Gość: Ress IP: *.joint.eu.org 20.03.03, 09:52 witam powiedzcie mi szczerze kobiety --czy lubicie kiedy facet jest wobec was troche ironiczny ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lastka Re: ----ironia 20.03.03, 11:25 charlota napisała: "Śmiejmy się! Kto wie czy świat potrwa jeszcze trzy tygodnie?" Pierre Augustin Beaumarchais Ale masz świeeeetną sygnaturkę taką na czasie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
charlota Re: ----ironia 20.03.03, 11:30 lastka napisała: > charlota napisała: > > "Śmiejmy się! > Kto wie czy świat potrwa jeszcze trzy tygodnie?" > Pierre Augustin Beaumarchais > > > Ale masz świeeeetną sygnaturkę taką na czasie :))) dzięki:)w zasadzie to przypadkowo ją sobie "zainstalowałam":: > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: ----ironia IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 11:23 Jak szczerze, to szczerze: ja nie cierpię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: ----ironia IP: *.chello.pl 20.03.03, 11:25 ja uwazam, ze tak ironia jest pewnego rodzaju jakim poziomem abstrakcji, nie zawsze zrozumiala dla wszystkich ja ironi z Nim uzywam do zartow.. ale mam kolezanki, ktore za taki niejeden ironiczny zart obrazilyby sie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seledynowa żyć bez tego po prostu nie mogę!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 14:55 Jasne, uwielbiam ironię, kpinę, żarty bez wzgledu na porę dnia i sytuację! Ja do niego np. o poranku: - Kochanie wstawaj, mój słodki, jaki piękny dziś dzień nas czeka! Na to on mi ironicznie, po męsku: - Tylko ty rzucasz nań jakiś przykry cień. No to ja niczym nie zrażona: - Kochasz mnie, najdroższy? - A mam inne wyjście? Upojona czarem mego macho prowokuję dalej: - Ładnie mi w tej koszulce? - Jasne. Przeciez wiesz, że jesteś najpiękniejsza...ze wszystkich moich żon, che che che. - Ukochany, mam wrażenie,że wyszczuplałam. - Tak masz rację....masz wrażenie, hi hi hi. - Kochany, zadzwoń do mnie z pracy..lubie słuchac twego głosu. - A przeczytałaś już instrukcję obsługi komórki,cha cha. No i warto wspomnieć jeszcze o toastach we dwoje typu :"Zdrowie pięknych pań i ..tu obecnych", słodkie szepty do uszka "Ty moja ..blondynko" i okrzyki "Odłóż te wiertarkę bo nas pozabijasz!" Po prostu - bomba! Nie wyobrażam sobie jak my kobiety mogłybysmy normalnie funkcjonowac bez tej upajającej męskiej ..ironii. sel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: żyć bez tego po prostu nie mogę!!! IP: *.chello.pl 20.03.03, 15:44 to wlasnie mniej wiecej mialam na mysli piszac wyzej, :-) fajne jezeli ktos potrafi byc ironiczny - inteligencji i blyskotliwosci nie mozna mu odmowic, a tacy ludzie sa ciekawi pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: ----ironia 20.03.03, 15:38 Gość portalu: Ress napisał(a): > witam > powiedzcie mi szczerze kobiety --czy lubicie kiedy facet jest wobec was > troche ironiczny ? Lubię, kiedy jest trochę ironiczny - wobec siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miregal to zalezy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.03, 18:41 jelsi to jest takie sympatyczne przekomarzanie sie i wiem ze zadna zlosliwosc sie pod tym nie kryje, to (zwlaszcza jesli dziewczyna ma poczucie humoru na wlasny temat) jest to ujmujace. a jesli ta ironia jest zjadliwa i nieprzyjemna... ojjjjjjjjj... nie znosze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ress Re: to zalezy IP: *.joint.eu.org 21.03.03, 14:03 ...a podneca was to ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miregal nie za bardzo IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.03, 18:55 ironia nie jest ani podniecajaca, ani aseksualna, jest po prostu calkiem neutralna na tym gruncie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ress Re: nie za bardzo IP: *.joint.eu.org 22.03.03, 12:32 --a moze kogos podnieca -podswiadomie.... Odpowiedz Link Zgłoś