Gość: suri IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 24.01.03, 22:30 a w moich zylach plynie wino.... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: suri Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 24.01.03, 23:09 sms od mojej Mamy: ja juz nie wracam! i nie rzucam palenia! Ale wciaz Cie kocham! moja odpowiedz: uwielbiam Cie! Wspaniala z Ciebie mama i wpaniala kobieta. podpisano: Twoja wspaniala corka odpowiedz Mamy: oczywiscie, ze jestesmy wspaniale, bo jestesmu NASZE! wszystkim zycze tak pozytywnych wibracji!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.acn.pl 24.01.03, 23:14 Mówisz; życie jak sen :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 24.01.03, 23:16 jak jest? u mnie sie kreci:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.acn.pl 24.01.03, 23:17 Gość portalu: suri napisał(a): > jak jest? > u mnie sie kreci:))) A ja mam kaca. Moralnego... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 24.01.03, 23:19 calowales sie bez milosci;))))? hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.acn.pl 24.01.03, 23:21 Gość portalu: suri napisał(a): > calowales sie bez milosci;))))? > hihihi Gorzej, moja przyjaciółka zrobiła mi wykład z życia ze swoim mężem i się popłakała, a ja nie miałem dla niej żadnej rady... Już dawno tak głupio się nie czułem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 24.01.03, 23:25 > Gorzej, moja przyjaciółka zrobiła mi wykład z życia ze swoim mężem i się > popłakała, a ja nie miałem dla niej żadnej rady... Już dawno tak głupio się > nie czułem... well well, panta rhei - motto dzisiejszego dnia, nie wskakuje sie dwa razu do tej samej wody... wszystko sie zmienia, niech sie chwyci rekawa meza, usmiechnie i bedzie dobrze:))) a my ogladamy film bez dzwieku bo puscilysmy za dobra muzyke :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.acn.pl 24.01.03, 23:28 Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gorzej, moja przyjaciółka zrobiła mi wykład z życia ze swoim mężem i się > > popłakała, a ja nie miałem dla niej żadnej rady... Już dawno tak głupio si > ę > > nie czułem... > > well well, panta rhei - motto dzisiejszego dnia, nie wskakuje sie dwa razu do > tej samej wody... wszystko sie zmienia, niech sie chwyci rekawa meza, > usmiechnie i bedzie dobrze:))) > a my ogladamy film bez dzwieku bo puscilysmy za dobra muzyke :)))) Jednak życie nie jest takie proste. Dzisiaj się dowiedziałem o rzeczech o których się filozofom nie śniło. Proza pierdolonego życia... Kopnełaś go w tyłek? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 24.01.03, 23:34 proza zycia jest taka jak piszesz;) nie kopnelam. po wszystkim doszlam do wnisku, ze gdybym taka rozmowe zobaczyla w kinie, to uznalabym ja za scene zycia! ogladal film, ktory krecilam na jego urodzinach... dlatego zadzwonil... mowil piekne rzeczy. nie wyszlo, wlasciwie nie wiadomo dlaczego. mnie jest dobrze, tak jak jest. wracam do harmonii:))) chociaz jestem nienormalna. uslyszalam to nie po raz pierwszy:) czekalam na Ciebie. o co chodzilo przyjaciolce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.acn.pl 24.01.03, 23:40 Gość portalu: suri napisał(a): > proza zycia jest taka jak piszesz;) > nie kopnelam. po wszystkim doszlam do wnisku, ze gdybym taka rozmowe zobaczyla > w kinie, to uznalabym ja za scene zycia! > ogladal film, ktory krecilam na jego urodzinach... dlatego zadzwonil... mowil > piekne rzeczy. > nie wyszlo, wlasciwie nie wiadomo dlaczego. > mnie jest dobrze, tak jak jest. wracam do harmonii:))) > chociaz jestem nienormalna. uslyszalam to nie po raz pierwszy:)> So be it :)) > czekalam na Ciebie. > o co chodzilo przyjaciolce? > O to że on się nią nie zajmuje, że się dzieckiem nie zajmuje, że nie chce jej dać pieniędzy, że nic nie robi w domu, i inne rzeczy, które pominę, a potem płacz i wtedy to już naprawdę nie wiedziałem co zrobić. Przecież nie skopię mu tyłka. Facet już się niczego nie nauczy... Przynajmniej się wypłakała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 24.01.03, 23:44 tego chce uniknac... za duzo slyszalam. nie ma sie co spieszyc. dobrze, ze ma przyjaciol, z ktorymi moze szczerze porozmawiac. bo co moge innego powiedziec... jesli moze sie jakos uniezalenic, finansowo przynajmniej, rozwinac pasje, zaintereswania..., niech to zrobi. urosnie we wlasnych oczach, moze na powrot znajdzie sens... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.acn.pl 24.01.03, 23:55 Gość portalu: suri napisał(a): > tego chce uniknac... > za duzo slyszalam. > nie ma sie co spieszyc. > dobrze, ze ma przyjaciol, z ktorymi moze szczerze porozmawiac. > bo co moge innego powiedziec... > jesli moze sie jakos uniezalenic, finansowo przynajmniej, rozwinac pasje, > zaintereswania..., niech to zrobi. urosnie we wlasnych oczach, moze na powrot > znajdzie sens... Najbardziej mnie złości jednak to że ona nie ma przed sobą żadnych perspektyw. Nie uniezależni się finansowo, bo nie ma wszykształecenia, nie ma pasji, zainteresowań. Umoczona w codzienność skończy jako staruszka... There must be some kind of way out of here Said the joker to the thief There's too much confusion I can't get no relief Buisness men they drink my wine Plowmen dig my earth None would ever compromise Nobody of this world No reason to get excited The thief he kindly spoke There are many here among us Who feel that life is but a joke But you and I we've been through that And this is not our place So let us stop talking falsely now The hour's getting late Fuck it!!! Czasem człowiek jest bezradny, ale to mnie złości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xsuri Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 25.01.03, 00:02 niestety zbiera wlasne zniwo... ku przestrodze. mozna liczyc tylko na siebie... --- pracujac w sieciowce, szef ma wglad we wszystkie wyslane przez Ciebie maile i odwiedzane strony... zostaje tu gdzie jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sxanatos Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.acn.pl 25.01.03, 00:04 Gość portalu: xsuri napisał(a): > niestety zbiera wlasne zniwo... > > ku przestrodze. > > mozna liczyc tylko na siebie... > > --- > pracujac w sieciowce, szef ma wglad we wszystkie wyslane przez Ciebie maile i > odwiedzane strony... > zostaje tu gdzie jestem :) Nieprawda. Można liczyć na mnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xlsuri Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 25.01.03, 00:07 i za ta swiadomosc Cie uwielbiam :))) chociaz co ja moge o Tobie wiedziec? absolutnie nic. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.acn.pl 25.01.03, 00:11 Gość portalu: xlsuri napisał(a): > i za ta swiadomosc Cie uwielbiam :))) > chociaz co ja moge o Tobie wiedziec? > > absolutnie nic. > :) Jako, że siebie uwielbiam, muszę uwielbiać i Ciebie promyku nadzieji :))) Absolutnie nic :))) Jak wszyscy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 25.01.03, 00:14 nadzieja!!! dlatego pewnie sie nie spotkamy. moglabym nie przezyc:) przez aktywnosc na forum mozesz mnie znac lepiej niz realni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.acn.pl 25.01.03, 00:18 Gość portalu: suri napisał(a): > nadzieja!!! > dlatego pewnie sie nie spotkamy. > moglabym nie przezyc:) > > przez aktywnosc na forum mozesz mnie znac lepiej niz realni:) Zapewniam Cię, że przeżyjesz :)) behind the eyes of a fallen angel eyes of a tragedy oh well apparently nothing apparently nothing at all you don't see me you don't see me at all Ale to się skończy... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 25.01.03, 00:20 tecza pozytywnych wibracji <tup-tup> trawi mnie ciekawosc :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.acn.pl 25.01.03, 00:22 Gość portalu: suri napisał(a): > tecza pozytywnych wibracji > > <tup-tup> > > trawi mnie ciekawosc > :)) - To pierwszy krok ku piekłu- powiedział demon. Jego głos jak dźwięk wygłodniałego jaguara :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 25.01.03, 00:25 > - To pierwszy krok ku piekłu- powiedział demon. Jego głos jak dźwięk > wygłodniałego jaguara :))) uczucie dawno zapomniane - wyzwania! :) pojedynek gigantow:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.acn.pl 25.01.03, 00:30 Gość portalu: suri napisał(a): > > > - To pierwszy krok ku piekłu- powiedział demon. Jego głos jak dźwięk > > wygłodniałego jaguara :))) > > uczucie dawno zapomniane - wyzwania! > :) > pojedynek gigantow:)? A więc wypuśćcie harcowników :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 25.01.03, 00:33 a harcom konca nie bylo..:)? :))) if i rulled the world... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.acn.pl 25.01.03, 00:34 Gość portalu: suri napisał(a): > a harcom konca nie bylo..:)? > :))) > > if i rulled the world... > :) Ja się tym nie przejmuję. Może nie być końca :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 25.01.03, 00:38 > Ja się tym nie przejmuję. Może nie być końca :))) gotow zakonczyc podroz tu, gdzie stoi? nie wierze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.acn.pl 25.01.03, 00:41 Gość portalu: suri napisał(a): > > > Ja się tym nie przejmuję. Może nie być końca :))) > > gotow zakonczyc podroz tu, gdzie stoi? > > nie wierze... Nie. Gotów iść dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 25.01.03, 00:46 > Nie. Gotów iść dalej. to trzymajmy sie razem:) a. przyjęla pozycje horyzontalna..:) to zwiastuje poczatek konca;) jaki bedzie koniec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.acn.pl 25.01.03, 00:49 Gość portalu: suri napisał(a): > > > Nie. Gotów iść dalej. > to trzymajmy sie razem:) > > a. przyjęla pozycje horyzontalna..:) > to zwiastuje poczatek konca;) > > jaki bedzie koniec? Położe się półnagi na zimnej podłodze i będę tak leżał zastanawiając się dokąd idziemy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 25.01.03, 00:51 > Położe się półnagi na zimnej podłodze i będę tak leżał zastanawiając się dokąd > idziemy :))) zgadzam sie pod warunkiem, ze to przyniesie odpowiedz...:))) oby w tym samym kierunku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.acn.pl 25.01.03, 00:55 Gość portalu: suri napisał(a): > > > Położe się półnagi na zimnej podłodze i będę tak leżał zastanawiając się > dokąd > > idziemy :))) > > zgadzam sie pod warunkiem, ze to przyniesie odpowiedz...:))) > oby w tym samym kierunku:))) Nad piękny Pacyfik, który uświadamia że żyjemy :))) Śpij dobrze moja bogini. Jutro przyjdzie poranek i statystyka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: surri Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 25.01.03, 00:57 a wiec we snie spotkam spokoj. absolutny spokoj. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.acn.pl 25.01.03, 01:00 Gość portalu: surri napisał(a): > a wiec we snie spotkam spokoj. > absolutny spokoj. > :) Tak jest księżniczko- powiedział Sanatos (nawet fajnie brzmi :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 25.01.03, 01:04 wiec najlepsze czego moge Ci zyczyc, to spotkac sie w tym snie :) a o statystyce mysle z przerazeniem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.acn.pl 25.01.03, 01:05 Gość portalu: suri napisał(a): > wiec najlepsze czego moge Ci zyczyc, to spotkac sie w tym snie :) > > a o statystyce mysle z przerazeniem :))) Tylko jaki to sen będzie. Koszmar, marzenie senne, czy tak zwany "sen erotyczny" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 25.01.03, 01:07 obstawiam "sen erotyczny". a po przebudzeniu - prawdziwy koszmar :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.acn.pl 25.01.03, 01:09 Gość portalu: suri napisał(a): > obstawiam "sen erotyczny". > a po przebudzeniu - prawdziwy koszmar :) Bestyjka - pogroził palcem :))) Cmok, cmok, dobranoc moja najpiękniejsza księżniczko :)))) ps. bez odbioru, bo nigdy tego nie skończymy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.acn.pl 25.01.03, 01:13 Tak. Śpij dobrze moja słodka su :))) Idę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.acn.pl 25.01.03, 00:20 Gość portalu: suri napisał(a): > nadzieja!!! > dlatego pewnie sie nie spotkamy. > moglabym nie przezyc:) > > przez aktywnosc na forum mozesz mnie znac lepiej niz realni:) Zapewniam Cię, że przeżyjesz :)) behind the eyes of a fallen angel eyes of a tragedy oh well apparently nothing apparently nothing at all you don't see me you don't see me at all Ale to się skończy... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 24.01.03, 23:48 zupelnie bezzasadnie czuje sie szczesliwa. wlasnie teraz. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 24.01.03, 23:51 zawojowac swiat! oto co sie legnie w mojej glowie:)) a., siedzac na podlodze czuje to samo. widocznie u nas pozytywne wibracje. slemy je w kosmos! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.acn.pl 24.01.03, 23:56 Gość portalu: suri napisał(a): > zawojowac swiat! > oto co sie legnie w mojej glowie:)) > a., siedzac na podlodze czuje to samo. > widocznie u nas pozytywne wibracje. > slemy je w kosmos! > :))) Uniesienie jest dobre. Tak samo jak złość :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 25.01.03, 00:04 wiec zatoczylismy krag. podstawa emocje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri a. pyta sie: IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 24.01.03, 23:57 dlaczego po takich wieczorach nastepuje ranek. dobre pytanie. ktos zna odpowiedz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: a. pyta sie: IP: *.acn.pl 24.01.03, 23:59 Gość portalu: suri napisał(a): > dlaczego po takich wieczorach nastepuje ranek. > dobre pytanie. > ktos zna odpowiedz? Bo nie umarliśmy we śnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: a. pyta sie: IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 25.01.03, 00:05 a. odpowiadada: to z dwojga zlego wole ten ranek :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: a. pyta sie: IP: *.acn.pl 25.01.03, 00:07 Gość portalu: suri napisał(a): > a. odpowiadada: > to z dwojga zlego wole ten ranek :)))))) Spokojna śmierć w nocy. Teraz wszyscy jej chcą, tylko późno :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: a. pyta sie: IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 25.01.03, 00:11 a.: no wlasnie! to pozno jest kluczem:) suri: ile takich rankow jeszcze przed nami...? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: a. pyta sie: IP: *.acn.pl 25.01.03, 00:12 Gość portalu: suri napisał(a): > a.: > no wlasnie! > to pozno jest kluczem:) > suri: > ile takich rankow jeszcze przed nami...? > :) Normalnych niewiele. Cudownych niezliczę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: a. pyta sie: IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 25.01.03, 00:15 :))) cudownie nie licze sie z jutrzejsza statystyka. sa w zyciu rzeczy wazniejsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: a. pyta sie: IP: *.acn.pl 25.01.03, 00:20 Gość portalu: suri napisał(a): > :))) > cudownie nie licze sie z jutrzejsza statystyka. > sa w zyciu rzeczy wazniejsze:) Będzieś mogła wyliczyć te cudowne poranki na koniec życia, kiedy oczy będą powoli gasnąć :))) Ująć to w tabeli, zbindować strony i wysłać posłańca do Boga z tym małym raportem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: a. pyta sie: IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 25.01.03, 00:22 ...porozumienie ponad barierami... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: a. pyta sie: IP: *.acn.pl 25.01.03, 00:24 Gość portalu: suri napisał(a): > ...porozumienie ponad barierami... > > :)) Co to za bariery. Żadne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: a. pyta sie: IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 25.01.03, 00:30 pie.... a proza zycia :) wlasnie sluchamy z a. skladanki rodem z naszego prestizowego liceum...;) to byly czasy..! brak wyobrazni i beztroska. cudowne czasy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: a. pyta sie: IP: *.acn.pl 25.01.03, 00:33 Gość portalu: suri napisał(a): > pie.... a proza zycia :) > > wlasnie sluchamy z a. skladanki rodem z naszego prestizowego liceum...;) > to byly czasy..! > > brak wyobrazni i beztroska. cudowne czasy! To były dziwne czasy. Człowiek nawet w ból nie wierzył i sam nie pamiętam co myślał :))) Wszystko było takie dziwne i ekscytujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: a. pyta sie: IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 25.01.03, 00:37 i could touch the sky spiewa pewna pani.. uuu, i get so high... spiewa dalej flying in extasy... - ta pani byla chyba starsza niz my..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: a. pyta sie: IP: *.acn.pl 25.01.03, 00:39 Gość portalu: suri napisał(a): > i could touch the sky > spiewa pewna pani.. > > uuu, i get so high... > spiewa dalej > > flying in extasy... > - ta pani byla chyba starsza niz my..:) Tori Amos, PJ Harvey? Mądre dziewczyny :)) Ale to my jesteśmy filozofami, bo sami do tego doszliśmy księżniczko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: a. pyta sie: IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 25.01.03, 00:44 tori to ja sluchalam dzieki mojej siostrze z wyboru w 8-mej klasie;) i just don't understand the ways of the world today's... a madra wcale nie bylam majac lat nascie...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: a. pyta sie: IP: *.acn.pl 25.01.03, 00:48 Gość portalu: suri napisał(a): > tori to ja sluchalam dzieki mojej siostrze z wyboru w 8-mej klasie;) > > i just don't understand the ways of the world today's... > > a madra wcale nie bylam majac lat nascie...:)) Inni mówili inaczej: I hate myself and I want to die :))) Ale to chyba sprowadza się do niezrozumienia świata, bowiem jak Ktoś powiedził byt kształtuje świadomość ;))) A kto był mądry :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: a. pyta sie: IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 25.01.03, 00:55 > > Inni mówili inaczej: > I hate myself and I want to die :))) > Ale to chyba sprowadza się do niezrozumienia świata, bowiem jak Ktoś powiedził > byt kształtuje świadomość ;))) > A kto był mądry :)) to byl Twoj przyjaciel Y. :) kto nienawidzi samego siebie, ten neguje samego siebie a tym samym neguje wlasne twierdzenia. tak mowil {nicze} :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: a. pyta sie: IP: *.acn.pl 25.01.03, 00:59 > to byl Twoj przyjaciel Y. :) > kto nienawidzi samego siebie, ten neguje samego siebie a tym samym neguje > wlasne twierdzenia. > tak mowil {nicze} > :) Mój przyjaciel :))) Myślę, że ten który nienawidził samego siebie miał w d... własne twierdzenia tak mówię ja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: a. pyta sie: IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 25.01.03, 01:01 > Mój przyjaciel :))) > Myślę, że ten który nienawidził samego siebie miał w d... własne twierdzenia > tak mówię ja :))) z czym zgadzam sie ja, suri:)))) ale za swoj stan swiadomosci nie odpowiadam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palomino Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.acn.pl 25.01.03, 10:14 Zupełnie nie na temat, ale łacińskie "wszystko płynie" brzmi w tym języku "Pantha rei", a nie odwrotnie ;) miłego dnia życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.tnt1.lafayette.in.da.uu.net 26.01.03, 01:26 Gość portalu: palomino napisał(a): > Zupełnie nie na temat, ale łacińskie "wszystko płynie" brzmi w tym > języku "Pantha rei", a nie odwrotnie ;) > > miłego dnia życzę : ****** Niestety nie masz racji. Slownik wyrazow obcych podaje pisownie "panta rhei". Inna spraw, caly ten watek nie ma sensu na publicznym forum. Nie rozumiem dlaczego dwojka zainteresowanych nie moze komunikowac sie przez wlasne E-maile, lub skrzynkie pocztowe GW. J.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.acn.pl 26.01.03, 01:41 Gość portalu: J.S. napisał(a): > Gość portalu: palomino napisał(a): > > > Zupełnie nie na temat, ale łacińskie "wszystko płynie" brzmi w tym > > języku "Pantha rei", a nie odwrotnie ;) > > > > miłego dnia życzę : > ****** > Niestety nie masz racji. Slownik wyrazow obcych podaje pisownie "panta rhei". > Inna spraw, caly ten watek nie ma sensu na publicznym forum. Nie rozumiem > dlaczego dwojka zainteresowanych nie moze komunikowac sie przez wlasne E- maile, > > lub skrzynkie pocztowe GW. > J.S. Ma sens taki sam jak wszystkie inne wątki... Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 26.01.03, 01:55 a Księzniczka juz tuz tuż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.tnt1.lafayette.in.da.uu.net 26.01.03, 02:09 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > Ma sens taki sam jak wszystkie inne wątki... Prawda? ***** Nie wiem. Cenie was obu (obydwu? tu jestem na bakier z gramatyka), ale to jest cos co rozgrywa sie lub dotyczy tylko was. Zreszta zwroc uwage dopiero pod koniec wlaczyla sie jedna lub dwie posrednie osoby (nie tylko w tym temacie). Czyli watek byl raczej "osobisty". Mnie zainteresowala "lacinska fraza" a potem okazalo sie ze caly watek leci sobie niezaleznie "od wszystkiego co plynie" w sensie ogolnym. pozdrawiam, J.S. P.S. Zdumiewa mnie ilosc wolnego czasu ktory mozecie poswiecic na "siedzenie" na Forum. Macie jakies "super fast" komputery i lacza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.acn.pl 26.01.03, 02:12 Gość portalu: J.S. napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > Ma sens taki sam jak wszystkie inne wątki... Prawda? > ***** > Nie wiem. Cenie was obu (obydwu? tu jestem na bakier z gramatyka), ale to jest > cos co rozgrywa sie lub dotyczy tylko was. Zreszta zwroc uwage dopiero pod > koniec wlaczyla sie jedna lub dwie posrednie osoby (nie tylko w tym temacie). > Czyli watek byl raczej "osobisty". Mnie zainteresowala "lacinska fraza" a potem > > okazalo sie ze caly watek leci sobie niezaleznie "od wszystkiego co plynie" w > sensie ogolnym. > pozdrawiam, > J.S. > P.S. Zdumiewa mnie ilosc wolnego czasu ktory mozecie poswiecic na "siedzenie" > na Forum. Macie jakies "super fast" komputery i lacza? Obydwoje :))) Nieee. Super fast mózgi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 02:14 > > Obydwoje :))) > Nieee. Super fast mózgi :))) :))) i turbo doladowanie:)) dwa dobre egzemplarze, jednym slowem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.acn.pl 26.01.03, 02:16 Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Obydwoje :))) > > Nieee. Super fast mózgi :))) > > > :))) > i turbo doladowanie:)) > dwa dobre egzemplarze, jednym slowem :) yo! chica! you're damn right!!!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 26.01.03, 02:18 ach, wiec tu sie skryliscie. zostawiam cię, mam nadzieje, w dobrym towarzystwie i padam z nóg. dobranoc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.acn.pl 26.01.03, 02:19 Gość portalu: a. napisał(a): > ach, wiec tu sie skryliscie. > > zostawiam cię, mam nadzieje, w dobrym towarzystwie i padam z nóg. > > dobranoc? Śpij dobrze Pani, która zwiastuję dobrą nowinę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 02:23 spij, spij, zadzwonie jak wstane ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: panta rhei, wszystko plynie IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 26.01.03, 02:25 no, trzymam cie za słowo! to zdzwonka koło południa :D Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Ciag dalszy panta rhei, wszystko plynie wiec .... 26.01.03, 00:54 Gość portalu: suri napisał(a): > a w moich zylach plynie wino.... > :))))) nie mozna wejsc do dwa razy do tej samej rzeki. Wreszcie wiem, ze Suri to nazwa rzeki winem plynacej.)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri melinku, oto cala ja :))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 02:12 melinek napisał: > Gość portalu: suri napisał(a): > > > a w moich zylach plynie wino.... > > :))))) > > nie mozna wejsc do dwa razy do tej samej rzeki. > Wreszcie wiem, ze Suri to nazwa rzeki winem plynacej.)) > > Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: do X i S: czy macie Gadu-Gadu?? 26.01.03, 12:58 lepszy od gg jest windows messenger ale to przeciez nie o to chodzi zeby sobie sam na sam pogadac, to wlasnie ten ekran dostepny dla wsyzstkich to jest ten rajc Odpowiedz Link Zgłoś
niewierna Re: do X i S: czy macie Gadu-Gadu?? 27.01.03, 12:55 tralalumpek napisała: > lepszy od gg jest windows messenger ale to przeciez nie o to chodzi zeby > sobie sam na sam pogadac, to wlasnie ten ekran dostepny dla wsyzstkich to jest > ten rajc Ich gadu-gadu to tutejsze forum. Niedlugo forum Kobieta zostanie przemianowane na forum Towarzyskie Xanatosa i Suri. Ich ekshibicjonizm i prywata przepedza z stad wszystkich zainteresowanych. Juz i tak sporo ludzi ubylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri niewierna, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.01.03, 13:03 nie rozumiem w jaki sposob 'nasz' watek milaby zniechecac do forum. do Ciebie pisalam w odp. 'do wszystkich zyczliwych' nic wiecej do dodania nie mam. zaleta forum jest to, ze jak sie nie chce pisac, to sie nie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek W koncu krew nie woda. nt 26.01.03, 12:52 Gość portalu: suri napisał(a): > melinek napisał: > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > a w moich zylach plynie wino.... > > > :))))) > > > > nie mozna wejsc do dwa razy do tej samej rzeki. > > Wreszcie wiem, ze Suri to nazwa rzeki winem plynacej.)) > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: W koncu krew nie woda... IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 26.01.03, 14:49 ...i nie ma to jak publisia tu zaklaska, tam zagwiżdże... Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Czy pan Tarej umie plywac w rzece? 26.01.03, 17:18 Gość portalu: julka napisał(a): > ...i nie ma to jak publisia > tu zaklaska, tam zagwiżdże... i zawsze sie jest na topie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: Wszystko sie rozmywa w wodzie lub wodolejstwi IP: *.tnt1.lafayette.in.da.uu.net 27.01.03, 00:03 Wszystko sie rozmywa w wodzie lub wodolejstwie. ****** Wiec jak widzisz Xanatos z ostatnich postow to nie Wielki Mozg (chociaz nie odmawiam ci szarych komorek) tylko mimo wszystko fast comp decyduje jak szybki jest strumien wody i wodolejstwa rozlewajacy sie na tym watku. Dzieki za pouczenie, powinno byc "obydwoje". J.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Wszystko sie rozmywa w wodzie lub wodolejstwi IP: *.acn.pl 27.01.03, 00:08 Gość portalu: J.S. napisał(a): > Wszystko sie rozmywa w wodzie lub wodolejstwie. > ****** > Wiec jak widzisz Xanatos z ostatnich postow to nie Wielki Mozg (chociaz nie > odmawiam ci szarych komorek) tylko mimo wszystko fast comp decyduje jak szybki > > jest strumien wody i wodolejstwa rozlewajacy sie na tym watku. > Dzieki za pouczenie, powinno byc "obydwoje". > J.S. Nowy cud. Wino zmienione w wodę. Panta rhei :))) A comp mi służy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda A mi sie podoba... IP: *.telsten.com / 10.21.7.* 27.01.03, 00:30 taka rozmowa przywatna na forum publicznym. radosc, optymizm, zycie, troche smutku, melancholi... tu jest wszystko. rozmawiajcie i nie pozbawiajcie nas tego uroku jakim tchnie wasza rozmowa. X i S - chcialabym umiec tak jak wy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri do wszystkich zyczliwych ;) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.01.03, 09:31 podstawowa zasada forum to mozliwosc pisania wszystkiego o wszystkim. np tego, ze nie podoba mi sie cos, co podoba sie innym. mnie sie podobaja rozmowy z Xanatosem :), zyczliwym mniej. i tyle. a bedzie jak jest! :) pzdr dla magdy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: do wszystkich zyczliwych ;) IP: proxy / 213.17.170.* 27.01.03, 10:46 Gość portalu: suri napisał(a): > podstawowa zasada forum to mozliwosc pisania wszystkiego o wszystkim. > np tego, ze nie podoba mi sie cos, co podoba sie innym. > mnie sie podobaja rozmowy z Xanatosem :), zyczliwym mniej. > i tyle. > a bedzie jak jest! :) > > pzdr dla magdy :) Suri ogłasza Manifest 27 stycznia :))) Dzieki Madziu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: do wszystkich zyczliwych ;) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.01.03, 12:06 > Suri ogłasza Manifest 27 stycznia :))) i konkurs na zyczliwego roku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka ??????????????? 27.01.03, 12:18 Gość portalu: suri napisał(a): > a w moich zylach plynie wino.... > :))))) Nie pierwszy to przypadek, kiedy krew zamienia się w wino. Czy możesz Suri zdradzić, ja to się dokonuje? Ew. utoczyć ździebko i podesłać szybką pocztą starszej koleżance:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri paj, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.01.03, 12:26 nie da rady teoretycznie. ale chetnie Ci pokaze, jak tylko dasz znac, ze jestes w okolicy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: paj, IP: proxy / 213.17.170.* 27.01.03, 12:33 Pajdeczko, czy my Ciebie męczymy? :))) Jak widzę mamy tu przeciwników, jak i paru fanów, na przkład Madzia, którą już lubię :))) Odpowiedz Link Zgłoś