pieskuba 23.03.03, 12:28 Negra28 cierpi na przerost formy nad treścią. To się powinno intensywnie leczyć. Pieskuba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
negra28 Psiekubo! 23.03.03, 13:33 A słyszałaś o Teorii Czystej Formy? Bynajmniej, prawda? No cóz, ale czegóz można wymagać, zinfantylizowany nicku od kogos, kto, zakładam, a dowodem na logicznosc mojej tezy miechaj beda Twoje wpisy, skonczyc zdolal wieczorowo technikum gastronomiczne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczur Re: Psiekubo! IP: 217.153.84.* 23.03.03, 13:44 Rozumiem, ze osoby ktore ukonczyly technikum gastronomiczne sa automatycznie gorsze od innych, tak Negro? Coz, nie mam nic wiecej do powiedzenia. Pozd. Szczur Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Szczurku! 23.03.03, 16:24 To była - za trudna dla Ciebie, wnioskuję - swego rodzaju metafora... Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Negro! 23.03.03, 13:47 negra28 napisała: > A słyszałaś o Teorii Czystej Formy? Bynajmniej, prawda? No cóz, czegóz > można wymagać, od kogos, kto, zakładam, skonczyc zdolal wieczorowo technikum gastronomiczne... O Teorii Czystej Formy? Bynajmniej (czyli: wcale, zupełnie, ani trochę, zgoła). W naszym technikum gastronomicznym Czyste Formy istniały jedynie w Teorii. Zasadniczo woźna nawalała i trzeba je było myć samemu:((( Pieskuba Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica negro28! 23.03.03, 13:52 negra28 napisała: > A słyszałaś o Teorii Czystej Formy? Bynajmniej, prawda? widzisz, ja słyszałam, a nawet wiem na jej temat co nieco. a ty sie nie popisuj wiedzą z której o ile nie jesteś polonistą nie korzystasz zbyt często. naraziłaś mi się pogardliwym stwierdzeniem o zaocznym gastronomiku - tak się składa, że moja dobra znajoma w tym roku zdała tam maturę, i uważam ją za wiele bardziej wartościową osobę niż ty, bo może nie nosi pończoch, nie ma firmy, asystenta ani czarnej spódnicy i szykownych kozaków, ale jej świat nie obraca się tylko wokół jej zadka jak to wygląda w twoim przypadku. i nie ma tu nic do rzeczy że prawdopodobnie twój zadek jest kształtny i wymodelowany przez najdroższego instruktora fitness. negra 28, nie napiszę że mi cię żal, bo to nieprawda, chociaż połowa forumowiczów z upodobaniem nadużywa tego określenia. na początku podśmiewałam się z twoich wątków, potem zaczłęy mnie nudzić, a dzisiaj pomyślałam sobie: próżna idiotka. od teraz masz we mnie kolejną niechętną osobę. policz na swoich wypielęgnowanych paluszkach, ilu już nas tu jest. i załóż kolejny wątek ze sobą w roli głónej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BozennaCool Re: negro28! IP: *.toya.net.pl 23.03.03, 14:39 Tez mnie poruszyla, a nawet rozsierdzila, uwaga Negry na temat technikum gastonomicznego. Moze ma swoja firme , 50 pracownikow, ubiera sie w najdrozszych butikach, ale kultury osobistej jej brak! Negro24, kochana, nie kazdy musi byc Alfa i Omega, j'espere , que tu vas comprendre ta betise. Odpowiedz Link Zgłoś
pom Re: negro28! 23.03.03, 15:16 No cóż, przyglądam się naszej forumowej gwieździe i starałam się, do teraz, nie komentować jej bezdennej głupoty - krzyżówki Cosmo z Bravo Girl. Maleńka egotyczka bez gustu, wyczucia, polotu i majtek. kłaniam się Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Pom! - yje? 24.03.03, 10:47 wielka empatyczka z wyrobionym gustem, wyczuciem, polotem i majtasami na tlustym, obwislym podwoziu... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: negro28! 23.03.03, 22:10 Gość portalu: BozennaCool napisał(a): > j'espere , que tu vas > comprendre ta betise. je m'en doute Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Bozenno 24.03.03, 10:46 totez nigdy za taka sie nie uwazalam ----------------------------------------- ceterum censeo Carthaginem delendam esse Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Ziarenko! 24.03.03, 10:44 Droga kolezanko, nie zaczynaj ze mna korespondowac o zagadnieniach, o ktorych masz w 100 % mniejsza wiedze ode mnie. Gdybym nie byla kobieta, napisalabym - "wodz czlonkow moich pecznieje radosnie" - co byloby tozsame z wprowadzeniem mnie przez Ciebie w stan euforyczny - narazilam sie Tobie! Twoj orzeszek musi sie jak najszybciej zmultiplikowac, gdyz w przeciwnym razie Twoje znikome zdolnosci percepcji zaprowadza Cie na manowce, czyt. nie zrozumiesz nic z tego, co pisze, doslownie i miedzy wierszami - vide wyzej, o metaforach... Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: Ziarenko! 24.03.03, 12:15 negra28 napisała: > Droga kolezanko, nie zaczynaj ze mna korespondowac o zagadnieniach, o ktorych > masz w 100 % mniejsza wiedze ode mnie. masz na to jakiś papier, nie-drogi kolego? Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica nie zrozumiem? nic dziwnego... 24.03.03, 12:21 negra28 napisała: > Twoje znikome zdolnosci percepcji zaprowadza Cie na manowce, czyt. nie > zrozumiesz nic z tego, co pisze, doslownie i miedzy wierszami - vide wyzej, o > metaforach... bełkotu-bełkotu. to co piszesz nie jest do rozumienia. to jest wskazówką jak pisać nie należy. sztukę hipermetaforyzowania opanuje każdy średnio wypasiony grafoman. retoryka u ciebie kuleje - zawijanie się w metafory nic nie pomoże. a nie metaforyzując - głupia cipa z ciebie (vide bzdury na temat poronienia, pogardliwie o gastronomiku, upierdliwe przedstawienie "Negra w roli głównej") może i masz większy mózg niż mój często używany orzeszek, ale mało używany. wieloryb też ma duży. bo uprzejmości już mi się znudziły. zieloneziarenko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lepian Re: Negra28 cierpi IP: *.dip.t-dialin.net 23.03.03, 16:45 pieskuba napisała: > Negra28 cierpi na przerost formy nad treścią. To się powinno intensywnie > leczyć. > > Pieskuba Prosze skonczyc dywagacje o gastonomiku i wrócic do rzekomego przerostu formy nad trescia negry 28. Prosze o dowody! Narazie tresc przersata forme. To tez wypadalo by leczyc, wszak tresc, graniczaca z belkotem, to zaden powód do dumy. Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Lepian!-ko 24.03.03, 11:57 a ja prosilabym o dowody nt. tresci graniczacej z belkotem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Negra28 cierpi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.03, 19:56 Tu niestety na leczenie jest za pozno. To tak jakby leczyc trypla Oxycortem. Wiecie co, ja bym zaryzykował zrzutkę i wypłacił Negrze po 1000 PLN od nas za kazdego zatrudnianego przez nia pracownika. A jak się okaże( tak bedzie)że zarówno firma, jak i reszta "faktów" to kit, wtedy Negra podpisze zobowiązanie że pójdzie do pana doktora, pan doktor położy ja na kozetke i wspólnie będa sie starac coś Negrze poradzić. Odpowiedz Link Zgłoś