Gość: eve IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 08:41 czy to normalne, że pieszczę łechtaczkę kombinerkami ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: onlyania Re: Pieszczenie IP: 193.227.223.* 09.10.01, 09:15 Nooo, oczywiście że to całkiem normalne..... Ale tak w ogóle to radzę jeszcze użyć wiertarki......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: Pieszczenie IP: 213.25.197.* 09.10.01, 14:07 Gość portalu: onlyania napisał(a): > Nooo, oczywiście że to całkiem normalne..... Kombinerki warto wczesniej rozgrzać do czerwoności na palniku kuchenki gazowej. > Ale tak w ogóle to radzę jeszcze użyć wiertarki......... Widziałem w OBI takie końcówki do wiertarki - druciane szczotki, podobne do szczotki do mycia butelek tylko mniejsze. To służy chyba do czszczenia np. metalowych krat z rdzy. Ale polecam też do czyszczenia "komina". Tak właśnie zgwałcę moją przyrodnią siostrę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Pieszczenie IP: 193.227.223.* 09.10.01, 14:18 no, właśnie miałam pisać o pomoc w znalezieniu kominiarza, ale skoro wystarczy wiertarka z taką szczotką, to kominiarz u mnie nie zarobi, gdyż zamierzam zainwestować w wiertarkę.............. W czasach kryzysu chyba też i zwykły cieć z miotłą się nada, a teraz ich dużo zamiatających liście. Czasem pojawiają się tacy rownież i z grabiami..... Och, dróg do osiągniećia doznań szczególnych jest przecież tak wiele.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eros Re: Pieszczenie IP: 207.220.189.* 09.10.01, 09:29 Gość portalu: eve napisał(a): > czy to normalne, że pieszczę łechtaczkę kombinerkami ? Ja znowu slyszalem o facecie ktory bil konia. Pewnego dnia zglosil sie do lekarza z obolelosciami i ten pyta: Coz pan robisz ze masz pan tak spuchnietego pracia?. Facet mowi ze bije konia. No ale jak to pan robisz spytal lekarz z zazenowaniem?. Biore mlotek i bije, No ale gdzie tu przyjemnosc pyta lekarz?. Jak nie trafie. Tak ze ja radze udac sie tez do sklepu z narzedziami do robut drogowych bo z tego co ja widze to na te cholerna przechere lechtaczke trzeba bedzie jakis sredni mlot pneumatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slusarz Re: Pieszczenie IP: *.olsza.krakow.pl 09.10.01, 10:58 Oczywiscie normalne. Pamietaj jedynie aby uzywac zawsze swoich kombinerek. Po uzyciu laduj do monterskiej torby i zawies ja na haku. Doskonaly jest tez klucz szwedzki, a do technik oralnych - klucz francuski. Duzo rozkoszy slusarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Pilnie poszukuje IP: 193.227.223.* 09.10.01, 11:14 Poszukuję stolarza do wylonania peelingu twarzy za pomocą hebla...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slusarz Re: Pilnie poszukuje IP: *.olsza.krakow.pl 09.10.01, 11:42 Zawiesze wiadomosc w siedzibie Cechu stolarzy. Pewnie ktos by taka robote wzial. slusarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Pilnie poszukuje IP: 193.227.223.* 09.10.01, 11:44 dzieki........ czekam z niecierpliwoscia na odpowiedz a jakbys jescze mogl znalesc jakiegos ogrodnika do depilacji.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slusarz Re: Pilnie poszukuje IP: *.olsza.krakow.pl 09.10.01, 12:35 Jakby nie bylo zbyt duzo do tego depilowania, to moze sam zabralbym sie za to. Mam taka zylkowa podcinarke, jest jeszcze nienajgorszy kawalek zylki, wiec jakby nie za wiele to jakos probowalbym sam. Wiesz , dzis za praca ludzie chodza , a mialbym jak znalazl. Gwarancyjnie przez jakis czas , jesli bys chciala, opiekowalbym sie wydepilowanym kawaleczkiem. Pomysl o slusarzu z zyleczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zamek Re: Pilnie poszukuje IP: *.mnc.pl 09.10.01, 15:26 A może lepiej kupić sobie gazową opalarkę? Bojowy miotacz ognia uważam za zbyt radykalny środek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Well Re: Pieszczenie IP: 192.168.30.* / *.batory.org.pl 10.10.01, 09:16 Gość portalu: eve napisał(a): > czy to normalne, że pieszczę łechtaczkę kombinerkami ? Well... interesuje mnie, której strony kombinerek używasz. Bo jeśli tej, za którą się je normalnie trzyma, to na pewno jest nienormalne. W przypadku odwrotnym jest z Tobą najzupełniej w porządku. Sugeruję dłuto - też jest dobre albo może sprawdź jak sprawi się lutownica (ach ten kształt). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knockout Re: Pieszczenie IP: *.pl.aiesec.org 16.10.01, 01:10 jesli chcesz poczuc prawdziwa rozkosz, to masuj sie za pomoca urzadzenia zwanego potocznie flexa - taka pila wysokoobrotowa z przewaznie kamiennym ostrzem. Kiedy sie tym bawilem, ale przestalem jak jeden gosc powiedzial, ze mnie nia obrzeza jak go bede dalej swoja glupia gadka denerwowal. Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Pieszczenie 16.10.01, 09:42 Dużą dawkę rozkoszy może również dostarczyć szlifierka kontowa Odpowiedz Link Zgłoś