Gość: monia IP: *.ise.polsl.gliwice.pl 17.03.03, 15:11 Mam problem! Brzydze sie sexu oralnego, pomimo, ze moj chlopak to uwielbia! Co mam zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asia Re: brzydze sie... IP: *.siedlce.dialup.inetia.pl 17.03.03, 15:15 Gość portalu: monia napisał(a): > Mam problem! Brzydze sie sexu oralnego, pomimo, ze moj chlopak to uwielbia! > Co mam zrobic? Zmienić chłopaka.Skoro się brzydzisz, to widocznie nie jest to. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: brzydze sie... 17.03.03, 17:30 Sprobuj zrobic to gdy ma zalozona prezerwatywe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri melinku, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.03, 17:33 moj kaprawy usmiech dla Ciebie za złota rade ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: melinku, 17.03.03, 18:06 Gość portalu: suri napisał(a): > moj kaprawy usmiech dla Ciebie za złota rade ;))) No nie Suri, od kiedy ty masz kaprawy usmiech? Chyba ze od niedawna. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Zaraz 17.03.03, 17:53 Ona napisała, że brzydzi się seksu oralnego, może więc brzydzi się, gdy chłopak całuje jej szparkę ? Tu prezerwatywa nic nie pomoże, a poza tym - na język ... trochę niewygodnie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Zaraz 17.03.03, 18:04 matrek napisał: > Ona napisała, że brzydzi się seksu oralnego, może więc brzydzi się, gdy > chłopak całuje jej szparkę ? Tu prezerwatywa nic nie pomoże, a poza tym - na > język ... trochę niewygodnie ;)) Matreku, mysle ze wtedy by sie wstydzila a nie brzydzila. Chyba ze praktykuja pozycje 69, wtedy sie za razem i brzydzi i wstydzi. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Zaraz 17.03.03, 18:13 melinek napisał: > matrek napisał: > > > Ona napisała, że brzydzi się seksu oralnego, może więc brzydzi się, gdy > > chłopak całuje jej szparkę ? Tu prezerwatywa nic nie pomoże, a poza tym - > na > > język ... trochę niewygodnie ;)) > > Matreku, mysle ze wtedy by sie wstydzila a nie brzydzila. > Chyba ze praktykuja pozycje 69, wtedy sie za razem i brzydzi > i wstydzi. ;)) > Tak czy inaczej melinku, to tak przyjemnie brać lateks do ust ? :) Ja tam nie wiem, nigdy nie próbowałem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Zaraz 17.03.03, 19:48 matrek napisał: > Tak czy inaczej melinku, to tak przyjemnie brać lateks do ust ? :) Ja tam nie > wiem, nigdy nie próbowałem ;) Matreku, zrozumiesz ten problem, gdy bedziesz kobieta ;)) w nastepnym wcieleniu. Sprobuj pozuc troche prezerwatywe, dowiesz sie. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Zaraz 17.03.03, 22:17 melinek napisał: > matrek napisał: > > > Tak czy inaczej melinku, to tak przyjemnie brać lateks do ust ? :) Ja tam > nie > > wiem, nigdy nie próbowałem ;) > > Matreku, zrozumiesz ten problem, gdy bedziesz kobieta ;)) > w nastepnym wcieleniu. > > Sprobuj pozuc troche prezerwatywe, dowiesz sie. ;)) > Dziękuję, nie skorzystam - wolę ssać, czy żuć co innego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumbur Re: brzydze sie... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.03.03, 18:20 Ale czego konkretnie się brzydzisz?Brania ptaka do buzi,nasienia czy może ew.smrodku? Jeżeli tego ostatniego to powiedz swojem lubemu ,że z jego majtek śmierdzi jak z murzyńskiej chatki .Powinno wystarczyć.Poza tym mozesz natrzeć wacka swojego faceta aromatem waniliowym.Efekt gwarantowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monisia moniu.. nikt Cię nie uświadomił.. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.03, 18:29 .... że po zrobieniu laseczki ukochanemu, pozostałość powinnaś połknąć. DNA twojego chłopaka pozwoli ci dłużej utrzymać ładną cerę, ochroni Cię przed stresami. Naprawdę, same dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: moniu.. nikt Cię nie uświadomił.. IP: 217.20.193.* 17.03.03, 19:21 moze po prostu porozmawiaj z nim szczerze i powiedz, ze to ci nie bardzo odpowiada. dlaczego masz sie zmuszac do czegos, czego nie lubisz? z sexu satysfakcje powinny miec obie strony, a w twoim przypadku facet jest caly zadowolony, natomiast ty zmuszasz sie do wykonania "obowiazku". na dluzsza mete tak sie po prostu nie da. dlatego radze szczerze porozmawiac i wypracowac wspolnie jakis kompromis, zeby i wilk byl syty i owca cala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monisia Re: moniu.. nikt Cię nie uświadomił.. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.03, 21:23 Gość portalu: siwa napisał(a): > moze po prostu porozmawiaj z nim szczerze i powiedz, ze to ci nie bardzo > odpowiada. dlaczego masz sie zmuszac do czegos, czego nie lubisz? z sexu > satysfakcje powinny miec obie strony, a w twoim przypadku facet jest caly > zadowolony, natomiast ty zmuszasz sie do wykonania "obowiazku". na dluzsza > mete tak sie po prostu nie da. dlatego radze szczerze porozmawiac i wypracowac > wspolnie jakis kompromis, zeby i wilk byl syty i owca cala. Daj mu posmakować cytrynki, jak się rozochoci, to i ty będziesz miała przyjemność, wtedy zacznij i ty , zacznie ci to robić przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś