Dodaj do ulubionych

Mój facet nie umie tańczyć..a jak z waszymi??

05.03.06, 21:58
no własnie nie umie tańczyć i tak strrrasznie mnie to wkurza, że czasem sobie
myślę, że powinnam sobie poszukać innego, bo sama uwielbiam tańczyć i lubie w
tańcu spędzać czas.A poza tym on jest niższy ode mnie i nawet jakby się
nauczył tańczyc i tak chyba nie byloby efektu.... no i co tu zrobić..może wam
wyda sie to błahe, ale mi to lezy na sercu...
Obserwuj wątek
    • nikita696 Re: Mój facet nie umie tańczyć..a jak z waszymi?? 05.03.06, 22:00
      boszeeeeee....
      • d.aga87 Re: Mój facet nie umie tańczyć..a jak z waszymi?? 05.03.06, 22:03
        ja tez uwielbiam tanczyc, a moj facet to normalny kolek ;] ma genialne wyczucie
        rytmu i zajmuje sie muzyka ale jego ruchy sa porownywalne do pinokia ;]
        • asta0007 Re: Mój facet nie umie tańczyć..a jak z waszymi?? 05.03.06, 22:05
          hehe ciekawe porównanie, no mój własnie też ze słuchem, rytmem itd wszystko ok
          ale ten taniec to dla niego skaranie...:)
          • d.aga87 Re: Mój facet nie umie tańczyć..a jak z waszymi?? 05.03.06, 22:09
            heh, skad ja to znam... u nas pojawia sie z tego powodu problem. otoz
            uczeszczalam z naszym wspolnym znajomym na kurs tanca (jako para) i na kazdej
            imprezie prezentujemy swoje umiejetnosci :) moj facet peka z zazdrosci... i nie
            pomagaja tlumaczenia ze taniec z nim (jest swietnym tancerzem) po prostu
            sprawia mi wielka przyjemnosc - z naciskiem na taniec a nie "taniec z nim"...
            ech faceci... jak psy ogrodnika...
            • asta0007 Re: Mój facet nie umie tańczyć..a jak z waszymi?? 05.03.06, 22:15
              dokładnie, ja też wole tańczyć z tymi kolegami mojego chlopaka, którzy umieją
              coś tam pokazać a tego zaraz nerw szarpie..ehhh skubańce ci faceci
        • sosnewald Re: Mój facet nie umie tańczyć..a jak z waszymi?? 12.03.06, 13:26
          Sytuacja identyczna, niby sluch w porzadku a jak trzeba wyjsc na parkiet nogi
          jak klody. Uwielbiam tanczyc, ale wszystkie moje zachety spotykaja sie z
          argumentem "przeciez bede glupio wygladac". Oczywiscie, ze ludzie inaczej
          poruszaja sie w klubie a inaczej na ulicy, ale w tancu przyjemne jest to, ze
          mozna uwolnic sie od gorsetu kulturowo dopuszczalnych ruchow. Moj Ukochany ma
          chyba zbyt wysoki self-monitoring i zupelnie nie wiem jak to w nim zmienic...
    • boski.zawodowiec facet+taniec=półfacet oraz zigolak 05.03.06, 22:08

• d.aga87 Re: facet+taniec=półfacet oraz zigolak 05.03.06, 22:10
        boski.zawodowiec napisał:

> facet+taniec=półfacet oraz zigolak

A nie slyszles moj drogi, ze facet dory na parkievie jest genialnym
        kochankiem? ;D
        • boski.zawodowiec można umieć tanczyć swietnie ale nie wypada....... 05.03.06, 22:12
          tego pokazywac publicznie.
          Uwazam to poprostu za niegodne prawdziwego męzczyzny.
        • margie Re: facet+taniec=półfacet oraz zigolak 11.03.06, 18:58
          co za bzdura!! Mialam kiedys faeta- genialny tancerz,a w lozku... DNO!!!
    • opadniety_cycek Re: Mój facet nie umie tańczyć..a jak z waszymi?? 05.03.06, 22:41
      :( mój nie lubi
      ale jak już musi zatańczyć.. to nawet mu wychodzi
    • dorianne.gray Re: Mój facet nie umie tańczyć..a jak z waszymi?? 06.03.06, 00:20
      Mój świetnie tańczy! :)

Pogo.
    • grogreg Re: Mój facet nie umie tańczyć..a jak z waszymi?? 06.03.06, 08:47
      Ja tez nie umiem tanczyc.
      Zona musiala to zaakceptowac i tyle.
    • kropka.nad.zet hahahaha! 06.03.06, 09:15
      mój też jest niższy, i też nie umie tańczyć!
      i barrrrdzo dobrze, bo ja parkiet lubię mieć tylko dla siebie :D
      zresztą chodzę do takich klubów i dyskotek, gdzie nawet - ze względu na rodzaj
      muzy (dość rockowa) - ciężko byłoby zatańczyć jakiś kawałek parzyście
      • grogreg Re: hahahaha! 06.03.06, 09:32
        Ze mna jest jeszcze gorzej.
        a) jestem nizszy
        b) nie umiem tanczyc
        c) jak popije to sie mi przypominaja stare czasy i tancze Pogo.
        • kropka.nad.zet oho! 06.03.06, 11:56
          w pogo to całkiem niezłe laski można wyrwać na tzw. "kontakt bezpośredni" :DD

grogreg napisał:

> c) jak popije to sie mi przypominaja stare czasy i tancze Pogo.
          • grogreg Re: oho! 06.03.06, 12:37
            Eeeee, podeszwy moich glanow to wcale nie jast najlepsza moja strona.
    • mmaupa Re: Mój facet nie umie tańczyć..a jak z waszymi?? 06.03.06, 10:02
      Moj tez nie umie, ale postawilam mu na wstepie ultimatum: albo sie nauczy, albo
      mi pozwoli tanczyc z innymi do woli. Wyszedl z niego len i teraz tancze z
      innymi, chociaz czasami mi zal, mimo ze od wielkiego dzwonu ukochany sie zmusza.
    • doral2 Re: Mój facet nie umie tańczyć..a jak z waszymi?? 06.03.06, 12:07
      Tak, tak, koniecznie go zmień. Przecież nie jest ważne czy cię kocha, czy jest
      inteligetny lub zapewni ci przyszłość. NAJWAŻNIEJSZE żeby umiał tańczyć, w
      końcu na tańcu upływa większość życia.
      • asta0007 Re: Mój facet nie umie tańczyć..a jak z waszymi?? 06.03.06, 14:28
        Masz rację, to nie najwazniejsze , ale jednak czasem bardzo mi przeszkadza
    • nattashaa Przestan pisać, zacznij tańczyć 06.03.06, 12:08
      Może się sprawdzisz:)
    • khaki3 Re: Mój facet nie umie tańczyć..a jak z waszymi?? 06.03.06, 12:10
      A moj potrafi tanczyc. I to bardzo dobrze, ma poczucie rytmu, nie jest jakims
      kolkiem, swietnie sie rusza, a jak jeszcze muzyka mu podpasuje, to z parkietu
      mozemy nie schodzic :)
      • aga_78 Re: Mój facet nie umie tańczyć..a jak z waszymi?? 06.03.06, 12:28
        uff to możemy sobie ręce podać :))
        ale faktem jest, że mało jest facetów, którzy mają wyczucie rytmu i potrafią
        fajnie tańczyć
        • khaki3 Re: Mój facet nie umie tańczyć..a jak z waszymi?? 06.03.06, 12:41
          A juz myslalam, ze mnie jedynej sie trafil okaz tanczacego mezczyzny:) Fakt
          malo facetow potrafi dobrze tanczyc. Najczesciej robia dziwne drygi:) No ale za
          to tez ich kochamy:) To takie urocze i zabawne:)
    • kohol Re: Mój facet nie umie tańczyć..a jak z waszymi?? 06.03.06, 14:33
      To zależy, w jakim sensie :)
      Walca czy samby to z nim nie zatańczę - i bardzo dobrze, nie lubię.
      A w klubie - to chyba nieistotne, jak kto tańczy, no chyba że się przychodzi
      tam kogoś wyhaczyć albo zostać wyhaczonym :)
      • malta20 Re: Mój facet nie umie tańczyć..a jak z waszymi?? 06.03.06, 15:05
        Mój też nie umie i nie lubi dyskotek itd. Dlatego jak mam gdzieś iść potańczyć
        to ide z koleżankami :)
    • choinka333 Re: Mój facet nie umie tańczyć..a jak z waszymi?? 07.03.06, 21:42
      mój też nie specjalnie potrafi tańczyc ,nie lubi dytskotek, imprez, a ja
      uwielbiam ale czy to najwazniejsze? pogodziłam sie już z tym dawno....trudno,
      nie ma sie wszystkeigo..
    • kotbehemot6 Umie ale nie chce:(((((((( 07.03.06, 21:51
    • magrat1 Re: Mój facet nie umie tańczyć..a jak z waszymi?? 08.03.06, 09:47
      Mam podobną sytuację, z tym, że Mój Miły 'śmie' twierdzić, że umie i tylko ja z
      nim nie potrafię :( Własciwie to nawet prawda, bo kręcenie się w kółko z
      przestępowaniem z nogi na nogę przy wolnej muzyce oraz nieustające obroty przy
      szbkiej, to dla mnie niewystarczajace, żeby móc to nazwać tańcem. Zapisaliśmy
      się nawet na kurs tańca towarzyskiego i chociaż każde zajęcia kończą się
      kłótnią, bo to za trudne zapamiętać układ kilku kroków, to on nadal twierdzi,
      że umie - tylko "nie tak" :( A dla mnie taniec to... coś tak wspaniałego,
      porywającego, uskrzydlającego.. (to moje hobby, pasja) i chciałabym móc to
      dzielić z Kochanym. Czasem ktoś powie: to znajdź sobie partnera do tańca -
      jasne, nic prostszego, ale co z tego, skoro to z moim facetem będę spędzać
      różne taneczne imprezy, sylwestry, bankiety itp.
      Bardzo dobrze Cię rozumiem i wcale nie wydaje mi się to błahe, asta... bo mnie
      ta sytuacja również frustruje. Poza tym uważam, że jest to fantastyczny relaks
      i świetne ćwiczenia usprawniające koorynację ruchów i w ogóle same plusy ;-)
      wymaga tylko trochę chęci i koncentracji, a z tymi chęciami to właśnie kiepsko,
      a szkoda.
      Pozdrowienia
    • gata81 Re: Mój facet nie umie tańczyć..a jak z waszymi?? 08.03.06, 10:02
      Ale problem.Całe szczęście że nie jest pijakiem i nie bije bo to byłby
      problem.A to czy umie tańczyć czy nie to błachostka. Jak ci nie odpowiada to
      sobie go "wymień" skoro nie podziela twojej pasji i to ci przeszkadza.
    • kowianeczka Re: Mój facet nie umie tańczyć..a jak z waszymi?? 08.03.06, 10:12
      Moj maz tez nie jest naljepszym tancesrzem w przeciwwienistwie do mnie. Jak juz
      w tanczu otoczy mnie wianuszek mezczyzn odstawia swoje piwo na blacie baru ,
      podchodzi, caluje mnie w szyje (znaczy sie obsikuje wlasny teren) i wraca do
      piwa. Od razu robie sie wokol mnie wiecej miejsca do tanczenia:)

Acha, ale salsy nauczylam go tanczyc:)
    • blou1 Re: Mój facet nie umie tańczyć..a jak z waszymi?? 08.03.06, 12:09
      Mój też nie umie chociaż o tym nie wie.
    • kolivka Re: Mój facet nie umie tańczyć..a jak z waszymi?? 11.03.06, 12:21
      Czesc...
      Nie rozumiem tych, ktore Cie krytykuja za to.
      taniec i ruch sa dla Ciebie wazne. Zastanow sie, czy sa dla Ciebie tak wazne,
      ze nie mozesz bez nich zyc. Ja zadecydowalam: facet nie tanczacy jest nie dla
      mnie i nie chce i nie bede spotykac sie z takim, poniewaz bylabym tylko ciagle
      na neigo zla za to, ze jest jaki jest.
    • chelsa Re: Mój facet nie umie tańczyć..a jak z waszymi?? 11.03.06, 18:22
      Mój też nie potrafi, a jak już zatańczy to muzyka mu w tańcu nie przeszkadza :)
    • monia145 Re: Mój facet nie umie tańczyć..a jak z waszymi?? 11.03.06, 18:26
      A u mnie odwrotnie. To ja wychodzę na przysłowiowego kołka kiedy tańczę z moim
      męzem. Ma postawę, wyczucie rytmu, pięknie się porusza. Kiedy na niego patrzę,
      to wiem dlaczego się w nim zakochałam, jest taki seksowny!!!!!!!!!!!!!!!
    • margie Re: Mój facet nie umie tańczyć..a jak z waszymi?? 11.03.06, 18:57
      e tam, moj umie, i tez jest troszke nizszy:)) Tancz z innymi:) albo idzicie
      razem na kurs tanca:)
    • mala.wiosna Re: Mój facet nie umie tańczyć..a jak z waszymi?? 11.03.06, 19:01
      Mój tańczy tylko jak wypije, a jak tańczy to chyba lepiej nie mówić :) Ale to
      nie ważne, bo i tak go kocham
      • epox123 Re: Mój facet nie umie tańczyć..a jak z waszymi?? 12.03.06, 14:15
        hmmm ja umiem tańczyć,a mój tak słodko podskakuje :) ,ale co tam ma wiele
        innych zalet i za to go kocham :)
    • niebieskadziewczyna Re: Mój facet nie umie tańczyć..a jak z waszymi?? 12.03.06, 16:42
      moj wyzszy o 1 cm ;-) i ten nie tanczy. Dlatego zapisalismy sie na kurs tanca.
      Juz po kilku sesjach i coraz lepiej nam sie razem tanczy :-)

Polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka