03.12.02, 12:35
Odwal się.
Obserwuj wątek
    • Gość: renia Re: Reni IP: *.athens.access.acn.gr 03.12.02, 12:37
      To Ty sie odwal Sama sie walnelas na moj watek, chociaz prosilam zebys tego nie
      robila, a teraz odwal sie???
      • pajdeczka Re: Reni 03.12.02, 12:38
        Gość portalu: renia napisał(a):

> To Ty sie odwal Sama sie walnelas na moj watek, chociaz prosilam zebys tego
        nie
        >
        > robila, a teraz odwal sie???

Rzeczywiście, uczę się złych nawyków od innych.
    • bukowski27 dziewczyny to nie moj problem wogole... 03.12.02, 13:57
      ale czy to nie bylo tak ze renia i pajdeczka -przy zalozeniu ze pajdeczka to
      tam kiedys wierna byla... to wy nie bylyscie takie wogole przyjaciolki i co tam
      jeszcze? tak z ciekawosci pytam...
      • wierna1 Re: bukoś............ 03.12.02, 14:03
        pajdeczka to nie wierna, nie znam jej. Renia i ja kiedys tam byłysmy
        przyjaciółki, ale od dawna juz nie jesteśmy. Niech sobie tą pajdę tępi, nie
        moja sprawa, ale prosze tu nie sugerować ze ja to pajdeczka.
        • pajdeczka Do Wiernej 03.12.02, 14:06
          wierna1 napisała:

> pajdeczka to nie wierna, nie znam jej. Renia i ja kiedys tam byłysmy
          > przyjaciółki, ale od dawna juz nie jesteśmy. Niech sobie tą pajdę tępi, nie
          > moja sprawa, ale prosze tu nie sugerować ze ja to pajdeczka.

No właśnie. Tylko ty Wierna i ja znamy prawdę, co nie?
        • bukowski27 wierna 03.12.02, 14:06
          ja tam nic nie sugeruje. ja po prostu uwazam ze pajdeczka to wierna... a w
          zwiazku z tym ze to co uwazam jest nieweryfikowalne to jako takie toto nie ma
          zadnego znaczenia... ja tak tylko z ciekawosci zapytalem... najwyzej mnie z
          bledu wyprowadzice... chociaz wlasciwie to tez nie istotne... no nie mam
          dzisiaj co robic... nawet poszlem i zupe przezd chwila zjadlem... z bulka...
          pszenna.. hmmm...
          • pajdeczka Re: wierna 03.12.02, 14:18
            bukowski27 napisał:

> ja tam nic nie sugeruje. ja po prostu uwazam ze pajdeczka to wierna... a w
            > zwiazku z tym ze to co uwazam jest nieweryfikowalne to jako takie toto nie ma
            > zadnego znaczenia... ja tak tylko z ciekawosci zapytalem... najwyzej mnie z
            > bledu wyprowadzice... chociaz wlasciwie to tez nie istotne... no nie mam
            > dzisiaj co robic... nawet poszlem i zupe przezd chwila zjadlem... z bulka...
            > pszenna.. hmmm...
            >

A ja uważam, że Wierna do Renia. Zaraz nawet założe wątek.
            • bukowski27 jakzescie pajdeczka glupiscie 03.12.02, 14:26
              to i zalozycie ten watek... bawcie sie dobrze...

• pajdeczka Re: dziewczyny to nie moj problem wogole... 03.12.02, 14:07
        bukowski27 napisał:

> ale czy to nie bylo tak ze renia i pajdeczka -przy zalozeniu ze pajdeczka to
        > tam kiedys wierna byla... to wy nie bylyscie takie wogole przyjaciolki i co
        tam
        >
        > jeszcze? tak z ciekawosci pytam...

Bo od przyjaźni do nienawiści tylko krok....
        • wierna1 Re: dziewczyny to nie moj problem wogole... 03.12.02, 14:08
          no własnie pajdeczko, jaka jest prawda wiemy tylko my. Zaczyna mnie to bawic
          • pajdeczka A kto to jest Wierna? 03.12.02, 14:16
            wierna1 napisała:

> no własnie pajdeczko, jaka jest prawda wiemy tylko my. Zaczyna mnie to bawic

Bo ja to ja - czyli Pajdeczka , a Wierna to ktoś z opozycji, czyli KTO?
            A może to Ty Reniuchno droga. Nie masz już odwagi odpisywać pod swoim imieniem
            i jak kameleon szybko zmieniłaś barwę?
            • wierna1 Re: A kto to jest Wierna? 03.12.02, 14:21
              pajda nie udawaj, dobrze wiesz kto to jest wierna. Wiekszosc dobrze mnie
              pamieta, byłam tu bardzo kontrowersyjną osobą, tak jak ty jestes teraz. A reni
              nie znosze i juz
              • Gość: Mike Re: A kto to jest Wierna? IP: proxy / 217.153.35.* 03.12.02, 14:23
                A więc mamy podręcznikowy przypadek rozdwojenia jaźni.'
              • pajdeczka Re: A kto to jest Wierna? 03.12.02, 14:24
                wierna1 napisała:

> pajda nie udawaj, dobrze wiesz kto to jest wierna. Wiekszosc dobrze mnie
                > pamieta, byłam tu bardzo kontrowersyjną osobą, tak jak ty jestes teraz. A
                reni
                > nie znosze i juz

Czyli wyszło na to, że nie jesteś mną? To super!
                A więc jednak to ty Reniu. Wstyd, doprawdy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka