kotbehemot6 Re: Co byście zrobiły jak On by Was tak krzywdził 08.09.06, 22:49 odeszłabym,miłośc nie jest usprawiedliwieniem dla stosowania przemocy Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: Co byście zrobiły jak On by Was tak krzywdził 08.09.06, 23:05 Nie ważne jak bardzo bym go kochała-on nie kocha mnie. Miłość to wzajemny szacunek. Pieprzę takiego faceta co mnie poniża. Uciekłabym od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
desermleczny Re: Co byście zrobiły jak On by Was tak krzywdził 09.09.06, 22:03 odeszłabym, jeśli w grę wchodzi przemoc fizyczna i psychiczna Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Co byście zrobiły jak On by Was tak krzywdził 09.09.06, 22:47 Chcesz w ten sposób spędzić całe życie,być bitą,poniżaną,zastraszaną? To nie miłość,to chore zaślepienie.Co z tego, że jesteś z nim kilka lat skoro on cię nie szanuje, ty sama też siebie nie szanujesz.Ja bym mu podziękowała już dawno.Podejrzewam że jesteś z nim nie dlatego,że go kochasz,ale że boisz sie zostać sama,boisz się tego co nieznane. Odpowiedz Link Zgłoś
heureka7 odeszlybysmy 10.09.06, 20:24 trzeba znac i respektowac pewne granice! im szybciej to zrobisz, tym mniej stracisz czasu. aha, zaproponuj temu facetowi psychoterapie, bo to nie jest normalne... Odpowiedz Link Zgłoś
izabella1991 Re: odeszlybysmy 10.09.06, 20:45 Gwiazdeczkaa7-bardzo dobre zrobilas,ze odeszlas od tez ...szmaty rodzaju meskiego! A propos-masz ty moze jakichs kuzynow,braci,ew. wysportowanego tate???Bo jezeli teraz juz ex tak lubi bicie czy inna szarpanine,to niech sie popisze!Nie zaluj mu,wyslij do niego brata(lub dwoch+tata+kumpel)i niech szanowny ex pokaze na nich,co potrafi!Lub tez(co bardziej prawdopodobne)oni pokaza mu,jaka to przyjemnosc byc bitym,wyzywanym,szarpanym... Odpowiedz Link Zgłoś