yawokim 01.03.03, 12:09 arkadius to rozreklamowana w polsce miernota, ktora sie wogle za granica nie liczy, nazywanie go nowym galliano jest po prostu smieszne. chyba ze ewa minge to nowa westwood albo cos takiego... buahahaha... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zuza Re: Arkadius w Nowym Jorku IP: 195.157.223.* 05.03.03, 10:39 Calkowicie sie zgadzam, to wyjatkowo przereklamowany towar! Poza Polska niewiele osob o nim slyszalo, a takich jak on projektantow jest tutaj mnostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Arkadius w Nowym Jorku IP: 80.48.96.* 05.03.03, 16:40 Gość portalu: Zuza napisał(a): > Calkowicie sie zgadzam, to wyjatkowo przereklamowany towar! > Poza Polska niewiele osob o nim slyszalo, a takich jak on > projektantow jest tutaj mnostwo. Gdzie tutaj? W Nowym Jorku? Obejrzałam w TV jego pokaz i ... zachwycił mnie jak mało co. Pisałam już tutaj o tym. Zwykle modelki chodzą w rytmie popularnego przeboju a u Arkadiusa wszystko było zwiazane , zespolone. I muzyka i moda. Klasyka połączona z ekstrawaganckimi futerkami i skórą i zdobnikami etno na wybiegu a w tle aria "Una furtiva lacrima" z "Łucji z Lammermoor" Donizettiego przechodząca w muzykę etno i elektroniczne brzmienia. Było to naprawdę fantastyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Arkadius w Nowym Jorku IP: *.in-addr.btopenworld.com 06.03.03, 00:13 Pracuję od niedawna w agencji mody w Londynie. Zapytałam moją szefową czy słyszała o Arkadiusu. "A kto to?" odpowiedziała. Raz zobaczyłam fotkę z jego ciuchem, takim do oglądania właśnie niż do noszenia, w Vogue. Czy maleńka fotografia wtopiona w mnóstwo innych maleńkich fotografii to już coś? Polonijna gazetka PolMag przypomina w prawie każdym wydaniu że "z naszego on narodu pochodzi". Raz jest to w artykule "Sławni Polacy", a raz wspominają, że on też nie został wpuszczony do Anglii za pierwszym razem kiedy próbował tu wjechać. Poza Polakami nikt o nim za bardzo nie mówi. Wyśmiał już Gombrowicz przy innej okazji, po co się powtarzać. Odpowiedz Link Zgłoś
mamosz Re: Arkadius w Nowym Jorku 06.03.03, 01:51 Polskie piekło drogie Panie,trochę facet wychynął to go za nogi i w dół...! Nieważne czy miał w Vogue małą fotkę czy okładkę.Wazne że facet z Pcimia Dolnego pojechał w świat żeby się z tego zaścianka wyrwać,robi to co lubi i jest w tym świetny, a czy jest tam bardzo znany czy nie to sprawa drugorzędna Brawo Arkadius. Jego pomysły są NAPRAWDĘ fabtastyczne to artysta całą gebą łącznie z pozą i wypracowanym image `m A łaska Pańska. wiadomo. na pstrym....Więc nie czepiajcie sie drogie Panie, wszystko jeszcze przed nim.Ewa Minge to zupeełnie inna bajka znacznie mniej ciekawa. Po za tym nie rozumiem dlaczego nie mozemy mieć swoich małych radości na nasza polska miarę.A może sfrustrowane koleżanki dały tu upust swojej żółci? I na zdrowie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dosia Re: Arkadius w Nowym Jorku IP: 195.217.253.* 06.03.03, 17:32 mamosz napisała: > > Polskie piekło drogie Panie,trochę facet wychynął to go za nogi i w dół...! > Nieważne czy miał w Vogue małą fotkę czy okładkę.Wazne że facet z Pcimia > Dolnego pojechał w świat żeby się z tego zaścianka wyrwać,robi to co lubi i > jest w tym świetny, a czy jest tam bardzo znany czy nie to sprawa drugorzędna > Brawo Arkadius. Jego pomysły są NAPRAWDĘ fabtastyczne to artysta całą gebą > łącznie z pozą i wypracowanym image `m A łaska Pańska. wiadomo. na > pstrym....Więc nie czepiajcie sie drogie Panie, wszystko jeszcze przed nim.Ewa > Minge to zupeełnie inna bajka znacznie mniej ciekawa. Po za tym nie rozumiem > dlaczego nie mozemy mieć swoich małych radości na nasza polska miarę.A może > sfrustrowane koleżanki dały tu upust swojej żółci? I na zdrowie.... Zgadzam sie co do joty. Jak juz sie komus udaje, to najlepiej go zmieszac z blotem, ze miernota, ze za wysokie progi itp. itd. Wielkim kreatorem mody nie zostaje sie z dnia na dzien! Na to trzeba pracowac latami. Po co wiec te gadki, ze dopiero jedno zdjecie, ze male, ze na ostatniej stronie, ze ten nie slyszal, ze tamten nie slyszal. Dzis zapytalam kolezanke czy wie kto to Westwood i Galiano i ... nie wiedziala! Chlopak ma swietny start. Jeszcze bedzie o nim glosno. Ale powoli, powoli moje drogie zazdrosne panie. Moze Wy sprobujcie! Smialo, do dziela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Khem khem Re: Arkadius w Nowym Jorku IP: 217.5.237.* 07.03.03, 13:24 Ja tam zawsze popieralam radosna tfu!rczosc mniejszosci, w tym i tej homoseksualnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Arkadius w Nowym Jorku IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.05.03, 22:38 uważam że te gość ma talent, ciekawe pomysły , a przede wszystkim ma charakteri siłe przebicia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Arkadius w Nowym Jorku IP: *.acn.pl / 10.72.6.* 19.05.03, 21:43 to jest bardzo fajny facet i ma świetne pomysły. nie wierzycie? otworzył w piątek boutique w warszawie. mokotowska 49 zaprawszam. ja bym stamtad co druga rzecz chciala miec. sa genialne. Odpowiedz Link Zgłoś