Dodaj do ulubionych

oglądacie Magdę M. ?

13.09.06, 20:24
bo ja ogladam, wprawdzie nie wiem po co bo to najbardziej bzdurny z serial, ale przynajmniej juz wiem skad ludziom sie bierze to dziwne wyobrazenie o pracy w kancelariach;)
Obserwuj wątek
    • amelia.poczta Re: oglądacie Magdę M. ? 14.09.06, 13:22
      Tez ogladam , zeby sie troche podniesc na duchu po ciezkim dniu:) Jestem w
      trakcie studiow prawa , ale wiem ze to ciezka praca i nie jest tak kolorowo jak
      w serialu..niestety.
    • miracle83 Re: oglądacie Magdę M. ? 14.09.06, 13:37
      ja tez ogladam:)
      • tennesee Re: oglądacie Magdę M. ? 14.09.06, 14:53
        z przyjemnością :)
        pamiętam jeden z pierwszych odcinków, kiedy Magda przygotowywała się do sprawy
        rozwodowej i (nie dam sobie nic uciać, ale raczej...) czytała w związku z tym
        KPA, takiezólłciutkie wydane przez Park. Nie mogłam dociec, jak ona z tego KPA
        chce rozwód przeprowadzić.
        • pom Re: oglądacie Magdę M. ? 14.09.06, 17:05
          hihi, nie oglądam, a scenka z KPA musiła być komiczna:)
          • alex_koz Re: oglądacie Magdę M. ? 14.09.06, 22:15
            tiaa, z tego co pamietam przy tym rozwodzie jeszcze kilka innych kwestii bylo nie tak, sklad sądu bodajże.
            ja osobiscie nie widzialam zeby pelnomocnicy w sądzie stali zadajac pytania swiadkowi, ale moze w Wawie tak jest;)
            • paul_ina Re: oglądacie Magdę M. ? 15.09.06, 08:33

A w ogóle to z serialu wynika, że Wawie wszystkie sprawy wszystkich ludzi niezależnie od czegkolwiek sądzi mokotowska hipoteka :D innego sądu po prostu nie ma!

Ja oglądam dla Krzysztofa Stelmaszyka, którego uwielbiałam jako podlotek, Katarzyny Herman, która jest dla mnie wymarzonym typem kobiety dojrzałej, Bartłomieja Świderskiego i Szymona Bobrowskiego, którzy podobają mi się jako mężczyźni.
              Dla aktorów oglądam znaczy się :)
              • alex_koz Re: oglądacie Magdę M. ? 15.09.06, 09:55
                Szymona Bobrowskiego jako aktora uwielbiam bezgranicznie od czasow licealnych
                kiedy to na deskach Teatru Nowego w Poznaniu go regularnie ogladalam;))
                • paul_ina Re: oglądacie Magdę M. ? 15.09.06, 18:42
                  O, zazdroszę! Na dużym ekranie grywa niestety przeważnie esesmanów.
                  • avionetka82 Re: oglądacie Magdę M. ? 27.09.06, 21:59
                    oglądam... wkurzająca bajeczka ;/

• azazela Re: oglądacie Magdę M. ? 28.09.06, 13:03
                      oj nie przesadzajcie, jak sie odpowiednio nastawic do tego serialu i bron boze
                      nie traktowac go powaznie to zabawa przednia:)
                      • telka_es Re: oglądacie Magdę M. ? 28.09.06, 13:56
                        dokładnie - bajka dla "dużych dzieci"....

co prawda ostatnich odcinków nie widziałam wiec nie wiem co się dokładnie w
                        serialowym zyciu madzi M. dzieje.... ale jakby teraz w tv leciał to bym
                        włączyła i pooglądała....
                        bohaterka fajne kolorowe zycie ma, gdzie kazdy problem zawsze rozwiązuje się
                        pozytywnie - tez bym tak chciała , ale niestety ;/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka