Dodaj do ulubionych

smieszy was to.........????

02.08.06, 18:22
bo mnie bardzo.otoz czesto mijam dziewczyny o urodzie gorzej niz przecietnej,bladej jak sciana,ubranej w jakis beznadziejny,totalnie bez gustu ciuch a taka LALA idzie wybujana ,szczerzy swe zolte zabki a jaka jej radosc kiedy jakis pijany robotnik przy drodze czy pan kopiacy doly zagwizdze na jej widok.idzie wtedy cala szerokoscia chodnika z usmiechem na pol twarzy jaka to ona piekna.DZIEWCZYNY miejscie swoja wartosc!!ja bym takiemu naplula w twarz za te gwizdy,zadna piekna kobieta nawet nie spojrzy na takiego....
Obserwuj wątek
    • f_emmefatale Re: smieszy was to.........???? 02.08.06, 18:32
      A to czemu nie spojrzy?

Dlaczego am to mnie śmieszyć? Właśnie-zna swoja wartość dlatego idzie z
      podniesioną głową i nie obvchodzą jej komentarze takie jak Twój.

Dla mnei bardziej komiczne jest przesadne dbanie o siebie-jak po ulicy idzie
      dziewczyna,ktora polowe swego zycia spedzila w solarium, ma 5 cm tipsy, złota
      torebke z cekinami i klapki po jej kolor, kiedy jakiś łysy napakowany facet
      trzyma ja za pośladek,a ona idzie dumna,choć wszyscy wiedzą,że wczoraj ten sam
      facet trzymał za pośladek pare innych kobiet. To juz nie śmieszne Kochana..to
      jest dopiero żałosne.
      • dyfre Re: smieszy was to.........???? 02.08.06, 19:34
        bo nadya to dama przez małe d nie dla niej klasa robotnicza ona
        najchetniej pewnie lubi takich w dresach co bmw jeżdzą boze ale tępa
        dziewczyna
    • mahadeva Wszystko jest wzgledne! 02.08.06, 18:33
    • zeberdee24 Re: smieszy was to.........???? 02.08.06, 18:37
      O wypraszam sobie - spoglądają na mnie piękne kobiety(tak mi się wydaje...)
    • pinup Re: smieszy was to.........???? 02.08.06, 18:38
      naplula w twarz? przeciez to komplement tyle ze na poziomie takiego pana.
      czegoz od niego wymagac wiecej? przeciez to nie oswiadczyny:)
      kobieta swiadoma swojej wartosci i wplywu na mezczyzn usmiechnie sie i pojdzie
      dalej. korona jej z glowy przy tym nie spadnie.
    • asiunia311 Re: smieszy was to.........???? 02.08.06, 18:51
      Nie, śmieszy mnie za to Twoje zachowanie - uroda jest rzeczą względną, nie jest
      ładne co jest ładne, tylko co się komu podoba. Deprecjonujesz ludzi, bo Twoim
      zdaniem są brzydcy lub "kopią doły". Tacy nie mają żadnej godności, tak? Co z
      tego, ż dziewczyna się uśmiechnęła na taki prostacki komentarz? Miała mu napluć
      w twarz, rozumiem... A może miała dobry humor i była śmiała się do wszystkich?
      Dziena jakaś, nie? Uśmiechać się do wszystkich!!!!
    • occasion zwisają mi takie "lachony"... 02.08.06, 18:53
      • cala_w_kwiatkach Re: zwisają mi takie "lachony"... 02.08.06, 18:56
        ale co ma nas smieszyc? te zadowolone panienki czy ci panowie robotnicy?
        bo robotnicy mnie nawet smiesza, przypominaja mi takich (sorki za okreslenie)
        prostych fizycznych samcow spoconych, ktorzy wyglodniali slinia sie na widok
        kazdej spodniczki:)

a panienki mnie nie smiesza, ja czuje sie lekko zazenowana (ż czy rz?) gdy
        slysze gwizdy od tych panow ale jesli ktorys powie cos milego to jestem gotowa
        nawet sie usmiechnac -a co! robotnik tez czlowiek;)
    • telka_es Re: smieszy was to.........???? 02.08.06, 19:01
      zadbana ładna a przede wszyskim estetyczna panna pani - kobieta podoba się
      każdemu, bez względu na to czy jest to pan gadający przez telefon w gajerku od
      znanego projektanta (chociaż tacy mająwiększe wymagania ) czy jakiś zakapiorny
      zul spod sklepu, czy chociażby robotnicy malujący pobliski dom czy kopiący
      rów.....

smieszne jest gdy nie jest to wcale apetyczna dama "a jakaś MArcyśka Rodem ze
      zlotopolskich, co sie do miasta wybrała " a chłopy po prostu zarty sobie
      stroją, ale to tez swiadcxzy tylko o ich poziomie kultury.... a moze taki im
      sie na prawde podobają.......
    • krwawabestia Re: smieszy was to.........???? 02.08.06, 22:49
      ciekawe jakie ty masz wykształcenie?
      podstawowe niepełne?
    • deodyma Re: smieszy was to.........???? 02.08.06, 23:15
      a za kogo ty sie uwazasz?
    • triskell Re: smieszy was to.........???? 03.08.06, 01:45
      nadya2 napisała:
      > idzie wtedy
      > cala szerokoscia chodnika z usmiechem na pol twarzy jaka to ona piekna.

Ale z uśmiechem na twarzy większość kobiet _jest_ piękna! :-)
    • marychna83 Re: smieszy was to.........???? 03.08.06, 05:54
      a ja bardzo zaluje ze tak malo usmiechnietych osob chodzi po naszych ulicach!
      jak mam dobry humor i usmiecham sie do innych to zaraz mnie przygasza swoimi
      zdziwionymi minami. mam wrazenie ze mysla, ze poprostu ktos mi dobrze zrobil
      ostatniej nocy...
      usmiech jest super! usmiechajmy sie do siebie!
      pisze to mimo smutku, bo usmiech jest naprawde wazny!
    • saskiaplus1 Re: smieszy was to.........???? 03.08.06, 07:34
      Mnie to nie śmieszy, ale - jak rozumiem - mam po prostu odmienne poczucie
      humoru. Co mnie wcale nie martwi.
    • kryzolia Re:nie 03.08.06, 08:53
      A czy nie uważasz, że taki robotnik przy drodze kopiący doły też może mieć
      dziewczynę a potem żonę? Sądzisz, że powinien jej szukać w akademiku? a może na
      jakimś przyjęciu?
      A może TY chciałabyś zostać żoną takiego robotnika,
      A może powino sie likwidować niższe klasy społeczeństwa.....w tym dziewczyny z
      żółtymi zębami?
      Poznasz więcej życia ( czego Ci btrdzo zyczę) to przestaniesz pisac głupoty i
      dziwić się że inni też żyją.....
      • saskiaplus1 Re:nie 03.08.06, 09:26
        Pozostaje nam eugenika - żółte ząbki powodem eliminacji ze społeczeństwa!
        Najlepiej jeszcze w fazie zarodka (czy zarodki mają zęby?).
    • maialina1 Re: smieszy was to.........???? 03.08.06, 09:29
      Przekreslasz kogos tylko dlatego ze jest robolem?
      A moze ma "dobre serce"?
    • amina77 nadya, mam pytanie 03.08.06, 09:55
      czym Ci podpadł robotnik? nie zagwizdał na Twój widok, a obejrzał się za inną
      dziewczyną? śmiał nie zauważyć Twojej świeżej opalenizny?
      mnie śmieszą panie rasy białej, które próbują przekonać cały świat, że są
      mulatkami.
    • alpepe Re: smieszy was to.........???? 03.08.06, 10:09
      nadya2 napisała: otoz czesto mijam dziewczyny o urodzie gorzej niz
      przecietnej,bladej jak sciana,ubranej w jakis beznadziejny,totalnie bez gustu
      ciuch a taka LALA idzie wybujana ,szczerzy swe zolte zabki

1. urodę masz taką, jaką ci dali rodzice
      2. wolę blade dziewczyny, niż marchewy z solarium
      3. o guście się nie dyskutuje
      4. kolor zębiny jest dziedziczny, a nie każdą stać na porcelanowe licówki.
      Mnie rozśmieszył twój post.
      • women22 Re: smieszy was to.........???? 03.08.06, 10:29
        Kazdy z nas ma serce ktore chce kochac i byc kochanym.Nie cierpie jak ludzie
        traktuja innych z gory bo czegos sie tam dorobili.Sztuką jest sie porozumiec z
        osoba o niskim statusie spolecznym i nie nalepszym wygladzie i na dodatek nie
        wsydzic sie tego,a moze ta dziewczyna potrzebuje aby ktos ja podbudowal,a moze
        ona siebie akceptuje taka jaka jest i uwaza ze jest piekna i nie ma zmartwien
        Twojego typu.Przykład: (Oh celulit sie pokazał znowu a jutro jak sie na palzy
        pokarze,oj skocze szybko na solarium moze sie troche wytopi a pozniej jeszcze
        zakupie moze pelne majtki do stroju to nie bedzie go tak wiadac na palzy)
        Kobieto nie psuj opini tej płci bo tylko nas obrazasz.Badz sobą nie udawa kogos
        kim nie jestes,na gwiazy mozemy patrzec codzien wieczorem na niebie wiec na
        ulicy sa one zbedne.Pozdrawiam wszystkich,i przepraszam za niesmak wypowiedzi
        ale sie wkurzylam,nie dlatego ze jestem moze brzydka bo zaliczylam kilka
        szczebli konkursów pieknosci i jakos nie przekreslam takich dziewczyn,bo musze
        powiedziec ze odrobine dobrej reki kobiecej badz meskiej i tej dziewczyny
        byscie nie poznali.Pozdrawiam.
        • ivanna28 Re: smieszy was to.........???? 03.08.06, 11:15
          Nie każdy ,kto "doły kopie" to prostak ,niedouczony cham . Wielu studentów w
          ten sposób dorabia i to się chwali . Nie wszyscy gwiżdzą i rzucają obleśne
          teksty ,a jeśli już to np ja nie reaguję .
          Nie wkladajcie też wszystkich ogolonych na łyso do jednego wora - osobiście
          czuję się urażona ,bo mój mąż jest ogolony na zero (łysienie dziedziczne ) i
          taką fryzurą wygląda o wiele lepiej niż gdyby miał się oszukiwać ,że ma włosy i
          robić sobie tzw "pożyczkę" . A ,że jest wysoki ,dobrze zbudowany (były
          lekkoatleta -teraz trener i nauczyciel) wiele osób bierze go pewnie za "dresa"
          <to dlatego w sklapach ochroniarze za nami chodzą<rotfl> >
          nie segregujcie tak ludzi ,dopoki ich dobrze nie poznacie to przykre>
          a wracając do tematu -śmieszą mnie laski takie jak Ty - dowartościowałaś się?
    • kotek.25 Re: smieszy was to.........???? 03.08.06, 12:08
      Nie nie śmieszy mnie to. Czy opalenizna według Ciebie jest mairą
      atrakcyjności?? A może fakt ,że ta osoba nie ma kasy ?? Pozatym znam mase
      inteligentnych facetów kopiących doły z wyboru albo z przymusu i wcale mi nie
      przeszkadza fakt wykonywanej przez nich pracy, a jeżli taka laska im sie
      spodoba to w czym problem?? O gustach przecież się nie dyskutuje. Rozwalają
      mnie takie panienki, które myślą,że wszystko im się należy a nie wiedzą co to
      praca i wyżeczenia. Ja też nie jestem za bardzo opalona i wcale mi to nie
      przeszkadza nie mam czasu poprostu na takie pierdoły
    • madziaitymus Re: smieszy was to.........???? 03.08.06, 12:28
      a wiecie co ja mysle
      po 1 ktos te doly musi kopac, jakby byli sami prezesi to kto upiklby chleb, i
      inne rzeczy
      a po 2 jakby wszyscy byli tacy sami to ten swiat bylby nudny
      po3 sa gusta i gusciki
      po 4 kazdemu nalezy sie szacunek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka