kamikadze82 04.05.06, 13:36 Ktos pracuje w zawodzie? Ja koncze architekture krajobrazu i nie mam pojecia codalej... ;/ jak to z pracą teraz? łatwiej? gorzej? Moze wyjechać..?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia30 Re: Co robicie po studiach? 04.05.06, 13:56 szukamy pracy albo juz pracujemy. Jesli jestes choc troche obrotna to nie powinnas miec problemow ze znalezieniem pracy, teraz jest boom budowlany, powstaje duzo nowych osiedli, kompleksow budowlanych itd wiec jest praca dla ludzi z Twoim wyksztalceniem. Odpowiedz Link Zgłoś
rycesz Re: Co robicie po studiach? 04.05.06, 14:03 zalezy jak stoisz z jezykiem ja bym wycelowal w cos z tego: www.irishjobs.ie/showresults.aspx?IsProvince=1&MatchPerc=40&Ranking=&Roles=&Recruiter=Both&Category=9&Location=0&K EYWORDS=landscape&referrer=local&I7.x=102&I7.y=4 jedyny minus, wymagane doswiadczenie Odpowiedz Link Zgłoś
agatam26 Re: Co robicie po studiach? 04.05.06, 14:05 jesli masz tytuł mgr inż. lub chociaż inż to masz szanse znależć coś w zawodzie bądz pokrewnej branży. Bo z tego co wiem to teraz różne prywatne wyższe szkółki produkują magistrów architektury... Nie będąc inżynierami mają w zasadzie "pusty papier" :( Odpowiedz Link Zgłoś
kamikadze82 Re: Co robicie po studiach? 05.05.06, 08:22 Oczywiscie: jak najbardziej mgr.inż. Dzięki za adres stronki :) ciekawe oferty... :) Chciałabym oczywiscei w zawodzie... Odpowiedz Link Zgłoś