amra24 15.11.06, 15:03 Witam.Czy macie jakies pomysly na impreze tematyczna?Chcialam taka zorganizowac u siebie w domu,wiec moze podzielicie sie Waszymi pomyslami,bo nic ciekawego nie przychodzi mi do glowy:( Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: Impreza tematyczna 15.11.06, 15:19 amra24 napisała: > Witam.Czy macie jakies pomysly na impreze tematyczna?Chcialam taka > zorganizowac u siebie w domu,wiec moze podzielicie sie Waszymi pomyslami,bo > nic ciekawego nie przychodzi mi do glowy:( > Pozdrawiam:) Wieczór PRL:) czerwone gozdziki kubki musztardówki serpentyny i baloniki blaszane miski i sztućce:D Odpowiedz Link Zgłoś
methinks Re: Impreza tematyczna 15.11.06, 15:47 Panowie przebieraja sie za kobiety, dziewczeta za panow (wasy, garniaki, itd). Maczo i pansjonareczki - panowie wielkie okulary z lustrzanymi szklami, wasy, koszule zapiete na 3 guzik, itd; panie miniowy, kolory rozowe, podkolanowki, itd. Bajkowa - duzo przygotowan, ale fajnie wyglada: wszyscy przebieraja sie za postacie z bajek (baby jagi, czarodzieje, Rumcjas, itd), na scianach rozklejone plakaty z namalowanymi motywami bajkowymi. Imreza plazowa (moze byc bez piasku, ale jak ktos ma mozliwosc...) - konieczne sa zolte i czerwone zarowki, wszyscy w strojach kapielowych, ratownicy, zeglarze, palmy (namalowane/krepina), z zyrandoli zwisajace banany (prawdziwe), itd. Muzyka najlepiej reggae. Odpowiedz Link Zgłoś
eyes69 Re: Impreza tematyczna 15.11.06, 15:49 Ja zrobilam u siebie impreze wiedzm, dresow (czy tez wsiokow - wyszlo na jedno), w srodku zimy zorganizowalam impreze plazowa - na ubrania mielismy ubrane stroje kompielowe, kola ratunkowe, wszelkie gadzety, ktore kojarza sie z latem i plaza... Odpowiedz Link Zgłoś
ms_mroofka Re: Impreza tematyczna 15.11.06, 16:57 moje ulubione to toga party. Stroj obowiazkowy to przescieradlo upiete po rzymsku. Panowie pokazuja zgrabne nozki :) moze byc jeszcze pyjama party - nie jest tak eleganckie i sprawdza sie w zasadzie chyba tylko na dzialce ale tez czarno-biale czy czerwone. Wszyscy goscie przychodza ubrani w te kolory. Zwlaszcza na tym ostatnim w tym kolorze powinny byc serwowane dania. Kolorami mozna sie bawic dowolnie. Odpowiedz Link Zgłoś