Dodaj do ulubionych

Opalanie topless

05.05.06, 20:07
Opalalyscie sie kiedys topless lub nago? w jakich miejscach? lubicie to?
mialyscie jakies przygody z tym zwiazane?
Ja bardzo to lubie ale pod koniec dnia lub lata gdy slonce nie jest juz takie
mocne. Lubie rownomierna opalenizne. Uwielbiam gdy wiatr muska moje cialo a
mozliwosc nakrycia przez kogos jest podniecajaca ;)
Obserwuj wątek
    • k.nemo Re: Opalanie topless 05.05.06, 20:10
      wieszalas kiedys nago firanki ?
    • porabczanka Re: Opalanie topless 05.05.06, 20:16
      A co to ma do rzeczy?
    • bitch.with.a.brain Re: Opalanie topless 05.05.06, 20:18
      lubie opalac sie toples,ale zawsze smaruje cale cialo kremem z wysokim filtrem
    • livian Re: Opalanie topless 05.05.06, 20:20
      za młodu tak, teraz troche za mało wyjściowa jestem na toplessy :)
      • cala_w_kwiatkach Re: Opalanie topless 05.05.06, 20:26
        opalam sie topless za granica, ale w Tunezji sie nie odwazyłam, bo tam
        radykalna kultura;) wiec nie było nikogo bez stanika
        ale we Włoszech, Francji, Hiszpanii jak najbardziej topless, tam to zadna
        nowosc a lubie byc rownomiernie opalona

a w Danii są tak szerokie plaze ze zageszczenie prawie zadne wiec paradowałam
        bez gory

i kapiel w morzu tez przyjemna:)
        jak jest mozliwosc to wybieram ustronne miejsca na plazy
        • kaktusik0 Re: Opalanie topless 06.05.06, 10:30
          w Tunezji jak byłam to trochę ludzi opalało się topless. Młodych dziewczyn chyba
          najmniej. Dużo więcej było kobiet pomarszczonych i "obwisłych". Mało ciekawie to
          wyglądało.
    • maialina1 Re: Opalanie topless 05.05.06, 20:26
      Tak, pare lat temu, w Grecji. To byla taka plaza gdzie wszystkie panie byly
      topless i byc "top - nie less" wygladalo dziwnie i wszyscy sie gapili :)
      Nie mam w zwiazku z tym zadnych przezyc.
      Ale gdybym miala zdjac stanik na plazy gdzie wszystkie panie opalaja sie "w",
      to na pewno byloby mi glupio.
      • wzr1 Re: Opalanie topless 05.05.06, 23:00
        >Tak, pare lat temu, w Grecji. To byla taka plaza gdzie wszystkie panie byly
        > topless i byc "top - nie less" wygladalo dziwnie i wszyscy sie gapili :)
        Instynkt stada zwyciężył z rozumem
        • dziewice Re: Opalanie topless 05.05.06, 23:17
          hehehe

--
          CEO
          • ciekawa_swiata Opalanie topless 06.05.06, 00:05
            Piotrze, a Ty z czego znowu sie smiejesz? :>
            • dziewice Re: Opalanie topless 06.05.06, 00:09
              ciekawa_swiata napisała:

> Piotrze, a Ty z czego znowu sie smiejesz? :>

to niesamowite, 15 minut temu pomyslalem o Tobie.

--
              CEO
              • ciekawa_swiata :) 06.05.06, 00:11
                nooo popatrz - to pewnie wszystko przez to, ze wiesz, ze jestem wolna ;)
                znowu Ci sie zachciewa, cooo? ;)))
                • dziewice Re: :) 06.05.06, 00:14
                  nie nie nie nie, nie wlasnie, nie. nie skojarzylem tych dwoch faktow, a moze
                  to moj mozg jakos to sobie sakodowal i mi nie powiedzial - nie wiem. zachciewac
                  to takze nic z tych rzeczy, jedyne na co dzisiaj mialem ochote to sen, sen sen
                  sen, a jak skonczylem prace to sen sen sen sen, a dlugo pozniej na sok kokosowy.

jak niewiele, prawda ? :)

ciekawa_swiata napisała:

> nooo popatrz - to pewnie wszystko przez to, ze wiesz, ze jestem wolna ;)
                  > znowu Ci sie zachciewa, cooo? ;)))
                  • ciekawa_swiata :) 06.05.06, 00:17
                    sok kokosowy? a fuuu, kupilam raz taki i pilam go chyba z 5 dni tak mi
                    niesmakowal !!! - ja jednak wole bananowy :>
                    Nie wiem czy dzis z Toba dlugo poromansuje, bo jestem padnieta prawde
                    powiedziawszy - i to wcale nie byl seks :(
                    • dziewice Re: :) 06.05.06, 00:20
                      moj byl ananasowo-kokosowy, czemu tak ciagle ten seks i seks? :), sa inne
                      ciekawe i interesujace rzeczy na tym swiecie :).

ciekawa_swiata napisała:

> sok kokosowy? a fuuu, kupilam raz taki i pilam go chyba z 5 dni tak mi
                      > niesmakowal !!! - ja jednak wole bananowy :>
                      > Nie wiem czy dzis z Toba dlugo poromansuje, bo jestem padnieta prawde
                      > powiedziawszy - i to wcale nie byl seks :(
                      • ciekawa_swiata seks i seks i seks ... 06.05.06, 00:22
                        Wiem, ale dzisiaj, to juz mnie tylek boli od twardego siedzenia mojego
                        pojazdu. Wolalabym jednak seks.
                        Ide spac
                        • dziewice Re: seks i seks i seks ... 06.05.06, 00:24
                          po takim poscie, pewnie znajdzie sie 1000 chetnych :) hihi

--
                          CEO
                          • ciekawa_swiata Re: seks i seks i seks ... 06.05.06, 00:26
                            zwariowales? To bym dopiero sie zakwasow nabawila !!!
                            na serio ide juz spac, nie zagaduj.
                            a wlasnie - opalales sie kiedys toples? :))) bo ja tak, na wlasnym balkonie,
                            ale nie zaryzykowalam, zeby na tym od strony ulicy :)
                            • dziewice Re: seks i seks i seks ... 06.05.06, 00:28
                              wyslalem CI cos via mail, zawsze opalam sie toples, jezeli jako facet to tak sie
                              moze nazywac, od 15roku zycia nie mialem na to czasu takze ciezko powiedziec. z
                              ciekawostek potrafilem przeplynac 25 metrowy basen (szerokosc) pod woda, to byly
                              czasy... ehh
                              --
                              CEO
                              • ciekawa_swiata Re: seks i seks i seks ... 06.05.06, 00:29
                                Nic nie doszlo. A dobry znaczek nakleiles?
                                • dziewice Re: seks i seks i seks ... 06.05.06, 00:31
                                  dobry, boli mnie juz prawy kciuk od klikania na forum i w grafice.

ciekawa_swiata napisała:

> Nic nie doszlo. A dobry znaczek nakleiles?
                                  • ciekawa_swiata Re: seks i seks i seks ... 06.05.06, 00:33
                                    dobry czy zly, priorytet czy nie - w sumie i tak zawsze idzie tyle samo.
                                    a co mi wyslales? zdjecie topless khmmm ??? :>
                                    • ciekawa_swiata Re: seks i seks i seks ... 06.05.06, 00:34
                                      mam !!! mam !!!
                                      seksowne to zdjecie :> ;)
                                      teraz to mi sie jeszcze bardziej chce tego seksu
                                      • dziewice Re: seks i seks i seks ... 06.05.06, 00:40
                                        nie sadzilem, ze problemy z matryca w laptopie moga dac taki efekt, hmmm :)

eee....yyyyy..oooo..eeee..uuuuu..eee..to mozemy policzyc baranki na dobranoc :)

ciekawa_swiata napisała:

> mam !!! mam !!!
                                        > seksowne to zdjecie :> ;)
                                        > teraz to mi sie jeszcze bardziej chce tego seksu
                                        • ciekawa_swiata Re: seks i seks i seks ... 06.05.06, 00:44
                                          noooooooo ja jestem pod wrazeniem TEGO co zobaczylam. Wpedzil bys w kompleksy
                                          tych, ktorych mialam okazje zobaczyc, czy tez sprawdzic :> TO zdecyowanie
                                          odbiega od rozmiaru europejskiego, jakby ciut blizej poludnia i poludnia ...
                                          mniam :) ide w takim razie do lozka - rozerotyzowales mnie, czas na zabawki :)
                                          milej nocy !
                                          • dziewice Re: seks i seks i seks ... 06.05.06, 00:46
                                            biedna kaczka, ja mojej nie wykorzystuje.

ciekawa_swiata napisała:

> noooooooo ja jestem pod wrazeniem TEGO co zobaczylam. Wpedzil bys w kompleksy
                                            > tych, ktorych mialam okazje zobaczyc, czy tez sprawdzic :> TO zdecyowanie
                                            > odbiega od rozmiaru europejskiego, jakby ciut blizej poludnia i poludnia ...
                                            > mniam :) ide w takim razie do lozka - rozerotyzowales mnie, czas na zabawki :)
                                            > milej nocy !
                                          • dziewice mail z foto to nie odemnie :) cos pomylilas. 06.05.06, 00:46
                                            ciekawa_swiata napisała:

> noooooooo ja jestem pod wrazeniem TEGO co zobaczylam. Wpedzil bys w kompleksy
                                            > tych, ktorych mialam okazje zobaczyc, czy tez sprawdzic :> TO zdecyowanie
                                            > odbiega od rozmiaru europejskiego, jakby ciut blizej poludnia i poludnia ...
                                            > mniam :) ide w takim razie do lozka - rozerotyzowales mnie, czas na zabawki :)
                                            > milej nocy !
    • aktsieta Re: Opalanie topless 06.05.06, 11:40
      Dlaczego tylko topless?Opalone ciało z białą plamą wygląda koszmarnie,nie rozumiem jak można pływac w ubraniu(w jakim celu).Minimalny strój podkreśla nagość nie zakrywająć jej.Niech żyje swoboda :)
    • tracja4 Re: Opalanie topless 07.05.06, 10:42
      Tak, w wakacje zawsze. Mój chłopak łowi ryby, a ja opalam się topless. Ludzi
      dużo nie ma, raz tylko zaskoczył nas jakiś facet, który nadszedł tak cicho, że
      go nie usłyszeliśmy. Ale co z tego, żyję dalej:P Albo w łódce, też na rybach.
      Przy ludziach raczej bym się nie zdecydowała.
      • szczawka Re: Opalanie topless 07.05.06, 10:55
        ja tak,bo powiedzialam sobie ze poki jestem mloda i nie mam piersi w okloicach
        pasa bede to robic.nawet nad polskim moze nie wzbudza to wielkiej
        sensacji.pozdrawiam
    • bleman Ja sie zawsze opalam topless ;-))) 07.05.06, 11:08

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka