kalinazkalinowa 25.06.06, 13:35 Zainspirowana filmem "Widźmy" pytam WAS czy są wśród nas prawdziwe wiedźmy, przyznać się prędziutko ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nglka Re: Wiedźmy 25.06.06, 14:01 ja rzucam tylko mięsem, czasem. jak mi ktoś nadepnie na odcisk też bywa, że nieświadomie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
waranka Re: Wiedźmy 25.06.06, 14:55 Ja raczej jestem dobra wrozka i przynosze szczescie.wszyscy znajomi prosza mnie ,zebym poczarowala troche:):)Nie wiem czemu tak jest moze mam potezna energie i dobrze zycze wszytskim.choc jesli ktos zrobi mi krzywde niedlugo trzeba czekac,zeby cos mu sie stalo.samo zycie wyrownuje. Odpowiedz Link Zgłoś
karus100 Re: Wiedźmy 25.06.06, 15:35 A ja bym chciała umieć rzucać uroki. Rzuciłabym klątwe na taką jedną z Krakowa... Niestety, na razie sobie tylko marzę. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Wiedźmy 25.06.06, 15:44 tego się tak nie robi, tylko jak masz czyste serce, wolne o zawiści, zazdrości i złości, to osoba, która cię skrzywdziła, dostanie odpłatę. Odpowiedz Link Zgłoś
ocean.niespokojny Re: Wiedźmy 25.06.06, 15:47 o właśnie -ja też wierzę w sprawiedliwość losu :) Odpowiedz Link Zgłoś
karus100 Re: Wiedźmy 25.06.06, 21:02 Alpepe, być może masz rację, ale jeśli wyzbędę się złości i będę miała czyste serce, to jeśli tamtą spotka zasłużona kara, to nie będę czuła z tego powodu radości. To jaki to ma sens? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Wiedźmy 26.06.06, 14:06 a uważasz, że to w porządku cieszyć się z cudzego nieszczęścia? Ja nie raz ostrzegałam innych, nie rób mi tego, bo nie chcę, by cię pokarało. Odpowiedz Link Zgłoś
karus100 Re: Wiedźmy 26.06.06, 20:26 Ale to tamta paskuda z Krakowa potwornie mnie skrzywdziła. Ja jej nie życzę źle ot tak sobie, tylko mam powód.; Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: Wiedźmy 25.06.06, 20:01 a ja mam sny prorocze ale to chyba z wiedźmami ma niewiele wspólnego :) bywam jędzowata Odpowiedz Link Zgłoś
cweka Re: Wiedźmy 26.06.06, 11:04 A mnie bardzo często się zdarza, że kiedy przechodzę gasną latarnie, normalnie kiedy wracam nocą do domu to przynajmniej jedna gaśnie mi po drodze, a potem sie bezczelnie włącza spowrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
waranka Re: jasne jestem wiedzma od urodzenia :)))pozdrow 26.06.06, 13:41 a mnie zdarzyaja sie rozne dziwne historie i faktycznie jak ktos mi krzywde zrobi ,bardzo szybko cos zlego mu sie dzieje ,ale nie mysle zle..samo jakos tak pamietam jeszce w szkole sredniej zdarzyl mi sie dziwny wypadek..zauwazylam pewna prawidlowosc,jak przed sparwdzianem i klasowka podpisywalam kartke w domu,sparwdziny i klasowki byly odwowywane,tak mi sie to spodobalo ,ze robilam to przez dwa miesiace ...a to nauczyciel zachorowal ,a to dal sie przeblagac,slowem bylo to mozna sobie wytlumaczyc,ale ....do czasu...Matematyka ,matematyk i polroczny sparwdzian..wypelnilam kartke w domu,bezczelnie spoznilam sie na lekcje i pamietam jak przepisywalam zadania z tablicy,az sie smialam ,ze jestem glupia i uwierzylam w jakies brednie... i wtedy wlasnie napisalam na kartce ad1 ,gdy nagle kolezanka ,ktora siedziala przede mna zaczela sie dusic...przerwana lekcja ,pogotowie...ona dostala zwezenia krtani ze strachu przed tym sparwdzianem..matematyk powiedzial ,ze jesli ktos chce moze sparwdzian dokonczyc jesli nie to sparwdzian bedzie przelozony ...siedzialam sztywno....i bylam przerazona...a tez druga sytuacja..pewna osoba skarzyla sie na wrzody ,cierpiala strasznie ,leki ,pogoda ,koszmar...powiedzialam wiesz co od jutra nie bedzie cie bolec...bo bardzo nie chce ,zebys tak cierpial...nastepny dzien obyl sie bez tabletki no i od 5 lat cisza z wrzodami...ja wiem ,ze one moga zniknac czasem ,ale tak od razu?moweia ,ze mam jakas energie..nie wiem raz bawilismy sie w rozgrzewanie kamieni w rekach...nikt tak bardzo nie ociepil kamienia jak ja..powiedziano mi ,ze mam jakies zdolnosci..no niewiem..bardziej wierze w energie wprzekazywanie jej...czy czasem nie dziala tak rozmowa zpozytwyna i dobra rozmowa? az sie zyc chce.nie wiem moze jestem wiedzma ..mysle ,ze jednak wrozka ,blizsza mi jest wrozka z kopciuszka niz baba jaga z jasia i malgosi. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: Wiedźmy 26.06.06, 19:14 to tak na serio ludzie się mnie boją gdy jestem wsciekła coś w tym musi być skoro mówili mi to nawet faceci ;) że jest we mnie diabełek boją się ;) Odpowiedz Link Zgłoś