kasia_ruchasia 24.11.06, 20:50 bo ja jakies 2 godziny temu wróciłam z pracy i co was tak naprawde tautaj przyciaga?? .. bo mnie wileowątkowość cholernie kiepska perspektywa na weekend.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cala_w_kwiatkach Re: a tak na marginesie co tutaj robicie? 24.11.06, 20:50 mam to forum w ulubionych i mruga do mnie za kazdym razem jak wlacze kompa;p Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: a tak na marginesie co tutaj robicie? 24.11.06, 20:52 ja nie mam lepszej rzeczy do roboty nic innego nie ma sensu tu przynajmniej mozna sobie porozmawiac i poznac ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
liszu Re: a tak na marginesie co tutaj robicie? 24.11.06, 20:54 bo mój facet ogląda po raz x matrixa:) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia82r Re: a tak na marginesie co tutaj robicie? 24.11.06, 20:57 bo jestrem zła i z nudów oczywiście... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_ruchasia a mnie olał facet 24.11.06, 20:56 i jakos mi nie fajnie Mahadewa podobna niezłe ciasteczko z Ciebie! o co biega wytłumacz mi! Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: a mnie olał facet 24.11.06, 21:07 :) co to za fun propozycje seksu od zonatych? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tres_jolie Re: a tak na marginesie co tutaj robicie? 24.11.06, 21:00 Bo czuję się bardzo samotna ;( A tu można 'porozmawiać ' z ludźmi i zapomnieć o tym bólu ;( Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_ruchasia Re: a tak na marginesie co tutaj robicie? 24.11.06, 21:03 p**prz to bo ja czułam sie kiedys a teraz.. hmm jeste gora Odpowiedz Link Zgłoś
maksior5 Re: a tak na marginesie co tutaj robicie? 24.11.06, 22:10 Ja tu jestem, bo nie ma męskiego odpowiednika takiego forum. A na przeglądanie kilkudziesięciu forów nie zawsze mam czas. A poza tym ponad milion postów o czymś świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: a tak na marginesie co tutaj robicie? 24.11.06, 22:13 Ja pieprze, teraz bede musiala isc do domu i zasnac sama :/ Nigdy nie rozstawajcie sie ze swoimi chlopakami! :) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: a tak na marginesie co tutaj robicie? 24.11.06, 22:15 mahadeva napisała: > Ja pieprze, teraz bede musiala isc do domu i zasnac sama :/ > Nigdy nie rozstawajcie sie ze swoimi chlopakami! :) mamy sie nie rozstawac, zeby meic z kim spac? a jak sa dupkami to sie ich trzymac, byle nie zasypiac samej?;/ Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: a tak na marginesie co tutaj robicie? 24.11.06, 22:17 nie wiarze sie z dupkami, to byl moj jedyny chlopak :/ bardzo chce milosci Odpowiedz Link Zgłoś