duzypl Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 10:32 a widzisz....ja mam wesele przyjaciela i nie mam partnerki;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniazzielonegowzgorza Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 10:40 dzięki za wpisy, nie spodziewałam się, że będzie takie zainteresowanie tematem.Kilka wyjaśnień: nie obawiam się pójścia na wesele samej z powodu głupich,ciekawskich pytań ciotek, nie chcę też nikomu "pokazywać się", udowadniać, że kogoś mam. Nie o to mi chodzi. Chyba wszyscy w rodzinie wiedzą, że mam chłopaka. Tyle,że trochę się zmieniło i już go nie mam. O czym rodzinka jeszcze nie wie. W każdym razie są przekonani, że przyjdę z chopakiem. Mam 26 lat, a w tym wieku przeważnie się już kogoś ma. Oczywiście mój partner jest już wliczony na listę gości. Zastanawiam się, czy iść sama dlatego, że już kiedyś byłam sama na pewnym weselu i nie było ono zbyt udane. Tańczyłam z wujkami, smarkatymi kuzynkami, bo jak pisałam już wyżej, prawie wszyscy byli w parach i bawili się tylko w swoim towarzystwie, a samotni panowie nie przejawali ochoty do zabawy, siedzieli głównie przy barku i raczyli się napojami alkoholowymi. A ja lubię tańczyć, wyszaleć się na parkiecie. Nie chcę więc liczyć na to, że muzyka będzie grała takie kawałki, przy których można będzie się pobawić solo, czyli różnego typu kółeczka, wężyki itp. Oczywiście mam spore obawy przed ewentualnym pójściem na wesele z kimś obcym, wiem, że ktoś może się okazać kompletnym palantem i przynieść mi wstyd. Raczej chodziło mi o uzyskanie Waszych opinii czy warto iść samej, przeczytać jakie Wy macie doświadczenia. Problem też w tym, że wesele ma być w okolicach Suwałek, 600 km od mojego miejsca zamieszkania.Nie mam więc możliwości by wyjsć przed końcem wesela,czy - gdybyśmy z partnerem się źle bawili -podziękować mu za towarzystwo i rozejść się do domów. Wczoraj rozmawiałam z moją kuzynką, przyszłą Panną Młodą i ostrzegła mnie, że z tego co wie, wszyscy zaproszeni młodzi mają przyjść w parach. W domyśle dała mi do zrozumienia, żebym lepiej przyszła z kimś, bo rzeczywiście samej to nudno. Tym bardziej, że wesele nie będzie zbyt duże, ponad 50 osób. P.s. Do mężczyzn oferujących mi swoje towarzystwo- ile macie lat? I gdzie mieszkacie? Odpowiedz Link Zgłoś
xola Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesele 19.07.06, 11:08 jak zdecydujesz sie na partnera, ktorego nie znasz musisz liczyc sie z kosekwencjami... moja historia byla prawie jak z bajki, bylam w podobnej sytuacji do Twojej, zabiegana, generalnie bez czasu na zycie towarzyskie, tym bardziej na poznawanie kogokolwiek..do wesela kuzynki bylo zaledwie dwa tygodnie, pogodzilam sie juz z faktem, ze bede "wytykana" palcem przez ciotki, ze na mnie tez juz czas. ..Moj partner desperacko znalazl sie w ostatniej chiwili, znajomy koleznaki.... Na spotkaniu przed samym weselem zrobil na mnie calkiem pozytywne wrazenie...na samej imprezie bylo jeszcze lepiej, nie dosyc, ze przyjechal fajnym autkiem, to jeszcze te nienaganne maniery.. Uf( na samo wspomnienie mam gesia skorke) Podczas samego wesela potrafil tak rozkrecic impreze, ze cala rodzina byla po wrazeniem, ani razu nie dal pokazac nikomu, ze prawie sie nie znamy. Ciotki byly w nim zakochane no i chyba ja sama uleglam - pomyslalam sobie - strzal w dziesiatke love at the first sight, takie rzeczy sie nie zdarzaja... niestety chyba jednak sobie za duzo wyobrazilam.. ( to tak w wielkim skrocie) wiecej go juz nie widzialam na oczy byla to jedna z najlepszych chwil w moim zyciu, przezyje nawet to, ze przy kazdym spotkaniu wszyscy mnie o niego pytaja!!! moja odpowiedz, zawsze warto jest poznawac nowych ludzi pozdrawiam jolka Odpowiedz Link Zgłoś
kaja.kj Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 22.07.06, 19:28 Oby tylko takie były konsekwencje. Facet trzymał fason do samego końca, miałaś się dobrze bawić i wywiązał się z tego wyśmienicie. Szkoda tylko, że nie był zainteresowany dalszą znajmością Odpowiedz Link Zgłoś
ktos.czyli.ja Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 11:14 ja kiedyś byłem samemu na weselu - bo tak akurat wyszło - nie żaluję było fajnie - wybawiłem się za wszystkie czasy a przy okazji najadłem - bo miałem podwójne porcje więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło; twierdzę że dużo zależy od nastawienia z jakim się idzie na taką imprezę. Odpowiedz Link Zgłoś
kitearkadius Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 11:20 26, Warszawa - mam sporo rodziny w okolicach Suwałk i chętnie się z Tobą wybiorę na wesele w tamte okolice a poza tym tam są wspaniałe wesela! Odpowiedz Link Zgłoś
darx1 Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 11:21 Jakbyśmy się bliżej poznali (i przypadli do gustu:), to chętnie bym Ci potowarzyszył...? 28 lat, Wawka Odpowiedz Link Zgłoś
sigma78 Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 12:47 Cześć. Ja jestem w podobnej sytuacji, tyle że wesel jest we wrześnniu. Może umówimy sie ze ja pójde z Tobą, a Ty zreważujesz sie pózniej? pozdrawaimn. Odpowiedz Link Zgłoś
carlitobrigante Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 14:42 miesiąc temu byłem na weselu z osobą, której wcześniej nie znałem. z rozmów telefonicznych wynikało,że jest to osoba która lubi się bawić, a jednak mimo moich najszczerszych chęci całe wesele przesiedzieliśmy za stołem,do domu wróciłem ok. 1:00, czyli jednym słowem lipa. mimo tego, że nie należe do osób które muszą rozkręcać się tanecznie przy pomocy alkoholu. aniuzzielonegowzgórza, życzę powodzenia i naprawdę uważaj z kim będziesz miała zamiar iść:) cóż, ja niestety mieszkam na lubelszczyźnie... pozdrawiam i życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
siloah Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 10:45 28 lat, Radom Odpowiedz Link Zgłoś
paulina821 Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 11:32 w sieprpniu mam dwa wesele ...moje bardzo dobre kolezanki, i niestety tez nie mma z kim isc. Zeby nie isc ..dopada- nie chce im zrobic przykrosci a samej na wesele -juz raz bylam i dziekuje ... Odpowiedz Link Zgłoś
uhu_an Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 11:42 ja bym poszla sama. samemu rtez mozna dobrze sie bawic. mozna poznac nowych udzi, poza tym to jest rodzina. a ja tez sie zna, choc nawet troche. nioe dramatyzuj. pare razy mi sie zdarzylo pojsc sama i bylo ok. a przez inrternet nie polecam szukac kogos- nie wiadomo na kogo sie trafi. ktos moze byc fajny badz nie. z tym roznie bywa. poza tym ja bym sie glupio czula przyprowadzajac kogos obcego /samemu nie znajac dobrze tej osoby/ na rodzinne swieto. Odpowiedz Link Zgłoś
siloah Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 11:47 zawsze jest jakieś ryzyko, ale takie jest życie. Moim zdaniem to sprawia że cała sprawa jest jeszcze fajniejsza, masę zagadek, znaków zapytania itd. Nie zarykujesz, nie będziesz wiedziała. A co do "przyprowadzania kogoś obcego na rodzinne święto", to nie podzielam stanowiska mojej przedmówczyni. Wesela mają to do siebie, że nie są sensu stricte "rodzinnymi świętami" tak do końca. No i przede wszystkim nie można z góry zakładać że trafi się na idiotę, szaleńca czy też łobuza. Z pozdrowieniami. Siloah Odpowiedz Link Zgłoś
paulina821 Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 11:56 na rodzinne wesel moze bym i poszłą sama...rodzinka fajna to i fajnie zabawic sie mozna:) ale jesli ide na wesle i wiem,ze oprocz panstwa młodych nie znam nikogo -to juz mi rzednie troszke mina .. Odpowiedz Link Zgłoś
sideinfo Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 12:07 Dzien dobry!! Przeczytalem wasze opinie na ten temat i chcialbym rowniez podzielic sie swoim zdaniem.. Jezeli chodzi o wesela, to akurat doswiadczenie mam duze, bo osobiscie bylem na ponad 250 (ale nie mam 50 lat, lecz 27), z czego chyba na 10 jako gosc (na reszcie pelnilem funkcje obserwatora ;) ) Bardzo czesto sie zdarzalo, ze zarowno kobiety i mezczyzni przychodzili samotni. Mezczyzni zazwyczaj bawili sie z kieliszkiem, co skutkowalo, ze krotko po polnocy wychodzili, niestety nie o wlasnych silach. Kobiety, natomiast, wielokrotnie mnie zadziwialy, poniewaz potrafily sie wspaniale bawic.. a i ja widzac, ze jest sama staralem sie podejsc i porozmawiac, czasami zatanczyc (choc nie nalezalo to do moich obowiazkow weselnych ;) ) Generalnie, jezeli moge Tobie doradzic, to proponowalbym pojsc samej, jezeli nie masz partnera - lepsze to niz chlopak z lapanki. Atmosfera weselna czesto zacheca do poznawania nowych ludzi, wiec moze tam spotkasz mezczyzne, z ktorym bedziesz sie bawila. Natomiast chlopak z "lapanki" moim zdaniem nie jest najlepszym pomyslem..Co bedzie, jezeli zupelnie w tancu sie nie dopasujecie?? Bedziecie wspolnie przy stole siedziec, co z pewnoscia nie poprawi Twojego humoru.. Zatem, w mojej opiniii, powinnac isc sama i bawic sie wspaniale.. Podejdz do orkiestry oraz obslugi technicznej ;), porozmawiaj z nimi - zawsze to doceniaja. Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 12:10 Co za dramat! Nie rozumiem tego terroru, ze nie mozna isc samej bo costam. Uwazam, ze z przypatkowym partnerem mozna sie bawic znacznie gorzej niz samemu. W zeszlym tygodniu bylam na slubie kuzynki, sama: i nie zaluje: jeden z moich dalszych kuzynow tez byl sam i bawilismy sie swietnie (zreszta gdyby nie on to tez by sie nic nie stalo). Gdybysmy oboje ulegli terrorowi byla by szansa spedzenia wieczoru z partnerami "z przymusu". Odpowiedz Link Zgłoś
foremka Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 12:32 doskonale cię rozumiem, co prawda mam jeszcze miesiąc szukania, ale już się boję, że będę musiała pójść sama.Zdarzyło mi się pójść dwa lata temu sama na wesele i bawiłam się świetnie, ale zawsze jest ryzyko, że tym razem towarzystwo innych par/singli nie dopisze i będę skazana na towarzystwo kieliszka, lub przyglądanie się tańczącym parom. może ktoś z forumowiczów podsunie jakąs złota receptę;) f. Odpowiedz Link Zgłoś
sigma78 Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 12:49 Cześć. Ja jestem w podobnej sytuacji, tyle że wesel jest we wrześnniu. Może umówimy sie ze ja pójde z Tobą, a Ty zreważujesz sie pózniej? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
foremka Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 12:57 :))))) a jesteś chłopakiem? jeżeli tak, to całkiem dobry pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
anastacia900 Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 13:22 Ja tez byłam niedawno na weselu i tez bez osoby towarzyszącej. Chyba przez godzine lub dwie siedziałam sama i byłam wkurzona. A pozniej poprosil mnie do tanca taki jeden (tez był sam, wczesniej go nawet nie zauwazylam) i tanczylam i swietnie sie bawilam z nim przez całe dwa dni :) moze tez akurat kogos takiego znajdziesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
foremka Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 13:37 tak, wiem, że różnie to bywa, partner tez nie gwarantuje dobrej zabawy, ale lubię w tłumie obcych ludzi mieć w kims oparcie i nie szukać na siłę towarzystwa z ktorym będę mogła te klika godzin przetrwać i nie rzucać się ciotkom w oczy jako ta smutna bidulka, co to przyszła sama i psuła widok rozbawionej gawiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
edytas9 Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 13:35 Witam ja również stoje przed problemem wesela we wrześniu.Niby sie za kimś oglądam ale to wcale nie jest takie proste.Byłam juz kiedyś sama na weselu i osobiście tego nie polecam chociaz z drugiej strony dużo zależy od tego czyje to wesele i jacy będą goscie. Odpowiedz Link Zgłoś
kosa_dk Ja mam dwa jak,moze sie dogadamy, potrzebuje 19.07.06, 14:06 Ja mam dwa jak,moze sie dogadamy, potrzebuje partnerki na dwa wesela w pierwszej polowie sierpnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
sigma78 Re:Idz z partnerką:) 19.07.06, 14:36 TAk jestem chłopakiem:) Z doświadczenia wiem, że pójście na wesele bez partnera jest ryzykowne. Odpowiedz Link Zgłoś
sigma78 Re:Idz z partnerką:) 19.07.06, 14:39 do foremki: w sprawie mojej propozycji pisz na adres sigma78@gazeta.pl Liczba w mojm adresie to rok urodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
mala.mi82 Re:Idz z partnerką:) 19.07.06, 14:57 jeszcze chwila i zaraz sama zaproponuję Ci - sigma78 - pójście ze mną na wesele : ) Odpowiedz Link Zgłoś
baribal2 idź sama. partner w ciemno gorsze ryzyko 19.07.06, 14:38 www.porysunki.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agatka151 Re: idź sama. partner w ciemno gorsze ryzyko 19.07.06, 15:00 Bede niebawem w podobnej sytuacji - zastalam zaproszona na wesele i wymagane bylo potwierdzenie, czy przychodzi sie z osoba towarzyszaca czy tez nie. Potwierdzilam przybycie w "pojedynke" ale stchorzylam i wyjasnilam, ze partner niestety wyjezdza w tym terminie. Odpowiedz Link Zgłoś
bercik06 Re: idź sama. partner w ciemno gorsze ryzyko 19.07.06, 20:02 Ja Was, kobiety, właśnie z tego powodu nie czaje. Jak moja matka, nie rób tego, czy tamtego, bo wstyd. Aż tak strasznie jest u Was na tych weselach, czy co? Wg mnie iść samemu to nie wstyd, a jak komuś to nie wystarczy, to niech sobie pomyśli, jaka jest odważna. Odpowiedz Link Zgłoś
siloah Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 15:05 ryzyko jak najbardziej, zgadzam się. Ale warto podjąć, ryzyko to jest to co nas często nakręca Odpowiedz Link Zgłoś
sigma78 Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 15:08 mała.mi - zawsze lubiłem muminki:) ja nie widze żadnego prblemu, ale musisz sie odwzajemnić i pójsć ze mną we wrześniu. Odpowiedz Link Zgłoś
mala.mi82 Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 15:14 normalnie mówisz i masz : ) Odpowiedz Link Zgłoś
paulina821 Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 15:28 lat 24:) Odpowiedz Link Zgłoś
qba47 Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 15:14 IDZ DZIEWCZYNO!!!Czy sama czy kogos znajdziesz ,jak sie lubisz bawic to musisz isc!!Potem bedziesz załowac ze mogło byc fajnie a Ty siedzialas w domu.Ja nigdy nie patrze czy mam z kim isc na tego typu imprezy czy nie.A najlepiej isc z kims"znajomym"tzn.bez zobowiazan,bo potem nie ma zazdrosci klótni itd,albo samemu.Ja w koncu sierpnia mam siostry wesele ide sam,ale to dlatego że to rodzina i zeby niebylo za duzo domyslow:)Do"obcych"postarałbym sie o partnerke żeby miec sie z kim bawic bo kobiety moga niebyc skore do zabawy z obcymi lub "pilnowane"albo mogą nie umiec tanczyć(brak wyczucia rytmu,prowadzenie itp) Pozatym teraz kobiety prosza też do tanca:)mi sie czesto zdarzało.Jakby co mam 27l,188wzrost torun Odpowiedz Link Zgłoś
paulina821 Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 15:22 To moze i dla mnie znajdzie sie tu partner na dwa wesela w sierpniu ..?:) Odpowiedz Link Zgłoś
a_capella Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 15:28 Też jestem zdania, że takich okazji do zabawy nigdy nie za wiele:) Nie ważne sama, czy nie sama, najważniejszy jest dobry humor i fajna muzyka. W czerwcu byłam na weselu siostry - sama (akurat w maju rozstałam się z facetem, życie:)), bawiłam się do 8 rano. Pod koniec sierpnia jest wesele brata, też chyba pójdę sama, rodzina, znajomi, raczej nie widzę szns, żebym się źle bawiła. We wrześniu wesele dobrej koleżanki z pracy, znam kilku jej znajomych, rodzinę średniu, więc tu zastanawiam się nad partnerem. No, ale jeśli złoży się, że pójdę sama, nie widzę tragedii. Odpowiedz Link Zgłoś
siloah Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 15:24 Paulina, gdzie mieszkasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
paulina821 Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 15:26 Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
sigma78 Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 15:33 w poprzednich postach znajdziesz mój adres- napisz i dogadamy szczegóły Lubie tańczyć- podstawowy warunek jaki stawiam to zdolności taneczne- nie muszą być najwyższe:) byle umiała tańczyć w parze. doległośc nie stanowi większego problemu, w końcu budujemy nowe drogi -pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naszuklad Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 15:33 Mam 30 lat i chce skonczyc z moim zyciem ,chce cie zabic ,chce skonczyc ztym gownem.Bo nie potrafie sie bawic,rozmawiac z kobietami.Mam taka fobie weselna.Niebylem nawet na weselu u moich braci.Mam przejeane w rodzinie.Czy kobiety maja serce dla takich jak ja.Ja chcialbym zalozyc rodzine i zyc.Pisze z USA z tego gowna kture mnie otacza. Odpowiedz Link Zgłoś
naszuklad Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 15:56 Kwa wiem to nie moje forum. Odpowiedz Link Zgłoś
naszuklad Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 16:12 Przepraszam za przeklenstwa,ale poradzcie co.U lekaza jusz bylem. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina821 Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 16:35 ok, na pewno sie odedzwe ....z tancem nie powinno byc problemow;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szamota1 Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 16:08 Zapraszam do kontaktu mailowego. Wesela to moja specjalność. Lubie tańczyć i dobrze to robię. Przez cale moje dotychczasowe życie zaliczyłem 12 studniówek i jakieś 40 wesel. Do tego wysoki, inteligentny, wygadany, uśmiechnięty, z dobrą prezencją. Zabawiam gości rozmową, wygrywam konkursy, tańcze z Panną Młodą i wszyscy w rodzinie sa zachwyceni. Czego chcieć więcej. szamota1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aniazzielonegowzgorza Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 17:56 Hej! Ile masz lat, i gdzie mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
angelka7 Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 16:08 czesc, Nie przejmuj się. Ja też jestem sama. 8 lipca moja przyjaciółka brała ślub na mazurach. Pojechałam sama- mimo tzw. wielu kolegów do tańca i różańca! Zabawa była super11 bawiłam się do białego rana:) i to nie sama a w towarzystiwe fajnych ludzi / znajomych panny młodej i pana młodego/. Poza tym poznałam fajnego chłopaka z tej paczki. Na prawde się nie nudziłam, a wręcz odwrotnie.Było super genialnie - pierwsze takie wesele i mam nadzieję że nie ostatnie!!dziękuję Madzi i Jackowi oraz moim nowym znajomym oraz W:) Odpowiedz Link Zgłoś
szamota1 partner na wesele 19.07.06, 16:10 Zapraszam do kontaktu mailowego. Wesela to moja specjalność. Lubie tańczyć i dobrze to robię. Przez cale moje dotychczasowe życie zaliczyłem 12 studniówek i jakieś 40 wesel. Do tego wysoki, inteligentny, wygadany, uśmiechnięty, z dobrą prezencją. Zabawiam gości rozmową, wygrywam konkursy, tańcze z Panną Młodą i wszyscy w rodzinie sa zachwyceni. Czego chcieć więcej. szamota1@gazeta.pl Zapraszam do kontaktu mailowego. Wesela to moja specjalność. Lubie tańczyć i dobrze to robię. Przez cale moje dotychczasowe życie zaliczyłem 12 studniówek i jakieś 40 wesel. Do tego wysoki, inteligentny, wygadany, uśmiechnięty, z dobrą prezencją. Zabawiam gości rozmową, wygrywam konkursy, tańcze z Panną Młodą i wszyscy w rodzinie sa zachwyceni. Czego chcieć więcej. szamota1@gazeta.pl aniazzielonegowzgorza napisała: > w ostatni weekend lipca moja kuzynka wychodzi za mąż. Jestem zaproszona na > nie, oczywiście z osobą towarzyszącą. Ale skąd wziąć patrnera? Aktualnie nie > mam chłopaka, znajomi koledzy albo nie odpowiadają mi jako potencjalni > partnerzy na wesele, albo są akurat na wakacjach lub mają inne plany. A iść > samej? Nie wiem czy się nie zanudzę. Odpowiedz Link Zgłoś
angelka7 Re: partner na wesele 19.07.06, 16:12 Widzisz koleżanko - już masz chętnego:);) na wesele i nie tylko :):) POWODZENIA!! Odpowiedz Link Zgłoś
t_wroclaw Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 16:26 swego czasu mnie dwie panie wyciągneły na wesela swoich znajomych (oczywiście każda osobno w swoim czasie).... jak to robiły... zaczepiały mnie np. na serwisie randkowym jednego dnia się wpierw umawialiśmy, żeby się poznać i umówić juz na samo wesele, a potem impreza... jedno takie wesel miałem u siebie pod Wrocławiem, a drugie pod Radomiem (także troche trzeba było przejechać)... 2 lata później ja poprosiłem jedną internautke by była osobą toważyszącą dla mnie na ślubie mojego kuzyna, a we wrześniu tego roku mamy zamiar wziąść ślub... także powodzenia i próbuj szczęścia... z wiadomych względów tym razem nie moge służyć pomocą... Odpowiedz Link Zgłoś
naszuklad Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 16:32 Dlaczego nie chcecie mi momoc,dlaczego ja jestem inny niz wy. Odpowiedz Link Zgłoś
naszuklad Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 16:38 Moje przeklenswa nic nie znacza,bo jestem zdesperowany.Pomuscie Odpowiedz Link Zgłoś
kitearkadius Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 16:53 skąd ta desperacja - życie masz tylko jedno i nie ma szans żeby nie znalazła sie taka perspektywa czy taki kontekst w którym mógłbyś sie odnaleźć i znależć sobie miejsce na swoją rzeczywistość!!! Głowa do góry! Odpowiedz Link Zgłoś
naszuklad Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 16:57 Dzieki,ale ja nie kontroluje zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
naszuklad Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 17:07 Poprostu niema nadziei we mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dayerling Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 16:42 kilka lat temu mialam ten sam problem, przyjaciolka wychodzila za maz i bylam jedyna kolezanka, ktora zaprosila, wiec nie moglam nie pojsc, zdecydowalam sie pojsc sama i nie zaluje. swietnie sie bawilam no i poznalam super chlopaka (od roku jestesmy malzenstwem:)on byl z kolezanka siostry, zeby nie bylo, ze komus odbilam faceta:) poniewaz wiedzielismy jak to jest szukac kogos na wesele, przed naszym weselem zorganizowalismy impreze. Na wesele zaproszonych bylo okolo 20 osob w wieku 18 - 30 lat, z osobami towarzyszacymi to 40. na miesiac przed uroczystoscia, zaprosilismy wszystkich mlodych ludzi na grilla, przy czym osoby sparowane byly zaproszone ze swoimi polowkami, a reszta sama, na imprezie sposrod naszych znajomych i kuzynow utworzyly sie trzy pary, ktore razem poszly na wesele, (w pazdzierniku idziemy na slub jednej z nich) a trzy pozostale samotne osoby tez znalazly partnerow, bo ktos tam mial siostre, kolege itd:) poza tym impreza zintegrowala wszystkich i wesele bylo swietne. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina821 Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 16:52 jak milo to czytac :) same happy endy :)do Panow chetnych na wesele sie odedzwe:)....i dzieki za mile posty ..w sumie juz mi lepiej:) milego popoludnia Odpowiedz Link Zgłoś
naszuklad Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 16:54 Ludzie dobijacie mnie,ale to moja wina. Odpowiedz Link Zgłoś
koobus1 Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 18:20 Hehe, może nie mam takiego doświadczenia weselenego jak kolega szamota1, ale lubie sie fajnie bawić a na weselach przeważnie tak jest:) więc jak masz ochote to służe pomocą, troche mnie te Suwałki przerażają ale co tam:) Odpowiedz Link Zgłoś
naszuklad Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 17:32 Nie chcecie pomuc, nie mozecie ja was rozumie,macie sfoje problemy male i duze.Ja musze isc spac bo jestem po nocce i po szesciu piwach na pusty zoladek.Nie wiem ja dlugo jeszcze wytrzymam. Odpowiedz Link Zgłoś
instynkt25 Re: jak pilnie (i gdzie) poznać partnera na wesel 19.07.06, 17:36 ja w ostatni weekend bylem sam na weselu... po wczesniejszych poszukiwaniach partnerki... nawet w internecie... ostatecznie wyszlo wlasnie tak dziwnie ze nie bylo nikogo kto by chcial isc albo osoby zupelnie mi nie odpowiadajace... zabawa nie byla zla... ale jesli Twoja impreza ma byc taka bardziej kameralna to rzeczywiscie lepiej byc tam z kims... mysle ze w tym serwisie zglosi sie wielu facetow... tylko czy wybranie sposrod ruletki nich jest dobrym sposobem... sam nie wiem :) ja juz jestem rozkrecony... i chetnie bym sie jeszcze na jakims weselu pobawil:) ale suwalki to rzeczywiscie ekstremalnie daleko.... pozdrawiam :) Janusz Odpowiedz Link Zgłoś