izabellaz1 12.12.06, 15:04 kto mnie obgaduje? Przyznać się;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabellaz1 Re: uszy mnie pieką... 12.12.06, 15:11 Nos mnie nie swędzi ale uszy pieką:) No ciekawe...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: uszy mnie pieką... 12.12.06, 15:21 Nos to na złość swędzi chyba... Iza to nie ja - nie mam czasu dzisiaj na żadne ploty - nawet o Tobie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: uszy mnie pieką... 12.12.06, 15:27 Nawet???????? To ja taki "żyzna gleba" na ploty jestem;P??? Odpowiedz Link Zgłoś
e.kobietka Re: uszy mnie pieką... 12.12.06, 15:31 Na publicznym forum wiele osob o tobie mysli i pewnie obgaduja ciebie. Nawet nie wiesz, ile jest tutaj podgladaczy:))) A, sztucce spadly ci na ziemie? Moze bedziesz mial gosci dzisiaj?;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: uszy mnie pieką... 12.12.06, 15:25 izabellaz1 napisała: > kto mnie obgaduje? > Przyznać się;P > no dobra już nie będę.... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: uszy mnie pieką... 12.12.06, 15:28 Osz Ty no tak jak myślałam;P Ale przyznaj się z kim bo jeszcze mnie trochę pieką;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: uszy mnie pieką... 12.12.06, 15:29 izabellaz1 napisała: > Osz Ty no tak jak myślałam;P > Ale przyznaj się z kim bo jeszcze mnie trochę pieką;))) > z tryplem ale ci tego nie powiem bo on nie kazał! Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: uszy mnie pieką... 12.12.06, 15:35 No to byłam pewna a kurcze tak się zarzeka od rana, że taki zajęty! Teraz widzę czym był taki zajęty;))) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: uszy mnie pieką... 12.12.06, 15:37 Ale mi opinię robicie w towarzystwie :( a potem będę musiał prostować wszystko... Iza jak babcię drypcię to nie ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: uszy mnie pieką... 12.12.06, 15:39 trypel napisał: > Ale mi opinię robicie w towarzystwie :( a potem będę musiał prostować wszystko. > .. > Iza jak babcię drypcię to nie ja :) > ja chcę tylko powiedzieć ci trypel, że to nie jaj ja powiedziałam o tym, że ją obgadujesz! I w życiu jej nie powiem nawet za milion chińskich jenów co na nią gadaleś! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: uszy mnie pieką... 12.12.06, 15:37 izabellaz1 napisała: > No to byłam pewna a kurcze tak się zarzeka od rana, że taki zajęty! > Teraz widzę czym był taki zajęty;))) > mówię ci izabllazi, co on o Tobie gadał.... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: uszy mnie pieką... 12.12.06, 15:39 No co co co??? powiedz pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzz;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: uszy mnie pieką... 12.12.06, 15:39 izabellaz1 napisała: > No co co co??? > powiedz pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzz;) > a masz milion chińskich jenów? to powiem:) Odpowiedz Link Zgłoś