem!!!!! > > > > > > > > > > No dobra,zgadzam sie na balwana ale zarozumialca to powinn > as od > > wolac > > > .Nigd > > > > y > > > > nim > > > > > > > > > > nie bylem. > > > > > > > > No dobrze,nie bede sie klocic.balwana tez odwoluje.Komplementow > Ci pr > > awic > > > nie > > > > mysle,bo jeszcze Ci sie wglowie przewroci:-)Pozniej Ci cos powie > m ale > > nie > > > przez > > > > > > > > kompa.Nie ma glupich:-) > > > Lubie jak sie nie klocimy:-))))))))))))) > > Szkoda bo godzenia moga byc bardzo przyjemne:-) > > Pewnie ale przyjemnosci bez klotni sa tez nie do pogardzenia:-))) PRZEPRASZAM;NAPISALEM MAREK ZAMIAST MARUCHA:BIJE SIE W PIERSI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Maruchna!!!!!Kapitalne!!!!!Publikujemy tutaj? IP: *.ewave.at 27.10.02, 20:17 > > > > Pewnie ale przyjemnosci bez klotni sa tez nie do pogardzenia:-))) > > PRZEPRASZAM;NAPISALEM MAREK ZAMIAST MARUCHA:BIJE SIE W PIERSI To przestan sie grzmocic w te piersi bo sobie krzywde zrobisz.Dudnienie slychac az tutaj.Marek to jeszcze ladniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Maruchna!!!!!Kapitalne!!!!!Publikujemy tutaj? IP: *.dip.t-dialin.net 27.10.02, 20:19 Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > > > Pewnie ale przyjemnosci bez klotni sa tez nie do pogardzenia:-))) > > > > PRZEPRASZAM;NAPISALEM MAREK ZAMIAST MARUCHA:BIJE SIE W PIERSI > To przestan sie grzmocic w te piersi bo sobie krzywde zrobisz.Dudnienie slychac > > az tutaj.Marek to jeszcze ladniej. No tak ale zaraz spadna na mnie gromy za nadmiar nickow a to tylko drobna pomylka.Ale dla Ciebie jestem Marek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Maruchna!!!!!Kapitalne!!!!!Publikujemy tutaj? IP: *.ewave.at 27.10.02, 20:24 Gość portalu: marucha napisał(a): > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > > > > > > > Pewnie ale przyjemnosci bez klotni sa tez nie do pogardzenia:-) > )) > > > > > > PRZEPRASZAM;NAPISALEM MAREK ZAMIAST MARUCHA:BIJE SIE W PIERSI > > To przestan sie grzmocic w te piersi bo sobie krzywde zrobisz.Dudnienie > slychac > > > > az tutaj.Marek to jeszcze ladniej. > > No tak ale zaraz spadna na mnie gromy za nadmiar nickow a to tylko drobna > pomylka.Ale dla Ciebie jestem Marek. NIE!Dla mnie to calkiem inaczej i na prywatny uzytek.A jak nie powiem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Maruchna!!!!!Kapitalne!!!!!Publikujemy tutaj? IP: *.dip.t-dialin.net 27.10.02, 20:42 Gość portalu: Vika napisał(a): > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Pewnie ale przyjemnosci bez klotni sa tez nie do pogardzen > ia:-) > > )) > > > > > > > > PRZEPRASZAM;NAPISALEM MAREK ZAMIAST MARUCHA:BIJE SIE W PIERSI > > > To przestan sie grzmocic w te piersi bo sobie krzywde zrobisz.Dudnien > ie > > slychac > > > > > > az tutaj.Marek to jeszcze ladniej. > > > > No tak ale zaraz spadna na mnie gromy za nadmiar nickow a to tylko drobn > a > > pomylka.Ale dla Ciebie jestem Marek. > NIE!Dla mnie to calkiem inaczej i na prywatny uzytek.A jak nie powiem:-) Sprawilas mi tymi slowami wielka przyjemnosc.Naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Maruchna!!!!!Kapitalne!!!!!Publikujemy tutaj? IP: *.ewave.at 27.10.02, 20:46 A skad wiesz co mi we lbie siedzi?Ha?.-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Maruchna!!!!!Kapitalne!!!!!Publikujemy tutaj? IP: *.dip.t-dialin.net 27.10.02, 20:52 Gość portalu: Vika napisał(a): > A skad wiesz co mi we lbie siedzi?Ha?.-) Nie wiem,ale bym chcial wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Maruchna!!!!!Kapitalne!!!!!Publikujemy tutaj? IP: *.ewave.at 27.10.02, 20:55 Gość portalu: marucha napisał(a): > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > A skad wiesz co mi we lbie siedzi?Ha?.-) > Nie wiem,ale bym chcial wiedziec. Nie powiem i juz:-)To jest moja slodka tajemnica.Nikomu nie powiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Maruchna!!!!!Kapitalne!!!!!Publikujemy tutaj? IP: *.dip.t-dialin.net 27.10.02, 20:56 Gość portalu: Vika napisał(a): > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > A skad wiesz co mi we lbie siedzi?Ha?.-) > > Nie wiem,ale bym chcial wiedziec. > Nie powiem i juz:-)To jest moja slodka tajemnica.Nikomu nie powiem... No to zostaw sobie tajemnice a dla mnie badz slodka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Maruchna!!!!!Kapitalne!!!!!Publikujemy tutaj? IP: *.ewave.at 27.10.02, 21:02 Gość portalu: marucha napisał(a): > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > > > A skad wiesz co mi we lbie siedzi?Ha?.-) > > > Nie wiem,ale bym chcial wiedziec. > > Nie powiem i juz:-)To jest moja slodka tajemnica.Nikomu nie powiem... > > No to zostaw sobie tajemnice a dla mnie badz slodka. Noooo,namysle sie.mezczyzni podobno wola jak ich sie dreczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Maruchna!!!!!Kapitalne!!!!!Publikujemy tutaj? IP: *.dip.t-dialin.net 27.10.02, 21:05 Gość portalu: Vika napisał(a): > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > > > > > A skad wiesz co mi we lbie siedzi?Ha?.-) > > > > Nie wiem,ale bym chcial wiedziec. > > > Nie powiem i juz:-)To jest moja slodka tajemnica.Nikomu nie powiem... > > > > No to zostaw sobie tajemnice a dla mnie badz slodka. > Noooo,namysle sie.mezczyzni podobno wola jak ich sie dreczy. No to drecz mnie slodko.:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Maruchna!!!!!Kapitalne!!!!!Publikujemy tutaj? IP: *.ewave.at 27.10.02, 21:11 Gość portalu: marucha napisał(a): > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > > > > > > > A skad wiesz co mi we lbie siedzi?Ha?.-) > > > > > Nie wiem,ale bym chcial wiedziec. > > > > Nie powiem i juz:-)To jest moja slodka tajemnica.Nikomu nie powi > em... > > > > > > No to zostaw sobie tajemnice a dla mnie badz slodka. > > Noooo,namysle sie.mezczyzni podobno wola jak ich sie dreczy. > > No to drecz mnie slodko.:-))) Wysmarowac Cie miodem i wpuscic osy? czy co?:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Maruchna!!!!!Kapitalne!!!!!Publikujemy tutaj? IP: *.dip.t-dialin.net 27.10.02, 21:16 Gość portalu: Vika napisał(a): > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > > > > > > > > > A skad wiesz co mi we lbie siedzi?Ha?.-) > > > > > > Nie wiem,ale bym chcial wiedziec. > > > > > Nie powiem i juz:-)To jest moja slodka tajemnica.Nikomu nie > powi > > em... > > > > > > > > No to zostaw sobie tajemnice a dla mnie badz slodka. > > > Noooo,namysle sie.mezczyzni podobno wola jak ich sie dreczy. > > > > No to drecz mnie slodko.:-))) > Wysmarowac Cie miodem i wpuscic osy? czy co?:-))))) Ty mnie juz chyba nie kochasz.Wiesz,ze jestem na osy uczulony.Chcesz mojej zguby? Ale z tym miodkiem to nie jest zly pomysl.Ja bardzo lubie miodek.A jak taki miodek jest na czyms cieplym to jest baaaaardzo smaczny. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Maruchna!!!!!Kapitalne!!!!!Publikujemy tutaj? 27.10.02, 21:26 Gość portalu: marucha napisał(a): > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > A skad wiesz co mi we lbie siedzi?Ha?.-) > > > > > > > Nie wiem,ale bym chcial wiedziec. > > > > > > Nie powiem i juz:-)To jest moja slodka tajemnica.Nikom > u nie > > powi > > > em... > > > > > > > > > > No to zostaw sobie tajemnice a dla mnie badz slodka. > > > > Noooo,namysle sie.mezczyzni podobno wola jak ich sie dreczy. > > > > > > No to drecz mnie slodko.:-))) > > Wysmarowac Cie miodem i wpuscic osy? czy co?:-))))) > > Ty mnie juz chyba nie kochasz.Wiesz,ze jestem na osy uczulony.Chcesz mojej > zguby? > Ale z tym miodkiem to nie jest zly pomysl.Ja bardzo lubie miodek.A jak taki > miodek jest na czyms cieplym to jest baaaaardzo smaczny. Cicho!Tu zagladaja dzieci nieletnie swintuszku.Wyglada na to,ze masz leprze pomysly kulinarne ode mnie...Zdechne ze smiechu.-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Ani (:) ) MI SIĘ WAŻ !!!!!! 27.10.02, 19:30 Nie to ! Jak już to całe SGPW :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Ani (:) ) MI SIĘ WAŻ !!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 27.10.02, 19:34 rzulw napisał: > Nie to ! > Jak już to całe SGPW :) Rzulwik oswiec mnie co to jest SGPW bo ja durny jakis jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Ani (:) ) MI SIĘ WAŻ !!!!!! 27.10.02, 19:37 Silna Grupa Pod Wezwaniem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Ani (:) ) MI SIĘ WAŻ !!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 27.10.02, 19:39 rzulw napisał: > Silna Grupa Pod Wezwaniem :)) A to w porzadku!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Cześć Wam :) 27.10.02, 19:27 NAWET NIE WIESZ JAK MI SIĘ MICHA CIESZY :)))))))))))))))))))))))))))))))) Jak podróż ??? Helmuty trzepały na zolu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Cześć Wam :) IP: *.dip.t-dialin.net 27.10.02, 19:31 rzulw napisał: > NAWET NIE WIESZ JAK MI SIĘ MICHA CIESZY :)))))))))))))))))))))))))))))))) > Jak podróż ??? Helmuty trzepały na zolu ? Cos Ty rodaka sie mieli czepiac???? Odpowiedz Link Zgłoś