john_malkovitch 22.02.06, 00:27 Dzisiaj ciało ludzkie oparło się "natłokowi" mechanizacji.. A kogoś z was potrącił kiedyś samochód..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dusza.niebianska Ja - merc 0:1 :). 22.02.06, 01:00 To mialws szczescie. Ja zostalam przejechana na smierc przez ropedzonego czarnego merca w Wolominie prowadzonego przez faceta z czyms zlotym na krotkiej szyi. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe alpepe kiedyś rozjechała rowerem samochód 22.02.06, 09:23 A jaki koci upadek miałam! To było dawno temu w hrabstwie Kent, nie wiem, czy się liczy?! Facet chyba jechał ichniejszym oplem, ale głowy nie dam. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Malkovitch - BMW - 1:0 22.02.06, 09:29 idż zrób sobie jednak może badania??? Ja kiedyś miałam bliskie spotkanie z .... maluchem ;))))aaaa wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Malkovitch - BMW - 1:0 22.02.06, 09:31 tylko z maluche? Wstyd, rzeczywiście! Odpowiedz Link Zgłoś
john_malkovitch Re: Malkovitch - BMW - 1:0 22.02.06, 14:10 Tak sobie pomyslałem, że jesli coś dzisiaj będzie spuchnięte, to pójdę.. Na szczęście nic nie poochnie.. Za to chyba dostałem zapalenia którychś dróg oddechowych od leżenia na ziemi i czekania na pogotowie... wszystkie drogi prowadzą do lekarza.. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 wypadki chodza po ludziach :)))) 22.02.06, 10:25 samochod potracil mnie jak mialam 6 lat. auto prowadzil pijany milicjant. nic mi sie nie stalo. a pan pijany nie zostal pociagniety do odpowiedzialnosci. takie czasy wtedy byly. poza tym w wieku mlodzienczym zaliczylam 2 wypadki samochodowe. z kraks wyszlam calo. nie mialam nawet zadrapania. Odpowiedz Link Zgłoś
john_malkovitch Re: ej Ty,zyjesz????:D 22.02.06, 14:40 A jak..? Gdy tylko zobaczyłem, że jedzie, ustawiłem się odpowiednio, dałem mu kopa z lewej, po czym przyczaiłem się na szynach tramwajowych parę metrów dalej.. Mnie to niby boli, ale samochód trzeba było na lawetę.. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
john_malkovitch Re: to po co lezałeś na glebie??? 22.02.06, 15:56 Bo na początku wcale nie byłem taki pewien, czy nic mi się nie stało.. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: to po co lezałeś na glebie??? 22.02.06, 16:01 no tak,to trzeba było sie połozyc;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
john_malkovitch Re: to po co lezałeś na glebie??? 22.02.06, 16:41 W sumie, to ja sie nie kładłem.. Tak mną tylko leżnęło na glebę.. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
thistle thistle - Ford 1:0 22.02.06, 14:41 choć właściwie to tylko maske mu wgniotłam i szybe rozbiłam... Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: Malkovitch - BMW - 1:0 22.02.06, 14:48 A ja kiedyś na przejściu dla pieszych zaczęłam zastanawiać się, jakby mnie miało co przejechać, to bym chciała, żeby to był piękny nowiutki czyściutki TIR z błyszczącymi ogromnymi felgami... I czarnymi ogromnymi oponami. Ech.. Ale jeszcze nie mam takich doświadczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Malkovitch - BMW - 1:0 22.02.06, 15:18 jedna zakonnica przejechala maluchem po stopie mojej kolezanki. przezyla. Odpowiedz Link Zgłoś