Dodaj do ulubionych

czy macie...

16.03.06, 12:55
jakiegos konika..?:-)

ja mam. lubie zbierac grzyby:-)

p.
Obserwuj wątek
    • bejbe_bejbe20 Re: czy macie... 16.03.06, 12:59
      jeśli to można nazwać konikiem, to... wymyślanie ekstremalnych zabaw mojej kotce:D
      • pipilutek Re: czy macie... 16.03.06, 13:01
        i te grzybki uzbierane do koszyczka obieram, kroje na kawaleczki i dusze z
        cebulka.

p.
      • jonal Re: czy macie... 16.03.06, 13:02
        pedeślesz kilka pomysłów,
        moja kotka ma 6 mieś. i zaczyna kompletnie świrować, urządza sobie "ścieżki
        zdrowia" po całym mieszkaniu np. ok 3 w nocy
        przewraca kwiatki itp.
        doprowadza mnie do szalu:))
        • bejbe_bejbe20 Re: czy macie... 16.03.06, 13:16
          spoko. moja wszystko zwala mi z półek... oczywiście najczęściej w nocy:]
          robię jej salta różnego rodzaju, uczę tańczyć brejkdensa (sorry, za
          spolszczenie, ale dziś jestem wykończona i więkoszość moich szarych komórek
          jeszcze śpi), czyli łapie delikatnie za brzuszek i obkręcam ją dynamicznie
          kilkanaście razy (kiedy przestaje, to ucieka i zawsze w coś uderzy- chyba musi
          jej kręcić się w łębku:]) , stawiam ją na szafe (chyba ponad 2 m wysokości) i
          prowokuje do skakania.
          ale kiedy zaczniesz podobne rzeczy robić ze swoim kotem to przemyśl to kilka
          razy, bo kotka odwdzięcza mi się gryzieniem i drapaniem, ale znośne to jest:)

pozdrawiam;)
          • pipilutek Re: czy macie... 16.03.06, 13:26
            wszystkich, ktorzy maja zamiar pisac o kotku prosze opuscic tten watek.

dziekuje.

p.
    • kotbehemot6 Re: czy macie... 16.03.06, 13:00
      uuu, to kiepsko ,tylko jesień na realizację hobby...chyba że założysz pieczarkarnię
    • natka110 Re: czy macie... 16.03.06, 13:42
      Ja mam obowiazkowe hobby - nurowanie:((( jelsi chcialam spedzac z moim M
      wakacje be zklotni to sie musialam nauczyc nurkowac, i porobic licencje...
      buu.. to w zasadzie zamiast klotni o sposob spedzenia niedzieli, mamy moja 100%
      rezygnacje...
      Ja ostatnio w ramach odzwyczajania sie od nalogowego ogladania seriali
      kryminalnych na FoxLIFE,
      • natka110 Re: czy macie... 16.03.06, 13:49
        zakupilam kawal szmaty i wyszywam -haft Richelieu.. odkad jednak mam kota i
        traw ami odrasta w ogrodku ( u nas w Italii jest 12-17 stopni), to nie mam
        czasu na wyszywanie, ani warunkow(kota wyciaga nitki, bo mysli ze to do
        zabawy).

pania ktora pisala o okrecaniu kota dookola wlasnej osi zakablowalabym do
        Greenpeace'u, sama sie pokrec, oczywiscie, ze kot gryzie, nastepnym krokiem
        bedzie sikanie np na twoja poduszke, bo koty wlasnie tak sie mszcza... Kot
        mojej siostry tolerowal jakis czas glupie pomysly mojego brata, az pewnego dnia
        sie na niego rzucil, zrbil szrame na policzku, i z upodobaniem uzywal jego
        pokoju i lozka jako kuwety. Powodzenia w durnych zabawach...
        • bejbe_bejbe20 Re: czy macie... 16.03.06, 14:00
          chyba mojemu kotu musi się to podobać, bo o dziwo nie mści się:] ogólnie jest
          strasznie zdziwaczałym, pokręconym zwierzakiem i jedynym w swoim rodzaju:)
          strasznie ją uwielbiam, mimo tego, że ciągle broi:)
          czy to jest durnowaty pomysł obkręcanie kotkiem?? wg mnie nie, bo nic
          niebezpiecznego nie robię, nie miauczy w taki sposób, jakby chciała mi dać do
          zrozumienia, że ta zabawa jej się nie podoba.
          no, ale każdy ma prawo do własnego zdania:]
          • pipilutek Re: czy macie... 16.03.06, 14:07
            zdjecia.polska.pl/gallery,Grzyby_w_obiektywie_Marcina_Karetty,gid,191029,cid,304.htm?what=&view=slide&sh=7
        • pipilutek Re: czy macie... 16.03.06, 14:06
          zdjecia.polska.pl/gallery,Grzyby_w_obiektywie_Marcina_Karetty,gid,191029,cid,304.htm?what=&view=slide&sh=8
    • kati1973 Re: czy macie... 16.03.06, 14:02
      je nie mam konika
      kota tez (ale to dobrze bo w zwiazku z ptasia grypa to malo popularne)
      mam za to psa i zolwia
      tylko zolw jad grzyby
      :)
      • pipilutek Re: czy macie... 16.03.06, 14:08
        zdjecia.polska.pl/gallery,Grzyby_w_obiektywie_Marcina_Karetty,gid,191029,cid,304.htm?what=&view=slide&sh=1
    • fergie18 Re: czy macie... 16.03.06, 15:27
      zbieram różne katalogi z modą, mam sporą kolekcje - cały przekrój strojów od
      1969 roku :-)
    • lady_tech Re: czy macie... 16.03.06, 15:28
      Ja lubię jeździć na rolkach, ale niestety jest to tylko możliwe w lecie.
    • kowianeczka Re: czy macie... 16.03.06, 16:59
      Uwielbiam czytac komentarze innych nt znajomosci z sieci. Artykul mnie
      powalil :DDDDDDDDDDDDDDDD

kowianeczka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka