doma791 Re: pomocy 20.07.06, 21:00 Dziewczyny,pytanie z gatunku głupawych-jak zrobić sobie wizytówkę?proszę o wskazówki jak dla "blondynki" Odpowiedz Link Zgłoś
bluelove Re: pomocy 20.07.06, 21:02 kochana klikasz w swoj nick w jakimkolwiek watku,albo np.moj bo ja juz mam wizytowke i pojawia Ci sie opcja zrobienia wizytowki :) nawet jako blondynka nie powinnas miec problemow,ja nie mialam :D Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: pomocy 20.07.06, 21:04 dzięki bluelove, widze ze na tobie mozna polegać,zresztą pełno ciebie na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
bluelove Re: pomocy 20.07.06, 21:06 :D po prostu dysponuje ostatnio spora iloscia wolnego czasu i wogole to duzo gadam hihihi ;) ale teraz akurat to juz musze pedzic buuuuu :((( powodzenia w sklecaniu wizytoweczki :D Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: pomocy 20.07.06, 21:21 no dobra-ale jak chce wszystko zapisać to pokazuje mi caly czas" błąd zapisu".Łeeeee, pomózcie Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: pomocy 20.07.06, 21:40 Doma, jestes jeszcze? Może pokazuje błąd bo klikasz w okienku zapisu pod miejscem na zdjęcie a zdjęcia nie dołączyłas...próbuj, musi Ci się udać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: pomocy 20.07.06, 21:46 a musze dołaczać zdjęcie? nie mam nic fajnego:(( Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: pomocy 20.07.06, 21:49 Nie, nie musisz. tylko wtedy jak juz wpiszesz wszystko co chcesz zamieścić w wizytówce, kliknij okienko 'zapisz' ale nie to pod zdjęciem tylko to pod oknem 'hobby'. Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: pomocy 20.07.06, 21:53 tak tez robiłam, ze zapisywałam wszystko pod hobby, ale tym razem pokazuje ze "nie znaleziono storny o podanym adresie".jeju czy ja taka tępa i niekumata jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: pomocy 20.07.06, 21:55 Twoj poprzedni post był tysięcznym postem:))) GRATULACJE!!! A wracając do wizytówki...nie wiem co to może być...jak coś wymyśle to dam Ci znac Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: pomocy 20.07.06, 21:58 no nie żartuj- taka ze mnie fuksiara???Nie dość ze jestem tu chyba od 3 dni to jeszcze udało mi się 1000 posta napisac.Chyba udało mi się z tą wizytówką, ale proszę spróbuj ją sobie obejrzeć, i daj znać czy mi wyszła. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: pomocy 20.07.06, 22:02 Nie widać twojej wizytówki. Pewnie dlatego, że nie wybrałas widocznego statusu strony. musisz zobaczyć w prawym górnym rogu (ale nie na samej górze) jest taki napis "status strony: widoczna/ukryj" musisz kliknąć na "widoczna". Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: pomocy 20.07.06, 22:05 Aha to z tym statusem możesz zrbić w edycji strony. Wchodzisz w swoją wizytówkę, klikasz w edytuj swoją stronę i dalej tak jak napisałam posta wyżej:))) Sorry ze tak motam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona BRAWO DOMA!!! 20.07.06, 22:05 Jest wiytówka:))) Idę ją sobie obejrzeć z bliska... Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: BRAWO DOMA!!! 20.07.06, 22:07 jejku w końcu się udało,czasami sie zastanawiam jak można nie zakumac od razu paru prostych rzeczy,jak zrobienie chociażby wizytówki Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: BRAWO DOMA!!! 20.07.06, 22:11 poszło Ci bardzo dobrze...wizytóweczka miodzio:)) Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 DZIĘKI KAWO:) 20.07.06, 22:13 dzięki, poszło mi dobrze dzięki twojej pomocy.Twoja wizytóweczka również very nice,no i super foto. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: DZIĘKI KAWO:) 20.07.06, 22:16 Ja tylko przejęłam pałeczkę małej podpowiedzi od Bluelove, ale pamiętaj - zawsze do usług:)) fotkę zamierzam wstawić z moim obliczem ale póki co nie wybrałam odpowiedniej... Odpowiedz Link Zgłoś