nutopia 23.12.06, 22:53 jutro Wigilia, więc gdybym tu jutro nie zajrzala to dziś już zyczę wszystkiem wszystkiego najlepszego. I przepraszam tych których uraziłam swoim niewyparzonym jęzorem:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qui_pro_quo Re: Słuchajcie! 23.12.06, 22:57 Skoro juz jestem to dołączam sie do życzeń. Mnie chyba nie uraziłaś, bo nie pamiętam. Jeszcze masz szanse:-) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Słuchajcie! 23.12.06, 23:00 qui_pro_quo napisał: > Skoro juz jestem to dołączam sie do życzeń. > Mnie chyba nie uraziłaś, bo nie pamiętam. Jeszcze masz szanse:-) no jak to się stało, że mi się uchowałaś? To może po Świętach już co?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
qui_pro_quo Re: Słuchajcie! 23.12.06, 23:04 (z rezygnacją) To pewnie się nie uchowam... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misia.be Re: Słuchajcie! 23.12.06, 23:02 niech twój jęzor zetknie się z święta z najdoskonalszymi smakowitościami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Słuchajcie! 23.12.06, 23:13 ja to cholera nigdy nie pamietam z kim miałem na pienku hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
zygmunt_wiadro Re: Słuchajcie! 23.12.06, 23:16 Ja też życzę wszystkigo najlepszego wszystkim(liberałom i komunistom też):)) Odpowiedz Link Zgłoś