Dodaj do ulubionych

Ich Troje-ale wstyd..europejski

IP: *.devs.futuro.pl 25.01.03, 21:41
k....mac kto na nich glosowal ,czyzby polska skladala sie z 70 % tepakow,taki
tani temat ,tandeta piosenki ,bazowanie na szczytnych idealach-
wojna,jednosc...gowno,ze ludzi tak latwo nabrac,kupic.
sorry ale nie moge po prostu.
Tandeta ,kicz
Obserwuj wątek
    • Gość: Agnieszka Re: Ich Troje-ale wstyd..europejski IP: *.rzeszow-staszica.sdi.tpnet.pl 25.01.03, 21:44
      Cóż, zgadzam się z Tobą. Również nie sa w moim guście, ale...no właśnie;-) o
      gustach się nie dyskutuje...
      • marucha1 Re: Ich Troje-ale wstyd..europejski 25.01.03, 21:46
        Dziewczyny nie przejmujcie sie.Jaki festiwal tacy wykonawcy.
        • vika411 Re: Ich Troje-ale wstyd..europejski 26.01.03, 09:34
          marucha1 napisał:

> Dziewczyny nie przejmujcie sie.Jaki festiwal tacy wykonawcy.
          Nakarmilam psa sasiada i swojego kota tez.Nalezalo im sie.Serenady im najlepiej
          wygodza,zwlaszcza jak je wyja w duecie:-).Moze ich wylac na jaki festiwal?
          • pajdeczka Do "intrygującej" Viki 27.01.03, 10:32
            vika411 napisała:

> marucha1 napisał:
            >
            > > Dziewczyny nie przejmujcie sie.Jaki festiwal tacy wykonawcy.
            > Nakarmilam psa sasiada i swojego kota tez.Nalezalo im sie.Serenady im
            najlepiej
            >
            > wygodza,zwlaszcza jak je wyja w duecie:-).Moze ich wylac na jaki festiwal?

Co masz na myśli pisząc "wygodzą"?
            Zawsze ta sama Paja.
    • melinek Re: Ich Troje-ale wstyd..europejski 25.01.03, 21:53
      Nie ogladalam.
      Oszczedzilam sobie zlych wrazen.
      • Gość: julka Re: Ich Troje-ale wstyd..europejski IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 25.01.03, 22:05
        Nie przejmuj się, fikuska
        "Eurowizja" to totalna chała, szkoda by było wysyłac kogoś o jako- takim
        poziomie bo i tak nic by nie wskórał.
      • drzazga1 "pojechać do rygi" 26.01.03, 00:08
        Juz wiem, skąd wzięło sie to powiedzonko - twórca był jasnowidzem.
    • Gość: doto Re: Ich Troje-ale wstyd..europejski IP: *.acn.pl 25.01.03, 22:11
      Skoro mają występować na kiczowatym festiwalu, to będą pasować jak ulał.
      Prawdę mówiąc mają spore szanse na wysoką lokatę, zwłaszcza od kiedy o wyniku
      decyduje publiczność a nie jury. Wszędzie na świecie ludzie kochają kicz, nie
      jesteśmy w tym osamotnieni. Nie zdziwię się, jeśli oddadzą na nich swoje
      głosy. No a poza tym jest jeszcze szansa, że "Ich troje" będzie jednak
      reprezentować Niemcy (he, he). Może być jeszcze niezły cyrk.
      • Gość: ax Re: Ich Troje-ale wstyd..europejski IP: *.proxy.aol.com 26.01.03, 01:39
        nic dodac nic ujac !
      • Gość: tami Re: Ich Troje-ale wstyd..europejski IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 27.01.03, 13:39
        zgadzam się z tobą w zupełności
        jest to festival piosenek łatwych lekkich i przyjemnych, takich łatwo
        wpadających w ucho i najczęściej wygrywają na nim nie te które powinny, więc
        może mamy szansę.......... Osobiście głosowałam na Wilki ale oni są za dobrzy
        na ten festival.
    • Gość: fikuska Re: Ich Troje-ale wstyd..europejski IP: *.devs.futuro.pl 25.01.03, 22:12
      ale jak to jest mozliwe ,wybor przeciez swiadczy o ludziach ktorzy
      glosowali ,czyli jaki jest nasz narod..az tak zle???
      Pocieszmy sie tym ze pewnie polowe tych glosow wyslal Wisniewski -sprzedal
      smiglowiec i kupil za to 6 tysiecy komorek-jeden glos-jedna komorka.
      Stac go na to , czego sie nie zrobi dla kariery ,zwlaszcza zeby zaistniec
      miedzynarodowo.
      Zauwazyliscie jak ludzie wyli przy ich wystepie w studiu ,nikomu sie nie
      podobalo...a tu ..niespodzianka wygrali.
      kazdy!!!!! tylko nie oni.......
      • Gość: Xanatos Re: Ich Troje-ale wstyd..europejski IP: *.acn.pl 25.01.03, 23:20
        Gość portalu: fikuska napisał(a):

> ale jak to jest mozliwe ,wybor przeciez swiadczy o ludziach ktorzy
        > glosowali ,czyli jaki jest nasz narod..az tak zle???
        > Pocieszmy sie tym ze pewnie polowe tych glosow wyslal Wisniewski -sprzedal
        > smiglowiec i kupil za to 6 tysiecy komorek-jeden glos-jedna komorka.
        > Stac go na to , czego sie nie zrobi dla kariery ,zwlaszcza zeby zaistniec
        > miedzynarodowo.
        > Zauwazyliscie jak ludzie wyli przy ich wystepie w studiu ,nikomu sie nie
        > podobalo...a tu ..niespodzianka wygrali.
        > kazdy!!!!! tylko nie oni.......

Fikusiku co Cię to obchodzi? Co to ma za znaczenie. Festiwal dla kaszaniży
        (ciekaw jestem jak się to pisze) to i kaszaniaży wysyłają...
      • Gość: doto Re: Ich Troje-ale wstyd..europejski IP: *.acn.pl 25.01.03, 23:45

> ale jak to jest mozliwe ,wybor przeciez swiadczy o ludziach ktorzy
        > glosowali ,czyli jaki jest nasz narod..az tak zle???

Dlaczego jesteś zaskoczona? Przecież oni sprzedali ponad milion, powtarzam
        milion płyt. Ktoś to kupił.

> Pocieszmy sie tym ze pewnie polowe tych glosow wyslal Wisniewski -sprzedal
        > smiglowiec i kupil za to 6 tysiecy komorek-jeden glos-jedna komorka.
        > Stac go na to , czego sie nie zrobi dla kariery ,zwlaszcza zeby zaistniec
        > miedzynarodowo.

No to już teoria spiskowa. Wiśniewski ma naprawdę ogromną rzeszę zagorzałych
        zwolenników (np. 13letnią córkę mojej przyjaciółki) i nie musi sam na siebie
        głosować.

> Zauwazyliscie jak ludzie wyli przy ich wystepie w studiu ,nikomu sie nie
        > podobalo...a tu ..niespodzianka wygrali.

Ja akurat odebrałam te wycia jako wyraz zachwytu i aprobaty. Jak byłam
        ostatnio na koncercie Scorpionsów, wniebowzięta publiczność też wyła...

> kazdy!!!!! tylko nie oni.......

Za bardzo to przeżywasz. Jakaś rozpacz przez Ciebie przemawia, a cała ta
        sprawa nie jest tego warta. Głowa do góry i uśmiechnij się!
        • Gość: fikuska Re: Ich Troje-ale wstyd..europejski IP: *.devs.futuro.pl 26.01.03, 09:50
          wiem ze maja duzo fanow -dzieciakow,malolatow...
          publicznosc wyla ,dalo sie zauwazyc duuuuuza roznice przy Blue Cafe(wolali Blue
          Cafe) a przy nich ,to nie bylo wycie podziwu....wierz mi.
          Takiego wycia sie nie zapomina.
          Przezywam ,bo mam duzo znajomych za granica i teraz bedzie mi wstyd,jak oni to
          zobacza bo ja im zawsze Polske jako kraj cud przedstawialam.A tu taka malowana
          cholota nas bedzie reprezntowac.
          Kurna ale zeby tak dzialac na emocjach ludzi,zagroznie wojny z Irakiem to
          wykorzsytac to i stworzyc tekst piosenki o wojnie i pokoju ,a zeby sie jeszcze
          podlizac innym krajom to w kilku jezykach .Taniocha.
          Co za marnosc ..nad marnosciami.
          • Gość: raszefka Re: Ich Troje-ale wstyd..europejski IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 26.01.03, 10:30
            Co się przejmujesz. Polska to i tak kraj-cud :) Obejrzysz festiwal Rydze, być
            możę okaże się, że Ich Troje nie będzie wcale odstawało od ogółu.
            Nawiasem mówiąc, cały tekst piosenki mnie jakoś nie zainteresował, ale podoba
            mi się jak M.W. chrypi "keine Grenze" ;PPP
          • Gość: kret Re: Ich Troje-ale wstyd..europejski IP: *.icm.edu.pl / *.ichf.edu.pl 29.01.03, 11:17
            A co czułaś jak reprezentowała nas Steczkowska , Piasek i Szcześniak - bo ja
            wstyd i zażenowanie . Bez przesady . Wilki były dobre , ale takich dobrych
            będzie tam na pęczki - więc może coś z zaskoczenia . Maryla Rodowicz tyle lat
            nas zaskakuje wariacjami a tyle lat ją słuchamy . Nie popadajmy w skrajności .
            Oni też mają piosenki wpadające w ucho . Dodam że nie mam 13 lat tylko 49
    • Gość: Ona Re: Ich Troje-ale wstyd..europejski IP: *.toya.net.pl 26.01.03, 10:58
      Nie podoba sie Wam to Wasza sprawa,ja nie jestem malolata a i gust mam dobry,
      stawialam na Wilki albo Varius Manx ale wynik kncowy mnie tak nie oburzyl,bo
      wcale nie uwazam,ze Ich Troje to kicz. A jesli chodzi o jezyki w jakich
      spiewali to ciekawe czemu nie czepiacie sie tego ze Blue Cafe spiewali po
      angielsku. Czyzby juz wszyscy zapomnieli za mamy wlasny jezyk?
      • Gość: fikuska Re: Ich Troje-ale wstyd..europejski IP: *.devs.futuro.pl 26.01.03, 11:23
        tak mamy wlasny jezyk: niemiecko -rosyjsko-polski
        a typowy Polak ma czerwone siano na glowie i chrype z przechlania.
        Kandydaci nie byli za fascynujacy ale juz Wilki ktore kreuja sie na plagiat
        OASIS byly lepsze niz ten teatrzyk show w bialych plachtach.
        • Gość: fikuska Re: Ich Troje-ale wstyd..europejski IP: *.devs.futuro.pl 26.01.03, 11:27
          Ja nie ma nic przeciwko Ich Troje -niech sobie spiewaja i maja swoich fanow ,ja
          nie musze ich sluchac ,ale balagam nie ch oni nie reprezentuja mojego kochanego
          kraju.
      • mike_mike Re: Ich Troje-ale wstyd..europejski 28.01.03, 10:36
        Gość portalu: Ona napisał(a):

> Nie podoba sie Wam to Wasza sprawa,ja nie jestem malolata a i gust mam dobry,
        > stawialam na Wilki albo Varius Manx ale wynik kncowy mnie tak nie oburzyl,bo
        > wcale nie uwazam,ze Ich Troje to kicz. A jesli chodzi o jezyki w jakich
        > spiewali to ciekawe czemu nie czepiacie sie tego ze Blue Cafe spiewali po
        > angielsku. Czyzby juz wszyscy zapomnieli za mamy wlasny jezyk?

Blue Cafe plagiatuje Anastacie...
    • Gość: moboj Re: Ich Troje-ale wstyd..europejski IP: 62.233.154.* 26.01.03, 11:23
      jejku, ale wstyd... kto na nich głosował? czyżby cała polska słuchała tych
      kmiotków? z tego co widziałam w tych "reklamówkach", którymi raczyła nas
      łaskawie tvp to ten koleś w ogóle nie umie śpiewać, ten jego charczący głos
      jest chyba jak u rasowego żula.
      zresztą sam ten festiwal to jedna wielka siara, to tak, jak u nas te programy
      polsatowskie o disco polo - tak mi się zdaje. to już nie te czasy, kiedy
      eurowizję wygrywała abba czy shakin stevens.
      no i w sumie z drugiej strony może to dobrze , że się trzech kmiotków zbłaźni
      na wieśniackim festiwalu:)
    • Gość: Ona Re: Ich Troje-ale wstyd..europejski IP: *.toya.net.pl 26.01.03, 11:34
      Przynajmniej maja swoj image, ktory im zreszta bardzo pasuje. A co do tego ze
      spiewaja o wojnie i pokoju to wielu wykonawcow tak robi i nie ma w tym nic
      gorszacego.
    • popotamka Re: Ich Troje-ale wstyd..europejski 26.01.03, 21:31
      słuchajcie, mniej emocji!!
      nie lubię IT ale: jak wysyłaliśmy ambitnie to nic z tego nie było
      (przypomnijcie sobie jaką klapę zrobiła Jopek, Szcześniak i inni..). Ten
      konkurs ( Eurowizji) jest imprezą komercyjno-konsumpcyjną i nikt nie oczekuje,
      że wystąpi tam Pat Metheny. Nie oglądałam w sobotę programu i nie wiem co kto
      śpiewał, ale nie jestem przekonana, że wykonawcy z innych krajów stanowią tak
      znowu znacząco wyższy poziom. IT mają szansę wygrać i znaczy to, że gdzie
      indziej podobna publika. Nie stresujmy się. Problem według mnie leży gdzie
      indziej - my nie będziemy umieli wykorzystać marketingowo szansy, jaką nam da
      organizacja konkursu za rok (do czego będziemy zobligowani jak na się "uda
      wygrać") a co gorsza, obawiam się, że organizacja też nie będzie najlepsza.
      Więc spoko.
      Pozdrawiam
      • mike_mike Re: Ich Troje-ale wstyd..europejski 28.01.03, 10:43
        popotamka napisała:

> słuchajcie, mniej emocji!!
        > nie lubię IT ale: jak wysyłaliśmy ambitnie to nic z tego nie było
        > (przypomnijcie sobie jaką klapę zrobiła Jopek, Szcześniak i inni..). Ten

A przepraszam, od kiedy to Szcześniak prezentuje soba jakąkolwiek ambicję?
    • pajdeczka Re: Ich Troje-ale wstyd..europejski 27.01.03, 10:30

> k....mac kto na nich glosowal ,czyzby polska skladala sie z 70 % tepakow,taki
      > tani temat ,tandeta piosenki ,bazowanie na szczytnych idealach-
      > wojna,jednosc...gowno,ze ludzi tak latwo nabrac,kupic.
      > sorry ale nie moge po prostu.
      > Tandeta ,kicz

Wszyscy posiadacze komórek. Wiadomo: fura, skóra i komóra.
      Ja nie mam!:)))))))))))))))))
      • przeciwnik_glupoty Re: Ich Troje-ale wstyd..europejski 28.01.03, 09:41
        pajdeczka napisał:

> Wszyscy posiadacze komórek. Wiadomo: fura, skóra i komóra.
        > Ja nie mam!:)))))))))))))))))

Szczerze Ci zazdroszcze. Ja niestety to pierwsze i trzecie mam, bo musze. Nie chcem, ale muszem.
        p.g.
        • Gość: fikuska Re: Ich Troje-ale wstyd..europejski IP: *.devs.futuro.pl 28.01.03, 09:47
          ale nie mowisz o malaczu? bo w takim razie nie zaszpanowales
          • przeciwnik_glupoty Re: Ich Troje-ale wstyd..europejski 28.01.03, 09:49

> ale nie mowisz o malaczu? bo w takim razie nie zaszpanowales

malacz????? co to takiego?
            p.g.
            • Gość: fikuska malacz=maluch=fiat 126 p IP: *.devs.futuro.pl 28.01.03, 11:13
              • Gość: fikuska Re: malacz=maluch=fiat 126 p IP: *.devs.futuro.pl 28.01.03, 11:18
                kurna ,zapomnalam sie zalogowac,upss
    • Gość: małgosia Re: Ich Troje-ale wstyd..europejski IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 27.01.03, 13:19
      komu się chce wysyłać smsy? Właśnie małolatom zakochanym w czerwonym Michale. A
      normalni nie wysłali i tak wyszło. nie dziwi nic
      • tygrysek_ Re: Ich Troje-ale wstyd..europejski 28.01.03, 08:15
        wstyd!!!!????? to jezd kurwa mać żenada!!!!!! jak siem to mogło do chuja
        jasnego stać!!!!??? takie wieśniaki pojadą nas reprezentować!!!!
        ..koniec, do Unii przez to nie wejdziemy..:)
        ..a wcale bym sie nie zdziwił jakby jeszcze wygrali!!!(choć mam nadzieje że ich
        tam zdepczą!!!),
        ..nie pozostaje nic innego jak tylko kurwa żałobe Narodową ogłośić, flagi
        pospuszczać i milczeć....

• grogreg najlepszy z mozliwych wyborow 28.01.03, 10:01
      Konkurs Eurowizji to bardzo specyficzna impreza, dla tzw. szerokiej publiki.
      Krotko piszac kicz i tandeta. Wyslalismy tam Sczesniaka - blad. Wyslalismy
      Steczkowska - blad. Oni reprezentowali pewien poziom (wysoki) i zupelnie do
      tego cyrku nie pasowali. To jak rzucac perly przed wieprze.

A teraz, prosze. Ich troje pasuja jak ulal. Szkoda tylko ze Wiśniewski to nie
      tranwestyta. Wtedy nawet "spiewac" by nie musieli. Wygrana w kieszeni.

Aha. Tak przy okazji ta ja chcialem cos na temat "Wilkow" napisac.
      Powinni zmienic nazwe na "Pudelki" bo z dawnymi "Wilkami" to nic wspolnego nie
      maja.
      • pajdeczka Gredziu - uważaj sobie. 29.01.03, 09:52
        grogreg napisał:

> Konkurs Eurowizji to bardzo specyficzna impreza, dla tzw. szerokiej publiki.
        > Krotko piszac kicz i tandeta. Wyslalismy tam Sczesniaka - blad. Wyslalismy
        > Steczkowska - blad. Oni reprezentowali pewien poziom (wysoki) i zupelnie do
        > tego cyrku nie pasowali. To jak rzucac perly przed wieprze.
        >
        > A teraz, prosze. Ich troje pasuja jak ulal. Szkoda tylko ze Wiśniewski to nie
        > tranwestyta. Wtedy nawet "spiewac" by nie musieli. Wygrana w kieszeni.
        >
        > Aha. Tak przy okazji ta ja chcialem cos na temat "Wilkow" napisac.
        > Powinni zmienic nazwe na "Pudelki" bo z dawnymi "Wilkami" to nic wspolnego
        nie
        > maja.

Masz coś do pudelków? To uważaj:))
        • grogreg Re: Gredziu - uważaj sobie. 29.01.03, 11:17
          Do pudelkow nic nie mam. Tylko smieszne jest to gdy kanapowiec za wilka chce
          robic.
          • pajdeczka Re: Gredziu - uważaj sobie. 29.01.03, 11:20
            grogreg napisał:

> Do pudelkow nic nie mam. Tylko smieszne jest to gdy kanapowiec za wilka chce
            > robic.

Pudel to nie kanapowiec. Tylko tak wygląda, ale ma duszę wagabundy.
            • grogreg Re: Gredziu - uważaj sobie. 29.01.03, 14:14
              Co? Pudel wagabunda?
              Piszesz o tym malym "beziku" sasiada, co zawsze rano na spacerze oszczekuje
              mnie, a jak tylko spuszcza go ze smyczy to biegnie do mnie i z wytrzeszczonymi
              oczami probuje zgwalcic moja noge. Aha, i boi sie mojej kotki. Jaki tam
              wagabunda. Wrzaskuj, zboczeniec i kotofob.
              • pajdeczka Re: Gredziu - uważaj sobie. 29.01.03, 14:26
                grogreg napisał:

> Co? Pudel wagabunda?
                > Piszesz o tym malym "beziku" sasiada, co zawsze rano na spacerze oszczekuje
                > mnie, a jak tylko spuszcza go ze smyczy to biegnie do mnie i z
                wytrzeszczonymi
                > oczami probuje zgwalcic moja noge. Aha, i boi sie mojej kotki. Jaki tam
                > wagabunda. Wrzaskuj, zboczeniec i kotofob.

Nie, piszę o moim pudelku miniaturowym. Wyjątkowo zrownoważonym, spokojnym,
                wesołym, świetnie grającym w piłkę nożną, nie szczekającym i nie niszczącym
                mebli.
              • pajdeczka Do Gredzia 29.01.03, 14:29
                Nie lubię kotów.Pod żadną postacią.
                • grogreg Re: Do Gredzia 29.01.03, 15:09
                  Na czy jak na czym, ale na kotach to sie nie znasz.
    • Gość: bah7 Re: Ich Troje-ale wstyd..europejski... IP: 213.192.80.* 29.01.03, 09:32
      Myślę, że Konkurs Eurowizji wymyślono dla tych, którzy lubią oglądać TV - czyli
      taką lekką, łatwą i przyjemną serialowo-rozrywkową papkę... Więc nasi ostatni
      reprezentanci, specjaliści od Muzyki Śmiertelnie Poważnej albo Songów
      Kościelnych zasłużenie zajmowali ostatnie miejsca - melodii tam nie było wcale,
      a słów nikt w Europie nie rozumiał...
      Szkoda tylko, że piosenka "Wilków" nie wygrała... To będzie wielki, sympatyczny
      przebój 2003 r., co potwierdził nawet sam lider "IT"...

bah7
    • Gość: agap Re: Ich Troje-ale wstyd..europejski IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 10:18
      A nie sadzicie ze po prostu piosenka jest bardzo na czasie bowiem jest
      prounijna i prowspolnotowa. Nie jestem ich fanka ale doceniam ich wyczucie w
      tym co sie sprzedaje. Tutaj wpadlismy.
    • bukowski27 im wiecej czytam takich wypowiedzi 29.01.03, 11:02
      jak powzyzej, tym bardziej ciesze sie ze ich troje wygrało. powaznie.
      powiedziec ze ich troje jest do dupy to chyba jakas nowa moda i styl bycia... i
      wogole o co tyle krzyku... o co tyle hałasu? co was obchodzi ze ich troje bedzi
      ena eurowizji? a niech wygraja. a wilki to - jakby to powiedziec - szczytem
      wysublimowania muzycznego dla niektórych tez nie sa...

wiecej dystansu co niektórym zycze. jezeli za granica macie sie wstydzic przezd
      znajomymi ze ich troje sa z polski to zycze fajniejszych znajomych...
      • pajdeczka Re: im wiecej czytam takich wypowiedzi 29.01.03, 11:11
        bukowski27 napisał:

> jak powzyzej, tym bardziej ciesze sie ze ich troje wygrało. powaznie.
        > powiedziec ze ich troje jest do dupy to chyba jakas nowa moda i styl bycia...
        i
        >
        > wogole o co tyle krzyku... o co tyle hałasu? co was obchodzi ze ich troje
        bedzi
        >
        > ena eurowizji? a niech wygraja. a wilki to - jakby to powiedziec - szczytem
        > wysublimowania muzycznego dla niektórych tez nie sa...
        >
        > wiecej dystansu co niektórym zycze. jezeli za granica macie sie wstydzic
        przezd
        >
        > znajomymi ze ich troje sa z polski to zycze fajniejszych znajomych...

To już teraz wiemy, jakich fanów mają "Ich Troje".
        • fjufju pajdeczka 29.01.03, 11:14
          tak? a jakich?

fjufju=b27, to tak informacyjnie
          • pajdeczka Do gwizdacza 29.01.03, 11:18
            fjufju napisał:

> tak? a jakich?
            >
            > fjufju=b27, to tak informacyjnie

Dyskusja z Tobą zaczyna przypominać rozmowę głuchoniemych za pomocą łączy
            internetowych.
            • pajdeczka Re: Do gwizdacza 29.01.03, 11:19
              pajdeczka napisał:

> fjufju napisał:
              >
              > > tak? a jakich?
              > >
              > > fjufju=b27, to tak informacyjnie
              >
              > Dyskusja z Tobą zaczyna przypominać rozmowę głuchoniemych za pomocą łączy
              > internetowych.

Chyba palnęłam coś. W każdym razie nie rozumiemy się Fjufju. I niech tak
              zostanie dla dobra nas obojga.
      • Gość: fikuska Re: im wiecej czytam takich wypowiedzi IP: *.devs.futuro.pl 29.01.03, 14:00
        zycz nam fajniejszych reprezentantow lepiej
    • Gość: nikita.z ich troje bez emocji IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.03, 14:30
      SLD w ten sposob spalaca swoje dlugi kampanijne! ich troje gralo dla komunistow
      to im teraz eurowizje zalatwili. Ale ludzie bez emocji... kto oglada
      eurowizje... dzis sie w ten sposob nie roi kariery. mnie tylko dotyka
      schizofremia obywatelska rudzielca... jak sie nie umie zdrcydowac czy chce z
      Polski czy z Niemiec to moze rowniez w innych sprawach nie wie kim jest.
      • pajdeczka Re: ich troje bez emocji 29.01.03, 14:31
        Gość portalu: nikita.z napisał(a):

> SLD w ten sposob spalaca swoje dlugi kampanijne! ich troje gralo dla
        komunistow
        >
        > to im teraz eurowizje zalatwili. Ale ludzie bez emocji... kto oglada
        > eurowizje... dzis sie w ten sposob nie roi kariery. mnie tylko dotyka
        > schizofremia obywatelska rudzielca... jak sie nie umie zdrcydowac czy chce z
        > Polski czy z Niemiec to moze rowniez w innych sprawach nie wie kim jest.

Ale jesteś głupi. A pisze się "schizofrenia".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka