Gość: mario2 IP: *.za-tp.digi.pl 02.04.03, 15:49 www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=1801 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vika411 Re: GRZESZNICY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.04.03, 16:56 No i jeszcze raz Marys mi udowodnil mi,ze go slusznie kocham.Jak zwykle ma racje i fajny tekscik podsunal mi do czytania.Marys!!!jak masz cos jeszcze tak frapujacego to dawaj!:-)I powiedz gdzie jest ta arcyciekawa stronka opisana przez czcicieli Urbana? Pozdrawki:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: GRZESZNICY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.za-tp.digi.pl 03.04.03, 10:04 Witaj Vikus. Linka do tej stronki nie mozna podawac publicznie:o) Czeka za to ekskomunika :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: GRZESZNICY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.04.03, 22:50 Gość portalu: mario2 napisał(a): > Witaj Vikus. Linka do tej stronki nie mozna podawac publicznie:o) > Czeka za to ekskomunika :o)) Juz ja mam za soba a pieklo mi nie straszneani swieta inkwizycja forumkowa:- )))))))fajnie ,ze wrociles.Jak leci? Jak bys jechal do swojego dziecka to wpadnij po drodze na piwo do mnie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: GRZESZNICY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.za-tp.digi.pl 04.04.03, 12:59 jade w niedziele, niestety juz w poniedzialek musze wracac. Moze w innym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macho Re: GRZESZNICY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.03, 13:00 Gość portalu: mario2 napisał(a): > jade w niedziele, niestety juz w poniedzialek musze wracac. Moze w innym > terminie? Kobiecie odmawiasz chamie? Nieładnie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: GRZESZNICY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.za-tp.digi.pl 04.04.03, 13:03 czesc spermojadzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macho Re: GRZESZNICY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.03, 14:02 Gość portalu: mario2 napisał(a): > czesc spermojadzie! Raczej cipolizie. Wiesz w przeciwieństwie do ciebie gustuje w kobietach. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: GRZESZNICY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.04.03, 14:05 Wiem. Masz duze powodzenie u kobiet! Wszystkie ci sie podobaja! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macho Re: GRZESZNICY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.03, 14:12 mario2 napisał: > Wiem. Masz duze powodzenie u kobiet! Wszystkie ci sie podobaja! :) Wszystkie mi się podobają i to odwzajemniają. Niestety co niektórym (vide lustro rano jak się myjesz) nie jest to dane i popadają w głeboka frustrację i kompleksy. Cóz musisz mario2 nauczyć sie z tym zyć, albo zmienić orientację. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: GRZESZNICY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.04.03, 14:17 To ty szczesliwym pajacem musisz byc, nie? Kurwa- taki arlekin :) Lub jak kto woli Clown- zakochany i kochajacy miloscia narcystyczna. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macho Re: GRZESZNICY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.03, 14:28 mario2 napisał: > To ty szczesliwym pajacem musisz byc, nie? Kurwa- taki arlekin :) Lub jak kto > woli Clown- zakochany i kochajacy miloscia narcystyczna. :) Zajebiście jestem szczęśliwy frustraciku! Ale nie przeglądam się w lustrze w celach typowo narcystycznych. Wiem, ty przegladasz sie wtedy gdy musisz sobie wągierki powyciskać, kiedy zauwaźysz wymiotujace na twój widok kobiety na ulicy. Szkoda mi ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś