edytek1909 21.07.06, 23:41 Nikt sie nie odzywa nie pisze,co tam u Was laski???????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nicolettee Re: To forum umarlo?????????????????? 24.07.06, 19:25 Tez sie nad tym zastanawiam.Czesto tu zagladam i cisza od dluzszego czasu. Kurcze ,co jest?Wszystkie pozrywaly ze starszymi?! Odpowiedz Link Zgłoś
anias05 Re: To forum umarlo?????????????????? 24.07.06, 22:41 hej Edytka, co tam u Ciebie? Jak się udał wypad nad morze? Byłaś sama z dziećmi czy starszy Pan też Was zaszczycił swoją obecnościa? Jestem cały czas na północy i nie mam dostępu do gg.Jak tylko wrócę(01.08.) to się odezwę. Pozdrowionka słoneczne!!!! Trzymajcie się !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1909 Re: To forum umarlo?????????????????? 25.07.06, 10:35 Wiesz co zjaralismy sie na mxa nad morzem.M pojechal juz do pracy takze mam troche spokoju hi hi,teraz walcze z NFz tem o leki dla mojej Malej.A tak to spokoj,taka cisz przed burza.Czekam na Ciebie na gg,życzę udanego wypoczynku,bawcie sie dobrze!! pa Odpowiedz Link Zgłoś
anutka1 Re: To forum umarlo?????????????????? 29.07.06, 08:46 fakt, to forum troche umarlo :) tez tu czasem zagladam. Ja mojego starszego nie zostawilam, a wrecz przeciwnie poslubilam :) To juz 5 miesiecy minelo odkad jestesmy szczesliwym malzenstwem z duuuza roznica wieku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1909 Anutka1 29.07.06, 10:11 Wzieliście slub??Super-napisz nam jak bylo?Jakie wrazenia i wogole Odpowiedz Link Zgłoś
anutka1 Re: 29.07.06, 21:05 Nie mielismy zadnej uroczystosci, wzielismy kameralny, cywilny slub, z grupa naszych najlepszych przyjaciol (niestety nikt z rodziny nie mogl uczestniczyc, bo mieszkamy za oceanem, a rodzina w PL ). I jak narazie jest naprawde super, tak sie ciesze ze jestesmy razem, dluga i ciezka droga nas do tego wiodle, kazdego dnia udowadniamy ze prawdziwa milosc istnieje i ze roznica wieku (nawet duza) nie jest przeszkoda. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1909 Re: 29.07.06, 22:50 to brzmi jak bajka.......cudownie,że czujesz sie szczęsliwa,ja juz przestalam niestety po 6 latch wspolnego zycia,a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś