Gość: Xanatos IP: *.acn.pl 01.01.03, 05:07 Goście poszli precz, a ja już mam kaca. A jeszcze do tego podoba mi się bardzo dziewczyna przyjaciela. Chyba to odchoruję... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: verte Re: No i mamy nowy rok IP: 62.233.163.* 01.01.03, 05:17 Znam ten ból. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzulw znam ten bol ? IP: *.12.14.vie.surfer.at 01.01.03, 12:46 kaca czy zauroczenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: No i mamy nowy rok IP: *.acn.pl 01.01.03, 14:01 Teraz to mam dopiero mam kaca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: No i mamy nowy rok IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 14:14 Na kaca dobra kawa z cytryną. Paskudztwo okrutne, ale pomaga. Zawsze mi sie podoba jak faceci mają dylematy moralne, gdy spodoba im się dziewczyna przyjaciela. U kobiet one na ogół nie występują, od razu biorą się do działania;-) Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: No i mamy nowy rok IP: *.acn.pl 01.01.03, 14:27 Gość portalu: julka napisał(a): > Na kaca dobra kawa z cytryną. Paskudztwo okrutne, ale pomaga. > Zawsze mi sie podoba jak faceci mają dylematy moralne, gdy spodoba im się > dziewczyna przyjaciela. U kobiet one na ogół nie występują, od razu biorą się > do działania;-) > Pozdro! Tobie to łatwo mówić. Myślałem, że mi po nocy przejdzie. Zawsze mi się podobała i zawsze z sobą flirtowaliśmy na żarty. Widocznie ona to dobrze robi... Przepraszam ale muszę sobie ulzyć nie czytac dalej... Kurwa, kurwa, kurwa, jego pierdolona mać... Przejdzie samo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikuska !!! IP: *.devs.futuro.pl 01.01.03, 14:41 moze mam lekarstwo na to . jak ona wygadala???????brunetka ,blondynka? moze jestem identico podobna a nawet lepsza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: !!! IP: *.acn.pl 01.01.03, 14:45 Gość portalu: fikuska napisał(a): > moze mam lekarstwo na to . > jak ona wygadala???????brunetka ,blondynka? > moze jestem identico podobna a nawet lepsza? Jest ruda i naprawdę bardzo ładna. Nie potrzebnie z nią zatańczyłem, za dobrze nam to wyszło... FUCK, FUCK... Sol jakoś mi przeszło poczucie humoru jednakże całuję Twoje piękne, zmysłowe, kobiece usta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikuska Re: !!! IP: *.devs.futuro.pl 01.01.03, 14:55 to ja ci sie tutaj wystawiam a ty do SOL!!!!! adios Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: !!! IP: *.acn.pl 01.01.03, 15:08 Gość portalu: fikuska napisał(a): > to ja ci sie tutaj wystawiam a ty do SOL!!!!! > adios Nie obrażaj się mój Fikusiku. Ty jesteś moją jedyną prawdziwą muzą. Tylko Twoich ust pragnę :) Jesteś moją jedynym moim natchnieniem, sensem życia. Bez Ciebie bym umar. A Sol to dla mnie jak siostra :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: !!! IP: *.acn.pl 01.01.03, 15:33 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: fikuska napisał(a): > > > to ja ci sie tutaj wystawiam a ty do SOL!!!!! > > adios > > > Nie obrażaj się mój Fikusiku. Ty jesteś moją jedyną prawdziwą muzą. Tylko > Twoich ust pragnę :) Jesteś moją jedynym moim natchnieniem, sensem życia. Bez > Ciebie bym umar. A Sol to dla mnie jak siostra :) Już się nie gniewasz na swojego miśa pysia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sol Re: No i mamy nowy rok IP: *.pl 01.01.03, 14:40 Nie rób z siebie męczennika... A gdzie się podziało Twoje poczucie humoru??? Z jajem podejdź do tematu i tyle:)))) Pozdrawiam w Nowym Roku:)))) Odpowiedz Link Zgłoś