Dodaj do ulubionych

RZULWIK JEST GENIALNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.ewave.at 15.10.02, 17:27
Zawse w Ciebie wierzylam.Teraz jednak skladam hold:-)))))BUZI:-))))))))))))
Dostales te numery do kogo trzeba?Czekaja na Ciebie w dwoch miastach
poludniowej Polski.I lzy ronia nad Twoja ignorancja.Nie wyglupiaj sie bo i
mnie serce zlamiesz:-))))))).Wiem cos o tym.-)
Obserwuj wątek
    • Gość: bimbacz Re: RZULWIK JEST GENIALNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl 15.10.02, 17:34
      Załóż sobie gg, idiotko!
      • Gość: Vika Re: RZULWIK JEST GENIALNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 15.10.02, 17:40
        Zawsze czytasz korespondencje nie przeznaczona dla siebie?No to mozliwe,ze nie
        jestes idiota ale tylko chamm bez kultury:-))))
        • Gość: bimbacz Re: RZULWIK JEST GENIALNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl 15.10.02, 17:55
          To jest forum ogólnodostępne, a Ty pokazujesz, że jesteś coraz większą idiotką.
          • Gość: Vika Re: RZULWIK JEST GENIALNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 15.10.02, 18:03
            Poza epitetami nic nie ma w twojej makuwie?Zreszta zdziwiona bylabym gdyby
            bylo:-))))))))
            • agick ciocia Vika... 15.10.02, 18:07
              nie denerwuj się ujadaniem..

dasz mi na szybko prosty przepis na lasanię..?
              mam płatki do przekładania, pomidory do sosu, paprykę, cebulę, mięso mielone -
              co jeszcze i jak..?
              aaaaa, mam jeszcze sos beszamelowy...:)
              i ser.
              • Gość: Vika Agick.-) IP: *.ewave.at 15.10.02, 18:22
                agick napisała:

> nie denerwuj się ujadaniem..
                >
                > dasz mi na szybko prosty przepis na lasanię..?
                > mam płatki do przekładania, pomidory do sosu, paprykę, cebulę, mięso mielone -

> co jeszcze i jak..?
                > aaaaa, mam jeszcze sos beszamelowy...:)
                > i ser.
                >
                >
                • agick ślicznie dziękuję...:) 15.10.02, 18:36

pędzę zaraz do domu i robię lasanię... a do tego mam czerwone winko...:)
                  moje dwa metry padną...:)))))
                  • pajdeczka Re: ślicznie dziękuję...:) 16.10.02, 14:03
                    agick napisała:

>
                    > pędzę zaraz do domu i robię lasanię... a do tego mam czerwone winko...:)
                    > moje dwa metry padną...:)))))
                    >
                    >
                    • kwik Re: ślicznie dziękuję...:) 16.10.02, 14:06
                      kazdy surowy plat trzeba polac sosem beszamelowym i oblozyc serem. nie beda
                      twarde.
                    • agick kwiczku.. 16.10.02, 14:13
                      byłam cwana jak szczwany lis - kupiłam takie płatki co się ich już nie gotuje
                      tylko bezpośrednio z pudełka wyciąga...:)
                      a pomidorki były właśnie z kartonika - włoskie albo geckie melissa chyba..

udała się z jednym ale - troszkę się rozjechałą w naczyniu bo za duże było...
                      następnym razem muszę mniejszą formekę skołować... ale jest (bo jeszcze kawałek
                      się ostał) pyszna...tak ten mj powiedział (bo i co innego miał
                      powiedzieć...?????:))
                      • kwik agick 16.10.02, 14:16
                        albo zrobic plaska (mniej pieter:)))

• Gość: bimbacz Re: RZULWIK JEST GENIALNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl 15.10.02, 18:09
              Ponieważ z idiotami/idiotkami nie mam zwyczaju dyskutować, więc żegnam.
              A tak na marginesie, makówa, a nie makuwa, to chyba wiedzą już dzieci gdzieś na
              początku podstawówki.
              • Gość: Vika Re: RZULWIK JEST GENIALNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 15.10.02, 18:23
                Gość portalu: bimbacz napisał(a):

> Ponieważ z idiotami/idiotkami nie mam zwyczaju dyskutować, więc żegnam.
                > A tak na marginesie, makówa, a nie makuwa, to chyba wiedzą już dzieci gdzieś
                na
                >
                > początku podstawówki.
                Twoja makuwa jest tak samo pusta jak u bez kreski:-)
                • Gość: alfredo bimbarz, nie zaczynaj z babami IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.02, 21:28
                  one Cię zeżrą na surowo jak lazanię!!!!!
                  • pajdeczka Re: bimbarz, nie zaczynaj z babami 16.10.02, 14:05
                    Gość portalu: alfredo napisał(a):

> one Cię zeżrą na surowo jak lazanię!!!!!

No właśnie.Mam wątpliwości co do jakości przepisu. Sama robię lasagne i z
                    doświadczenia wiem, że płatki trzeba lekko obgotować. A tu surowe. Dziwne.
                • pajdeczka Re: RZULWIK JEST GENIALNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.10.02, 14:04
                  Gość portalu: Vika napisał(a):

> Gość portalu: bimbacz napisał(a):
                  >
                  > > Ponieważ z idiotami/idiotkami nie mam zwyczaju dyskutować, więc żegnam.
                  > > A tak na marginesie, makówa, a nie makuwa, to chyba wiedzą już dzieci gdzi
                  > eś
                  > na
                  > >
                  > > początku podstawówki.
                  > Twoja makuwa jest tak samo pusta jak u bez kreski:-)

Czy ty jesteś tak tępa, że całe życie popełniasz te same błędy?
            • pajdeczka Wbij sobie do chorej makówki, pisarko od 7 boleści 16.10.02, 13:59
              ..że makówka piszemy, tak, jak ja to robię.

Gość portalu: Vika napisał(a):

> Poza epitetami nic nie ma w twojej makuwie?Zreszta zdziwiona bylabym gdyby
              > bylo:-))))))))

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka