Gość: olivia60 IP: HUPROXY* / *.eeft.com 11.12.02, 13:19 Kochani Dzis skonczylam 30 urodziny. Z tej okazji chcialabym zyczyc sobie oraz Calemu Swiatu Wszyskiego Najlepszego ! :-) Niech sie wam wszystkim Szczesci. Buzka ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melinek Re: 30 tka 11.12.02, 13:34 I caly swiat Wzajemnie. 30 lat!Jakas ty jeszcze mloda. Pozazdroscic. Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: 30 tka 11.12.02, 13:42 Wszystkiego najlepszego! :))) Piękny wiek, ta 30tka! Pozdrawiam. Atlantis Gość portalu: olivia60 napisał(a): > Kochani Dzis skonczylam 30 urodziny. Z tej okazji chcialabym zyczyc sobie > oraz Calemu Swiatu Wszyskiego Najlepszego ! :-) > Niech sie wam wszystkim Szczesci. > Buzka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olivia60 Re: 30 tka IP: HUPROXY* / *.eeft.com 11.12.02, 13:54 Dzieki za zyczenia :-) Od dzis bede powazniejsza i doroslejsza. Moze sie uda ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: 30 tka 11.12.02, 14:11 A wiesz, że dla mnie taką magiczną datą była... 25 :) Gdy miałam 16 lat, to wydawało mi się, że 25 lat to już prawie starość, a po 25 to już z górki... Przyszła, poszła i... jest coraz lepiej :))) Jednak, swoją drogą, boję się starości... Gość portalu: olivia60 napisał(a): > Dzieki za zyczenia :-) Od dzis bede powazniejsza i doroslejsza. Moze sie uda ;- > ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziura w desce Re: 30 tka IP: *.jedlina.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 14:29 wszystkiego najlepszego, chcialabym mieć trzydzieści lat. -)) chociaż z drugiej strony, ilekroć ogladam się za siebie, obraz który tam widzę jest mniej znośny od tego, który widzę w lustrze-))) chyba się rozwijam, może Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olivia60 Re: 30 tka IP: HUPROXY* / *.eeft.com 11.12.02, 14:45 Wiecie co. Najstraszniej bylo rano jak sie obudzilam. Usiadlam i sie zalamalam. A potem w pracy ogarnela mnie egzaltacja. Moze z nerwow ;-) Kupilam cukierki z wodka i zaprosilam wszystkich z okazji moich 30 urodzin. Dziewczyny byly w szoku iz sie przyznalam do dokladnego wieku. Wydaje mi sie, iz gdybym sie nie przyznawala to uwierzylabym okropnosc mojej sytuacji. Jedynie co mnie martwi to, ze nie zrealizowalam sie jeszcze do konca. Co nie zmienia faktu, iz moge realizowac sie dalej ;-) Sciskam wszystkie dorosle i nie dorosle Kobitki. ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziura w desce Re: 30 tka IP: *.jedlina.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 16:31 Gość portalu: olivia60 napisał(a): > Wiecie co. Najstraszniej bylo rano jak sie obudzilam. Usiadlam i sie zalamalam. > > A potem w pracy ogarnela mnie egzaltacja. Moze z nerwow ;-) Kupilam cukierki z > wodka i zaprosilam wszystkich z okazji moich 30 urodzin. Dziewczyny byly w > szoku iz sie przyznalam do dokladnego wieku. Wydaje mi sie, iz gdybym sie nie > przyznawala to uwierzylabym okropnosc mojej sytuacji. Jedynie co mnie martwi > to, ze nie zrealizowalam sie jeszcze do konca. Co nie zmienia faktu, iz moge > realizowac sie dalej ;-) Sciskam wszystkie dorosle i nie dorosle Kobitki. > ;-)))) a propos, a co byście chcialy zeby sie wam jeszcze spelnilo w życiu? Ja bym chciała..... sama nie wiem co-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olivia60 Re: 30 tka IP: HUPROXY* / *.eeft.com 11.12.02, 16:53 > a propos, a co byście chcialy zeby sie wam jeszcze > spelnilo w życiu? Ja bym chciała..... sama nie wiem co-)) Ja bym sie chciala pouczyc jezykow. Najbardziej hiszpanskiego. Zwiedzac cieple kraje. Dotknac golymi stopami piasku na pustyni. Podziwiac wodospady w Norwegii i swiatla nocy w Tokyo. Spedzic karnawal w Wenecji a dzien zmarlych w Meksyku. (niech maz tego nie przeczyta) Jeszcze raz na swiezo i namietnie oszalec. Chce by bolalo w brzuchu z niepokoju przed wielkim i nie znanym. Cos takiego czulam jako nastolatka. No i moze by sie wrescie jakis dzidzius przydal bo troche na niego czekam :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzura w desce Re: 30 tka IP: *.jedlina.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 17:01 Wszystko pasuje, może tylko ta Norwegia mi zbytnio nie lezy bo w Szwecji mieszka kochanka mojego męża, a to niedaleko jest jakoś, i dzidziusie mam. Z brzuchem też bym chciała, za mojego nastolectwa mówilo się na to "motyle w brzuchu". Nie czułam tego jakieś dziesięć lat. Z piaskiem miałam w tym roku, omal nie zwariowałam, też po dziesięciu latach. coś mi się zdaje, ze to chyba czas na drugą młodość-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olivia60 Re: 30 tka IP: HUPROXY* / *.eeft.com 11.12.02, 17:12 coś mi się zdaje, ze to chyba czas > na drugą młodość-))) Ach !!!! Nic tylko ZYC ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: 30 tka 11.12.02, 14:58 wszystkiego najlepszego Olivia! spelnienia wszystkich marzen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olivia60 Re: 30 tka IP: HUPROXY* / *.eeft.com 11.12.02, 17:13 Dziekuje Anulko. Tobie tez tego zycze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata34 Re: 30 tka IP: proxy / 67.17.243.* 11.12.02, 17:24 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. To naprawde fajny wiek. Niech Ci sie spelnia wszystkie marzenia. Pozdrawiam Renata Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: 30 tka 11.12.02, 19:08 samego najlepszego !!! przed Tobą jeszcze drugie tyle (świadomego) życia Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: 30 tka 11.12.02, 20:30 Wszystkiego naj naj,tylko my 30-tki wiemy jaki to piekny wiek:)Zycze ci spelnienia wszystkich marzen i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś