Dodaj do ulubionych

Prosba do kobietek związana z ubraniem na wesele:(

16.08.06, 19:52
dziewczyny prosze napiszcie czy wypada wg was isć na slub(kuzynki)w
rajstopach pod spodnice ?
a bedzie bardzo cieplo w sobote tą niestety a ja mam takie nogi nieopalone ze
szok..i wstydze sie isc w bialych nogach :(
co mam zrobić ?jedyne wyjscie to isc w rajstopach ale czy wypada jak bedzie
tak cieplo?
błagam doradzcie kochane:(pliss
Obserwuj wątek
    • pinup Re: Prosba do kobietek związana z ubraniem na wes 16.08.06, 19:53
      samoopalacz nie gryzie. szczegolnie po nogach:)
      • extreme_honey Re: Prosba do kobietek związana z ubraniem na wes 16.08.06, 19:57
        A czy nogi muszą być koniecznie opalone ?
        Bladość jest trendy :) Nie polecam rajstop, nie będziesz się czułą wygodnie
        szczególnie, że ma być naprawdę ciepło.
        Pokaż światu naturalny kolor skóry, to bardzo oryginalne, a jeśli masz do tego
        ładne nogi to na pewno olśnisz towarzystwo.
        • progtom Re: Prosba do kobietek związana z ubraniem na wes 17.08.06, 21:38
          Jasne, będą tak jaśnieć, że wszystkich olśnią.
    • asiunia311 Re: Prosba do kobietek związana z ubraniem na wes 16.08.06, 19:56
      Można ubrać rajstopy 8 den lub pończochy samonośne. Na pewne okazje rajstopy są
      wręcz obowiązkowe. Nie ma nic do znaczenia, że jest ciepło:-)) Da się
      wytrzymać, zapewniam Cię:-))
      • madziululka82 Re: Prosba do kobietek związana z ubraniem na wes 16.08.06, 20:02
        dzieki dziewczyny za rady ..jestescie kochane:)
        jesli chodzi o samoopalacz to sie zawsze nim popapram ta kze slady zostają :)
        wolałabym go nie używac a jesli chodzi o me nogi to naprawde są strasznie białe:
        (:(
        wiem ze bedzie upał wiec chcialabym ubrac rajstopy takie raczej któych nie
        bedzie widac:):)ale jak to zrobić?:)
    • madziululka82 Re: Prosba do kobietek związana z ubraniem na wes 16.08.06, 20:23
      jednak chyba zaryzykuje i kupie ten samoopalacz skro nie pasuje w rajstopach:(
      • salsa.loca Re: Prosba do kobietek związana z ubraniem na wes 17.08.06, 21:40
        madziululka82 napisała:

> jednak chyba zaryzykuje i kupie ten samoopalacz skro nie pasuje w rajstopach:(

nie pasuje w gołych nogach!

to nieeleganckie
    • koko211 Re: Prosba do kobietek związana z ubraniem na wes 16.08.06, 20:31
      kup kup. samoopalcz albo balsam brazujacy . najpierw smaruj nogi kremem albo
      zwyklym balsamem a potem samoopalaczem . lub najlepiej wymieszaj odrobine
      samoopalacza z balsamem na reku i dopiero naloz rownomiernie na nogi. koniecznie
      wczesniej uzyj kremu na suche miejsca tzn kolana kostki lokcie to nie bedzie plam.
    • g1233 Re: Prosba do kobietek związana z ubraniem na wes 16.08.06, 21:07
      dziewczyno nie ma obowiazku byc opalonym! ja tez w weekend ide na wesele i mam
      sukienke z plecami wycietymi do samego tylka i jestem biala jak sciana - jestem
      blondynka i W OGOLE sie nie opalam - wiem że w dla co niektorych to dziwne ale
      sie nie opalam po pierwsze dlatego ze strasznie cieżko mi sie opalic po drugie
      nie mam sobie zamiaru niszczyc skory a po trzecie juz w ogole nie mam zamiaru
      sie forsowac w solarium. niektórzy polecaja samoopalacz ale niestety na mojej
      skórze wszystkie wyglądaja żółto. W ogóle się tym nie przejmuję, noszę krótkie
      spódniczki i bluzki na ramiączkach jak mam na to ochotę i nie przejmuję się że
      jestem blada.
    • mi.im zaloz ponczochy i poczuj sie sexy ! :) 16.08.06, 22:31
      zaplacisz +/- 14 zl za samonosne. To jest to,czego szukasz!
    • anulenka7 Re: Prosba do kobietek związana z ubraniem na wes 17.08.06, 00:39
      Kup sobie rajstopy w sprayu: www.werner.pl/tax1.html
      • progtom Re: Prosba do kobietek związana z ubraniem na wes 17.08.06, 21:42
        Kiedyś oglądałem film historyczny gdy w czasach kryzysu z początku ubiegłego
        wieku brakowało pończoch i panie malowały sobie nogi. Historia zatacza koło.
    • aiczka Re: Prosba do kobietek związana z ubraniem na wes 17.08.06, 12:22
      Moim zdaniem raczej nie wypada bez rajstop/pończoch... Samonośne lepiej najpierw
      wypróbować, bo wielu osobom spadają. Pewniejszy jest pas do pończoch. A
      bladością się nie należy przejmować.
      • mala_mee Re: Prosba do kobietek związana z ubraniem na wes 17.08.06, 12:31
        Jak idziesz w zwiewnej letniej sukience i sandałach lub letnich klapkach bez
        palców to rajsto przecież nie założysz!!!
        A jak jest goraco to zakryte buty - to koszmar dla nóg!!!
        • progtom Re: Prosba do kobietek związana z ubraniem na wes 17.08.06, 21:44
          W klapkach na wesele? I tańczyć boso?
        • salsa.loca Re: Prosba do kobietek związana z ubraniem na wes 17.08.06, 21:44
          no tak, ale...
          czy ciepło czy zimno na wielkie wyjscie
          elegancki facet zakłada TRZYCZESCIOWY GARNITUR (i nie powinien chodzic w samej
          kamizelce-to jest straszna gafa-jak mu ciepło to sciaga kamizelke i zakłąda z
          powrotem marynarke, ostatecznie przy mega upale dopuszczalne ejst zostanie w
          koszuli)
          a elegancka kobieta RAJTKI/PONCZOCHY I ZAKRYTE PALCE W BUTACH-mozna próbowac
          sandałki i rajstopy bezszwowe-ale oddkryte palce sa niedopuszczalne na
          oficjalnych eleganckich spotkaniach

tak na marginesie-kto ma gorzej???? faceci czy kobiety???
          • mala_mee Re: Prosba do kobietek związana z ubraniem na wes 18.08.06, 09:01
            Bez przesady, wesele to nie rozmowa biznesowa. Nikt się nie każe tak katować.
            Kobietom przynajmniej, z facetami to faktycznie tak jak napisałaś.
            • salsa.loca Re: Prosba do kobietek związana z ubraniem na wes 18.08.06, 09:32
              mala_mee napisała:

> Bez przesady, wesele to nie rozmowa biznesowa. Nikt się nie każe tak katować.
              > Kobietom przynajmniej, z facetami to faktycznie tak jak napisałaś.

jak facetom to i kobietom
              dla mnie to niesmaczne jak kobieta do eleganckiej wieczorowej sukienki wali po
              oczach gołymi łydkami
              tu nie ameryka-resztki dobrego smaku warto zachowac
              • mala_mee Re: Prosba do kobietek związana z ubraniem na wes 18.08.06, 09:45
                No właśnie, wszystko zależy od tego jaką ma się sukienkę.
                Ale wesele to nie ma być kara, więc ja obstaje przy braku rajstop jak się da.
                • loltka rajtki... 18.08.06, 10:09
                  no i własnie tu jest sedno sprawy-nie da sie
                  dzis kobiety zapominaja o elegancji, mysla tylko o wygodzie
                  na jednym z wesel moi znajomi przyszli tak:
                  on dzinsy i koszula czarna, rozpieta
                  ona spodnie lniane japonki i top na cienkich ramionczkach
                  wygladali jak kosmici
                  szczerze mowiac zgadzam sie z tymi, ktorzy pielegnuja dobre zasady elegancji
                  swoim strojem okazujemy innym szacunek
                  panstwo młodzi na wysoki połysk a reszta imprezy jak chołota?
                  jeszcze zrozumiem gdy wiejskie wesele w remizie-ciotki poubierane w krempliny
                  sprzed 30 lat-kazda kobieta ubrana w cos gustownego wyglada lepeij
                  ale jesli to wesele na poziomi(i nie ejst to tylko małe garden party na 15 osob
                  w ogrodzie), to absolutnie nie wypada isc z gołymi nogami
    • n_itka Re: Prosba do kobietek związana z ubraniem na wes 17.08.06, 21:36
      moim zdaniem bez sensu rajstopy, goraco i w ogole sztywno tak w rajstopach a na
      wesele idziemy sie bawic :)) poza tym pewnie masz sandalki, albo buciki bez
      palcow, a rajstopy wygladaja wtedy koszmarnie :) ja bym na twoim miejscu miala
      gdzies blade nogi, bedziesz wygladac arystokratycznie na tle pomaranczowej
      kiszki ;P no chyba ze masz opalone ramiona, a nogi jak u mlynarza, to ja zamiast
      w samoopalacz zainwestowalabym w solarium (ale idz na natryskowe, bo kolezanki
      mowia, ze te lozka to syf), raz nie zaszkodzi, a ty nie bedziesz myslec caly
      czas o tym felerze :)
    • salsa.loca Re: Prosba do kobietek związana z ubraniem na wes 17.08.06, 21:39
      ale włąsnie w rajstopach wypada a bez rajstop nie

na eleganckie wyjscie jakim jest ślub kobieta powinna miec rajtki

polecam pończochy samonośne, wygodniejsze
    • alohomora1 Re: Prosba do kobietek związana z ubraniem na wes 17.08.06, 21:52
      Kup sobie balsam Garnier-muśnięcie słońca,do ślubu balsamuj sie z trzy razy
      dziennie to powinien już być efekt widoczny.Bedziesz mieć ładna delikatna
      opalenizne.
      • madziululka82 Re: Prosba do kobietek związana z ubraniem na wes 18.08.06, 08:58
        kupilam ponczochy samonośne za 16 zł:)
        powiedzcie mi tylko czy to prawda co powiedziala panio w sklepie ze nie ma
        szans by puscily oczko:)
        bo sie martwie o te oczka:)
        • salsa.loca Re: Prosba do kobietek związana z ubraniem na wes 18.08.06, 09:33
          dra sie jak rajtki, lepeij miec dwie pary i uwazac
        • marychna83 Re: Prosba do kobietek związana z ubraniem na wes 18.08.06, 14:44
          i bardzo dobrze zrobilas. ciesze sie ze piewczynie elegancji przekonaly cie, ze
          na powazne wyjcia nie wypada wyskoczyc z golymi nogami. dziewczyny, elegancja
          jest naprawde sexy! warto o jej zasadach pamietac!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka