Gość: suri IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 17:35 taki pozytywny post dla rownowagi kwasoty forum. pewnie przepadnie w zalewie zolci... milego! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bulterier Re: Kochaj i szalej nie pytaj co dalej 13.02.03, 17:45 pewnie przepadnie :o) bultek ___ maly bialy pies z latka na uchu, acha...bez wad... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Kochaj i szalej nie pytaj co dalej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 17:46 a moze nie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bulterier Re: Kochaj i szalej nie pytaj co dalej 13.02.03, 17:51 suri z neoplusa a raczej aeroplanu :o=) dziewcze, ty w ogole nie pasujesz do tego towarzystwa, skadys ty sie urwala dziewczynko z takim pieknym tematem? :o) tam poniezej dzieci robia z deski sedesowej, musze zerknac, moze czegos naucze sie od pajdy (skoro to juz jej dzien). bultek p.s. o matko z corka! tylko trzymajcie, obym to przezyla - to dla ciebie pajda (jak wejdziesz i przeczytasz) :o) suri....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Kochaj i szalej nie pytaj co dalej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 18:08 > suri....? jestem, jestem :)) bo ja nie jestem stad :)) Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male A tak na prawdę to o co chodzi? 13.02.03, 17:53 Bo nie wiem co napisać. Dla równowagi ogólnej zapodam tekst : Kocham Was, ajlawju i Cały Świat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri fe male! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 18:09 odrobina abstrakcji Ci nie zaszkodzi. wez gleboki oddech, zapomnij o wszystkich kwasach, ktore dzis wypisywalas i sprobuj dac troche pozytywow proba ponizej calkiem calkiem, cwiczymy dalej :)) > Kocham Was, ajlawju i Cały Świat. Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male Re: fe male! 13.02.03, 18:14 Ja tam się nie lubię rozdrabniać raz się porzyg.... Fuj cóż za straszne i niemiłe słowo. No więc nie lubię się rozdrabniać i teraz walnę z grubej rury: Wszyscy macie miejsce w moim malutkim i gorącym serduszku. Cmokam Was sukrotnie w wasze gładziutkie czułka. Buziaczki CMOKKKKK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri no! zaszywamy sie i odtruwamy !!! :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 18:18 jakby skasowac poczatek to jest calkiem niezle :))) > Wszyscy macie miejsce w moim malutkim i gorącym serduszku. Cmokam Was sukrotnie > w wasze gładziutkie czułka. Buziaczki CMOKKKKK. zyczliwosc wraca jak fala!!! <usmiech dla fe male> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukrecya S.O.S.!!! IP: 213.17.246.* 13.02.03, 18:00 Ratujmy foczki z Morza Barentsa oraz poczucie humoru! Ten najmilejszy okręt humoru dobrego tonie! Gdy się z okretem źle dzieje, gdy dziur jego nie zatykamy, gdy wody z niego nie wylewamy - zatonie! I z nim my sami poginiemy! :- ) Kapitanie suri! Majtki się meldują :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male Re: S.O.S.!!! 13.02.03, 18:08 Gość portalu: lukrecya napisał(a): > ) Kapitanie suri! Majtki się meldują :-) Ja wiem, że miało być miło, przyjemnie i humorzasto. Ale ja nie chcę być galotami, juz wolę jakimś tam wielorybem za burtą. Dla zrównoważenia nieodpowiedniego tonu mojego postu - O jak ptaszki miło ćwierkają i tak słodko się zrobiło, a dzieci pląsają w zieleni i chmurki i słoneczko... Odpowiedz Link Zgłoś
bulterier Re: S.O.S.!!! 13.02.03, 18:25 fe_male, wlasnie tak, tak, tak! trzy razy tak, czy to juz referendum w sprawie unii...?) . jedyne co warto tu smiac sie jest warto i pic tez jest warto i cieszyc sie warto i spiewac tez warto gdy z glowa oparta ( o te framuje sasiada) tez w kocnu cos warta.. usmiechu fe_male (masz na pewno piekny usmiech) suri...? suri.....? suri..?! Odpowiedz Link Zgłoś
bulterier Re: S.O.S.!!! 13.02.03, 18:10 madame fe_male :o) niewazne o co chodzi, wazne, zeby cos sie dzialo. suri jest fajna, wiec pisze do suri. pisalabym do pajdeczki, ale ta ze starosci nie nadaza stukac w klawisze, wiec musze sobie nieboge odpuscic. czy ja tez bede taka niegramotna na starosc? ojojjoj bultek p.s. i zeby byla jasnosc ja was nie ajlowiuje :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri stworzmy mala utopie :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 18:11 na tym pokladzie pelna demokracja:) wszyscy rowni, wszyscy piekni! p.s. i nie pisac, ze takie proby konczyly sie dramatem! n/t Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecya Po trzykroć tak! 13.02.03, 18:19 Fe_male będzie małą boginką zaklętą w ciało wieloryba, bulteriera wyrzuci jabłko niezgody daaaaaaalekoooooooo za burtę! A ja? Ja będę zwykłym majtkiem - jak w życiu :-) Kapitanie Suri! Wyruszamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri zwarta i gotowa jestem :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 18:23 trzeba troche swiezego powietrza na to forum! zagle w gore, a wiatr w zagle! Odpowiedz Link Zgłoś
bulterier Re: zwarta i gotowa jestem :)) 13.02.03, 18:29 i taka pozostan suri :o) musze juz isc. milego i wesolego wieczoru. do zobaczenia za jakis czas. bultek ___ maly bialy pies bez wad... Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male Ojejjejej ojejjjejejjjj co ja teraz zrobię.... 13.02.03, 18:18 Muszę się od podtrzymującego moje wszystkie czynności życiowe klabla www oderwać. Bywajcie na razie słodkie dziewuszki, niech wam ptaki i wieloryby śpiewają a czyste majtki powiewają nad głową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri a tecza pozytywnych wibracji nad Toba!! :)) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 18:21 Odpowiedz Link Zgłoś
bulterier Re: a tecza pozytywnych wibracji nad Toba!! :)) n 13.02.03, 18:26 a tu jestes pierdulko malutka :o) tecza to znak homoseksualistow. czy to masz na mysli suri? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: a tecza pozytywnych wibracji nad Toba!! :)) n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 18:29 nie mam nic przeciwko homoseksualistom, to chyba jasne, a tecze chetnie mi pozyczaja :) statek pod twoim dowodztwem zostawiam. nie daj mu zginac! i milego wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecya Mam już wiatry w majtkach :-) Tfu w żaglach :-) 13.02.03, 18:29 A zamiast demokracji niech na naszym okręcie zapanuje PAJDOKRACJA! To najweselszy w końcu z wszystkich ustrojów! Odpowiedz Link Zgłoś