caprioo 11.05.06, 10:00 www.seherhotels.com/pol/index.htm polecam ludzkie bogactwa i miejsce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.bc Re: na wesolo,dla mnie bomba 11.05.06, 10:05 łoj czepiasz sie:) ludzia tam majo wesolo:) dobre:) Odpowiedz Link Zgłoś
amidala Re: na wesolo,dla mnie bomba 11.05.06, 11:09 Bomba! A "żywność i napój" ci się nie podobały? Zastanawia mnie, co to może być: "Na plaży można uprawiać liezne.... " Bieliznę? Leżenie? Lizanie? coś pięknego. Ciekawe, czy to efekt przepuszczenia tekstu przez program tłumaczeniowy, czy przez człowieka, który myślał, że zna język, a potem jego tekst ktoś przepisywał z ręcznie napisanej kartki. Genialne. Odpowiedz Link Zgłoś
caprioo Re: na wesolo,dla mnie bomba 11.05.06, 11:34 a to: łazienka (przelotny deszcz albo wanna) powietrzny warunek (ciepły albo chłód) kłaść na stole tenis i parasol slonca:) Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: na wesolo,dla mnie bomba 11.05.06, 11:35 Najlepszy jest balkon przez morze, pokrywany przez dywany,:) Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: na wesolo,dla mnie bomba 11.05.06, 11:52 A mi sie najbardziej podoba "zrzeszony fundusz dziecka" i "plywanie zrzeszony fundusz" :) Ciekawe o co chodzi. To jest w "czynnosciach" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: na wesolo,dla mnie bomba 11.05.06, 11:52 "klasc tenis na stole" tez jest zajebiste!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: na wesolo,dla mnie bomba 11.05.06, 11:53 a okazało sie ze nie doczytałam daja nawet powietrzny warunek (ciepły albo chłód):) Raj na ziemi:) Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: na wesolo,dla mnie bomba 11.05.06, 11:56 Zakładka LUDZKIE BOGACTWA przeszła samą siebie i stanęła obok:) "Robi wy potrzebujecie zakwaterowania?" Czy oni mają namioty? Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 dawno sie tak nie usmialam! 11.05.06, 11:59 Az mi sie siku zachcialo ze smiechu!! Dawno sie tak nie usmialam! Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: dawno sie tak nie usmialam! 11.05.06, 12:02 A ja postanowiłam wypełnic to cudo w zakładce LUDZKIE BOGACTWA - wypełniłam:) ale teraz nie moge sie zdecydowac co wcisnąć POSYŁAĆ czy WPRAWIANY Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: dawno sie tak nie usmialam! 11.05.06, 12:05 PODESLIJ IM! hahahahaah! Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 no nie no, nie no nie!! :)) 11.05.06, 12:03 "Sumują 179 miejsce. Pojedynczy miejsce, podwajają miejsce, rodzinna miejsce (Więcej niż 3 ludzie)." A jeden ludz? hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: no nie no, nie no nie!! :)) 11.05.06, 12:05 No jak to - to bedzie pojedynczy miejsce - zaraz to może ludziów moze byc więcej - zabiore znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: no nie no, nie no nie!! :)) 11.05.06, 12:11 No i w takim "warunku powietrznym" bedzie mozna podwoic ludziow. Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: no nie no, nie no nie!! :)) 11.05.06, 12:14 "Rozsadek, dlaczego wy wolicie nasz hotel dla pracy." Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_joanna Re: na wesolo,dla mnie bomba 11.05.06, 12:15 Hihihihi... To mogl tlumaczyc ktos ze slownikiem. Jak mi raz cos misiek tlumaczyl z angielskiego, to az musialam poprosic o wersje oryginalna, zeby wiedziec o co chodzi, bo tak to ni w zab :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
caprioo Re: na wesolo,dla mnie bomba 11.05.06, 12:32 Ciesze sie,ze Wam sie takze podobalo.Doszlismy do wniosku,ze chyba njapierw to bylo tlumaczone na angielski,a potem na polski za pomoca elektronicznego translatora na internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: na wesolo,dla mnie bomba 11.05.06, 12:37 caprioo napisała: > Ciesze sie,ze Wam sie takze podobalo.Doszlismy do wniosku,ze chyba njapierw to > bylo tlumaczone na angielski,a potem na polski za pomoca elektronicznego > translatora. Tez mi sie wydaje ze ludzka reka tego tekstu nie macala :) Zaden ludzki mozg by takiego cudaka nie stworzyl. A jednak ktos mial odwage to wkleic na oficjalnej stronie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: na wesolo,dla mnie bomba 11.05.06, 12:39 a do tego zgarnął za to ciężki pieniądz:) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: na wesolo,dla mnie bomba 11.05.06, 13:02 mnie się czynności:" zrzeszony fundusz dziecka" i np. Czytająca sala b. podobały, ale generalnie wszystko pięknie przetłumaczone :-) Odpowiedz Link Zgłoś
krysiapysia Re: na wesolo,dla mnie bomba 11.05.06, 15:56 To bylo kiedys na Forum Kuchnia - www.living-foods.com/cgi-bin/translingo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
krysiapysia Re: na wesolo,dla mnie bomba 11.05.06, 15:58 Przepraszam, nie wyszedl link za pierwszym razem - www.living-foods.com/ Na dole strony jest opcja Translate. Kliknij na "Polish" i "Translate". Odpowiedz Link Zgłoś
krysiapysia Re: na wesolo,dla mnie bomba 11.05.06, 16:01 Najlepsza jest czesc "Recepty" (po polsku oczywiscie). Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: na wesolo,dla mnie bomba 11.05.06, 16:34 a mnie nie tłumaczy, bo chce sie zainstalować za 150$ bu:( Odpowiedz Link Zgłoś
krysiapysia Re: na wesolo,dla mnie bomba 11.05.06, 16:44 Keffi's Pała 1 filiżanka surowy dynia nasienia 1 filiżanka surowy słonecznik nasienia 1/2 środek między skrajnościami czerwony cebula 2 łyżki stołowe tamarynda 1/2 filiżanka ordynarnie uderzać świeży bazylia 1/4 łyżeczka świeżo ziemia czarny pieprz Ten rozkoszny pała przyjechał z restauracja keffi w święty cruz. ono jest niedogotowany i jest wykonane z dynia i słonecznik nasienia ów jesteście przemoczony pod kątem sześć wobec dwanaście godziny wobec osiągnąć ten pragnął smak i materiał. liczniejszy import, moczenie wzdryga się ten kiełkowanie przebieg, który ulepsza ten żywieniowy wartość od ten nasienia. zastawiać sieci płatek kukurydziany rezygnować ten pała, szczyt rezygnować sałata zielona i pomidor, i toczyć w górze. Wyrażać ten dynia i słonecznik nasienia w pewien środek między skrajnościami puchar i zabezpieczenie rezygnować woda. uznawać wobec wymoczyć pod kątem 6 wobec 12 godziny. suszyć, płukać dokładnie, i suszyć znowu. wyrażać ten przemoczony nasienia i wszystko ten pozostawać do zapłaty składniki w pewien żywność procesor zamocowanych rezygnować ten metal ostrze. przebieg do gładki kopiec ten pała w ten ośrodek od pewien służenie półmisek, zabezpieczenie, i oziębiać pod kątem przy najmniejszy 1 godzina przed służenie. Ten pała trzyma odpowiednio do 3 czasy w ten chłodnia. P.S. Wlasnie zauwazylam, ze z lewej strony jest opcja "Członki" (az sie boje kliknac!!) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Kliknęłam na "Członki" 11.05.06, 17:05 "Zezwolenie Wymagany Ten serwer kulisy nie sprawdzić ów tyjesteście upoważniony wobec dostęp ten udokumentowaćproszony Obaj ty dostawca ten przestępstwolisty ( na przykład, zły hasło), albo twójprzeglądarka nie robi wiedzieć jak zrobić podażten listy wymagany." Nie wiem doprawdy, o co mu chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
krysiapysia Re: Kliknęłam na "Członki" 11.05.06, 17:24 Chyba o to chodzi, ze nie kazdy moze te "Członki" ogladac! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
boeing747 Re: na wesolo,dla mnie bomba 11.05.06, 15:53 Niestety, nie dla mnie Uprzywilejowana robocza przestrzeń, gdyż jeszcze nie rodziłam ("Data rodzenia") i co mam powiedzieć na mój Matrymonialny stan? Pojedynczy czy żonaty?... Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa technika idzie naprzód. Jak na komputer to i tak 11.05.06, 16:53 świetnie. Polak to przeciez zrozumie. Tyle że zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnooka25 Re: na wesolo,dla mnie bomba 11.05.06, 17:13 to samo na www.single.pl - żenujące tłumaczenie, aż się nie chce korzystać z serwisu.. Odpowiedz Link Zgłoś
book_of_the_month Re: na wesolo,dla mnie bomba 11.05.06, 17:46 Boję się spojrzeć w lustro- popłakałam się ze śmiechu, w związku z czym mam rozmazany tusz; fryzura mi się rozwaliła od tarzania się po podłodze, ze śmiechu oczywiście; nie mówiąc już o tym, że pewnie będę miała siniaka na kolanie po tym jak uderzyłam nim w roller na klawiaturę. Oto jak wygląda człowiek wesoły: rozmazany, potargany, cały w siniakach. Trzaskać tutaj przekonać się liczniejszsy. jesteś ty surowy & pojedynczy? Odpowiedz Link Zgłoś
book_of_the_month Re: na wesolo,dla mnie bomba 11.05.06, 17:53 Czy masz wszelki dobry stół albo surowy żywność recepty ty byłby podobny wobec udział? Podobać się składać ono do nas tak my puszka metalowa udział ono rezygnować każdy! Jak babcię kocham, nie rozumiem! Chodzi o to czy mam dobry stół i surową żywność na nim? Stół kuchenny mam kiepski; leżą na nim tylko bułeczki maślane. Bułeczki maślane chyba nie zaliczają się do surowej żywności? Aaa, i jest jeszcze sok marchwiowo- jakiś tam. To już bardziej surowe. Odpowiedz Link Zgłoś