apaczka7 21.06.06, 21:37 a czy są tu jakieś osoby któruch zwiódł stosunek przerywany a jeszcze partner miał prezerwatywe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maialina1 Re: stosunek przerywany 21.06.06, 21:40 Ale wymyślasz! To to jest to twoje badanie? Po prostu myślisz że masz wpadkę, przyznaj się od razu! Pocieszę cię: to o czym piszesz jest nierealne. Jeśli partner ma prezerwatywę to nie musi praktykować stosunków przerywanych! Po to przecież ona jest, nie??? Zeby plemniki do niej wpadaly podczas wytrysku! Odpowiedz Link Zgłoś
apaczka7 Re: stosunek przerywany 21.06.06, 21:42 nie, poprostu na pewnych kierunkach , na studiach tak jest i poruszane są takie pytania. a chodzi o to ,że podalam źródło te forum. to tyle jesli chodzi o wyjasnienia Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: stosunek przerywany 21.06.06, 21:48 A co ty studiujesz? tak z ciekawosci... bo medycyne to na pewno nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
qurde1 Re: stosunek przerywany 21.06.06, 22:27 Qrcze, wy jestescie madre, ja za diabla jej pytania nie rozumie, dziwnie sformulwane... jakas glupiam... Odpowiedz Link Zgłoś
flora79 Re: stosunek przerywany 22.06.06, 09:31 Dziwne. ja mam problem ale ze stosunkiem przerywanym bez gumki. zastanawiam sie jak bardzo to jest duże ryzyko. Kochamy sie zawsze z gumka a bardzo bysmy chcieli chociaż od czasu do czasu bez. Tabletki nie wchodza w gre, zbyt rzadko sie widujemy(srednio co 3 tyg) wiec nie chce sie faszerowac. Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: stosunek przerywany 22.06.06, 09:52 To musicie się umówić na konkretny dzień (tylko ty go znasz) i zaryzykować ryzyko minimalizując. Stosunek przerywany to durny wymysł. Taka fabryka niechcianych ciąż. Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: stosunek przerywany 22.06.06, 09:49 Stosunek przerywany z prezerwatywą? Dodaj jeszcze tabletki, maści i kalendarzyk a i tak pewności miec nie bedziesz, chociaż do księgi rekordów Guinessa byc może trafisz. A jeśli mam prezerwatywę to nikt mnie nie skłoni do "przerywania" stosunku. Bo jeżeli mam samochód to nie po to by go pchać lecz po to by nim jeździć. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: stosunek przerywany 22.06.06, 10:31 mój mąż jakoś nie czuje się szczególnie nieszczęśliwy ani zestresowany brakiem finiszu we mnie. Mamy jedno dziecko, 4 lata, nieplanowane ale z tzw. pełnego wytrysku :-). Prezerwatyw nie stosujemy, bo on nie lubi, a pigułek, plastrów itp. z kolei ja nie chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: stosunek przerywany 22.06.06, 10:43 mój mąż jakoś nie czuje się szczególnie nieszczęśliwy ani zestresowany brakiem > finiszu we mnie. Najwięcej ciąż wynika z przeświadczenia, że jak facet "ucieknie" z kobiety przed wytryskiem to zapłodnienie jest niemożliwe. A co ze spermą wypływającą w trakcie stosunku? Jest jej niewiele ale czasami wystepuje. Prezerwatyw nie stosujemy, bo on nie lubi, a pigułek, plastrów itp. z kolei ja > nie chcę. No to jest problemik. Ja z musu do prezerwatyw się przyzwyczaiłem. A dzieciaka zrobiliśmy identyczną techniką jak twoja.:-) Odpowiedz Link Zgłoś