Dodaj do ulubionych

Co byście zrobiły jak On by Was tak krzywdził?

• kotbehemot6 Re: Co byście zrobiły jak On by Was tak krzywdził 08.09.06, 22:49
      odeszłabym,miłośc nie jest usprawiedliwieniem dla stosowania przemocy
    • f_emmefatale Re: Co byście zrobiły jak On by Was tak krzywdził 08.09.06, 23:05
      Nie ważne jak bardzo bym go kochała-on nie kocha mnie. Miłość to wzajemny szacunek.

Pieprzę takiego faceta co mnie poniża. Uciekłabym od razu.
    • desermleczny Re: Co byście zrobiły jak On by Was tak krzywdził 09.09.06, 22:03
      odeszłabym, jeśli w grę wchodzi przemoc fizyczna i psychiczna
    • sabriel Re: Co byście zrobiły jak On by Was tak krzywdził 09.09.06, 22:47
      Chcesz w ten sposób spędzić całe życie,być bitą,poniżaną,zastraszaną?
      To nie miłość,to chore zaślepienie.Co z tego, że jesteś z nim kilka lat skoro on
      cię nie szanuje, ty sama też siebie nie szanujesz.Ja bym mu podziękowała już
      dawno.Podejrzewam że jesteś z nim nie dlatego,że go kochasz,ale że boisz sie
      zostać sama,boisz się tego co nieznane.
    • heureka7 odeszlybysmy 10.09.06, 20:24
      trzeba znac i respektowac pewne granice! im szybciej to zrobisz, tym mniej
      stracisz czasu. aha, zaproponuj temu facetowi psychoterapie, bo to nie jest
      normalne...
      • izabella1991 Re: odeszlybysmy 10.09.06, 20:45
        Gwiazdeczkaa7-bardzo dobre zrobilas,ze odeszlas od tez ...szmaty rodzaju
        meskiego!
        A propos-masz ty moze jakichs kuzynow,braci,ew. wysportowanego tate???Bo
        jezeli teraz juz ex tak lubi bicie czy inna szarpanine,to niech sie popisze!Nie
        zaluj mu,wyslij do niego brata(lub dwoch+tata+kumpel)i niech szanowny ex pokaze
        na nich,co potrafi!Lub tez(co bardziej prawdopodobne)oni pokaza mu,jaka to
        przyjemnosc byc bitym,wyzywanym,szarpanym...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka