Dodaj do ulubionych

Babski imprezki !!

18.01.06, 18:07
Mam małe pytanko czy gdy idziecie na babaskie spotkanko-hulanko to czy wasi
faceci mają jakieś obiekcie. Bo ja właśnie idę na taką imprezę i jestem w
szoku bo kolezanki z pracy mają dziwne problemy typu nie moge spać u
kolezanki po imprezie a mieszkam daleko i mąż po mnie nie przyjedzie albo nie
ide bo mój mąż tego nie pochawala itp.To jakiś koszmar czy facet ma prawo
zabraniać żonie czegokolwiek, liczy sie przecież zaufanie a podejście typu ze
raz wyjdziesz to mnie na pewno zdradzisz jest chore.
Obserwuj wątek
    • juleczka4 Re: Babski imprezki !! 18.01.06, 18:16
      Przeca same baby będą skoro to babska impra - faceci faktycznie przesadzają!!
      • maladiablica1 Re: Babski imprezki !! 18.01.06, 18:20
        Idziemy same kobietki ale do klubu a tam na pewno będa faceci i to tym mężą
        spędza sen z powiek.Dla mnie to też przesada.
    • juleczka4 Re: Babski imprezki !! 18.01.06, 18:24
      Może tym koleżnką twoim się nie chce iść i wymówki szukają :))
    • bitch.with.a.brain Re: Babski imprezki !! 18.01.06, 18:44
      ja to po prostu mowię,że idę gdzieś i tyle. Albo czasem jak sie zasiedze u
      koleżanki to wysylam mu smsa,że nocuję u niej i spotkamy sie rano:)
      • wegeta23 Re: Babski imprezki !! 18.01.06, 18:57
        ja też tego nie rozumiem. Moje koleżanki jeszcze w technikum zawsze szły z
        obstawa nawet na babskie imprezy. Co mnie strasznie denerwowało, bo skoro się
        umawiamy same to po co nam faceci. A mój ukochany nigdy nie miał nic przeciwko,
        dawał mi tylko zawsze kase na taksówkę żebym nie wracała po nocach sama. Sory,
        ale od zabraniania to miałam rodziców w wieku lat 15. To jest kwestia zaufania.
    • maladiablica1 Re: Babski imprezki !! 18.01.06, 19:30
      zastanawiam się gdzie jest granica ingerencji w zycie partnerki, której facet
      nie powinien przekaraczać.
      np.mój facet nie toleruje gdy powiem wulgarne słowo /powiedzmy,ze to rozumiem -
      kobieta winna być zawsze damą/ słysze wtedy kiciu to nie ładnie brzmi, staram
      sie nie używać wulgarnych słów ale nieraz robie mu na złość.
      • bitch.with.a.brain Re: Babski imprezki !! 18.01.06, 19:31
        pytanie,czy on uzywa słów wulgarnych?Bo jesli tak to ciebie nie powinien
        upominac.a kultura powinna obowiązywac obie strony
        • maladiablica1 Re: Babski imprezki !! 18.01.06, 19:35
          czasem mu się zdarzy jak każdemu
          • bitch.with.a.brain Re: Babski imprezki !! 18.01.06, 19:40
            to mu wtedy mów że to nieładnie brzmi:)
            • maladiablica1 Re: Babski imprezki !! 18.01.06, 19:43
              zawsze to mówie a on wtedy mówi przepraszam tak sie zdenerwowałem
        • maladiablica1 Re: Babski imprezki !! 18.01.06, 19:39
          Tak tak mnie teraz naszło, jak faceci chodzą na męskie imprezki-popijawki to
          spotykaja pewnie kobietki na babskich-spatkankach i widza jak one sie zachowują
          i jak taki pomyśli,ze jego kochana żonka też tak baluję to ustanawia zakaz
          wychodzenia z domu bez niego.
    • kolorowa_diablica podobno... 18.01.06, 19:37
      za plemnikiem nie zdażysz... niektórzy to chcieliby miec niewolnicę w domu...
      masz rację, to chore...
      • maladiablica1 Re: podobno... 18.01.06, 19:41
        maladiablica wita kolorowa diablicę !!!
        Niewolnicę, dziewicę a w nocy dziką kocicę.Ale za duży dekold w dzień to nie bo
        jeszce jakiś facet się zapatrzy
        • kolorowa_diablica Re: podobno... 18.01.06, 19:43
          a no witam koleżankę z piekiełka :)

faceci maja przerosniete poczucie zazdrosci, to juz jakas taka wada genetyczna tego gatunku... trezba to po prostu ignorowac, bo inaczej to sienie da ;)
          • maladiablica1 Re: podobno... 18.01.06, 19:53
            masz rację trzeba ignorować ale w zarodku należy tłumić wszelkie próby
            przejęcia całkowitej kontroli- bo z czasem staję się to nieznośne i trudno
            potem się żyje.Jak facet jest troche zazdrosny to ok ale jak chorobliwie to już
            jest kaszana.
            Znam laskę, która ma do telefonu dwie karty bo mąż jej ciągle mara w komórze i
            zawsze jej mówie raz zapomnisz zmienić i bedzie gnój a facet jest tak o nia
            zazdrosny ze szok a ja to chyba rajcuję bo od 13 lat ciągle go zdradza.
            • kolorowa_diablica Re: podobno... 18.01.06, 19:57
              oooooo... dobre :) im wiecej sie komus zabroni, tym bardziej to kusi... może gdyby nie był taki nachalny, to by go nie zdradzała... alb może coś przeczuwa i mysli, ze taką zazdrościa zapobiegnie...
              ale co fakt, to fakt... faceci mają tendencję do przesadzania... nie wiem z czego to wynika :/

przy okazji zapraszam na nowe forum - link w sygnaturce... dopiero się rozkrecamy, ale może powoli, powoli bedzie ciekawie :)
              • maladiablica1 Re: podobno... 18.01.06, 20:03
                juz poczytałam nowe forum jest niezłe nawet coś dopisałam
    • voker Re: Babski imprezki !! 18.01.06, 22:10
      To jest podobne do tego, gdy facet idzie z kumplami na browara do pubu i wraca o 4 w nocy :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka