alex_koz 13.09.06, 20:24 bo ja ogladam, wprawdzie nie wiem po co bo to najbardziej bzdurny z serial, ale przynajmniej juz wiem skad ludziom sie bierze to dziwne wyobrazenie o pracy w kancelariach;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amelia.poczta Re: oglądacie Magdę M. ? 14.09.06, 13:22 Tez ogladam , zeby sie troche podniesc na duchu po ciezkim dniu:) Jestem w trakcie studiow prawa , ale wiem ze to ciezka praca i nie jest tak kolorowo jak w serialu..niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
tennesee Re: oglądacie Magdę M. ? 14.09.06, 14:53 z przyjemnością :) pamiętam jeden z pierwszych odcinków, kiedy Magda przygotowywała się do sprawy rozwodowej i (nie dam sobie nic uciać, ale raczej...) czytała w związku z tym KPA, takiezólłciutkie wydane przez Park. Nie mogłam dociec, jak ona z tego KPA chce rozwód przeprowadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
pom Re: oglądacie Magdę M. ? 14.09.06, 17:05 hihi, nie oglądam, a scenka z KPA musiła być komiczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: oglądacie Magdę M. ? 14.09.06, 22:15 tiaa, z tego co pamietam przy tym rozwodzie jeszcze kilka innych kwestii bylo nie tak, sklad sądu bodajże. ja osobiscie nie widzialam zeby pelnomocnicy w sądzie stali zadajac pytania swiadkowi, ale moze w Wawie tak jest;) Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: oglądacie Magdę M. ? 15.09.06, 08:33 A w ogóle to z serialu wynika, że Wawie wszystkie sprawy wszystkich ludzi niezależnie od czegkolwiek sądzi mokotowska hipoteka :D innego sądu po prostu nie ma! Ja oglądam dla Krzysztofa Stelmaszyka, którego uwielbiałam jako podlotek, Katarzyny Herman, która jest dla mnie wymarzonym typem kobiety dojrzałej, Bartłomieja Świderskiego i Szymona Bobrowskiego, którzy podobają mi się jako mężczyźni. Dla aktorów oglądam znaczy się :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: oglądacie Magdę M. ? 15.09.06, 09:55 Szymona Bobrowskiego jako aktora uwielbiam bezgranicznie od czasow licealnych kiedy to na deskach Teatru Nowego w Poznaniu go regularnie ogladalam;)) Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: oglądacie Magdę M. ? 15.09.06, 18:42 O, zazdroszę! Na dużym ekranie grywa niestety przeważnie esesmanów. Odpowiedz Link Zgłoś
avionetka82 Re: oglądacie Magdę M. ? 27.09.06, 21:59 oglądam... wkurzająca bajeczka ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: oglądacie Magdę M. ? 28.09.06, 13:03 oj nie przesadzajcie, jak sie odpowiednio nastawic do tego serialu i bron boze nie traktowac go powaznie to zabawa przednia:) Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: oglądacie Magdę M. ? 28.09.06, 13:56 dokładnie - bajka dla "dużych dzieci".... co prawda ostatnich odcinków nie widziałam wiec nie wiem co się dokładnie w serialowym zyciu madzi M. dzieje.... ale jakby teraz w tv leciał to bym włączyła i pooglądała.... bohaterka fajne kolorowe zycie ma, gdzie kazdy problem zawsze rozwiązuje się pozytywnie - tez bym tak chciała , ale niestety ;/ Odpowiedz Link Zgłoś