Dodaj do ulubionych

GRZESZNICY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.za-tp.digi.pl 02.04.03, 15:49
www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=1801
Obserwuj wątek
    • vika411 Re: GRZESZNICY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.04.03, 16:56
      No i jeszcze raz Marys mi udowodnil mi,ze go slusznie kocham.Jak zwykle ma
      racje i fajny tekscik podsunal mi do czytania.Marys!!!jak masz cos jeszcze tak
      frapujacego to dawaj!:-)I powiedz gdzie jest ta arcyciekawa stronka opisana
      przez czcicieli Urbana?
      Pozdrawki:-))))))
      • Gość: mario2 Re: GRZESZNICY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.za-tp.digi.pl 03.04.03, 10:04
        Witaj Vikus. Linka do tej stronki nie mozna podawac publicznie:o)
        Czeka za to ekskomunika :o))
        • vika411 Re: GRZESZNICY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.04.03, 22:50
          Gość portalu: mario2 napisał(a):

> Witaj Vikus. Linka do tej stronki nie mozna podawac publicznie:o)
          > Czeka za to ekskomunika :o))
          Juz ja mam za soba a pieklo mi nie straszneani swieta inkwizycja forumkowa:-
          )))))))fajnie ,ze wrociles.Jak leci?
          Jak bys jechal do swojego dziecka to wpadnij po drodze na piwo do mnie:-)
          • Gość: mario2 Re: GRZESZNICY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.za-tp.digi.pl 04.04.03, 12:59
            jade w niedziele, niestety juz w poniedzialek musze wracac. Moze w innym
            terminie?
            • Gość: Macho Re: GRZESZNICY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.03, 13:00

> jade w niedziele, niestety juz w poniedzialek musze wracac. Moze w innym
              > terminie?

Kobiecie odmawiasz chamie? Nieładnie!!!!
              • Gość: mario2 Re: GRZESZNICY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.za-tp.digi.pl 04.04.03, 13:03
                czesc spermojadzie!
                • Gość: Macho Re: GRZESZNICY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.03, 14:02

> czesc spermojadzie!

Raczej cipolizie. Wiesz w przeciwieństwie do ciebie gustuje w kobietach.
                  • mario2 Re: GRZESZNICY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.04.03, 14:05
                    Wiem. Masz duze powodzenie u kobiet! Wszystkie ci sie podobaja! :)
                    • Gość: Macho Re: GRZESZNICY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.03, 14:12
                      mario2 napisał:

> Wiem. Masz duze powodzenie u kobiet! Wszystkie ci sie podobaja! :)

Wszystkie mi się podobają i to odwzajemniają. Niestety co niektórym (vide
                      lustro rano jak się myjesz) nie jest to dane i popadają w głeboka frustrację i
                      kompleksy. Cóz musisz mario2 nauczyć sie z tym zyć, albo zmienić orientację.
                      • mario2 Re: GRZESZNICY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.04.03, 14:17
                        To ty szczesliwym pajacem musisz byc, nie? Kurwa- taki arlekin :) Lub jak kto
                        woli Clown- zakochany i kochajacy miloscia narcystyczna. :)
                        • Gość: Macho Re: GRZESZNICY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.03, 14:28
                          mario2 napisał:

> To ty szczesliwym pajacem musisz byc, nie? Kurwa- taki arlekin :) Lub jak kto
                          > woli Clown- zakochany i kochajacy miloscia narcystyczna. :)

Zajebiście jestem szczęśliwy frustraciku! Ale nie przeglądam się w lustrze w
                          celach typowo narcystycznych. Wiem, ty przegladasz sie wtedy gdy musisz sobie
                          wągierki powyciskać, kiedy zauwaźysz wymiotujace na twój widok kobiety na
                          ulicy. Szkoda mi ciebie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka