Dodaj do ulubionych

Prosze pomozcie

04.04.06, 12:45
Jest tak chlopak ma dziewczyne z ktora ma dwojke dzieci, czuj do niej przyjazn bo jest dobra dla niego i dzieci ale nie pragnie jej , kocha inna bardzo strakcyjna dziewczyne, inteligentna, sexi, marzenie kazdego chlopaka, na domiar wszystkiego ona pokochala go z caego serca, jest za nim szalona ale wie ze ona ma 2 dzieci z tamta. W lozku seks dla nich jest jak nierealne marzenie, silne uczucie i doskonaly seks, oboje sa bardzo strakcyjni dla siebie szalejan za soba ale nie jest to tylko seks. z tamta jets, lubi ja ale nie ma juz pozadania, jest uczucie ale bardziej milosc , przywiazanie ze wzgledu na dzieci, nie sa malzenstwem. teraz prosze was czy ktos zna zycie i powie co zrobi chlopak, ktora wybierze-zaznaczajac zez dziewczyna z ktora ma dzieci nie ma ochoty sypiac, nie jest dla niego atrakcyjna fizycznie ale nie chce jej zranic. wiem ze dla chlopaka seks i atrakcyjnosc ma wielkie znaczenie. Prosze czy ktos moglby cos zasugerowac
Obserwuj wątek
    • ania.downar Re: Prosze pomozcie 04.04.06, 12:52
      Zasugerowalabym odczekanie.
      Bo czasami przyjazn jest silniejsza i wiecej warta niz dobry seks i zauroczenie.

O calej sprawie z dwojka dzieci z "przyjaciolka" nawet nie wspominam, bo to
      chore jakies....
      • miki242 Re: Prosze pomozcie 04.04.06, 12:56
        Tzn oni byli para , laczyla ich kiedys milosc, ale wygasla moze nei do konca, ale pozadania juz nie ma. z dziewczyna za ktora obecie szaleje jest ponad rok ale oboje to ukrywaja, ze wzgledu na dzieci i jego zwiazek ale oboje ciagle placza, sa bardzo szczesliwi ze soba, watpie ze jest to zauroczenie chwilowe. pomagaja sobie, nie widzas siata poza soba, plus seks ktory z tego co wiem jezeli jest bardziej niz udany moze jednak on wybierze ta z ktora lazcy go seks i milosc?
        • rezurekcja wszystko mija 04.04.06, 12:58
          to nowe tez minie.
          O relacje w zwiazku trzeba dbac.
        • miki242 Re: Prosze pomozcie 04.04.06, 12:59
          ta druga nie bedzie naciskala gdyz wie ze on bardzo kocha dzieci, i nie chce zeby je stracil, wiec oboje czasami placza dlugi godziny bo nie wiedza ja zrobic jakiego dokonac wyboru zeby nikogo nie skrzywdzic, z kolei on nie wyobraza sobie zyc bez niej, wie ze dzieci kiedys dorosna i pojda w swoja strone a on bezdie nieszzczesliwy...
        • maretina Re: Prosze pomozcie 04.04.06, 12:59
          pytanie powinno brzmiec inaczej: czy chcesz faceta, ktory tak sie zachowuje?
          zaslugujesz na cos lepszego, jak tylko zebranie i czekanie. na pewno jestes
          wiele warta.
        • ania.downar Re: Prosze pomozcie 04.04.06, 13:05
          Nie wiem, Miki. Pozadanie to ulotna sprawa. Ale nie wiem, czy w tym wypadku...
          Jednak dzieci lacza bardzo. Z ich matka laczylo go kiedys uczucie, teraz
          przyjazn. Mimo wszystko slubu nie wzieli do tej pory.

No nie wiem, naprawde. Dziwna jakas ta historia. Jedno wiem na pewno. Rok
          udanego seksu to malo troche, zeby przewidziec w ktorym kierunku sie historia
          rozwinie.
    • iberia30 Re: Prosze pomozcie 04.04.06, 12:59
      jaki tytul ma ten serial?
      • miki242 Re: Prosze pomozcie 04.04.06, 13:04
        On nigdy niczego nie obiecywal gdyz nie jest jakims tak playboyem , on po prostu sie zakochal jak nigdy dotad, nie jest to zauroczenie, z otoczenia ich przyjaciol kazdy wie domysla ze sie kochaja i kazdy trzyma kciuki zeby byli raze bo sa dobrana para ale..... co on zrobi wiem ze niktore z was sa bardziej doswiadczone znaja zyce znaja mezczyzn.
        • maretina Re: Prosze pomozcie 04.04.06, 13:06
          piszesz duzo, pomijasz to co najwazniejsze: dzieci.bardzo mi ich szkoda,maja
          tatusia, ktory bzyka na boku jakas panne. to nie jest w porzadku.
    • kohol Re: Prosze pomozcie 04.04.06, 13:02
      Może wybierze namiętność, ale z tego, co się orientuję, nie ona jest gwarantem
      długotrwałego związku - w przeciwieństwie do przyjaźni.
      Nie zapominajmy, że w grę - oprócz ryzyka - zostaje też kwestia pewnej takiej
      aprobaty społecznej - namiętność musi być na tyle silna, by zaryzykować
      zerwanie pewnych więzi na przykład z rodziną, znajomymi, pewne takie
      napiętnowanie.
      Coś czuję, że chciałabyś usłyszeć co innego :(
      Tak czy siak - do niego należy decyzja.
      • miki242 Re: Prosze pomozcie 04.04.06, 13:07
        nie jets to tylko namietnosc ale moze powiem tak jego partnerka zyciowa nie lubi seksu , eksperymentowac, namietnosc wygasla, a z dguga oprocz milos laczy go silna namietnosc....
        • miki242 Re: Prosze pomozcie 04.04.06, 13:09
          zreszta jak sie wytnie ta namietnosc to zostaje gleboka milosc,.... a czyli pewnie zostanie z partnerka z ktora ma dzieci...matko...
          • miki242 Re: Prosze pomozcie 04.04.06, 13:11
            zreszta ta druga za barzdo go kocha zeby prosic go o odejscie od dzieci, i nei hcce krzywdzic dzieci i jego i jego rodziny
            • mme_crifort Re: Prosze pomozcie 04.04.06, 13:22
              po pierwsze - miej odwage i pisz w pierwszej osobie liczby pojedynczej bo jakos nie wierze ze to losy
              kolezanki z bloku tak cie zaprzataja by pisac posty co minute i tlumaczyc sie w ten sposob

po drugie-irytuje mnie ten nacisk na fakt ``z nia nie ma udanego seksu ale ze mna -tj. ta druga ma``
              i co z tego? jak juz wczesniej napisano to moze okazac sie za malo
              a jesli rzeczywiscie jest to glebsze uczucie to niech ma facet odwage i nie trzyma tzw. trupa w szafie
              przez ponad rok

moja opinia- wystraszy sie i nigdy nie zostawi matki swoich dzieci -gdyby mial taki zamiar nie
              zbieralby sie do tego tak dlugo

wspolczuje tej trzeciej i dziwie sie ze nie czuje sie wykorzystana
              • strzaly_znikad Re: Prosze pomozcie 04.04.06, 13:29
                Ciebie też puści w trąbę gdy pozna następną "cudowną dziewczynę" i mu się znudzi
                "fantastyczny seks" z tobą. To zwykły pies, jak większość nas facetów. Wiem co
                piszę.
                • no1teresa drogi psie 04.04.06, 13:46
                  slowa uznania za poczucie humoru, tuziez odwage i umiejetnosc krytycznego
                  spojrzenia na wlasną płec
                  cala naga prawda
    • pianazludzen ja bym zasugerowała że to kawał gnoja 05.04.06, 00:42

• klapoucha1 Re: ja bym zasugerowała że to kawał gnoja 05.04.06, 00:59
        z 'niej' też niezły numer skoro daje się pukać wiedząc że on ma 2 dzieci w
        związku z inną kobietą(jego partnerką jakby niepatrzeć).więc kogo 'ona' niby
        nie chce ranić jeśli już rani? a swoją drogą to ciekawe że jego partnerka tak
        nie lubi seksu i go unika,to skąd się wzięło 2 dzieci?
    • mrs.solis Re: Prosze pomozcie 05.04.06, 04:50
      Nie wiem za kim w koncu poleci,ale mam dwie wizje dla tej drugiej. Pierwsza to
      taka jak spieprzy swoja figure ciaza to facet poszuka nastepnej super
      atrakcyjnej ,ktorej powie ,ze nic go juz nie laczy z obecna partnerka oprocz
      dziecka.
      Druga wersja, predzej czy pozniej bedzie chciala miec z nim dzieci,bo to w
      koncu taki dobry material na tatusia i taki dobry seks z nim ma,ale on ma juz
      dwojke dzieci i watpie zeby chcial sie pchac w trzecie wiec zmyje sie czym
      predzej.
      Na koniec radze tak do konca nie wierzyc w to ,ze nic go nie laczy z obecna
      partnerka oni wszyscy tak mowia jak chca podupczyc swieze mieso.
    • helaraja Re: Prosze pomozcie 05.04.06, 10:36
      A z tą atrakcyjną też się wypali, przestanie jej pożądać, będzie miał kolejne
      dzieci i marzyć będzie o następnej atrakcyjnej...I tak w kółko, bo faceta
      rajcuje to co nowe...
      • maretina Re: Prosze pomozcie 05.04.06, 10:45
        nie wiem, jak moze byc atrakcyjna kobieta, ktora nie potrafi skleici kilku
        zdan tak, by byly one czytelne. w tej krotkiej oposowesci jest taka rabanka
        stylistyczna, ze mialam klopoty ze zrozumieniem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka