krwawabestia 26.10.06, 16:45 jakies prozpozycje? musi byc jakis swiety Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khaki3 Re: potrzebne mi imie na bierzmowanie 26.10.06, 17:15 Swiety Gabriel patron mlodzierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: potrzebne mi imie na bierzmowanie 26.10.06, 20:48 a nie swiety Roman?? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: potrzebne mi imie na bierzmowanie 26.10.06, 22:44 Nie :) Swiety Gabriel. www.orthodox.bialystok.pl/gabriel.htm Odpowiedz Link Zgłoś
kleo_mini Re: potrzebne mi imie na bierzmowanie 26.10.06, 17:22 jeżeli święty - polecam Judę Tadeusza, od spraw trudnych i beznadziejnych [warto mieć chody;)] jeżeli święta - tylko Katarzyna Aleksandryjska - nie dość, że czysta i świątobliwa, to na dodatek wygadana [do takiej świętej - jak w dym!] Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: potrzebne mi imie na bierzmowanie 26.10.06, 17:26 Jan, Jakub Anna, Teresa Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: potrzebne mi imie na bierzmowanie 26.10.06, 17:27 chyba wezme jana - czemu - bo krotkie Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: potrzebne mi imie na bierzmowanie 26.10.06, 22:11 > chyba wezme jana - czemu - bo krotkie Adolf też krótkie :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: potrzebne mi imie na bierzmowanie 26.10.06, 19:20 A co? Ty będziesz się bierzmował:)? Czyżby ślub zanim potomek na świat przyjdzie hihi;P? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus_yonderboy Re: potrzebne mi imie na bierzmowanie 26.10.06, 20:30 bestia proponuje Ci 3: Michał, święty, generał wojsk niebieskich Jerzy, ten co smoka zaciukał Gabriel, zastępca Michała :/ jeśli to dla Ciebie ma coś znaczyć, bo jak nie to bierz Janka :D tymczasem Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: potrzebne mi imie na bierzmowanie 26.10.06, 20:32 juz po ptokach podałem jana bo ma tylko 3 litery - jak dla mnie duzy plus:) a jerzego pie.. 100 razy bardziej smoki mi blizsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
m_buziaczek Re: potrzebne mi imie na bierzmowanie 26.10.06, 20:34 Krwawabestio lepej się wyspowiadaj haha. Ty grzesznkiku Ty, zobaczysz jak Cię będą smażyli w piekle <lol>. A Ty chcesz przybrać imię świętego.. Oł Młatko Boska... haha ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: potrzebne mi imie na bierzmowanie 26.10.06, 20:36 ok skoro juz mowa o spowiedzi moze mi podajcie jakies grzechy bo nic mi do głowy nie przychodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: potrzebne mi imie na bierzmowanie 26.10.06, 20:43 w kulki lecisz :P a ten slub to nie w wyniku grzechu wlasnie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: potrzebne mi imie na bierzmowanie 26.10.06, 20:45 a moze mi znajdziesz kogos kto chodzi do ksiedza i mowi ze bzyka sie bez slubu i pragnie poprawy? ja takiego nie znam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: potrzebne mi imie na bierzmowanie 26.10.06, 20:50 troche wspolczuje :) ale poradzisz sobie!! mam nadzieje, ze nigdy wiecej nie bede musiala sie spowiadac... moim idealem jest romantyczny cywilny slub :p ale zobaczymy, zycie to jednak zycie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: potrzebne mi imie na bierzmowanie 26.10.06, 20:56 eeeeeeeeee wyobraz sobie jakby sie ksiadz czuł jakbys mu powiedziała o wibratorze i seksie analnym :) chcoc podobno oni tyle słyszeli ze ich nic nie rusza hehe Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: potrzebne mi imie na bierzmowanie 26.10.06, 20:58 jesli ksiadz mi duzo zaplaci to moge mu opowiedziec o roznych rzeczach :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 hehe bestyjka 26.10.06, 22:03 troszkę na sumieniu to masz;P Jest się z czego spowiadać hihi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: hehe bestyjka 26.10.06, 22:09 Powiedz, w której parafii się będziesz spowiadał to ja druknę co ciekawsze posty autorstwa krwawej.bestii i zaniosę pokazać księdzu hihi. Ty przyjdziesz już tylko na rozgrzeszenie;P Odpowiedz Link Zgłoś
dziewica_intelektualna Re: potrzebne mi imie na bierzmowanie 26.10.06, 23:13 www.imiona.net.pl/pokaz.php?id=584 z pewnością będzie to oryginalny wybór :D Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: potrzebne mi imie na bierzmowanie 26.10.06, 23:20 tak to wychodzi jak chamy tłumacza łacine :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewica_intelektualna Re: potrzebne mi imie na bierzmowanie 26.10.06, 23:41 Polikarp, Kleofas, Alfons, Donald, Euzebiusz, Ferdynand, Fulgencjusz, Kiejstut, Konkordiusz, Oliwier, Pankracy, Zenobiusz są równie seksi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: potrzebne mi imie na bierzmowanie 26.10.06, 23:43 hihi Kiejstut mi się podoba;P Może syna tak nazwę jak będę kiedyś miała:) Odpowiedz Link Zgłoś