kaka754 ZMIEŃ FACETA 22.10.06, 17:05 pewnie już ktoś Ci to poradził wcześniej - nie czytałam wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 a to ciekawostka dropsa... 22.10.06, 17:20 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=210&w=50762193&a=50762193 Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka A on jest idealny?? 22.10.06, 18:02 Opisz mu bezlitośnie wszystkie jego wady i jak przestanie czuć się doskonały (do czego mają tendencję prawie wszyscy faceci) to może ci da spokój :) A swoją drogą co ty robisz z takim facetem. Dla faceta jego kobieta powinna być najpiekniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa szalone feministki 22.10.06, 18:17 drą już ryja na twojego fceta a przecież nawet cię nie widziały. Jest przecież oczywiste, że nawet przy takich parametrach jakie podałaś(wskazujących że jesteś raczej szczupła), możesz mieć wielką tłustą d... albo grube tłuste i nienaturalne uda, bo tłuszcz jest lekki. Zamiast pytać tych oszalałych i niespełnionych starych panien lub znerwicowanych mężatek, które zarac ci każą rzucić faceta i zeschnąc w masturbacji wibratorem, stań przed lustrem i sama oceń. Albo przyślij zdjęcie i wtedy pytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
bamm86 Re: Mój facet uważa,że jestem gruba :/ 22.10.06, 19:42 o matko...czujse sie jakbym to ja napisala tego posta bo mialam identycznie.... nie sluchaj palanta!!!! jezeli tak ci mowie to chce obznizyc twoje poczucie wartosci abys myslala ze nikomu sie nie podobasz !! i to ma sposowowac zebys czasem nie probowala podobac sie facetom!! ywazaj na tego psychola!! Odpowiedz Link Zgłoś
gad_forumowy Re: Mój facet uważa,że jestem gruba :/ 22.10.06, 22:19 gosiakus3 napisała: > Mam 167 cm wzrostu,waże 51 kg,nosze rozmiar 36-38 z przewaga 36 bo czasami w > sklepach ubrania rozmiaru 38 na mnie wiszą. > Natomiast mój facet uważa,że jestem za gruba i ze mam za grube nogi. > Czasem "niby do żartu" nazywa mnie "małą świnką" Powiedz mu, że ma małego penisa :-) . Odpowiedz Link Zgłoś
radek-kirschbaum Re: Mój facet uważa,że jestem gruba :/ 23.10.06, 09:02 polecam frezarkę, skuteczniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: Mój facet uważa,że jestem gruba :/ 23.10.06, 12:12 1. Powiedz, żeby cię tak nie nazywał, bo jego droczenie dla ciebie nie jest zabawne 2. Gdy znów nazwie cię świnką, w odpowiedzi nazywaj go np. szkieletorkiem, kościotrupkiem 3. Odpowiadaj, że nie wszyscy twierdzą tak, jak on 4. Spytaj, po co z toba jest, skoro nie podoba mu się twoja figura Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Mój facet uważa,że jestem gruba :/ 23.10.06, 19:38 > 3. Odpowiadaj, że nie wszyscy twierdzą tak, jak on O, dokładnie :) Powiedz, że innym facetom się podobasz i są dla ciebie MILI :) Może to usadzi kretyna :) Odpowiedz Link Zgłoś