aniawe 14.03.06, 19:24 Czy byl ktos z Was na wakacjach w Hiszpanii? Jak jest na plazach,czy duzo jest osob z piekna figura? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khaki3 Re: Plaze w Hiszpanii 14.03.06, 19:26 Kochana za duzo sie filmow naogladalas;) Widzialas rodowite Hiszpanki? Na plazy i Hiszpanki i turysci. Nie kazdy ma "idealna" figure, pozatym nikt nie zwraca na to uwagi, jaka kto ma figure. Na hiszpanskich plazach jesttak samo jak na polskich, czy tez nad balatonem. I takie i smakie i owakie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nnatashaa Re: Plaze w Hiszpanii 14.03.06, 19:27 Im wieksza plaza tym ich pewnie wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
capivit Re: Plaze w Hiszpanii 14.03.06, 22:42 Polla4 :-) widze Cię często na forum i zawsze sie zastanawiam, czy wybierajac ten nick wiedziałaś co znaczy to słowo po hiszpańsku? Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 do capivit :) 14.03.06, 23:03 A ja widzę Cię tu po raz pierwszy. Nick wybrałam drogą losową nie analizując głębiej jego znaczenia. Oświeć mnie proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: do capivit :) 14.03.06, 23:05 pollo to kurczak, ale polla to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
capivit Re: do capivit :) 15.03.06, 11:48 Masz rację,nie udzielam sie na forum, tak tylko sobie wchodze poczytać. Mam nadzieję, że nie odebrałas mojego wątku żle.Tak tylko z ciekawości zapytałam, czy wiesz co to znaczy po hiszp..Powiem Ci tylko, że tego słowa nie znajdziesz w słowniku, bo jest niecenzuralne ;-). pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 ale wstyd :) 15.03.06, 12:14 Ojej, nie wiedziałam :) Jasne że nie odebrałam Cię źle. Również pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aceitunas Re: :-) 15.03.06, 12:42 Nie martw się, równie dobrze Polla moze być od imienia Pola z dodanym L, no nie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: :-) 15.03.06, 12:54 No w sumie masz rację. Bliska mi tez jest ostatnio postac Pollyanny, z niej staram się czerpać. W każdym razie nie będe zmieniać swojej "Polki" i niech juz zostanie jak jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniawe Re: Plaze w Hiszpanii 14.03.06, 19:36 Nie widzialam rodowitych Hiszpanek,wybieram sie tam latem. Mam troche cellulit i sie zastanawiam czy jakos zle sie przez to nie bede czula na plazy. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Plaze w Hiszpanii 14.03.06, 19:38 Ja Tobie gwarantuje, ze ten niby celulit, ktory posiadasz bedzie niewidoczny przy tym co prezentuja rodowite hiszpanki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Plaze w Hiszpanii 14.03.06, 19:39 Zapewniam cię, nie będziesz się tam źle czuła,a jak masz kompleksy, to na wszelki wypadek zaopatrz się w pareo. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Plaze w Hiszpanii 14.03.06, 19:39 Twój cellulit będzie wyjątkowy, bo polski, a Hiszpanie lubią POlki itd. itd. Poza tym Hiszpanki mają cellulit koszmarny Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Plaze w Hiszpanii 14.03.06, 19:41 to możesz siedzieć cały czas w wodzi, ja p co za koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Plaze w Hiszpanii 14.03.06, 22:15 widokzmarsa napisał: > to możesz siedzieć cały czas w wodzi, ja p co za koszmar zlosliwiec :))) he he Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Plaze w Hiszpanii 14.03.06, 22:15 ps. w wodzie fajnie sie bzyka :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Plaze w Hiszpanii 15.03.06, 13:12 zgadzam się, aby była tylko nie za zimna bo wtedy to tylko z pingwinami byś mogła) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Plaze w Hiszpanii 14.03.06, 19:43 Taka jakby chusta,ktora mozesz sobie na biodrach zawiazac. Niby kieciuchna taka. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.wroc Re: Plaze w Hiszpanii 14.03.06, 22:01 Zadnych kom pleksow miec w hiszpanii nie bedziesz, gwarantuje. Zadne pareo nie bedzie ci potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Plaze w Hiszpanii 14.03.06, 22:32 Kochana, tam leżą niemieckie wieloryby, i to topless. Wyluzuj, będziesz i tak bosko wyglądała w porównaniu do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: Plaze w Hiszpanii 15.03.06, 00:23 Tam jest topless i radze zaczac od pierwszego dnia bo potem bedzie za pozno i zostana paski :-) Wiekszosc turystow znad Morza Polnocnego figury sa rozne i nikt sie nie wstydzi . Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Plaze w Hiszpanii 15.03.06, 13:03 Jak tam plaze to ja nie wiem, ale z jachtow pomyje w portach wylewaja. Buraki jedne. Odpowiedz Link Zgłoś