h_aniolek 16.04.06, 14:55 Co robiź gdy on się nie odzywa, już drugi dzień??? Nie mieszkamy razem. Boje się, bo mam wrażenie, ze coś się stało. Co mam robić?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Gdy on się nie odzywa 16.04.06, 15:00 a gdzie on mieszka? W niebezpiecznym kraju? Może zwyczajnie ma cię dosyć... Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Gdy on się nie odzywa 16.04.06, 15:02 tez miałam podobna sytuacje, moj facet nie przyszedł na umowione spotkanie, miał wyłaczony telefon i nie odzywał sie do mnie przez 2 dni, a nigdy wczesniej mu sie to nie zdarzało, nawet jak miał sie spoznic na spotkanie 5 min to dzwonił, wiec mialamw głowie 1000scenariuszy,ze go pobili, okradli, ze cos złego na pewno sie stało dzowniłam do jego rodzicow i tez o nizym nie wiedzieli okazało sie ze miał niemiła przygode i wyladował na komisariacie wiec zabrali mu telefon:/ poroponuje zadzwonic do jego rodzicow badz znajomych - moze oni cos wiedza Odpowiedz Link Zgłoś
h_aniolek Re: Gdy on się nie odzywa 17.04.06, 14:03 Tak różne rzeczy się zdarzają. Jednak ym razem zdarzyły się... świetna! I przeciążenie lini telefonicznej. Najprościej w świecie - nie mógł się do mnie dodzwonić! Odpowiedz Link Zgłoś