Gość: Xanatos IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 10:32 Dziś boli mnie głowa i niniejszym oświadczam, że nienawidzę was wszystkich! A zwłaszcza siebie. Ratunkuuuuu........ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xanatos1 Re: Oświadczenie 29.01.03, 10:38 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Dziś boli mnie głowa i niniejszym oświadczam, że nienawidzę was wszystkich! > A zwłaszcza siebie. Ratunkuuuuu........ Żeby żartować trzeba mieć iskrę bożą, inni nazywają to też inteligencją... Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Oświadczenie 29.01.03, 10:46 xanatos1 napisał: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Dziś boli mnie głowa i niniejszym oświadczam, że nienawidzę was wszystkich > ! > > A zwłaszcza siebie. Ratunkuuuuu........ > > > Żeby żartować trzeba mieć iskrę bożą, inni nazywają to też inteligencją... No to rzeczywiscie jestes inteligentny do przesady.Wez sobie proszek od bolu glowy albo sie wyspij. Odpowiedz Link Zgłoś
xanatos1 Re: Oświadczenie 29.01.03, 10:50 > No to rzeczywiscie jestes inteligentny do przesady.Wez sobie proszek od bolu > glowy albo sie wyspij. Vika, znów jakiś palant się pode mnie podszywa... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Xana 29.01.03, 10:52 vika411 napisała: > > > > > > No to rzeczywiscie jestes inteligentny do przesady.Wez sobie proszek od bolu > glowy albo sie wyspij. Jakaż cenna rada Xanatosie. Sam byś na to zapewne nie wpadł. A propos - masz łóżko w pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Xana IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 10:55 Ja naprawdę mam rozdwojenie jaźni...Nie rozmawiajcie ze mną. Twarz mi blednie, włos mi rzednie, psują mi się zęby przednie Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Xana 29.01.03, 10:57 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Ja naprawdę mam rozdwojenie jaźni...Nie rozmawiajcie ze mną. Twarz mi blednie, > włos mi rzednie, psują mi się zęby przednie To trzeba było wątku nie zakładać i nie kokietować. Odpowiedz Link Zgłoś
xanatos1 Re: Xana 29.01.03, 10:59 pajdeczka napisał: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Ja naprawdę mam rozdwojenie jaźni...Nie rozmawiajcie ze mną. Twarz mi > blednie, > > włos mi rzednie, psują mi się zęby przednie > > To trzeba było wątku nie zakładać i nie kokietować. To chyba jakiś natarczywy fan. Wszyscy mnie kochają. Prawda Paj :) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Xana 29.01.03, 11:13 xanatos1 napisał: > pajdeczka napisał: > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Ja naprawdę mam rozdwojenie jaźni...Nie rozmawiajcie ze mną. Twarz mi > > > blednie, > > > włos mi rzednie, psują mi się zęby przednie > > > > To trzeba było wątku nie zakładać i nie kokietować. > > > To chyba jakiś natarczywy fan. Wszyscy mnie kochają. Prawda Paj :) Nie rozumiem Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
xanatos1 Re: Xana 29.01.03, 11:14 > > To chyba jakiś natarczywy fan. Wszyscy mnie kochają. Prawda Paj :) > > Nie rozumiem Ciebie. A co tu jest do rozumienia? Raczej nic. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Xanatos 29.01.03, 11:19 To jest bardzo ciekawy watek.z polotem i werwa sie rozwija.Czy chesz tu pisac sobie o niczym?Swietnie moge Ci pomoc.Taki watek moze byc sciagawka dla niektorych politykow jak chca nagadac duzo i bez sensu.-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri vika, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 11:20 watek nie jest Xanatosa. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Suri 29.01.03, 11:23 Gość portalu: suri napisał(a): > watek nie jest Xanatosa. To bardzo intrygujące. Czyj w takim razie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Suri IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 11:36 oby autor nie byl tym, ktorego o to podejrzewam... a ja sie nigdy nie myle. no, b. rzadko Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Suri 29.01.03, 11:38 Gość portalu: suri napisał(a): > oby autor nie byl tym, ktorego o to podejrzewam... > > a ja sie nigdy nie myle. > no, b. rzadko A co takiego "autor" napisał, że musiłby być za to karany? Nawet jeśli to nie Xana to przecież wątek jest kulturalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Suri IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 11:40 sama jego (autora) obecnosc tu jest mocno nie na miejscu. wierz mi. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Suri 29.01.03, 11:41 Gość portalu: suri napisał(a): > sama jego (autora) obecnosc tu jest mocno nie na miejscu. > wierz mi. Jakieś bzdury. Spadam stąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Suri IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 11:44 pajdeczka napisał: > Gość portalu: suri napisał(a): > > > sama jego (autora) obecnosc tu jest mocno nie na miejscu. > > wierz mi. > > Jakieś bzdury. Spadam stąd. co czynie i ja see ya! p.s. z tych samych powodow, dla ktorych Ty masz daleko do morza, capisci? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri porada IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 11:17 taka glowe najlepiej odciac. i po problemie. nie tylko bolacej glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
rika Re: porada 29.01.03, 11:27 stara skuteczna rada - zaloz ciasne buty jak w nich pochodzisz godzine, a potem zdejmiesz to poczujesz niesamowita ulge ze cie tylko glowa boli Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: porada 29.01.03, 11:36 rika napisała: > stara skuteczna rada - zaloz ciasne buty > jak w nich pochodzisz godzine, a potem zdejmiesz to poczujesz niesamowita ulge > ze cie tylko glowa boli Oj ta Vika. Zawstydziła się głupot , które wcześniej napisała, to zmieniła nick i wreszcie wyszło jej spod palców coś mądrego. Ta to ma zwanzig! Odpowiedz Link Zgłoś
rika do pajdeczki 29.01.03, 15:13 nieprawda rika to ja a vika ? nie znam pod nikogo sie nie podszywam raczej bardzo rzadko cos na forum skrobne ale czytam i czytam (w pracy oczywiscie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: porada IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 11:28 Gość portalu: suri napisał(a): > taka glowe najlepiej odciac. > i po problemie. nie tylko bolacej glowy. Głowa odcięta. Boli dalej. Znaczy nic w niej nie było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos OK Żartowałem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 11:34 Sorry, czasami tak mam, nawet, jeśli dementuję. Nie wierzcie mi do końca. I am the Master!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Ha! 29.01.03, 11:33 Juz Cie raz nazwalem Judyta! I jak widac nie pomylilem sie :-) Przejawiasz niebezpieczne zapedy, suri :-))) m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Ha! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 11:38 niebezpieczne zapedy to moje drugie imie:) wyspany? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Ha Ha. 29.01.03, 11:40 Ja mam na drugie LagodnosciWdziek :-)) Nie. m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Ha Ha. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 11:45 brzmi dobrze. ale i tak zapomne. Odpowiedz Link Zgłoś