ewa17 17.04.06, 08:59 Napewno takie były, pochwalcie się:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuta nie najlepszy ale najdziwniejszy 17.04.06, 09:01 "Jak sobie o tobie pomyślałem, nakrochmaliłem w gacie." uff To był czad. Odpowiedz Link Zgłoś
blackroses_7 Re: Najlepsze komplementy w waszym kierunku od fa 17.04.06, 17:20 hmm... kurcze trudno tak sobie przypomniec Mówi mi bardzo często że ślicznie wyglądam ale ja najbardziej lubie te szczególowe komplementy np. że mam takie wspaniałe dłonie gdy go głaszcze po pleckach:P Uwielbiam też tą sytuację kiedy np dotyka mnie po brzuszku i podwija mi się koszulka i oczywiscie mi sięwłącza czerwone światełko bo mam kompleks na punkcie mojego brzucha:P chociaz nie jest najgorszy ale ja bym chciała żeby był idealny:D i wtedy w tej chwili on jakby po prostu czytał w moich myślach mówi mi że mam śliczny brzuszek i że go uwielbia:) jest mi tak miło:) i przy nim nie mam żadnych kompleksów:D Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: Najlepsze komplementy w waszym kierunku od fa 17.04.06, 17:41 O to to... pozbywam sie wszelkich kompleksow, mowi, ze rewelacyjnie wygladam, jestem szczupla, piekna i wspaniala. mam wrazenie, ze wtedy faktycznie od razu lepiej wygladam :) Czasami mowi, ze cos mnie postarza - makijaz czy ubranie, czasami sie zgadzam ale... jak moze postarzac prochowiec? Odpowiedz Link Zgłoś
elle2006 Re: Najlepsze komplementy w waszym kierunku od fa 17.04.06, 22:56 Ostatnio kiedy oddałam swoją prace mgr-ską w całości powiedział ze jest ze mnie dumny i cieszy sie ze ma taka intligentna, piekna narzeczoną a niedlugo żonę :) Aaaa i często mi mowi ze musze gdzies z nim isc koniecznie bo musi pokazac jaka ma fajna kobitke hehehe Fajnie mam nie ma co!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Najlepsze komplementy w waszym kierunku od fa 17.04.06, 22:57 > Aaaa i często mi mowi ze musze gdzies z nim isc koniecznie bo musi pokazac jaka > > ma fajna kobitke hehehe Fajnie mam nie ma co!!! nooo fajnie, nie ma to jak przedmiotowe traktowanie kobiety, bo musi sie pochwalic komu? kolegom? phii Odpowiedz Link Zgłoś
elle2006 Re: Najlepsze komplementy w waszym kierunku od fa 18.04.06, 00:02 Cala w kwiatkach widze ze zazdrosc zżera? :) Nie napisalam ładna tylko fajna (swiadczy o charakterze :P) No ale cóż nie wszystkie słysza takie komplementy od swoich kochanych :) Odpowiedz Link Zgłoś
blackroses_7 Re: Najlepsze komplementy w waszym kierunku od fa 18.04.06, 10:56 no niektórzy juz tak mają że zazdroszczą nie przejmuj sie:) Ale ja tez lubie jak mój facet chwali sie mna przed kolegami:P W ogóle on uważa że jestem ósmym cudem świata:P chociaz to nie prawda ale nie przeszkadza mi ze tak myśli:P zreszta to chyba normalne zachowanie że jak jestes strasznie szczęśliwa że masz super męża, przyjaciela, chłopaka czy cokolwiek innego to po prostu chcesz całemu światu o tym powiedziec i pochwalić! A ja i tak mam bezgraniczne zaufanie do mojego faceta i wiem że mnie Kocha i nie jeste ze mną tylko po to by sie chwalic wiec nie czuje sie traktowana przedmiotowo:) Wrecz przeciwnie nosi mnie na rękach! a jak robi to nawet przy swoich kumplach to to jeszcze bardziej miłe i szczere bo nie każdego faceta stac na takie cos przy kolegach:] Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Najlepsze komplementy w waszym kierunku od fa 18.04.06, 22:07 ale ja nie zazdroszcze, bo tez otrzymuje komplementy od mojego K. moze nawet zbyt czesto wiec juz tak mocno nie działaja, ale nie uwazalabym za komplement gdyby facet chciał sie mna pochwalic komukolwiek, pochwalic przed kumplami to sie moze swoim samochodem a nie kobieta:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blackroses_7 Re: Najlepsze komplementy w waszym kierunku od fa 19.04.06, 14:57 tak mówisz ale podejżewam że gdybys usłyszała od swojego chłopaka/męża/narzeczonego cos w stylu: "Uwielbiam gdy chodzisz ze mną na spotkania z moimi kolegami bo wszyscy mi zazdroszcza że mam najwspanialsza kobiete pod słońcem. I maja rację :)". Mów co chcesz ale nie wierzę że nie zrobiłoby Ci sie miło. Może po prostu źle odebralas to co napisąłam bo nie chodziło o coś w stylu "uwielbiam sie chwalic przed kumplami moją super dupeczką" Tylko cos takiego jak napisłąam wyżej:) Mi tam w każdym razie było miło! Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec ja raz usłyszałem w gorach - aleś ty ładny chłopok 18.04.06, 00:05 Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: Najlepsze komplementy w waszym kierunku od fa 18.04.06, 00:20 "Jesteś mądrą kobietą" Odpowiedz Link Zgłoś
zuta Muszę się poprawić. Były jeszcze takie: 18.04.06, 07:36 "Jesteś piękna. " "Masz bardzo miękką skórę. " "Oto najładniejsza dziewczyna na weselu." (Panna młoda stała obok.) "Ciekawa z ciebie kobieta." "Jesteś uroczą kobietą." Ech..bylo sie mlodym. ale dwa ostatnie dostalam niedawno Odpowiedz Link Zgłoś
blackroses_7 Re: Najlepsze komplementy w waszym kierunku od fa 18.04.06, 10:58 o właśnie ja też pamiętam bardzo dobrze to jak mi powiedział że jest ze mnie dumny! Juz nawet nie pamietam co to była za sytuacja ale to naprawde było bardzo miłe!! Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Najlepsze komplementy w waszym kierunku od fa 18.04.06, 11:51 Mój mąż przede mną miał dwie dziewczyny - Agnieszkę i Paulinę. Kiedyś byłam z mężem na randce w restauracji i zakomplementował mnie w taki oto sposób: "Agnieszka była nadwyraz piękna, Paulina z kolei bardzo ładna. Ty im pod tym względem nie dorównujesz, ale to ciebie właśnie kocham". Po usłyszeniu tego komplementu miałam ambiwalente uczucia. Ale dobrze wiedzieć, że jest ze mną z bardziej wysublimowanych powodów niż moja uroda :D. Choć nie kryję, że poczułam się urażona. Odpowiedz Link Zgłoś
carminka Re: Najlepsze komplementy w waszym kierunku od fa 18.04.06, 20:16 "masz boskie uda" Nie za bardzo mi się to spodobało, bo moje uda niespecjalnie jakoś lubię (są umięśnione, bo dużo cwiczyłam kiedys). Odpowiedz Link Zgłoś
mgla_jedwabna Re: Najlepsze komplementy w waszym kierunku od fa 18.04.06, 21:46 od bylego, z ktorym utrzymuje przyjazn mailowa- na temat jego aktualnej dziewczyny- "jest ladna i madra, a TY WIESZ, ze jestem wymagajacy pod tym wzgledem" poki bylam z nim, nigdy nie dawal mi odczuc, ze czegos ode mnie wymaga, mialam poczucie, ze akceptuje mnie taka, jaka jestem- zrozumialam po tym mailu, ze widzial mnie powyzej swojej i tak wysokiej poprzeczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Najlepsze komplementy w waszym kierunku od fa 18.04.06, 21:56 mgla_jedwabna napisała: > od bylego, z ktorym utrzymuje przyjazn mailowa- na temat jego aktualnej > dziewczyny- "jest ladna i madra, a TY WIESZ, ze jestem wymagajacy pod tym > wzgledem" > poki bylam z nim, nigdy nie dawal mi odczuc, ze czegos ode mnie wymaga, mialam > poczucie, ze akceptuje mnie taka, jaka jestem- zrozumialam po tym mailu, ze > widzial mnie powyzej swojej i tak wysokiej poprzeczki :) miło:) Odpowiedz Link Zgłoś
majka800 wyglądasz jak spadły z nieba okruch piękna, który 18.04.06, 22:20 być może wypadł Bogu z ręki kiedy się zamyślił". Tak niecodzienny, tak bardzo oryginalny to komplement, że do dziś mnie rozczula. Trzeba dodać, że usłyszałam go od obcej osoby, nieznajomego faceta... w pociągu. Odpowiedz Link Zgłoś
mme_crifort Re: Najlepsze komplementy w waszym kierunku od fa 19.04.06, 12:42 ``jestes taka....ulotna ``` :)) komplement padl w kontekscie moich czestych unikow przed zbytnim rozwinieciem romansu Odpowiedz Link Zgłoś
kimiwawa masz pomarańczowe oczy 19.04.06, 13:38 mój był lepszy, masz pomarańczowe oczy, dobrze, że nie masz takiego hmmm jakby to nazwać, frędzla między nogami - o co chodziło??? do tej pory nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
rasowa_samica Re: Najlepsze komplementy w waszym kierunku od fa 19.04.06, 15:19 najbardziej oryginalny jaki usłayszałam: nawet gdybyś była "Miriam" to bym z ciebie nie zrezygnował hmm Odpowiedz Link Zgłoś
jolbla Re: Najlepsze komplementy w waszym kierunku od fa 19.04.06, 15:24 Może to nie do końca można zaliczyć do komplementów ale jednak... Byłam dość puszysta osoba i poznałam przystojengo mężczyznę. Kiedy spytałam dlaczego umówił się ze mną (równocześnie poznał moje dwie pięne kolezanki) to powiedział: "powiem ci to tylko raz: Na świecie są 3 plagi: Głód, wojny i chude kobiety!" Odpowiedz Link Zgłoś
akjg Re: Najlepsze komplementy w waszym kierunku od fa 20.04.06, 17:27 Fajnie... Mam coś w tym stylu. To raczej nie miał by komplement, ale strasznie mnie rozbawiło, gdy to usłyszałam... I też apropos figury. Też byłam kiedyś nieco puszysta. Przyznam, że mi to przeszkadzało. Przed maturą schudłam jakieś 10 kg (stresss), co było sporą przesadą i zaczęłam się czuc niezbyt dobrze. Jak już ten koszmar minął, trochę przybrałam na wadze (na tyle żeby nie miec zwidów i zawrotów głowy. Ale oczywiście, jak to u mnie w zwyczaju,zaczęłam się zastanawiac czy nie jestem za gruba (idiotka - 49 kg). No i mój facet przypadkiem, przytulając się do mnie powiedział: "Wiesz co? Mogłabyś byc trochę grubsza, bo mi się twoje kości biodrowe wbijają..." Dla kretynki mającej obsesje na punkcie wagi to był chyba komplement. No i strasznie sie z siebie potem śmiałam. Pozdrawiam wszystkie wariatki! Wszystkich pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mgla_jedwabna Re: Najlepsze komplementy w waszym kierunku od fa 20.04.06, 22:31 to juz straszne kompleksy trzeba miec zeby sie cieszyc jak z komplementu z uwagi typu "moglabys troche grubsza byc..." ja tam za komplementy uwazam stwierdzenia, ktore afirmuja mnie taka, jaka jestem, nawet jesli ktos stwierdza "podoba mi sie twoj uscisk dloni" (a on taki niekobiecy...) Odpowiedz Link Zgłoś
qui_pro_quo Re: Najlepsze komplementy w waszym kierunku od fa 20.04.06, 19:20 Zwykle cos w stylu: jestes śliczna, szalenie delikatna i niesamowicie kobieca :) Odpowiedz Link Zgłoś
greenmiau Re: Najlepsze komplementy w waszym kierunku od fa 21.04.06, 11:34 jesteś tak cudownie poj**ana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agentka00007 Re: Najlepsze komplementy w waszym kierunku od fa 24.04.06, 18:01 :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: Najlepsze komplementy w waszym kierunku od fa 21.04.06, 12:09 "Masz bardzo seksowną skórę w dotyku. Jeszcze nie znałem dziewczyny o tak seksownej i miękkiej skórze" "Pięknie wyglądasz po seksie" "Z toba mozna rozmawiać o wszystkim, rozumiesz mnie jak nikt. Nie to, co inne dziewczyny" "Głupi ten X (mój były), że cię zostawił. Miałby super dziewczynę, a w przyszłości jeszcze lepszą żonę" "On(o swoich koleżankach): Pytam je, czemu wyszły za mąż, czy kochają tych swoich, a one mi na to: bo już przyszedł czas, nie jestem już młoda, miłość to bajki. Ja: Naprawdę? On: A ty bys tak postąpiła? Ja: Nie. On: I za to cię kocham." "Jestes demonem seksu" "Chociaż droga do twego serca jest daleka, ja będę czekał i stanę przed tobą z kwiatami - bo waro!" Odpowiedz Link Zgłoś
a-ronja Re: Najlepsze komplementy w waszym kierunku od fa 23.04.06, 23:31 komplementuja mnei tylko ci mezczyzni z ktorymi sie nei umawiam:) to komplementy typu: masz w sobie mnostwo seksu; wpsniale wladasz jezykiem(chodzi o jezyk polski;)) i nie moge sie z toba rownac; mmmm jaki mocny uscisk dloni; jestes naprawde ladna a ja nigdy nikomu nie slodze; nie rozumiem dlaczego taka inteligentna mloda kobieta spotyka sie ze mna; jestem pod wrazeniem twojej samodzielnosci...i kilk ainnych, ktore przez ogol moglyby nie zostac odebrane jako komplementy a mimo wszystko dla mnei nimi sa:) najbardziej uskrzydlaja te tore nie skupiaja sie na wygladzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaffe1 Re: Najlepsze komplementy w waszym kierunku od fa 24.04.06, 17:25 "Jesteś jak anioł przez Boga mi dany." "Przez Boga zostałaś mi dana i tylko on może mi Ciebie odebrać." "Tylko śmierć może nas rozdzielić." "Kocham Cię Kiciuś i chcę być z Tobą już na zawsze. Teksty mojego Misia :) Odpowiedz Link Zgłoś