blueska3 18.09.06, 18:31 jak ulotka.. ulotne chwile łapię jak fotka..stary dobry tekst.. Szkoda tylko, że szczególnie te chwile na plus - tak szybko mijają.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joa1001 Re: Chwile ulotne.. 18.09.06, 18:57 Paktofonika. Stary, dobry tekst. Wsród tego chłamu wokół.. Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Chwile ulotne.. 19.09.06, 00:45 No właśnie.. dobrze powiedziałaś. Chłam.. Fajnie jest po czasie wrócić do niektórych kawałków, niektórych tekstów..szkoda, że w obecnych czasach nie ma nic, do czego za 10 lat będzie można wrócić! Bo o "Kylie" już dawno każdy zapomni :-) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Chwile ulotne.. 18.09.06, 19:17 umieramy wtedy kiedy kazdy dzien nie jest spełnieniem to spiewa kto inny:) Odpowiedz Link Zgłoś
v0lrath Re: Chwile ulotne.. 20.09.06, 23:04 A może: "Upadamy wtedy, gdy nasze życie przestaje być codziennym zdumieniem."? Lubię ten cytat. Samą piosenkę też ("Mieć czy być" - Myslovitz). Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Chwile ulotne.. 18.09.06, 19:20 a tak troche z gruszki troche z pietruszki swiettny tekst choc mi sie chyba bardziej podobało "jestem bogiem " :) Odpowiedz Link Zgłoś
bezzasadnie Re: Chwile ulotne.. 18.09.06, 20:16 ty też jesteś bogiem, uświadom to sobie...:). bardzo lubię. i jeszcze to "lem jest fantastą". Odpowiedz Link Zgłoś
calypsa Jestem bogiem.. 22.09.06, 23:13 Zdecydowanie na pierwszym miejscu dla mnie. I od zawsze mi towarzyszy.."szczery do bólu, aż przezroczysty(..)" Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: Chwile ulotne.. 22.09.06, 21:16 ale to są chwile, dla ktorych warto przecięż zyc;) tez słowa piosenki Odpowiedz Link Zgłoś