katarzyna341 17.03.06, 01:11 wlasnie przed chwila odkrylam ze moj maz ma kochanke,wyznaje jej milosc,mowi ze teskni, zawalil mi sie swiat, co robic,obudzic go i zrobic awanture,spakowalam go ale nie wiem co bedzie jak sie obudzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weronka77 Re: pomocy 17.03.06, 01:17 Masz ochłonąć przede wszystkim.I trzeżwo myśleć.Jeśli jesteście w Twoim mieszkaniu to wywal dziada.Jesli nie to nie ma sensu bo i tak wróci na swoje.CHyba że jest mężczyzną i sam się wyprowadzi ale na to bym nie liczyła.Proponuję sie wynieść do rodziców,wnieść o rozwód i puścić faceta w skarpetkach.Będzie dobrze.FAceci już tak mają.Wszyscy-tp tylko kwestia czasu kiedy się o tym dowiadujemy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna341 Re: pomocy 17.03.06, 01:23 ja nie mam sie gdzie wyniesc,wynajmujemy to mieszkanie od 17 lat,roznie bywalo,ale nie myslalam ze do tego dojdzie,przez przypadek przejrzalam jego rozmowy na AQQ,kocha podobno jakas sikse 21 letnia,rece opadaja Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: pomocy 17.03.06, 01:24 Możesz tez wynieść się do rodziców lub przyjaciółki i zostawić mu kartkę,że do 12 ma go nie byc w domu i ma zabrać wszystkie soje rzeczy. Możesz też...............wybaczyć..ale jak kocha to już niestety przegrał. Trzymaj się i bądź silna! Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna341 Re: pomocy 17.03.06, 01:29 no i dokad mam teraz w nocy niby isc? naprawde nie mam nikogo,kto by mnie z dziecmi przygarnal,niech sie moze on wyniesie do mamy,choc tesciowa jest bardziej za mna niz za nim Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: pomocy 17.03.06, 01:33 Z 21latką nie wygrasz niestety;-( ALe możesz odszkodowanie i alimenty na siebie i na dzieci duże wywalczyć.A nawet zająć mu 80procent dochodów(mam takie wredne koleżanki) Ale skrupulów nie powinnaś mieć najmniejszych. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna341 Re: pomocy 17.03.06, 01:43 a ja nie chce zeby kogos mial zamiast mnie ,to boli,mam siano w glowie,a on spi w pokoju obok,nawet nie wiem jak mam isc dzisiaj spac,nic tylko sie powiesic Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: pomocy 17.03.06, 01:45 WIeszać się przez faceta?No dajże spokój.JAkoś on się nie przejmował Tobą ani tym co z sobą zrobisz,kiedy flirtował z małolatą.NIc na to już nie poradzisz.Możesz zrobić scenę,wybaczyć ale to tylko chwilowe.Facet jak już zaczął zdradzać tosię nie zmieni nigdy.Więc lepiej skończyć farsę niż być bez przerwy przez sukinkota poniżaną. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: pomocy 17.03.06, 01:48 weronka77 napisała: > Proponuję sie wynieść do rodziców,wnieść o rozwód i puścić faceta w > skarpetkach.Będzie dobrze.FAceci już tak mają.Wszyscy-tp tylko kwestia czasu > kiedy się o tym dowiadujemy;-) A Ty jesteś głupią rurą ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: pomocy 17.03.06, 01:55 Nie dziecino :DDD Tylko gratuluję doświadczeń!!! Z taką jędzą to Jezus by nie wytrzymał :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: pomocy 17.03.06, 01:56 A może masz jakąś ciekawą propozycję dla Katarzyny? Na przykład wybaczyć,zrobić jutro śniadanie i porozmawiać na spokojnie;-) A potem przyjąć przeprosiny,głupkowate tłumaczenie i czekać aż koleś po raz kolejny zawiedzie jej zaufanie i zrobi z niej idiotkę.Niestety dobry prawnik to jedyne co może pomóc skutecznie;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: pomocy 17.03.06, 01:57 Na pewno Ty jej pomożesz tym sączeniem jadu :) Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna341 Re: pomocy 17.03.06, 02:01 mam dwoch nastolatkow,ktorzy potrzebuja ojca i do glowy by im nie przyszlo,ze tatus tak,, ciezko pracuje,, do pozna,zamiast spedzac czas z nimi,ja zapieprzam za 600 jak dziki osiol a on ... no nie moge ,po prostu mnie trzesie, Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: pomocy 17.03.06, 02:08 Dobra, OK! Jeżeli sobie zasłużył, to się z nim rozwiedź i wystąp o alimenty. Ale wqoorwia mnie jak takie rury jak Weronka piszą o facetach, że wszyscy tacy są. Równie dobrze można zacytować: "Kobiety to ku... Poza matką moją, Krolla... No i Pana porucznika. Oczywiście" :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
aga_78 Re: pomocy 17.03.06, 02:12 jakie nerwy na forum i to w nocy! nie denerwuj się :P ja staję murem za facetami! bo wiem, że nie wdszyscy są beee :) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: pomocy 17.03.06, 02:17 No i Ok. :) Tak 3mać :DDD Jak to nie jest wkręt i dziewcze potrzebuje rady, to takie teksty do niczego dobrego nie prowadzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_78 Re: pomocy 17.03.06, 02:24 mam nadzieję, że nie chodzi o mój tekst, że nie wszycy są bee :) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: pomocy 17.03.06, 02:28 A gdzie tam! Nie o Twój :) O ten: > FAceci już tak mają.Wszyscy-to tylko kwestia czasu > kiedy się o tym dowiadujemy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_78 Re: pomocy 17.03.06, 02:31 no:) ale wiesz- kurcze, jeśli to nie podpucha i kobieta jest zdenerwowana, to mój tekst w obronie facetów, też do niczego dobrego nie prowadzi :p Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: pomocy 17.03.06, 02:35 Najwyżej mu postawi na jego cześć ołtarzyk :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: pomocy 17.03.06, 02:37 A mnnie ten wątek doprowadził do przekonania, że czas się położyć przy małży i skończyć flirtować przez internet z siksami :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: pomocy 17.03.06, 01:59 NIkt nikogo do niczego nie zmusza.A o swoje trzeba walczyć.Jeśli jedyne co można od niewiernego męża wyegzekwować to odszkodowanie,alimenty i jak najwięcej to przynajmniej tyle.Niby dlaczego facetowi ma być fajnie i miło kiedy będzie sobie wił nowe gniazdko? A nich przynajmniej będzie "goły".Strat moralnych żony to nie wyrówna ale pomoże zyć godnie razem z dziećmi.Trudno- koleś zawinił to nich płaci;-) POzdrawiam.Tyle ode mnie na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: pomocy 17.03.06, 02:04 Znasz relację jednej strony, więc nie wyrokuj tak szybko. Nie twierdzę, że powinna zrobić co innego. Chodzi mi tylko o to w jaki sposób o nas piszesz :) Albo jesteś głupia albo wredna ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
lisia_kita Re: pomocy 17.03.06, 02:27 No cos ty opanuj sie ! Macie kilkunastoletnich synow i wynika z tego , ze macie blizej 40 moze sie myle ale przeciez nie o to chodzi :-) Czy naprawde uwazasz , ze dojrzaly mezczyzna z dziecmi i zona zwiazlby sie z siksa internetowa jak ja sama okreslilas ? Pewnie sobie swintusza pisemnie i wyznaja milosc ( jakie to piekne i w ilu domach to sie odbywa rowniez ze strony kobiet ale one sa bardziej wplywowe na "niezrozumienie " ze strony meza i moga sie zakochac w krolewiczu z netu Ale dorosly facet ? he he postaw jutro przed nim sprawe jasno , ze zachowuje sie jak idiota i jest ci przykro . Dowiedz sie , ze utrzymuja blizsze kontakty ( spotkania , telefony ) czy to tylko takie internetowe marzenia ? Myslisz , ze rzucilby dom dla jakiejs nastolatki ? Moze to dla ciebie powinno byc lekkim ostrzezeniem , ze w wasze zycie po tylu latach wkradla sie rutyna wiec zrob cos stan na glowie , badz sexy , zmien sie pomysl czego mu brakuje na pewno czegos nowego zmien fryzure , kolor wlosow nie wiem ale pokaz swoja nowa i interesujaca twarz - przeciez widac , ze kochasz meza skoro tak cie zabolaly takie pierdoly , ze tak to nazwe :-) Pewnie dziewczyna jest wesola , zartuja moze nawet wywiazala sie przyjazn zastanow sie czy za duzo nie zrzedzisz , ze maz ucieka w nierealny swiat . To tyle dla podtrzymania ducha nie przekreslaj wszystkiego przez sikse jutro mozna ja wymazac jak gumka olowek i sladu nie bedzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_78 Re: pomocy 17.03.06, 02:29 a brałaś pod uwagę to, że faceci (niektórzy) potrafią mówić różne rzeczy, niekoniecznie prawdziwe? Odpowiedz Link Zgłoś
lisia_kita Re: pomocy 17.03.06, 02:37 A kto jest szczery w internecie i na czatach ? Kiedys ludzie czytali ksiazki dzisiaj maja taka zabawe , niestety latwo mozna kogos urazic . ciagle sie czyta podobne historie z kazdej strony dzisiaj pisze zona , jutro nastolatka , ze ktos ja bajerowal a okazalo sie , ze jest zonaty i ma dzieci :-) Facet moze sie przeliczyc bo dziewczyna nie 21 lat ale 14 lub 64 Moj znajomy tez pisal z taka okazalo sie , ze ma wnuki a mowila ze ma 25 lat i podsylala stare zdjecia :-) FIKCJA Odpowiedz Link Zgłoś
aga_78 Re: pomocy 17.03.06, 02:43 mniej więcej o to mi chodziło. moze mężowi może się nudzi, szuka rozrywki? to, że napisał coś komuś jeszcze o niczym nie świadczy Odpowiedz Link Zgłoś
jo39 Re: pomocy 17.03.06, 18:43 ej, ty, lisia kita, zcy ja cie czasem nie znam? Brzmisz bardzo znajomo, i ten nick..... Odpowiedz Link Zgłoś
matkajoanna Re: pomocy 17.03.06, 03:04 wywal drania na zbity pysk bo ci jaką francę do domu przywlecze od tej szmaty Odpowiedz Link Zgłoś