Gość: suri IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.01.03, 13:26 <zaskoczona suri> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Xanatos Re: dlaczego tak watpicie w milosc? IP: proxy / 213.17.170.* 24.01.03, 13:27 Gość portalu: suri napisał(a): > <zaskoczona suri> A kto tu wątpi w miłość? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri pytek!!:) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.01.03, 13:29 KOCHAĆ JEDNEGO JEST BARBARZYŃSTWEM, GDYŻ DZIEJE SIĘ TO ZE SZKODĄ DLA WSZYSTKICH INNYCH. NAWET, GDY SIĘ KOCHA BOGA. (Friedrich Wilhelm Nietzsche) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: pytek!!:) IP: proxy / 213.17.170.* 24.01.03, 13:32 Gość portalu: suri napisał(a): > KOCHAĆ JEDNEGO JEST BARBARZYŃSTWEM, GDYŻ DZIEJE SIĘ TO ZE SZKODĄ DLA > WSZYSTKICH INNYCH. NAWET, GDY SIĘ KOCHA BOGA. (Friedrich Wilhelm Nietzsche) Podobno Bóg umarł... :)) Nie kochać nikogo w takim razie jest błogosławieństwem dla innych :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: pytek!!:) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.01.03, 13:36 ale kto by chcial byc blogoslawiony?! NIE JA!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: pytek!!:) IP: proxy / 213.17.170.* 24.01.03, 13:37 Gość portalu: suri napisał(a): > > ale kto by chcial byc blogoslawiony?! > > NIE JA!!!! > :) Mogłabyś być wyniesiona na ołtarze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: pytek!!:) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.01.03, 13:39 zostane i bez tego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: pytek!!:) IP: proxy / 213.17.170.* 24.01.03, 13:42 Gość portalu: suri napisał(a): > zostane i bez tego :) Moje słońce, nie chcesz być ST :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: pytek!!:) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.01.03, 14:15 a skad!!!! ja bede na otlarzu mojego Rycerza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: pytek!!:) IP: proxy / 213.17.170.* 24.01.03, 14:23 Gość portalu: suri napisał(a): > a skad!!!! > ja bede na otlarzu mojego Rycerza :) Rycerz spojrzał na swoją księżniczkę i zbladł. "To gorsze niż włócznia w sercu" pomyślał. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: pytek!!:) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.01.03, 14:31 to jest cos gorszego od wloczni w sercu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: pytek!!:) IP: proxy / 213.17.170.* 24.01.03, 14:34 Gość portalu: suri napisał(a): > to jest cos gorszego od wloczni w sercu?:) > Tak. Jej skutek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: pytek!!:) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.01.03, 14:38 poprosze w wywod logiczny 3 skladowych: wloczni w sercu, skutkow tego i mnie na oltarzu?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: pytek!!:) IP: proxy / 213.17.170.* 24.01.03, 14:46 Gość portalu: suri napisał(a): > poprosze w wywod logiczny 3 skladowych: wloczni w sercu, skutkow tego i mnie na > > oltarzu?:)) A wiec Rycerz dostał włócznią w serce, a skutkiem tego był rozległy wylew i śmierć. Po tym wszystkim ksieżniczka już nikogo nie kochała i jak mówił Niecki (czyli Nietzche) kochać jednego jest barbarzyństwem, gdyż dzieje się to ze szkodą dla innych. A wiec postanowiła nie kochać już nikogo i jak z logiki wynika został błogosławiona, a potem wyniesioną na ołtarze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: pytek!!:) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.01.03, 14:53 pod warunkiem, ze ona byla pierwsza blogoslawiona, ktora dziwica nie byla :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: pytek!!:) IP: proxy / 213.17.170.* 24.01.03, 14:55 Gość portalu: suri napisał(a): > pod warunkiem, ze ona byla pierwsza blogoslawiona, ktora dziwica nie byla > > :))) To chyba nie jest warunek konieczny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: pytek!!:) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.01.03, 15:00 > To chyba nie jest warunek konieczny :))) no bo wszystkie blogoslawione to dziwice, a jakby to ujac.... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: pytek!!:) IP: proxy / 213.17.170.* 24.01.03, 15:01 Gość portalu: suri napisał(a): > > > > To chyba nie jest warunek konieczny :))) > > no bo wszystkie blogoslawione to dziwice, a jakby to ujac.... :))))) Jak widać nie wszystkie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: pytek!!:) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.01.03, 15:06 no i o to mi chodzilo! :))) uff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: pytek!!:) IP: proxy / 213.17.170.* 24.01.03, 15:08 Gość portalu: suri napisał(a): > no i o to mi chodzilo! > :))) > > uff Z Ciebie to badaczka opinni publiczniej powinna być hihihi :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: pytek!!:) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.01.03, 15:14 spadaj!:) chyba musisz forum dopiescic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: pytek!!:) IP: proxy / 213.17.170.* 24.01.03, 15:15 Gość portalu: suri napisał(a): > > > spadaj!:) > > chyba musisz forum dopiescic ;) Tak, tak te Twoje słowne pieszczoty też kocham :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: pytek!!:) IP: proxy / 213.17.170.* 24.01.03, 15:20 Gość portalu: suri napisał(a): > wojna? :))) Też to lubisz? Będę musiał się przyzwyczaić :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: pytek!!:) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.01.03, 15:21 cos trzeba robic.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: pytek!!:) IP: proxy / 213.17.170.* 24.01.03, 15:23 Gość portalu: suri napisał(a): > cos trzeba robic.. ;) Aaa to tak z nudów, bo po co innego? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: pytek!!:) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.01.03, 15:28 dokladnie tak:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: pytek!!:) IP: proxy / 213.17.170.* 24.01.03, 15:29 Gość portalu: suri napisał(a): > dokladnie tak:))) > A o czym my w ogóle mówimy? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: pytek!!:) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.01.03, 15:32 juz zapomnialam:)) a czy to takie istotne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: pytek!!:) IP: proxy / 213.17.170.* 24.01.03, 15:33 Gość portalu: suri napisał(a): > juz zapomnialam:)) > > a czy to takie istotne? Nie. Nic nie jest istotne oprócz całości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: pytek!!:) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.01.03, 15:45 dobre podsumowanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: pytek!!:) IP: proxy / 213.17.170.* 24.01.03, 15:48 Gość portalu: suri napisał(a): > dobre podsumowanie:) Idę moja słodka w nieznanym kierunku. Dzisiaj wpierw języczek, a potem cmok, cmok :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: pytek!!:) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.01.03, 15:51 rozbestwiasz sie! do poniedzialku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: pytek!!:) 24.01.03, 23:15 No proszę. A myślaem, że ja, posługując się swoimi pseudosocjalistami przeginam pałę :-) A tu są jeszcze ludzie cztający słynnych nihilistów :-)) mm, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: pytek!!:) IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 24.01.03, 23:18 gotcha!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius ułaaaaa... 24.01.03, 23:23 właśnie wróciłem z długiej podróży i jestem zmęczony jak nie wiem co (a jak bym wiedział, to i tak bym nie powiedział). Więc co gotcha? Mnie gotcha? mm, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: ułaaaaa... IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 24.01.03, 23:27 podrozy skad dokad? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: ułaaaaa... 24.01.03, 23:31 Podróży po wieolkrotnie przebywanej trasie zygzakowatej znaczącej punkty łączące teraźniejszość z wiecznością. Sama rozumiesz, że można się nielicho zmęczyć :-) mm, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: ułaaaaa... IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 24.01.03, 23:36 oj mozna:) sam w tej podrozy? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: ułaaaaa... 25.01.03, 00:01 Cóż. W takie podróże nie bardzo można kogoś zabrać. Fenomenologicznie pojmowana teraźniejszość nie bardzo cugli popuszcza. A osoba, którą chciałbym zabrać jest... Nie, w zasadzie w ogóle jej nie ma... mm, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: ułaaaaa... IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 25.01.03, 00:08 jedyne co moge powiedziec: panta rhei. takie prawo zycia. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri i co powiesz na to: IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.01.03, 13:32 KOBIETA MOŻE BYĆ PRZYJACIÓŁKĄ MĘŻCZYZNY, LECZ BY UCZUCIE TRWAŁO, NIEZBĘDNE JEST WESPRZEĆ JE ODROBINĄ FIZYCZNEJ ANTYPATII. (Friedrich Wilhelm Nietzsche) Dla docenienia sympatii potrzebna jest (dla kontrastu) antypatia. Nietzsche pojmuje miłość przez pryzmat jej zaprzeczenia (kocham kogoś, lecz nie mówię mu tego wprost, wypróbowuję jego uczucia poprzez stwarzanie niesprzyjających miłości). Poleca dawkowanie uczucia i nieuleganie emocji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: i co powiesz na to: IP: proxy / 213.17.170.* 24.01.03, 13:34 Gość portalu: suri napisał(a): > KOBIETA MOŻE BYĆ PRZYJACIÓŁKĄ MĘŻCZYZNY, LECZ BY UCZUCIE TRWAŁO, NIEZBĘDNE JEST > > WESPRZEĆ JE ODROBINĄ FIZYCZNEJ ANTYPATII. (Friedrich Wilhelm Nietzsche) > > Dla docenienia sympatii potrzebna jest (dla kontrastu) antypatia. Nietzsche > pojmuje miłość przez pryzmat jej zaprzeczenia (kocham kogoś, lecz nie mówię mu > tego wprost, wypróbowuję jego uczucia poprzez stwarzanie niesprzyjających > miłości). Poleca dawkowanie uczucia i nieuleganie emocji. :))) Śmieszne :)) Nic o tym nie wiem. Nietzsch mnie nudzi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: i co powiesz na to: IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.01.03, 13:38 powiedzialabym nawet, ze glupie. to tak jakby starac sie rozrysowac uczucie na wykresie graficznym:) jemu tez sie zdarzalo napisac cos glupiego;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: i co powiesz na to: IP: proxy / 213.17.170.* 24.01.03, 13:41 Gość portalu: suri napisał(a): > > powiedzialabym nawet, ze glupie. > to tak jakby starac sie rozrysowac uczucie na wykresie graficznym:) > > jemu tez sie zdarzalo napisac cos glupiego;) Jak każdemu filozofowi. Im się zdarza nawet częściej niż normalnemu porządnemu obywatelowi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: i co powiesz na to: IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.01.03, 13:43 z tego wniosek, ze jestem na dobrej drodze ;)) ide do sklepu, chcesz cos? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: i co powiesz na to: IP: proxy / 213.17.170.* 24.01.03, 13:45 Gość portalu: suri napisał(a): > z tego wniosek, ze jestem na dobrej drodze ;)) > > ide do sklepu, chcesz cos? :)) Oprócz Ciebie, hmm jakąś inną słodycz :))) Może batonik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Wszystko co robisz bez wyraźnej konieczności, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.01.03, 13:48 staje się jak cenny diament. <przeczytane w tej chwili> no przeciez musisz mi powiedziec jaki!!!:) <czekam> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Wszystko co robisz bez wyraźnej konieczności, IP: proxy / 213.17.170.* 24.01.03, 13:50 Gość portalu: suri napisał(a): > staje się jak cenny diament. > > <przeczytane w tej chwili> > > no przeciez musisz mi powiedziec jaki!!!:) > > <czekam> Milky Way :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Wszystko co robisz bez wyraźnej konieczności, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.01.03, 14:14 od sklepu dzieli mnie jakies 700 metrow uroczej ulicy z gazowymi latarniami (chyba jedyna w wawie?). jest tez latarnik, zawsze nagrzany i jego pies, trzymajacy rowno krok odstepu. kupilam kiedys psu kielbase a ten zamiast ja zjesc, zaniosl ja swojemu panu. tacy dwaj skazani na siebie przyjaciele. masz od nich pozdrowienia:) wlasnie zapalaja latarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Wszystko co robisz bez wyraźnej konieczności, IP: proxy / 213.17.170.* 24.01.03, 14:17 Gość portalu: suri napisał(a): > od sklepu dzieli mnie jakies 700 metrow uroczej ulicy z gazowymi latarniami > (chyba jedyna w wawie?). jest tez latarnik, zawsze nagrzany i jego pies, > trzymajacy rowno krok odstepu. > kupilam kiedys psu kielbase a ten zamiast ja zjesc, zaniosl ja swojemu panu. > tacy dwaj skazani na siebie przyjaciele. > > masz od nich pozdrowienia:) > wlasnie zapalaja latarnie. Cieszę się, że mnie słyszeli :))) A batonik wepchnij do CD-ROM'A :))) Może przjdzie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax Re: dlaczego tak watpicie w milosc? IP: *.proxy.aol.com 25.01.03, 02:05 bo sie na niej przejechalem Odpowiedz Link Zgłoś