mathias_sammer 13.03.06, 17:04 Troszke zonka mi sie roztyla, macie jakies skuteczne rady:) z zycia wziete jak ja odrobine odchudzic? Bede wdzieczny:) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathias_sammer Re: malenka nadwaga zony 13.03.06, 17:07 Nie macie dla mojej zony praktycznych rad? To moze chociaz teoretyczne? M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: malenka nadwaga zony 13.03.06, 17:09 MŻWS - Mniej Żarcia, Więcej Sexu Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: malenka nadwaga zony 13.03.06, 17:10 Seksu jest wystraczajao, jemy sporo i smacznie, moze za malo ruchu i za duzo pracy? M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: malenka nadwaga zony 13.03.06, 17:17 Po co pytasz skoro już znasz odpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: malenka nadwaga zony 13.03.06, 17:34 No niby fakt, kilka kiloskow nadwagi, i cala tona nadwagi mozgu. Ucze sie od mojej zonki, ale daleko mi doniej. jeszcze troszke sie poducze i przyjde wyprobowac na forum:)) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 Re: malenka nadwaga zony 13.03.06, 17:09 żadne diety napewno! nie ma skutecznej diety, prędzej czy później po powrocie do eliminowanego składnika codziedzennej diety, wszystko wraca. nei chce mi się rozpisywać, ale wiem co mówię, mam za sobą 6letnia anoreksję i świat diet nie ma przede mną tajemnic hehe:P jedyna rada na zachowanie/odzyskanie zgrabnej sylwetki to zrównoważona dieta i aktywność fizyczna. inaczej sie nie da Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: malenka nadwaga zony 13.03.06, 17:10 Bylas anorektyczka? Bidus, ale juz w porzadku, mam nadzieje? M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 Re: malenka nadwaga zony 13.03.06, 17:52 :) dzięki:) już prawie dwa i pół roku po zakończonej sukcesem terapii:) dzeilna dziewczynka po prostu jestem, hehe szanse na normalne życie miałam po tej przygodzie niby żadne, a pieć miesięcy temu urodziłam pięknego zdrowego syneka:) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: malenka nadwaga zony 13.03.06, 17:53 Tu z lewej stony mam. Mniej weicej piec metrow drutu. POtrzebny jest jeszcze odbiornik oraz uziemienie. M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
beretzantenka Re: grubaska 13.03.06, 17:54 Pamietam twoj post ale w nim nie bylo o anoreksji - wrecz odwrotnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 Re: grubaska 13.03.06, 22:35 ..??:) to chyba nei był mój post wobec tego:) poza tym , jak z resztą pisałam, jestem już 2 i pół roku po zakończonej terapii:) wtedy własnie powstała "grubaska", jako wyraz dystansu do siebie:) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
beretzantenka Re: malenka nadwaga zony 13.03.06, 17:52 Pokaz , ze masz gest i zafunduj jej liposuncje :-) W razie co to zrob szlaban na potrawy maczne za wyjatkiem razowych mieso tylko z surowkami bez zadnych dodatkow i slodzonych napojow . To sie nazywa zdrowa zywnosc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: malenka nadwaga zony 13.03.06, 17:54 Ale ona ma tylko 2kg nadwagi a nie 70kg jak niektorzy na forum:) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
beretzantenka Re: malenka nadwaga zony 13.03.06, 17:58 Od dwoch sie zaczyna :-) Za to latwo opanowac . Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: malenka nadwaga zony 13.03.06, 18:01 LIPOSUKCJĄ się nazywa tenże zabieg :) Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: malenka nadwaga zony 13.03.06, 18:03 2 kg i Ty chcesz ją odchudzać, Mathiasie? Przesada, w dodatku gruba. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: malenka nadwaga zony 13.03.06, 18:04 Bo jej sie faldka zrobila na boku, glaszcze te faldke glaszcze , ale nie znika:) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: malenka nadwaga zony 13.03.06, 18:52 na fałdki to joga najlepsza. Po 18 niech nic nie je, to fałdka zniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: malenka nadwaga zony 13.03.06, 18:30 łańcuch niech sięga jak najdalej od lodówki :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś