negra28 21.03.03, 17:41 czy kobiety zdaja sobie sprawe z tego, ze bez jedrnej i ksztaltnej pupy nawet najwspanialszy biust świata na nic sie zda? Panowie, mam nadzieje, oczywiscie potwierdza moja teze? Milego weekendu dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niger 28+ 0,5 Re: O wyższosci pupy nad biustem IP: 134.65.105.* 21.03.03, 18:18 tak -zwlaszcza wypiety tyleczek + dziewcze stoi na palcach ewentualnie kleczy ... wtedy biust jest mniej wazny zycze ci negro abys nie dostala przez weekend odciskow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ***** Re: O wyższosci pupy nad biustem IP: *.nowiny.net 21.03.03, 18:34 Jaki temat ambitny...no no Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: O wyższosci pupy nad biustem IP: 62.233.163.* 21.03.03, 18:49 negra28 napisała: > czy kobiety zdaja sobie sprawe z tego, ze bez jedrnej i ksztaltnej pupy nawet > najwspanialszy biust świata na nic sie zda? > Panowie, mam nadzieje, oczywiscie potwierdza moja teze? > Milego weekendu dla wszystkich Tak Negro28,ale posiadanie nawet obu tych walorów przy braku mózgu lub mózgu szczątkowym nie pomoże.Tak mi się nasunęło czytając tą i inne twoje wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Jezu, kobieto IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.03, 19:08 Od niedawna śledzę to forum, i zastanawiałam się czemu to forumowicze tak najeżdżają ciągle na tę samą osobę. Teraz już wiem. Czy naprawdę nad niczym innym się nie zastanawiasz? Naprawdę nic innego Cię nie interesuje, frustruje, gnębi, ciekawi, inspiruje itd? Odpowiedz Link Zgłoś
macius.lubicz Jezu, kobieto ??? 21.03.03, 19:15 Pseciez Pan Jezu, chyba nie był kobietom??? Co tez Pani wypisuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepian Re: O wyższosci pupy nad biustem IP: *.dip.t-dialin.net 21.03.03, 19:41 Kolejna sfrustrowana zenska dusza po przymierzeniu modnych spodni "biodrowiczki" szuka pocieszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: O wyższosci pupy nad biustem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.03, 20:12 Gość portalu: lepian napisał(a): > Kolejna sfrustrowana zenska dusza po przymierzeniu modnych > spodni "biodrowiczki" szuka pocieszenia. Rane , czy Wy tu naprawdę macie ptasie mózgi. Nie wyczuwacie na odległość pedała. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Zdecyduj sie 21.03.03, 20:56 Gość portalu: mario napisał(a): > Rane , czy Wy tu naprawdę macie ptasie mózgi. > Nie wyczuwacie na odległość pedała. Zdecyduj sie: gej czy transwestyta - bo kiedys pisales ze transwestyta. Ja stawiam na faceta - takiego zwyklego faceta, co lubi baby, ale baby go nie lubia. Mysle, ze wlasnie to udowodnil na watku o piersiach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Zdecyduj sie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.03, 01:08 anahella napisała: > Gość portalu: mario napisał(a): > > > Rane , czy Wy tu naprawdę macie ptasie mózgi. > > Nie wyczuwacie na odległość pedała. > > Zdecyduj sie: gej czy transwestyta - bo kiedys pisales ze transwestyta. Ja > stawiam na faceta - takiego zwyklego faceta, co lubi baby, ale baby go nie > lubia. Mysle, ze wlasnie to udowodnil na watku o piersiach. > > Kotku, a co myślisz o tym jak facet przebiera się w ciuszki mamusi i w nich odwiedza lekarza dentystę? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: O wyższosci pupy nad biustem 21.03.03, 21:01 no tak jak sie tak popatrzy na kobiete to rzeczywiscie biust jest wyzej niz pupa, ale zeby to nie bylo oczywiste tylko trzeba bylo na ten temat rozwazac? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: O wyższosci pupy nad biustem 21.03.03, 21:05 tralalumpek napisała: > no tak jak sie tak popatrzy na kobiete to rzeczywiscie biust jest wyzej niz > pupa, ale zeby to nie bylo oczywiste tylko trzeba bylo na ten temat rozwazac? No chyba ze staniesz na rekach:) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: O wyższosci pupy nad biustem 21.03.03, 21:16 anahella napisała: > tralalumpek napisała: > > > no tak jak sie tak popatrzy na kobiete to rzeczywiscie biust jest wyzej ni > z > > pupa, ale zeby to nie bylo oczywiste tylko trzeba bylo na ten temat rozwaz > ac? > > No chyba ze staniesz na rekach:) > no tak ale ja chodze na nozkach, na rekach to dalecy krewni chodzili ale historia mojego rodu siega czasow XIV w i nic tam w kronikach nie pisza zeby ktos na rekach chodzil ale moze ten co watek zalozyl to tak na lapkach ..... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: O wyższosci pupy nad biustem 21.03.03, 21:33 tralalumpek napisała: > ale moze ten co watek zalozyl to tak na lapkach ..... W dziecinstwie czytalam ksiazke pt. "Gelsomino w krainie klamczuchow". W krainie klamczuchow wszyscy mowili i robili wszystko na odwrot. Wiec moze zalozyciel watku jest takiej proweniencji? Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Panie! 22.03.03, 01:58 ujawnij się pan albo co? Jesteś facetam i to czuć na kilometr. Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Alfalfo! 24.03.03, 10:51 Analogicznie - jesli TOTO pozwoli - ujawnij sie! Jestes strusiem, czy kuguarem? A moze skunksem? - czuc na kilometr. Wymiana mysli na zalosnym poziomie, do ktorego z wlasnej, nieprzymuszonej woli, w ramach integracji z periojkowstwem, zmuszona jestem sie znizac... Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Dziękuję Ci, mój drogi Matreku! 23.03.03, 16:26 Twoja opinia jest w tej kwestii miarodajna, wszak jesteś mężczyzną, i to jakim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: O wyższosci pupy nad biustem IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.03, 17:23 By uzyskać wyższość pupy nad biustem, należy chodzić na rękach. Odpowiedz Link Zgłoś