Dodaj do ulubionych

Co zrobić takiemu facetowi, jak sie zemścić?

24.03.06, 12:19
Facet, stary plotkarski dziad. Zagląda innym do osobistego życia i sieje
afery. Sugeruje żonie pewnego faceta, ze jej maz ma kochanke i ze jest nia
jakaś pani X. Nie majac pewnosci jak jest naprawde, podburza żone owego pana
czekajac az sprawy przyjma oczekiwany przez niego obrót. Jak eliminowac takie
jednostki?
Obserwuj wątek
    • ania_z_wiochy Re: Co zrobić takiemu facetowi, jak sie zemścić? 24.03.06, 12:23
      Co zrobić? Najlepiej powiesic za jaja albo zrobić mu z życia takie piekło, że
      sam sie za nie powiesi.
      • malgorzata782 Re: Co zrobić takiemu facetowi, jak sie zemścić? 24.03.06, 12:28
        Tylko jak takiemu zrobić piekło z życia? Myślisz, ze to takie proste?
        • ania_z_wiochy Re: Co zrobić takiemu facetowi, jak sie zemścić? 24.03.06, 12:30
          malgorzata782 napisała:

> Tylko jak takiemu zrobić piekło z życia? Myślisz, ze to takie proste?

Nie wiem jak. Najlepiej tak, zeby menda nauczyła się latać, żeby bał się
          postawić kroku na ziemi w obawie, że wejdzie na mine.
        • bri Re: Co zrobić takiemu facetowi, jak sie zemścić? 24.03.06, 12:34
          Może rozpuść jakąś soczystą plotkę na jego temat?
          • malgorzata782 Re: Co zrobić takiemu facetowi, jak sie zemścić? 24.03.06, 12:38
            Polotka nic nie da, dziwi mnie tylko że jeszcze nie dostał od nikogo w..l
    • kropka.nad.zet nie reagować 24.03.06, 12:42
      nie podtrzymywać rozmowy i tematu
      jeśli zobaczy, że te jego knowania rozbijają się o obojętność, może da spokój
      jeśli zacznie się na takim mścić, to jeszcze bardziej się uaktywni, a co
      gorsza - on też zacznie się mścić i opowiadać cuda-niewidy
      a wtedy to już naprawdę trzeba się będzie z miasta wyprowadzać, żeby dziad
      dalej życia nie zatruwał
      olać ciepłym moczem
      • malgorzata782 Re: nie reagować 24.03.06, 12:44
        To jest jeszcze inny typ. Bedziesz olewac to jeszcze bardziej będzie mieszał,
        on się tym karmi.
        • kropka.nad.zet no to ukatrupić i do dołu z wapnem :DDD 24.03.06, 12:44

• malgorzata782 Re: no to ukatrupić i do dołu z wapnem :DDD 24.03.06, 12:46
            Taaaaaaak, z tym że wszyscy o tym mówia, ale nikt nie chce tego zrobić:)
            • ania_z_wiochy Re: no to ukatrupić i do dołu z wapnem :DDD 24.03.06, 12:49
              malgorzata782 napisała:

> Taaaaaaak, z tym że wszyscy o tym mówia, ale nikt nie chce tego zrobić:)

Wszyscy? To nieźle musiał namieszać, skoro czekają, aż go za przeproszeniem
              trafi:)
              • malgorzata782 Re: no to ukatrupić i do dołu z wapnem :DDD 24.03.06, 12:52
                Gdyby potrafił sie usunąć i wyjść z honorem, nikt by mu tego nie zyczyl. A tak,
                wszyscy mowia, ze jedyne wyjscie, jak dziada szlag trafi.
                • ania_z_wiochy Re: no to ukatrupić i do dołu z wapnem :DDD 24.03.06, 12:58
                  malgorzata782 napisała:

> Gdyby potrafił sie usunąć i wyjść z honorem, nikt by mu tego nie zyczyl. A
                  > tak, wszyscy mowia, ze jedyne wyjscie, jak dziada szlag trafi.

To co, nikt nie potrafi nic zrobić konkretnego, żeby gościa usunąć honorowo czy
                  nie, tylko każdy siedzi bezczynnie i modli sie zeby go szlag trafił? Nie mówie
                  oczywiście o zabiciu dziada, tylko o odcięciu go od możliwości mieszania
                  ludziom w zyciu.
                  • malgorzata782 Re: no to ukatrupić i do dołu z wapnem :DDD 24.03.06, 13:03
                    Wszyscy tylko gadaja i rzucaja aluzjami, co do czego przyjdzie to nikt nie chce
                    sobie brudzić rąk.
                    • ania_z_wiochy Re: no to ukatrupić i do dołu z wapnem :DDD 24.03.06, 13:10
                      malgorzata782 napisała:

> Wszyscy tylko gadaja i rzucaja aluzjami, co do czego przyjdzie to nikt nie
                      > chce sobie brudzić rąk.

Zawsze tak jest w takich sytuacjach. Kazdy chciałby zwalić na każdego, zamiast
                      sie porozumieć konkretnie
                      • malgorzata782 Re: no to ukatrupić i do dołu z wapnem :DDD 24.03.06, 13:22
                        Dokładnie tak jest, każdy tylko czeka. Nie wiem, czy się boją czy jak? Dziwi
                        mnie, bo ten facet to psychol nad psychole.
                        • ania_z_wiochy Re: no to ukatrupić i do dołu z wapnem :DDD 24.03.06, 13:31
                          malgorzata782 napisała:

> Dokładnie tak jest, każdy tylko czeka. Nie wiem, czy się boją czy jak? Dziwi
                          > mnie, bo ten facet to psychol nad psychole.

A ci, którzy potrafią mu tylko pięknie zyczyć to masochiści nad masochistami
    • au.lait Re: Co zrobić takiemu facetowi, jak sie zemścić? 24.03.06, 12:52
      Potwierdzać ploty, a co!
      Na takich innej rady nie ma.
      I nie przejmować się - dziad widać innych rozrywek ani zajęcia w życiu nie
      posiada, trzeba mu dać trochę rozrywki na stare lata.

(no pewnie, że trudne - ale zaprzeczanie i wzbranianie się daje odwrotny do
      pożądanego skutek: faceta nakręca to pewnie jeszcze mocniej, a ofiara czuje się
      jeszcze gorzej)
      Pozdr.
      • malgorzata782 Re: Co zrobić takiemu facetowi, jak sie zemścić? 24.03.06, 12:53
        Nie jest to tak do końca do olania. Gosc szkodzi nie tylko plotką.
        • au.lait Re: Co zrobić takiemu facetowi, jak sie zemścić? 24.03.06, 13:00
          A to przepraszam, za mało info w Twoim pierwszym poscie.
          Rzeczowa rozmowa nic nie da? No tjaaa, wiem, naiwnie pytam, takie stare
          pierniki rzeczowość głęboko mają - ich racja na wierzchu ma być.
          Ja nie wiem, może niech się szkalowane strony jakoś dogadają czy coś?
          • malgorzata782 Re: Co zrobić takiemu facetowi, jak sie zemścić? 24.03.06, 13:02
            Znajac zycie to powie, ze jest gejem i czuje się prześladowany. Niestety mogą w
            to uwierzyć i to jest jakiś obłęd.
    • cwelissimo Re: Co zrobić takiemu facetowi, jak sie zemścić? 24.03.06, 13:14
      Znowu do mnie pijecie, ja już mam tego dość! Leczcie sie
      • malgorzata782 Re: Co zrobić takiemu facetowi, jak sie zemścić? 24.03.06, 13:21
        Ja nie napisałam nic, ze chodzi o Ciebie, poza tym czujesz sie winny, czy co?
        • cwelissimo Re: Co zrobić takiemu facetowi, jak sie zemścić? 24.03.06, 13:44
          Nie wiem, obwińcie mnie jeszcze za ropad układów politycznych, wszystko idzie
          na mnie, mam dość tego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka