harriet_makepeace 14.02.06, 09:28 interesuje Was, czy kompletnie olewacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
starucha_izergiel Re: kobieta a polityka 14.02.06, 09:30 Polityka może być ciekawa, w przeciwieństwie do niektórych polityków :) Odpowiedz Link Zgłoś
roman_tyczka Re: kobieta a polityka 14.02.06, 09:36 harriet_makepeace napisała: > interesuje Was, czy kompletnie olewacie? kobieta mnie intersuje a polityke olewam. Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: kobieta a polityka 14.02.06, 09:37 roman_tyczka napisała: > kobieta mnie intersuje Zmienilas orientacje, czy jestes wieloorientacyjna? Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: kobieta a polityka 14.02.06, 10:22 twoje wpisy na forum po ostatnich wyborach i pod innym nickiem świadczyły o czymś wręcz przeciwnym Odpowiedz Link Zgłoś
roman_tyczka Re: kobieta a polityka 14.02.06, 10:31 harriet_makepeace napisała: > twoje wpisy na forum po ostatnich wyborach i pod innym nickiem świadczyły o > czymś wręcz przeciwnym a nie slyszalas,ze kobieta zmienna jest?:) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: kobieta a polityka 14.02.06, 10:31 już cię znudziła polityka? Odpowiedz Link Zgłoś
roman_tyczka Re: kobieta a polityka 14.02.06, 12:53 harriet_makepeace napisała: > już cię znudziła polityka? nie tyle znudzila, ale skutecznie mi ja obrzydzono. ale nie bede pisala, ktora konkretnie partia, bo mam juz dosc wyzwisk. moze powiem tylko ,ze jest to opozycja do obecnej wladzy he he. Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: kobieta a polityka 14.02.06, 10:28 harriet_makepeace napisała: > interesuje Was, czy kompletnie olewacie? Te ku..ki w oczach, kolorowe skarpetki? Jak to może nie interesować :)) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: kobieta a polityka 14.02.06, 10:32 no jeżeli wg Ciebie do tego sprowadza się polityka... Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: kobieta a polityka 14.02.06, 11:52 harriet_makepeace napisała: > no jeżeli wg Ciebie do tego sprowadza się polityka... Nie do tego sprowadza się polityka, tylko to są przykłady z polityki :) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: kobieta a polityka 14.02.06, 11:57 wg mnie to są raczej peryferia polityki. mnie bardziej interesuje coś bliżej sedna. Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: kobieta a polityka 14.02.06, 12:00 Sedno polityki to to, jak zdobyć władzę. Tatcher, Ganhdi, Suchocka. Nie tylko sedno się liczy, peryferia też odgrywają niebagatelną rolę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: kobieta a polityka 14.02.06, 12:05 w sumie masz rację. np cool premier który babci złoży życzenia 21 grudnia i na studniówce zatańczy, w sweter z parzenicą się ubierze i od razu cały naród go kocha... Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: kobieta a polityka 14.02.06, 12:28 harriet_makepeace napisała: > w sumie masz rację. np cool premier który babci złoży życzenia 21 grudnia i na > studniówce zatańczy, w sweter z parzenicą się ubierze i od razu cały naród go > kocha... No widzisz :))) Jednych pamiętają o innych po latach nic nie wiadomo. Mało kto nie wie, kim była królowa Elżbieta :)) Odpowiedz Link Zgłoś