Dodaj do ulubionych

Negra28 cierpi

23.03.03, 12:28
Negra28 cierpi na przerost formy nad treścią. To się powinno intensywnie
leczyć.

Pieskuba
Obserwuj wątek
    • Gość: negra robi kupe Re: Negra28 cierpi IP: *.acn.pl 23.03.03, 12:35
      Waruj!
    • negra28 Psiekubo! 23.03.03, 13:33
      A słyszałaś o Teorii Czystej Formy? Bynajmniej, prawda? No cóz, ale czegóz
      można wymagać, zinfantylizowany nicku od kogos, kto, zakładam, a dowodem na
      logicznosc mojej tezy miechaj beda Twoje wpisy, skonczyc zdolal wieczorowo
      technikum gastronomiczne...
      • Gość: Szczur Re: Psiekubo! IP: 217.153.84.* 23.03.03, 13:44
        Rozumiem, ze osoby ktore ukonczyly technikum gastronomiczne sa automatycznie
        gorsze od innych, tak Negro?
        Coz, nie mam nic wiecej do powiedzenia.
        Pozd. Szczur
        • negra28 Szczurku! 23.03.03, 16:24
          To była - za trudna dla Ciebie, wnioskuję - swego rodzaju metafora...
      • pieskuba Negro! 23.03.03, 13:47
        negra28 napisała:

> A słyszałaś o Teorii Czystej Formy? Bynajmniej, prawda? No cóz, czegóz
        > można wymagać, od kogos, kto, zakładam, skonczyc zdolal wieczorowo technikum
        gastronomiczne...

O Teorii Czystej Formy? Bynajmniej (czyli: wcale, zupełnie, ani trochę, zgoła).
        W naszym technikum gastronomicznym Czyste Formy istniały jedynie w Teorii.
        Zasadniczo woźna nawalała i trzeba je było myć samemu:(((

Pieskuba
      • soczewica negro28! 23.03.03, 13:52
        negra28 napisała:

> A słyszałaś o Teorii Czystej Formy? Bynajmniej, prawda?

widzisz, ja słyszałam, a nawet wiem na jej temat co nieco. a ty sie nie popisuj
        wiedzą z której o ile nie jesteś polonistą nie korzystasz zbyt często.

naraziłaś mi się pogardliwym stwierdzeniem o zaocznym gastronomiku - tak się
        składa, że moja dobra znajoma w tym roku zdała tam maturę, i uważam ją za wiele
        bardziej wartościową osobę niż ty, bo może nie nosi pończoch, nie ma firmy,
        asystenta ani czarnej spódnicy i szykownych kozaków, ale jej świat nie obraca
        się tylko wokół jej zadka jak to wygląda w twoim przypadku. i nie ma tu nic do
        rzeczy że prawdopodobnie twój zadek jest kształtny i wymodelowany przez
        najdroższego instruktora fitness.
        negra 28, nie napiszę że mi cię żal, bo to nieprawda, chociaż połowa
        forumowiczów z upodobaniem nadużywa tego określenia. na początku podśmiewałam
        się z twoich wątków, potem zaczłęy mnie nudzić, a dzisiaj pomyślałam sobie:
        próżna idiotka.
        od teraz masz we mnie kolejną niechętną osobę. policz na swoich
        wypielęgnowanych paluszkach, ilu już nas tu jest. i załóż kolejny wątek ze sobą
        w roli głónej.
        • Gość: BozennaCool Re: negro28! IP: *.toya.net.pl 23.03.03, 14:39
          Tez mnie poruszyla, a nawet rozsierdzila, uwaga Negry na temat technikum
          gastonomicznego. Moze ma swoja firme , 50 pracownikow, ubiera sie w
          najdrozszych butikach, ale kultury osobistej jej brak!
          Negro24, kochana, nie kazdy musi byc Alfa i Omega, j'espere , que tu vas
          comprendre ta betise.
          • pom Re: negro28! 23.03.03, 15:16
            No cóż, przyglądam się naszej forumowej gwieździe i starałam się, do teraz, nie
            komentować jej bezdennej głupoty - krzyżówki Cosmo z Bravo Girl.
            Maleńka egotyczka bez gustu, wyczucia, polotu i majtek.

kłaniam się
            • negra28 Pom! - yje? 24.03.03, 10:47
              wielka empatyczka z wyrobionym gustem, wyczuciem, polotem i majtasami na
              tlustym, obwislym podwoziu...
          • anahella Re: negro28! 23.03.03, 22:10
            Gość portalu: BozennaCool napisał(a):

> j'espere , que tu vas
            > comprendre ta betise.

je m'en doute
          • negra28 Bozenno 24.03.03, 10:46
            totez nigdy za taka sie nie uwazalam
            -----------------------------------------
            ceterum censeo Carthaginem delendam esse
        • negra28 Ziarenko! 24.03.03, 10:44
          Droga kolezanko, nie zaczynaj ze mna korespondowac o zagadnieniach, o ktorych
          masz w 100 % mniejsza wiedze ode mnie.
          Gdybym nie byla kobieta, napisalabym - "wodz czlonkow moich pecznieje
          radosnie" - co byloby tozsame z wprowadzeniem mnie przez Ciebie w stan
          euforyczny - narazilam sie Tobie!
          Twoj orzeszek musi sie jak najszybciej zmultiplikowac, gdyz w przeciwnym razie
          Twoje znikome zdolnosci percepcji zaprowadza Cie na manowce, czyt. nie
          zrozumiesz nic z tego, co pisze, doslownie i miedzy wierszami - vide wyzej, o
          metaforach...
          • soczewica Re: Ziarenko! 24.03.03, 12:15
            negra28 napisała:

> Droga kolezanko, nie zaczynaj ze mna korespondowac o zagadnieniach, o ktorych
            > masz w 100 % mniejsza wiedze ode mnie.

masz na to jakiś papier, nie-drogi kolego?
          • soczewica nie zrozumiem? nic dziwnego... 24.03.03, 12:21
            negra28 napisała:

> Twoje znikome zdolnosci percepcji zaprowadza Cie na manowce, czyt. nie
            > zrozumiesz nic z tego, co pisze, doslownie i miedzy wierszami - vide wyzej, o
            > metaforach...

bełkotu-bełkotu.
            to co piszesz nie jest do rozumienia.
            to jest wskazówką jak pisać nie należy. sztukę hipermetaforyzowania opanuje
            każdy średnio wypasiony grafoman. retoryka u ciebie kuleje - zawijanie się w
            metafory nic nie pomoże.

a nie metaforyzując - głupia cipa z ciebie (vide bzdury na temat poronienia,
            pogardliwie o gastronomiku, upierdliwe przedstawienie "Negra w roli głównej")
            może i masz większy mózg niż mój często używany orzeszek, ale mało używany.
            wieloryb też ma duży.
            bo uprzejmości już mi się znudziły.

zieloneziarenko
    • Gość: Lepian Re: Negra28 cierpi IP: *.dip.t-dialin.net 23.03.03, 16:45
      pieskuba napisała:

> Negra28 cierpi na przerost formy nad treścią. To się powinno intensywnie
      > leczyć.
      >
      > Pieskuba

Prosze skonczyc dywagacje o gastonomiku i wrócic do rzekomego przerostu formy
      nad trescia negry 28. Prosze o dowody! Narazie tresc przersata forme. To tez
      wypadalo by leczyc, wszak tresc, graniczaca z belkotem, to zaden powód do dumy.
      • negra28 Lepian!-ko 24.03.03, 11:57
        a ja prosilabym o dowody nt. tresci graniczacej z belkotem
    • Gość: Andrzej Re: Negra28 cierpi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.03, 19:56
      Tu niestety na leczenie jest za pozno. To tak jakby leczyc trypla Oxycortem.
      Wiecie co, ja bym zaryzykował zrzutkę i wypłacił Negrze po 1000 PLN od nas za
      kazdego zatrudnianego przez nia pracownika. A jak się okaże( tak bedzie)że
      zarówno firma, jak i reszta "faktów" to kit, wtedy Negra podpisze zobowiązanie
      że pójdzie do pana doktora, pan doktor położy ja na kozetke i wspólnie będa sie
      starac coś Negrze poradzić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka