Gość: Alex IP: 83.2.123.* 13.07.08, 20:50 Warto się tam wybrać-może ktoś był i się podzieli swoimi wrażeniami...jaki hotel polecacie, na jakie wycieczki można się stamtąd wybrać?A może jakiś inny region Turcji Egejskiej jest atrakcyjniejszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania .w. Re: Icmeler koło Marmaris IP: *.gdynia.mm.pl 14.07.08, 07:38 w Icmeler jest śliczniutko,hotelu nie polecę bo każdemu się coś innego podoba ,co do wycieczek to Rodos,Daylan i mnóstwo rejsów po zatoczkach,dla odwiedzających Turcję po raz pierwszy jeszcze Pamukale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Ewa Re: Icmeler koło Marmaris IP: *.chello.pl 14.07.08, 19:44 Icmeler jest piękne! Jest mniejsze od Marmaris, bardziej ekskluzywne i spokojniejsze. A to tylko ok. 10 km od Marmaris - dogodny dojazd dolmuszem (busik, który kursuje co chwilę), więc bez problemu można podjechać do Marmaris jeśli jest taka potrzeba. Icmeler jest moim ulubionym miejscem - zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia i od czterech lat spędzam tam urlop, lub w jego pobliżu (Marmaris, Turunc), tak by zawsze móc tam podjechać. Właśnie dwa tygodnie temu wróciłam z Turunc, ale w Icmeler oczywiście też byłam (i to kilkakrotnie),bo po prostu przez cały rok tęsknię za tym miejscem - tak tam jest pięknie! Ktoś, kto raz tam był z pewnością przyzna mi rację. Gorąco polecam Icmeler! W Icmeler jest sporo dobrych hoteli - zwykle są to drogie hotele np. Marti, Joy, Fortuna Beach, ale są też bardzo dobre hotele o przystępnej cenie, np. Mirage World lub Mersoy Exclusive, a nawet dość skromny ale świetny hotel Alinda, w którym przbywałam w 2006 r. i byłam bardzo zadowolona. Wycieczki takie jak z Marmaris. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Icmeler koło Marmaris IP: 83.2.123.* 14.07.08, 19:58 Dzięki już narobiłyście mi "smaka". Chyba się zdecyduję na Icmeler hotel Mersoy Exclusive, ale jeszcze się trochę zastanawiam nad Fethiye, jednak nie znalazłam narazie żadnej ciekawej oferty. Czy na pewno nie ma problemu, żeby wieczorem podjechać do Marmaris, czy w samym Icmeler jest się gdzie poszwędać wieczorem...:-)??Dziekuję za wszelki informacje (bo jeszcze nigdy nie byłam w Turcji). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: Icmeler koło Marmaris IP: *.gdynia.mm.pl 15.07.08, 08:50 jedz do Icmeler na pewno się nie zawiedziesz,do Marmaris bez problemu się przemieścisz do 24 kursują dolmusze koszt w zeszłym roku to 1,75 lira/osobE, cen taxi nie znam (ale jak więcej osób to się na pewno opłaca. Icmelej jest sympatyczne na wieczorne spaceki - polecam OLD ViLlage (w głebi Icmeller) tam jest ,,regularna,, wieś turecka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Icmeler koło Marmaris IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.08, 10:50 Dziękuję za wszelki info, wybieram się na urlop we wrześniu, i juz się nie mogę doczekać....Myslę, że to będzie tez dobre miejsce wypadowe do zwiedzania? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Ewa Re: Icmeler koło Marmaris IP: *.chello.pl 15.07.08, 19:01 Jeśli chcesz, to podaj adres e-mail, to prześlę Ci zdjęcia z Icmeler z czerwca tego roku. Icmeler jest cuuudne! Ach te cudne oleandry i palmy... Chyba nie wytrzymam z tęsknoty i jeszcze raz pojadę tam (chyba właśnie do hotelu Mersoy Exclusive) we wrześniu. W tym miejscu naprawdę można się zakochać, ale ładne też jest Marmaris - choć jak dla mnie zbyt głośne, za bardzo rozrywkowe - wolę spokojniejsze miejsca, takie właśnie jak Icmeler. Odpowiedz Link Zgłoś
2000mar Re: Icmeler koło Marmaris 15.07.08, 20:44 Oj to ja bardzo poproszę o info i fotki, lecę w najbliższy poniedziałek do Icmeler do Mersoy Exclusive. Podaję maila a.piotrowska123@gmail.com Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Ewa Re: Icmeler koło Marmaris IP: *.chello.pl 15.07.08, 21:21 Proszę bardzo, zaraz wyślę. Naprawdę zazdroszczę Ci, że zaraz tam jedziesz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agamel1234 Re: Icmeler koło Marmaris 15.07.08, 21:45 Ja lecę w sierpniu dokładnie w to samo miejsce:) więc jeżeli można to też poproszę fotki, bo jestem bardzo ciekwa,czy wygląda to tak pięknie jak w folderze biura podróży e-mail z.wlodarczyk@wp.pl Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Icmeler koło Marmaris IP: 83.2.123.* 15.07.08, 22:06 O to bardzo proszę o te fotki na adres wasiw@op.pl A jakie jest morze, jest co oglądać pod wodą? czy od razu jest głęboko? Odpowiedz Link Zgłoś
2000mar Re: Icmeler koło Marmaris 15.07.08, 22:23 Tu też przysyłam podziękowania za fotki. Wysłałam na Twojego maila parę pytań dot. hotelu, plaży. Będę cierpliwie czekać na odp. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilarjr Re: Icmeler koło Marmaris IP: *.retsat1.com.pl 17.07.08, 00:13 Witam, pozwolę się wtrącić... będąc w zachodniej części Marmaris czyli niedaleko Icmeler dwa razy bylem na plaży tuż przed Icmeler. Bardzo spokojna plaża, mało ludzi, leżaki tylko w jednym rzędzie przy morzu i w dość sporym odstępie w porównaniu do tego co jest w samym Marmaris czy Icmeler. Wziąłem z Polski specjalnie płetwy, maskę i rurkę, żeby trochę "posnurklować" :)... od razu głęboko nie jest ( 5m od brzegu jest ok 2-3m głębokości ) ale do oglądania jest niewiele. Trochę małych rybek i podwodna monotonna roślinność, czasem nawet śmieci :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Ewa Re: Icmeler koło Marmaris IP: *.chello.pl 15.07.08, 23:32 Dobrze, wyślę jutro, bo dzis jest już późno. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
agamel1234 Re: Icmeler koło Marmaris 17.07.08, 09:28 Dziękiję bardzo za zdjęcia - Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agamel1234 Re: Icmeler koło Marmaris 17.07.08, 09:28 oczywiście miało być dziękuję :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MamaZuzi Re: Icmeler koło Marmaris IP: *.devs.futuro.pl 16.12.08, 11:44 Hej czy moge rowniez prosic fotki z Icmeler? Jak najwięcecj. Mysle o urlopie 2009. W Turcji bylismy juz dwokrotnie w Alani i w Oludeniz. Mysle ze Marmaris bedzie troszke podobne do Oludeniz, bo to niesamowite miejsce;)) Ogolnie kocham Turcje ;) Moj mail: nensa@op.pl Bede wdzieczna.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Ewa Re: Icmeler koło Marmaris IP: *.chello.pl 16.12.08, 19:23 Witam. Zajrzyj do swojej skrzynki - przesłałam zdjęcia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
brrrelok Re: Icmeler koło Marmaris 16.12.08, 22:29 Witam. Jeżeli można to też proszę o przesłanie zdjęć z Icmeler jedziemy tam w czerwcu przyszłego roku brrrelok@o2.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Ewa Re: Icmeler koło Marmaris IP: *.chello.pl 17.12.08, 12:50 OK, już wysłałam. My też jedziemy tam w czerwcu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilarjr Re: Icmeler koło Marmaris IP: *.retsat1.com.pl 17.07.08, 00:51 Jeśli kogoś interesuje to w środy w Icmeler jest targ do godziny 16:00-17:00, podobno to samo co w Marmaris w czwartek, ale na tym drugim nie byłem więc nie potwierdzę. Odpowiedz Link Zgłoś
agamel1234 Re: Icmeler koło Marmaris 16.12.08, 21:25 Ale wybierać się na ten targ chyba nie ma sensu . Towar mniej więcej takiej jakości jak najgorsze chińskie wydanie "stadionu" w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Icmeler koło Marmaris IP: 83.2.123.* 20.07.08, 22:17 A jaki hotel polecacie bo też planuję spędzić tam urlop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aishe Re: Icmeler koło Marmaris IP: *.cust.tele2.pl 16.12.08, 22:33 Icmeler jest piekne, oddalone zaledwie o 8km od centrum Marmaris. Polaczenie z Marmaris: do ok.2 w nocy kursują busiki a pozniej oczywiscie taksówki. Polecam to miejsce wszystkim na wypocznynek. Bardzo dobry jest hotel Mirage World, z biura podrózy Alfa Star. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja:D Re: Icmeler koło Marmaris IP: 213.25.115.* 27.12.08, 15:41 MOżna prosić o jakies fotki z Mirage world na maila wiele13@poczta.onet.pl pozdrawiam i z gory dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś