Gość: renia Re: Reni IP: *.athens.access.acn.gr 03.12.02, 12:37 To Ty sie odwal Sama sie walnelas na moj watek, chociaz prosilam zebys tego nie robila, a teraz odwal sie??? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Reni 03.12.02, 12:38 Gość portalu: renia napisał(a): > To Ty sie odwal Sama sie walnelas na moj watek, chociaz prosilam zebys tego nie > > robila, a teraz odwal sie??? Rzeczywiście, uczę się złych nawyków od innych. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 dziewczyny to nie moj problem wogole... 03.12.02, 13:57 ale czy to nie bylo tak ze renia i pajdeczka -przy zalozeniu ze pajdeczka to tam kiedys wierna byla... to wy nie bylyscie takie wogole przyjaciolki i co tam jeszcze? tak z ciekawosci pytam... Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: bukoś............ 03.12.02, 14:03 pajdeczka to nie wierna, nie znam jej. Renia i ja kiedys tam byłysmy przyjaciółki, ale od dawna juz nie jesteśmy. Niech sobie tą pajdę tępi, nie moja sprawa, ale prosze tu nie sugerować ze ja to pajdeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Do Wiernej 03.12.02, 14:06 wierna1 napisała: > pajdeczka to nie wierna, nie znam jej. Renia i ja kiedys tam byłysmy > przyjaciółki, ale od dawna juz nie jesteśmy. Niech sobie tą pajdę tępi, nie > moja sprawa, ale prosze tu nie sugerować ze ja to pajdeczka. No właśnie. Tylko ty Wierna i ja znamy prawdę, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 wierna 03.12.02, 14:06 ja tam nic nie sugeruje. ja po prostu uwazam ze pajdeczka to wierna... a w zwiazku z tym ze to co uwazam jest nieweryfikowalne to jako takie toto nie ma zadnego znaczenia... ja tak tylko z ciekawosci zapytalem... najwyzej mnie z bledu wyprowadzice... chociaz wlasciwie to tez nie istotne... no nie mam dzisiaj co robic... nawet poszlem i zupe przezd chwila zjadlem... z bulka... pszenna.. hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: wierna 03.12.02, 14:18 bukowski27 napisał: > ja tam nic nie sugeruje. ja po prostu uwazam ze pajdeczka to wierna... a w > zwiazku z tym ze to co uwazam jest nieweryfikowalne to jako takie toto nie ma > zadnego znaczenia... ja tak tylko z ciekawosci zapytalem... najwyzej mnie z > bledu wyprowadzice... chociaz wlasciwie to tez nie istotne... no nie mam > dzisiaj co robic... nawet poszlem i zupe przezd chwila zjadlem... z bulka... > pszenna.. hmmm... > A ja uważam, że Wierna do Renia. Zaraz nawet założe wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 jakzescie pajdeczka glupiscie 03.12.02, 14:26 to i zalozycie ten watek... bawcie sie dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: dziewczyny to nie moj problem wogole... 03.12.02, 14:07 bukowski27 napisał: > ale czy to nie bylo tak ze renia i pajdeczka -przy zalozeniu ze pajdeczka to > tam kiedys wierna byla... to wy nie bylyscie takie wogole przyjaciolki i co tam > > jeszcze? tak z ciekawosci pytam... Bo od przyjaźni do nienawiści tylko krok.... Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: dziewczyny to nie moj problem wogole... 03.12.02, 14:08 no własnie pajdeczko, jaka jest prawda wiemy tylko my. Zaczyna mnie to bawic Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka A kto to jest Wierna? 03.12.02, 14:16 wierna1 napisała: > no własnie pajdeczko, jaka jest prawda wiemy tylko my. Zaczyna mnie to bawic Bo ja to ja - czyli Pajdeczka , a Wierna to ktoś z opozycji, czyli KTO? A może to Ty Reniuchno droga. Nie masz już odwagi odpisywać pod swoim imieniem i jak kameleon szybko zmieniłaś barwę? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: A kto to jest Wierna? 03.12.02, 14:21 pajda nie udawaj, dobrze wiesz kto to jest wierna. Wiekszosc dobrze mnie pamieta, byłam tu bardzo kontrowersyjną osobą, tak jak ty jestes teraz. A reni nie znosze i juz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: A kto to jest Wierna? IP: proxy / 217.153.35.* 03.12.02, 14:23 A więc mamy podręcznikowy przypadek rozdwojenia jaźni.' Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: A kto to jest Wierna? 03.12.02, 14:24 wierna1 napisała: > pajda nie udawaj, dobrze wiesz kto to jest wierna. Wiekszosc dobrze mnie > pamieta, byłam tu bardzo kontrowersyjną osobą, tak jak ty jestes teraz. A reni > nie znosze i juz Czyli wyszło na to, że nie jesteś mną? To super! A więc jednak to ty Reniu. Wstyd, doprawdy. Odpowiedz Link Zgłoś